Бойко Борисов за избора на Рашидов: Разумът надделя!

Бойко Борисов за избора на Рашидов: Разумът надделя!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Разумът надделя! Пръв сред равни - Вежди Рашидов! Той живее така, така и ще работи!"

Това написа във Facebook профила си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Публикацията му идва, след като парламентът избра днес Вежди Рашидов от ГЕРБ-СДС за председател на 48-ото Народно събрание.

Припомняме ви, че номинацията му бе подкрепена и гласувана от ГЕРБ, БСП, ДПС и "Български възход". ПП  и "Демократична България" гласуваха против, а "Възраждане" се въздържа.

 

 

 

 

Коментари

  • съждител

    21 Окт 2022 15:49ч.

    Боже, помогни! В ситуация като тази, издишайки отчаяно и безпомощно, човек буквално не може да се сети за нищо друго. Главният модерен разрушител на сложената полит. система казал нещо за разума. Разумът по борисовски се заключава в това - той отново да почне да командори, но този път с основен акцент: купуване на индулгенции! България загива, а неговата демонична фигура буквално я е запушила.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    21 Окт 2022 15:54ч.

    БХ отдавна трябваше да е отишъл с еднопосчен билет при парите си, а упоритостта му да стои тук направо смайва. Той има усет за ядене на бой, а стоенете тук очевидно е заръка, която не може да игнорира. Герб има теор. шанс да се превърне в партия, но при условия: 1. БХ се маха окончателно, 2. Битка до смърт за наследството, 3. Съдбата случайно изтласква начело някой от 1-2, които що-годе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Дън към Веждичката

    21 Окт 2022 15:56ч.

    Наборе, що ти трябваше на баир лозе? Що не ме пита лесно ли е? "Никога не е късно да станеш за резил" - народна мъдрост

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    21 Окт 2022 15:58ч.

    стават. 4. Новият Председател скъса ярко и демонстративно с наследството, извини се публично и даде гаранции, че ще бъдат народняшка партия. 5. Поне един мандат извън всякаква власт, после каквото сабя покаже! Анализаторите правилно са преценили, че точките 1 до 5 са изпълними във времето, а сега време няма и по тази причина БХ стои и смачка всяка тревица със сянката си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    21 Окт 2022 16:02ч.

    Ако БХ беше вече изчезнал в неизвестна посока, всичките тези драмив НС щяха да ни бъдат спестени. Парадоксално, обаче, в това се състои и една реална възможност, това НС бързо да приключи с живота си и ад вървим пак на избори. Няма да изброявам за последен път всички пъклени дела, които може да свърши едно "редовно" правителство. Масовото оскотяване пречи на верния поглед!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    21 Окт 2022 16:05ч.

    Доколкото войната поне не е дошла още вътре в дома, до чергата ни, въобразяваме си за някакво потенциално историческо време, с което уж разполагаме. Съдбовният, разломен момент, в който откровено трябва да си кажем истината за близкото минало, пък да решим: закриваме ли 1340 год. експеримент, продължаваме ли??, още не е дошъл. НО ИДВА С ВСИЧКА СИЛА И НЯМА ДА НИ ПОДМИНЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    21 Окт 2022 16:09ч.

    И тогава трябва да изречем цялата истина! И тогава ще се наложи да кажем, че действително БХ е модерният, демоничен разрушител на България, но той има само частичен принос, като надгради полученото наследство! Наследство на партийни, силовашки и криминални схеми. Наследство на едно уродливо статукво, установено тук от лъжовни и користни лъжесъюзници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    21 Окт 2022 16:14ч.

    От днешна гледна точка, провеждането на един честен и градивен разговор у нас е невъзможен. А когато стане страшно и отнийде взорът надежда няма да види, дали тога в нашето общество ще се намерят сили да започнат нов градеж начисто, това не ми е дадено да знам! Сутринта дадох пример с Дугин, който очевидно е усетил, че за Русия този момент чука на вратата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    21 Окт 2022 16:17ч.

    За съжаление ние сме членове на общности, които са доминирани и се къпят в лицемерие и лъжа. Правят разни маньоври и по странен начин (доста парадоксално напомнящо на дебелашките ходове и приказки на ТЖ) играят една глуповата пиеска: Ще приклякаме, ще се навеждаме и прикриваме, ще се правим на смахнати и ще лъжем на поразия ... пък дано ни се размине! Няма да се размине!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пепе неро

    21 Окт 2022 16:26ч.

    Доволен е проклетникът от Банкя, че уреди потурнака за шеф на българския парламчент. И корнелия е доволна. Предатели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е разумът

    21 Окт 2022 16:32ч.

    Мафията надделя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маразъм цари

    21 Окт 2022 17:15ч.

    сред цялото евроатлантическо представителство. Както по света така и унас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доживях и този ужас

    21 Окт 2022 22:03ч.

    Боже, и това доживяхме! Турчин начело на българския върховен орган!!! България на българите ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    22 Окт 2022 0:46ч.

    Не е бедата, че е турчин. Българските турци в преобладаващата си част са много свестни. Западна мода, позалязваща впрочем вече, е да се назначават хора от малцинствата на високи постове и нашите евратлантици не могат да пропуснат да се представят и в този ресор, макар и само чрез назначение в трета глуха, каквато е въпросният пост /председател на НС/. Обаче България

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    22 Окт 2022 0:49ч.

    и тук сме си бамбашка: на запад се назначават хора от угнетените малцинства, а у нас поробителите зорлем бяха превърнати в „угнетено малцинство“ чрез Възродителния процес, не ме питайте защо. Проблемът с новия председател е, че е арогантно пиянде, подлизурко и нарцис – аз така, аз иначе, аз, аз, аз... и че обърнаха с Нинова Народното събрание на изповедалнята на Биг Брадър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи