Бойко Борисов след среща с депутати от Върховната Рада: За тях ГЕРБ е силен поддръжник

Бойко Борисов след среща с депутати от Върховната Рада: За тях ГЕРБ е силен поддръжник

Бойко Борисов се срещна с депутати от Върховната Рада на Украйна в централата на ГЕРБ, става известно от публикация в профила му във Фейсбук. ГЕРБ продължава твърдо и последователно да подкрепя Украйна, това заявих по време на среща с депутатите от украинския парламент Федор Вениславский, който е и представител на президента Володимир Зеленски във Върховната Рада, и Игор Герасименко – член на комисията по сигурност и отбрана и носител на най-висшия украински орден „Герой на Украйна“, пише Борисов.

В срещата са участвали и представители на украинското посолство в България, съобщава БТА.

Подчертах пред колегите, че благодарение на ГЕРБ бяха приети решенията за предоставяне на военна помощ за Украйна и за обявяване на Гладомора за геноцид в българския парламент, посочва още Борисов. Освен това в началото на войната ГЕРБ изпрати помощ за Украйна, а през лятото младежите на партията организираха детски лагер за 50 деца от региона на Харков, допълва лидерът на ГЕРБ.

"Представителите на украинската Рада благодариха за всичко, което от ГЕРБ сме направили през последната година за Украйна. Подчертаха, че за тях ГЕРБ е силен поддръжник и приятел и ни пожелаха след изборите през април ГЕРБ да продължи да бъде политическият лидер в страната", посочва в поста си Бойко Борисов.

В рамките на срещата са обсъдени и възможностите за задълбочаване на сътрудничеството, както между България и Украйна, така и между партията на Зеленски "Слуга Народу" и ГЕРБ.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • читател

    03 Фев 2023 11:59ч.

    Б.Б. е долен продажник. Ще направи всичко, само да не му пипат кюлчетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уке Цветко

    03 Фев 2023 12:02ч.

    Бойко беше по-хитрец преди, по-тарикат, сега стана пръв отличник, седнал на първия чин, винаги вдига ръка и: "Госпожо, Мустафа, аз съм добро момче"! Грозна гледка! Кво стана с тоя човек?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалка история

    03 Фев 2023 14:54ч.

    Този вече няма топки, изсъхнаха от стискане. Вече е безполов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б.М. Борисов се хвали колко е вреден за България

    03 Фев 2023 12:08ч.

    "Подчертах пред колегите, че благодарение на ГЕРБ бяха приети решенията за предоставяне на военна помощ за Украйна и за обявяване на Гладомора за геноцид в българския парламент, посочва още Борисов." По същия начин се похвали на американците, че е закрил трите стратегически проекта за бъдещото развитие на Р. България - нефтопровода Бургас-Александрополис, АЕЦ "Белене" и газопровода "Южен поток". След това отиде в Москва про Путин да му се наведе и извинява. Очаквам след края на СВО=гражданската война между руснаци и руснаци с еврогейско самосъзнание да отиде отново при Путин с ново извинение+молба да му оближе задника. Малоумниците пак да гласуват за ГЕРБ=ГРОБ ЗА БЪЛГАРИЯ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б.Б: “Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал.”

    03 Фев 2023 13:07ч.

    Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ на 12.10.2015 в София, пред Американската търговска камара: “Правим всичко за САЩ. Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. СПРЕЛИ СМЕ ТРИ ГОЛЕМИ РУСКИ ПРОЕКТА. Спрели сме РУСКИ самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • с Русия в сърцето

    03 Фев 2023 14:03ч.

    "Трябва такъв шум да вдигнем за тази централа, говорим за ядрен шантаж на Путин." Тиквун за АЕЦ Запорожие

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо

    03 Фев 2023 12:08ч.

    Този индивид е пълен идиот! Готов е на маймуна да се направи само и само ония от щатско да си затворят очите за всичките простотии, дето сътвори... А злите езици говорят, че прави мили очи за да не му отиде в небитието краденото, щото ония му знаят и кътните зъбки... Ама те и руснаците също знаят, така че...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Краденото

    03 Фев 2023 14:40ч.

    не е в руски банки, така че какво знаят руснаците е без значение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо

    03 Фев 2023 16:38ч.

    Естествено, че не е в руски банки! Но за сметка на това знаят колко се опита да гепи от тях, заедно с дебелото момченце...Единият изяде пердаха, другият прекара една тръба до Сърбия, кръстия "Балкански поток" и сметна, че се е разплатил с руснаците...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    03 Фев 2023 12:10ч.

    За тях, украинците, ГЕРБ може и да е силен поддръжник, но за нас, българите - не е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    03 Фев 2023 12:16ч.

    Две проамерикански бандитски групировки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rover

    03 Фев 2023 12:18ч.

    хептен се е закръглил и загладил. мозъкът на бацю, бре! вие за него ли помислихте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буденко О.

    03 Фев 2023 12:19ч.

    Леле Боко, яко си хванат за мъдурите, та не можеш да гъкнеш. Можеш сама да се кълчиш и виеш пред господарите си за милост. Възрастен мъж-мишка. Срам и за избирателите ти, че не проумяват колко си долен тип. Лош матриал туй то.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бродяга

    03 Фев 2023 12:20ч.

    Банкяснката Мутра е хванат за топките и не смее да мръдне встрани от указанията на козяците.Отвратителна мутра способна на всичко само за да оцелее. Когато се срещнаха Путин го гледаше с отвращение.Веднага след срещата го изритаха и не пожелаха да имат никакви разговори с него и Мутрата се прибра като посран след срещата с Путин. Един Господ знае колко съсипия понесе България от това нищожество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • F-тринаесе

    03 Фев 2023 12:29ч.

    Помиярът от Банкя може и гол на пилон да го видим, както върви. Изключително жалко създание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На фона на...

    03 Фев 2023 12:29ч.

    кльощавите и омачкани украинци ББ (бурето борисов) си е абсолютна и неподражаема гротеска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дали е питал гласувалите 650 000 българи, за да праща оръжие?!

    03 Фев 2023 12:31ч.

    Жал ни е за Боко. Евала направи Балканския газопровод, с което гарантира присъствие на България на енергийната карта на Европа. И изглежда не може да удържи на атаките на "агентите за чуждо влияние", които се скъсаха да го обвиняват с безумието, че: пускането и строителството на Балкански/Турски поток - позволило на Путин да влезе в Украйна?! ... Което няма общо с истината за войната (вече разкриха, че искат разпада на РФ с 10-тина нови държави за да ползват ресурсите всички, плюс глобалното господство и пр.) ...... БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИЗПРАЩАЛА НИЩО на нещастната Украйна, обаче ВСИЧКИ ПОИМЕННО, които са слагали подписи и са вдигали ръка за пращане на снаряди и военна техника ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЛИЧНО за причинената смърт и на нещастните украински войничета, и на руските! Понеже къде дават така - да се причинява страдание, без да се носи отговорност?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Проданов в /Поглед.инфо/

    03 Фев 2023 12:41ч.

    Отчаянието и песимизмът, обзели света на поликиризисния неолиберален капитализъм се виждат добре от публикувания преди няколко месеца пореден Доклад за човешкото развитие на ООН – „Доклад за човешкото развитие 2021-2022 г.“. …Този доклад ежегодно вече 32 години класира държавите в света по така нар. Индекс на човешко развитие, мерещ такива индикатори като БВП на човек от населението, образование, здравеопазване. За първи път в него се установява връщане назад през последните години в Индекса на човешко развитие на около 90 % от държавите в света. България за първи път откакто се прави този индекс е класирана в групата на неразвитите държави. Срутила се е много силно назад в сравнение с първия Индекс, в който се дават данни от 1988 г., когато е класирана на 27 място. Преди 33 години новородените от перестроечните развалини нашенски „демократи“ пееха „времето е наше“ и как ще направят „нормална държава“. Наложиха периферен, компрадорски, клептократски неолиберален капитализъм и тези, които им повярваха днес се чувстват излъгани, разбирайки че времето е всичко друго, но не и тяхно. Американците вече не вярват в светлото бъдеще на своя неолиберален капитализъм, а у нас неолиберални идеолози от сутрин до вечер ни обясняват по неолиберално цензурираните и действащите като неолиберални идеологически апарати водещи български телевизии как се борят и ще се борят за „евроатлантическите ценности“, а ако нещо не върви за всичко са виновни Путин, руснаците и комунистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • №22 в Инициативния комитет на Радев ли е същият - проф. Васил Костадинов Проданов – директор на Тракийски научен институт?!

    03 Фев 2023 14:44ч.

    Тези анализи ги знаем и ние, но защо не направи НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ?! Ако е същият що не инициира подписка срещу биолабораториите на Пентагона, НАПРИМЕР, които служебното на Радев пусна през октомври 2021 г.?! Вижте предаването на БСТВ при В.Енчев, където се разказва в подробности за влизането на американските военни учени във ВМА София! ... Или ВСИЧКИТЕ ВЛАСТВАЩИ В БЪЛГАРИЯ са предали народа?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    03 Фев 2023 12:49ч.

    Тия украински радници що не са на фронта, като руските депутати, които са първи доброволци на линията на СВО, ами тръгнали да се чекнат пак тук? И кво сега, заплюха ли му един Леопард на баце, и да преминава ЕС-обучение за екипажа! И това, че е дебел и не може да се натика в люка, не е извинение, а да преминава овреме на диета от насекоми, Урсула ще му ги предостави срочно, като първа дружка. И да си преговори Винету, та белким разбере каква е разликата между слуга и прислужник, та да обясни и на украинците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е па те ти резултата от новата МатаХари - украинската СексПосланничка...

    03 Фев 2023 12:56ч.

    Като този път не е минало със снимки, а с директно хващане и стискане на топките...Интересно, младите Гербаджии, които трябва да бъдат и референти на световния климат - на къде духа вятъра - не са ли забелязали вчерашното изказване на Генерал Мили от САЩ, та да го предупредят чак толкоз да не се натиска на Козяк наш Борисов??? Какво беше казал Тато? "да се снишим, да мине вятъра!" А Борусов уж се слагаше за най-добър негов ученик...Афганистански самолети скоро ще почнат да отлитат от столиците на източна Европа, а там местата по колесниците са силно ограничен и не за всеки... Снощи Путин директно каза -" няма само с танкове да отговаряме на западните провокации!" Разбралите вече се натъпкаха в противоатомните скривалища из планините на Нова Зеландия, и местата вече свършиха...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-вредният политик

    03 Фев 2023 12:57ч.

    Най-вредният политик продължава да се хвали с продажните си действия, за да се докаже пред американското посолство, иначе следва Магнитски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    03 Фев 2023 12:59ч.

    Да разбираме, че тея от радата са облечените като работници в цехче за производство на пелети

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба Яга

    03 Фев 2023 13:12ч.

    Шубето е голям страх. Боко не е на себе си от ужас и е готов да лиже задници всякакви. интересно дали избирателите му могат да понесат това. Жалка картинка е, поражда отвращение. Не съм предполагала, че човек може да стигне до такова падение, но очевидно може.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато възродена Украйна

    03 Фев 2023 13:24ч.

    отблъсне завоевателя и се утвърди като силна регионолна държава, дружбата с братския украински народ ще бъде в полза на всички. Бойко Борисов действа като визионер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    03 Фев 2023 14:41ч.

    Когато възродена Украйна 03 Фев 2023 13:24ч. Всички жълтопаветници сте с когнитивен дисонанс

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    03 Фев 2023 16:15ч.

    "Бойко Борисов - визионер" :) Номнирам коментара на този трол за виц на годината .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фондация “Ханс Зайдел” основател на ГЕРБ

    03 Фев 2023 13:29ч.

    Явор Дачков е попаднал на длъжностната МУ характристика: „ …Опитът на Борисов за десет години управление, седем от тях като премиер е следния – белот, проститутки, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, Симитли, тенис, проститутки, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, белот, терца, ленти, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, Симитли, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, Симитли, футбол, ленти, министерски съвет, ловни стопанства…Това не е метафора, а ужасяващата реалност. Казвам го като журналист, който е проучил достатъчен брой достоверни източници. И това го знаят всички. За Боко какво да кажем – от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер (каквото каже г-жа Меркел, каквото кажат от Брюксел, каквото кажат от Козяк, каквото поиска Ердоган).” Злокобно самопризнание на Мутрата-Премиер Бойко Борисов https://www.youtube.com/watch?v=n3d7nlU-uNc

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    03 Фев 2023 14:31ч.

    Мутрата си е мутра! Дали ще се подмазва на Тодор Живков, дали ще прегръща мустафа и ще подмива з...не на западните си господари, дали ще се оплаква на Путин, че те са го "накарали да бие другарчето", пък той не искал. Простотията на гърба на цял един народ, пък и подвел след себе 500 000 "слуги на народа" на държавната и общинска ясла. Как тези ще се откажат от властването си като феодали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиквата

    03 Фев 2023 14:44ч.

    и Простото - съперници за сърцето на Херо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    03 Фев 2023 15:01ч.

    Майкопродавците нямат почивен ден!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    03 Фев 2023 15:01ч.

    Майкопродавците нямат почивен ден!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От два стола - на пода

    03 Фев 2023 15:06ч.

    Тиквата се оля в русофобията и плонжовете пред Козяк 16. Той не разбра че освен русофобия, американците ценят и минимална доза интелигентност, както и лоялност. Тиквата няма да изкупи вината си пред тях /Балкански поток !!!/ с пещерна русофобия, защото на Козяк знаят, че той се преструва, играе театър, само и само да му дадат властта... От друга страна гербавият електорат постепенно се оттече в канализацията. Две години извън властта и в страни от потоците , е твърде много за гербавите, върви пренагласа. В крайна сметка Тиквата нито ще вземе властта, нито ще запази електората. Очертава се да стане политически труп, един голям, дебел и мазен, но ...труп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народеее ????

    03 Фев 2023 17:10ч.

    ПОДГОТВЯТ НИ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Подчертах пред колегите, че благодарение на ГЕРБ бяха приети решенията за предоставяне на военна помощ за Украйна и за обявяване на Гладомора за геноцид в българския парламент, посочва още Борисов."

    03 Фев 2023 17:44ч.

    Като заидват руснаците, на Дунав мост, тулупа не кученце, а дупенце ще даде само и само да спаси кожата. Нагъл шоп, андрешковец – потомствен комунист, предател демократ. Не на нашето участие във войната!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Мустафа Радев

    03 Фев 2023 18:18ч.

    Мутрата не е бил комунист, а обикновен партиец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    03 Фев 2023 18:36ч.

    Ся,да го на бутат в танк е мисия невъзможна. Струва ми се,че ще е по полезен да му метнат една "катюшка"със свързочен кабел на гърба и да хуква да осъществява свръзка.Това е и начина да позаслабне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратително говедо

    03 Фев 2023 19:05ч.

    не звучи красиво, но...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи