Цветанов: В хибридната атака срещу България са подведени много международни политици

Цветанов: В хибридната атака срещу България са подведени много международни политици
В хибридната атака спрямо България и институциите бяха подведени много от политиците, с които ние сме в изключително добри отношения, но те много бързо се разграничиха от първоначалните си постове и подкрепиха усилията на българските власти и резултатите от началния етап на разследването. Това коментира в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с убийството на Виктория Маринова.

 Снимка: бТВ, архив

 

Свободата на словото няма ограничения, всеки един може да напише всичко, да го сподели в социалните мрежи по начин, по който сметне за необходимо, но трябва да се придържаме както към журналистическа, така и към политическа хигиена, коментира Цветан Цветанов.

Да се поинтересуваме и тези, които направиха съответните бдения, протести защо всъщност приложиха този механизъм за очерняне на страната, смятайки, че ще спечелят бъдещ политически дивидент, посъветва зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов не смята, че някъде е обидил Елена Йончева, така че тя до го съди. Той направи този коментар по повод намерението на народната представителка от "БСП за България" да съди него и Делян Добрев в България и Страсбург за клевета по неин адрес.

В страната има разделение на властите и всеки може да потърси правата си в съда или пред компетентната институция, която има отношение, като комисията за дискриминация в случая, подчерта Цветан Цветанов. Той добави, че уважава Йончева като разследващ журналист, преди тя да е станала част от ПГ на "БСП за България".

Зам.-председателят на ГЕРБ отрече партията му да "поръчва" неудобни депутати. Може би БСП имат подобна практика, защото си спомням периода, в който тяхната структура работеше много силно за дискредитирането на ГЕРБ през 2013 г. и моето лично, допълни Цветанов. Доказателство бил анонимният сигнал, внесен в прокуратурата, за подслушване с "кечери".

Отношенията в управляващата коалиция са добри, работни, в понеделник предстои коалиционен съвет, увери още Цветан Цветанов.

Вчера председателят на ПГ"Обединени патриоти" Волен Сидеров обяви, че има намерение на срещата да постави въпроса за реформата в МВР и подчерта, че за "Атака" на дневен ред все още стои и оставката на вътрешния министър Младен Маринов.

 

(БТА)

 

 

Коментари

  • СтаЛбилност, сър!

    12 Окт 2018 13:56ч.

    http://19min.bg/images/events/2018/10/08/105352/1539003095_6_xm.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Епилог

    12 Окт 2018 13:59ч.

    Точно същите дивотии говореше Масларова в края на управлението на Тройната коалиция, когато екипите на ББС разкриха пред света състоянието на приютите за изоставени деца в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Момент на истина

    12 Окт 2018 14:01ч.

    В този случай чуждестранните ви много добри партьори не се сдържаха и показаха за какви точно ви смятат в действителност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква свобода на словото

    12 Окт 2018 14:22ч.

    Тоя наистина е труден за издържане, прелива от наглост

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    12 Окт 2018 14:28ч.

    няма хибридни воини има несправяне с работата липса на доверие в институциите защо купувате индиииски гласове и сега пращате жандармерията да ги варди защо не опазихте момичето и сьсипахме родителите му не тьрсете виновни вие сте виновници 10 години се мотаете като изоглавени и само другите са ви виновни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спасов

    12 Окт 2018 15:33ч.

    Цветанов трудно усмисля значението на определени термини, а в повечето случаи, изобщо не успява. Разбира се, това не е нещо ново. Новото е, че международното доверие в мутрокомуноидното правителство е на точка нула. За какво партньорство може да става дума при такъв категорично негативен резултат? Мутрокомунистите и друг път са поставяли страната в неловки ситуации, но този път изглежа са поели траен курс. Курс, към отдалечаването на България от Европа и погазването на европейките демократични ценности.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мара

    12 Окт 2018 15:33ч.

    Дали най-после няма да се събуди нещо като инстинкт за лоялност към БГ и българите, или ще продължаваме да лаем и хвалим ББС и всичко чуждо. Ония еврогейци ни очерниха, а ние не пяхме ли техната песен, в един хор с тях се очернихме отвътре. Защо? когато трябва да сме единни в трагедията, се нахвърляме върху България отвътре. Няма доверие, разбираемо. Така сме опарени, до изгаряне, че не виждаме друго освен нашите рани. Ами те много болят! Ако само за малко погледна встрани от мене си и моите рани, може би да видя че полицията се справи добре в този случай, работиха денонощно и бързо. Ако за секунда доловя гледна точка, която не отговаря на моите рани, тогава какво? - нямам сила да я гледам, и бързам да се върна към познатата ми мизерия и болка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха

    12 Окт 2018 16:13ч.

    Може ли Цецо да си спомни кой пишеше писма до западните партньори, в които уж питаше дали знаят какво прави наркотрафикантът Куювич в България? И много други подобни очернящи България хабери, когато герб драпаше към власта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой има доверие на кого

    12 Окт 2018 16:19ч.

    За хроничното недоверие в институциите - Кой има доверие на кого? Никой на Никого Никъде. Доверие в институциите няма и в западна европа, да не мислите, че сираците в приютите там са по-добре или старческите домове. Може да имат по-добри физически условия - но има бой и малтретиране каквото у нас го няма. Или хората не знаят за корупцията на големите. Атаката срещу България е политическа, пука им на ония каква е истината. Да ни държат искъсо, до пари и пазари се свежда всичко за запада. Защо не подкрепим със своя яд към еврогейците Боко да се подобри с Унгария и Полша и други такива. Насочваме яда към себе си да се самоизядем. Яда не подбира, яда заслепява, гори сухото и суровото. Защо не насочим яда си към връщането на мигранти в Харманли от германия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нещо много омекнахнаха

    12 Окт 2018 16:39ч.

    герберастите напоследък. Защо ли се правят на ощипани моми? Борисов не помнел, че е наричал Нинова `госпожа Лъжа`, никой от присъстващите също не помнел/?!/. Сега пък Цветанов не помнел да е обиждал Йончева. И такива едни смирени, смирени като овчици. Само , че по-скоро вълци с овчи кожи. А що се отнася до Северинчо /или както му е името/, досега от това което изнесоха в пресата няма едно смислено доказателство за вината му. Ако смятат `признанията` на майка му за доказателство много се лъжат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи