Делото за костинбродските бюлетини отново е в съда

Делото за костинбродските бюлетини отново е в съда
"Обвинителният акт по делото "Костинброд" отново е внесен в съда след отстраняване на процесуалните нарушения", съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.
<p>В деня за размисъл преди предсрочните избори, на11 май 2013, при специализирана операция на прокуратурата бяха заловени над 400 000 бюлетини над заявените, които бяха готови да бъдат използвани незаконно в деня за гласуване.</p> <p>Бюлетините бяха открити в печатницата &quot;Мултипринт&quot;, собственост на съветник от ГЕРБ в Костинброд, близък до бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • abc

    03 Апр 2014 19:07ч.

    Какви бюлетини? Аз не знам за никакви бюлетини. Пак им се привиждат таласъми. Ако имаше нещо, досега да има осъдени. Ама няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • qwerty

    03 Апр 2014 21:46ч.

    Какви крадци в парламента? Аз не знам за никакви крадци. Пак им се привиждат таласъми. Ако имаше крадци в парламента, досега да има осъдени. Ама няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :)

    03 Апр 2014 22:05ч.

    \&quot;abc\&quot; и ,,qwerty\&quot; са толкова силно късогледи, че късогледството им е опасно за самите тях, преди всичко. Щом не виждат едни 400 хиляди бюлетини, които събрани на куп правят ДВА ТОНА, не знам какво още по-грандиозно по мащаб престъпление трябва да се подготви, или да се случи, за да се блъснат в него и да го осъзнаят. Целият ли мат\&#039;рял герберски страда от същата слепота? - Надявам се, че не.. Иска ми се поне малка част от тях да са успели да се излекуват във времето и погледнат..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи