БСП: Не водим преговори с “Продължаваме промяната”,  както те обявиха

БСП: Не водим преговори с “Продължаваме промяната”,  както те обявиха
Позиция на ИБ на БСП.

Корнелия Нинова

 

Ние държим на прозрачността в политиката и години наред се борим срещу задкулисието. Единствени в 46-то Народно събрание показахме как се водят принципни и публични преговори като поканихме всички на разговори пред медиите. 

 

Вчера Кирил Петков обяви, че води разговори с хора от БСП.  

 

Никой от легитимните органи на партията не знае за подобни  разговори. Ако някой го прави от наше име, нека се знае, че не е упълномощаван за това. Както вече заявихме, ние сме отворени за диалог, но след изборите и по правила, принципно и публично.

 

 

 

 

 

Коментари

 • OLD

  16 Окт 2021 10:09ч.

  Големи "Пинокиовци", ще излязат и "ококореният и опасният чар". Прагматични хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • горния,

  16 Окт 2021 10:10ч.

  погледни първия ред - това е позицията на изпълнителния орган, ръководещ бсп. не на нинова лично. тя нали е в карантина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Симеон

  16 Окт 2021 10:19ч.

  За тия момчета, лъжата и измамата са нещо нормално. Лъжат както дишат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какво значи ПП

  16 Окт 2021 10:20ч.

  Значението на съкращение като ПП може да се тълкува по различен начин. Например Продажник Подлец Престъпленията Продължават и т.н. Ако БСП се заиграят с тези то ги отпишете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  16 Окт 2021 10:41ч.

  Нинова отрича очевидното, преговори се водят с неофициално хора, които имат желание за това, предполагам такива като Зарков. Най-вероятно се сондира мнение по най-важните въпроси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никога лъжата не е била толкова очевидна при българските политици както сега

  16 Окт 2021 11:05ч.

  Татяна Дончева излъга, че проф.Герджиков е връчил диплом за доктор хонорис кауза на Б.Борисов, двамата свирчовци от Харвард лъжат ежедневно на поразия, Иван Костов излъга, че проф. Герджиков е бил член на ръководството на Новото време на Кошлуков, тази сутрин Станишев скри истината за приноса на Орешарски при спирането на Южен поток и АЕЦ - Белене, тъмни сили излъгаха за кюлчетата злато в едно чекмедже на бивш премиер, който не знае да се пази от ку.ви, царят излъга, че ще ни оправи за 800 дни и т.н. и т.н. Парадоксално е , но политиците са принудени да лъжат, защото избирателите искат да слушат тези лъжи. Ако е "наш" човек всяка негова лъжа е подходяща, особено ако потвърждава нашата "истина". Думите на унгарския премиер Дюрчани показват ясната нагласа на политиците изобщо: "„В действителност ние лъжехме сутрин, на обед и вечер. Аз не искам това да продължава повече. Нямаме особен избор, защото сме я оплескали и то не малко, а много. Можем да го обясним. Очевидно ние лъгахме през последните 18-24 месеца. Съвсем ясно е, че нищо от това, което казвах­ме, не е истина”. Тези думи взривиха Унгария през есента на 2006 г. и предизвикаха масови протести с искания за оставка на Ференц Дюрчани. Той обаче предпочете да се извини за лъжите си и остана на поста министър-председател чак до 2009 година. Тоя поне се извини, у нас няма да го чуете НИКОГА !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  16 Окт 2021 11:12ч.

  Само нинджа може да убие друга нинджа и само комунист, може да убие „политически“ друг комунист. Сега комунистите от БСП, на стария ред, се сблъскаха с комунистите на Новия ред. Въпросът е ние какво правим и докато хората не извадят комунизма от главите си, т.е. желанието да вярват в държавата като майка, баща, богата леля или каквото е там, те са включени в матрицата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пепина

  16 Окт 2021 11:12ч.

  Как ще водят преговори с теб и Зафиров. Вие сте изкопаеми. Сигурно разговарят с честни и почетени., които споделят идеите им. Аз съм социалист по наследство, но приветствам ПП и ще гласувам за тях. Те са ми по близки, отколкото вашата крадлива, примитивна пасмина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Или

  16 Окт 2021 11:19ч.

  Продължаваме упадъка не води преговори с Продължаваме промяната

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зелен чорап от НАТО

  16 Окт 2021 11:20ч.

  Всички партии осъзнаха че тия са лъжци и мошеници и ги изолират След изборите ще са като прокажени и ще се оттечат в канала. Супер негодници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus на 16.10.2021 в 11:12 Само нинджа може да убие друга нинджа и само комунист, може да убие „политически“ друг комунист.

  16 Окт 2021 11:35ч.

  Никога няма да бъде убита насадената илюзорна надежда на комунистите, че държавата е длъжна да ги направи милионери. Трябва да бъдат осъдени и вкарани в лагери онези въжеиграчи, които вегетират като лай...и мухи върху естестваната потребност на човека да се стреми да живее по-добре. Така те развалят народа, защото му внушават, че някой ще ги оправи, някой трябва да им даде, някой трябва да ги съжали, вместо да се грабнат и да разчитат на вярата в собствените си сили и трудолюбие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Избирател

  16 Окт 2021 11:46ч.

  А трябва! Преговори трябва да се водят, ако не искате българският народ да вземе сопите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николай Бареков

  16 Окт 2021 13:45ч.

  Девети ден сайта АФЕРА е подложен на брутална, свирепа хакерска атака, поръчана и платена от сегашните управленски кръгове. Без никакво съмнение. Атаките стартираха веднага след остри публикации, разследвания и разкрития на сайта АФЕРА за сегашните управляващи, чийто ментор е Румен Радев. Разбира се, и в навечерието на предизборната кампания. Атаките са професионални, ежедневно търсят начин сайта АФЕРА да бъде свален и заличен, ползват всякакви дестинации и умишлено вредят на сайта АФЕРА, на читателите и на рекламодателите. Бруталните атаки са ежедневни, денонощни и целта е сайта АФЕРА да бъде срутен, ако е възможно – заличен, така че на „арената“ да останат единствено мисирките, които от лизане на задника на Боко Тиквата се преместиха с усърдни езици към задника на Румен Радев и „почЕтените“ му. Безапелационно е ясно къде се крият поръчителите, които апропо и плащат за поръчката. Защото нито един хакер по света не работи „ползу роду“ или за „връщане на държавността“, хакерите работят единствено по поръчка срещу пари! Досега девет дни бая кинти извадиха поръчителите, които лелеят заличаването на сайта АФЕРА. И очевадно се изнервят, мноооого се изнервят. Атаките стават все по-агресивни, а когато човек е изнервен, ама много изнервен, прави грешки. Груби грешки. АФЕРА е подложена на обстрел и е сама на барикадата. Всички „почтени“, „новоморални“, „демократични“ и всякакви други измекяри и курви, без никакво извинение, се правят на утрепани. А се правят на утрепани, защото са заети да олигавят новата власт, а я лигавят, защото те слугуват винаги на всяка власт – преди на Тиквата, днес на Зеления чорап. Атаката срещу АФЕРА показа нагледно и нагледно лъсна как точно тези, които днес ви лъжат нагло, лицемерно и позорно, че са за „битка с корупцията“, за „свобода на словото“ и прочие, и прочие, поръчаха, платиха поръчката и подложиха една свободна медия на хакерски линч. Еще не вечер… Прокуратурата вече е сезирана за бруталната хакерска атака срещу сайта АФЕРА и ще бъде образувано досъдебно производство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никога лъжата не е била толкова очевидна при българските политици както сега на 16.10.2021 в 11:05

  16 Окт 2021 13:47ч.

  Във форума се появи нов последовател на д-р Гьобелс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • като няма истина, няма и лъжа

  16 Окт 2021 14:39ч.

  Оранжевия ви каза още преди встъпването си в длъжност, че живеем в post-truth. Преди това го говореше съветника му Стив Банън. Хубаво е до помислите какво е това. Само като пример ще дам - никой от главните политически партии и техните представители не казва какво се случва и защо се случва. Каква е тази политическа криза, откъде дойде и накъде отива цялата работа. Коментариатът не спира да пише глупости и да се ядосва на неправините неща. Нон-стоп плюене по американците е стъпка в правилната посока, но ако няма следващи стъпки, все едно че не сте стигнале до никаде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стига вече!

  16 Окт 2021 16:02ч.

  Като гледам Нинова, изглежда е приела исляма! Явно се чуди на кого още да се моли за власт! Няма да я огрее! Всички партийни върхушки, които бяха във властта през последните 32 години трябва да бъдат изгонени и повече недопускани на власт! Да се въведе крайна мандатност във всички държавни власти - максимум до два мандата!Гражданското общество трябва да кадрува и управлява държавата, не партийните вождове!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  16 Окт 2021 16:19ч.

  Всеки е против всеки, никой не иска да направи какъвто и да е компромис, може би отново няма да има правителство.А Нинова вече прекалява да се прави на почтена, открита и отговорна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  16 Окт 2021 16:40ч.

  Афера си работи бе,пичове.И разсейва мрака с истините за един национален предател.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чугун

  16 Окт 2021 16:42ч.

  Фокус -мокус-покус! Следете внимателно ръцете....тука няма нищо, нищо..ето...хоп, едно правителство! ( Снимакта!)Отворко и Кокорко наистина лъжат, както дишат, Нинова по принцип не остава назад, останалите политици и те се упражняват и се бутат на сцената, колкото могат. По горе колегите масово отбелязват, как се нагледахме и наслушахме на лъжи и манипулации послединте 30 години. То и преди не беше много различно. Ами то е нормално, естествено е. Ние сме военна плячка на Запада, не знам има ли някой да не го разбира и да си мисли, че сме направили някакъв "цивилизационен избор". Суверенитета ни не е ограничен, него го няма го въобще. Всякаква политика, вътрешна и външна на България, не се определя тук. Някакви лъкатушения може да има, малки, поради вътрешни противоречия на същия този Запад ( Репупбликанци -Демократи, ЕС-САЩ), но нашите политици нямат право на собствени идеи, ходове, визии - даже в най малка степен. Нещастният демонизиран Виденов е добър пример, опита се нещо да каже и такъв съвместен Руско - Американски кошмар му спретнаха, че сега който го види се кръсти и бяга на другия тротоар. Пример давам, не търся спор по конкретния случай. Съответно, национално отговорни политици няма, никой не се опитва поне малко, в рамките на оставения ни коридор, да подобри положението на България. Тяхната борба е за винаги най доходния политически бизнес, да разпределят порциите. Маркетингова борба е, за сегменти от пазара, от електората -и както могат , така лъжат. Един иска да ни оправи за 800 дни, друг щял да пребори мутрите, трети бил почтен и издава бележки за това, четвърти либерално защитава правата и свободите, ама на етническа основа, пети бил законник, със закони ще ни оправи, но една регистрация не може да отиграе...Но каквото отдолу, това и отгоре, българите на нищо не вярват и гледат индивидуално и битово да се спасят, да уредят децата- това е българската хитрост и предприемчивост, до там. Разни високи материи, държавност и бъдещност са им чужди. Други народи, вкл съседи, не са така, но ние нямаме енергия да защитим общ интерес. Не ги обвинявам хората, не от добър живот са такива, просто констатирам факта. И политиците ще си перят ръцете с фокус мокус, и българите ще си пият безакцизната ракийка и ще мърморят под мустак, докато всички целокупно изчезнем. Което вече става.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руди

  16 Окт 2021 17:04ч.

  Кирчо в огледалния свят - колкото по-на дълбоко, толкова по-смайващо и по-объркващо. Много ми се ще да цитирам "Алиса в..."(тя, като всяка класика, е безсмъртна и винаги актуална), но текстът е много дълъг за форум, затова, който иска да погледне, моля: https://chitanka.info/book/8739.htmlx С кого, кога и къде е "преговарял" Кирчо, щом Славчо и Корнелия едновременно и независимо един от друг го опровергават? Мистерия! Показателно е обаче, че с Наско и Ицко, даже и на ужким не "преговаря" - що така? В същото време друга новоизлюпена политическа комета - Николай Събев(който в действителност създаде и ръководи един много приличен и чисто български бизнес, почти от нищото), обещава България да стане "световен икономически и финансов център" още в този мандат. Дребното условие е той самият да е министър на транспорта в кабинета на Макс и Мориц. Явно ключът е транспортът и чрез транспорт ще превърнат "Руси" в нещо по-голямо от Уолстрийт, Шуо-kу и Канари уорф вкупом. Естествено, в резултат няма да видим нищо повече от Ню Васюки и то само на картинка! Или понеже са свръхмодерни, ще ни раздадат флашки с интерактивна 3-D игра! На новата ППППП(Платформа Парламентарна Партия "Продължаваме Подмяната"), изместваща по-старите и вече негодни и непотребни платформи ИТН 1.0 и 2.0, както и далата на късо в Стара Згора и в още 12 сървъра ДБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как пък Афера не написа една добра дума за някого

  16 Окт 2021 18:27ч.

  Между другото, дали пък един от коментаторите й не е бил съдружник на Черепа преди години в безмитните магазини ....една жена ми каза!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Момчетата не са казали, че преговарят с когото и да било

  16 Окт 2021 20:34ч.

  Казаха, че водят разговори с представители на партиите, с които е възможна коалиция след изборите. Не разбирам защо подскочиха лидерите на тези партии. Тези, които се състезават за нашите гласове, ТРЯБВА да си говорят. Не всички, но съмишлениците трябва да си говорят. Трябва не само да си говорят преди изборите, но трябваше и да се договорят за широка коалиция без ДПС и ГЕРБ, и за съставяне на редовно правителство с конкретни задачи за определен времеви хоризонт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trassporter

  16 Окт 2021 21:06ч.

  "Коментариатът" (демек форумът) сътвори интересни, но самоизключващи неща. Впечатли ме Чугун с "българите на нищо не вярват и гледат индивидуално и битово да се спасят, да уредят децата- това е българската хитрост и предприемчивост, до там. Разни високи материи, държавност и бъдещност са им чужди." Тез "разни високи материи" са за партиите и политиците - всеки със занаята си! Но, както се вижда много ги мразим. Търсим нови и след време пак ги намразваме и т.н. Сега на пангара са Макс и Мориц, завалиите. За да бъдем като другите демокрации, все пак ни трябва някакъв екзистенц-минимум доверие на нашите партии и техните лидери. Избор бол! Другото е "Няма такава държава".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 16 Окт 2021 22:55ч.

  ПП били лъжовни.За Кирил Петков и А.Василев да не говорим.Нинова ги порицава и не дава на корлеанците да говорят с никой без разрешение…..Ама много лъже тая жена бе хора.Нали е с Ковид и под карантина.Нали не е добре с нервите.Не може да спи,яде,няма приятели всички я избягват…Това го казва тя съдейки Шавел,Петков,Андролова,Буруджиева.Такова състояние налага бърза намеса на компетентни хора и оттегляне от всякаква обществена дейност.Нищо подобно.Продължаваме с лъжите.Ковид е удобен за скатаване защото иначе Нинова ще трябва да дава много отговори.Новият стратег Калоян Методиев е решил така да печели избори Корнела.Е,няма да стане.ПП да са спокоини има много по изпечени лъжци в НС и те ще трябва да се учат много за да ги стигнат….

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Момчетата не са казали, че преговарят с когото и да било на 16.10.2021 в 20:34

  16 Окт 2021 23:32ч.

  Защото не е коректно. Поне аз не го намирам за коректно. Когато си ролитик и кажеш, че разговаряш " с или не" еди кой си, не споменяваш партии. Когато споменаваш партии, говориш с ръководствата им. Предполагам схващаш уловката. Така разтоваряха и с "Екогласност". :) Иначе им симпатизирам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи