Бойко Борисов: Сглобката не съществува, те са наши най-яростни противници

Бойко Борисов: Сглобката не съществува, те са наши най-яростни противници

Сглобката не съществува. Нищо сглобено няма. Напротив – те са наши най-яростни противници, но не по наша вина. Това ще си проличи още в сряда. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Казанлък. Той лично поздрави Живко Тодоров за спечеления нов кметски мандат в Стара Загора.

„Ако на втори тур направят безпринципни сглобки, голямата сглобка ще се разруши. Надявам се и ГЕРБ и ПП-ДБ да сме разумни и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда как можем да седнем заедно да говорим”, посочи той.

Бойко Борисов иронизира и реакцията на Корнелия Нинова, която отхвърли недадената подкрепа от ГЕРБ за кандидатката на левицата за кмет на столицата Ваня Григорова.

„Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова може да победи, че не ни иска подкрепата. Ние не, че я предлагаме, просто призовах хората да си изберат между Държавна сигурност и държавна собственост. Отпадат приказките за синя София, че комунизмът е лош. Сега ще ми е интересно за Паметника на Съветската армия какво решение ще вземе Терзиев, ако е кмет. То ще им се върне всичко. Ще гледаме как ще се развият събитията в София“, заяви лидерът на ГЕРБ в Казанлък.

Борисов обясни, че сглобката е паянтова и не знае как ще се гласува бюджет. Обясни, че ще се гласува, ако има ясно разписано какво ще се случва по градовете. 

„Повече не може да им вярваме на обещания. Не пише ли „Обход на Пазарджик, на Пловдив, на Хасково. След това - Русе-Търново. Разбирам да не искат тунел под Шипка, да започнат на друго място да го правят, но няма проект, нищо няма“, каза той.

„Ще говоря след изборите с групата, с партията, сега поне да има местна власт, за да няма пълен хаос. Щеше да е лесно, ако имаше споразумение. В момента сглобката не съществува, нищо сглобено няма, напротив те играят с нашите противници срещу нас, ако продължат да го правят, ще си проличи още следващата сряда. Не по наша вина“, каза Борисов.

Той добави: „Ако на втори тур направят безпринципни сглобки, голямата сглобка ще се разруши. Надявам се и ГЕРБ и ПП-ДБ да сме разумни и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда как можем да седнем заедно да говорим. Най-враждебно е тяхното отношение”, посочи той.

„Не знам с какви очи приказват какво щели да направят. Три години защо нищо не направихте?”, посочи Борисов.

 

Коментари

  • аха

    31 Окт 2023 20:47ч.

    Докато седяли двама дъртаци да си хортуват за демографския проблем, се сетили, че "Старата лИбOFF на Боко със Станишев ръжда не хваща":) Дали се пробва някой от двамката да забременее:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • към бойко

    01 Ное 2023 17:07ч.

    А защо ти трябваше да ручаш жабетата, или така ти наредиха от посолството? Да не те държат с нещо, а? Нещо за Чехия едно време?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вярваме му

    31 Окт 2023 21:11ч.

    Те Боко и Киро приказваха колко се мразят и преди параламентарните избори, а веднага след тях се вземаха. Очаквам до петък пак да са влюбени и вожда да разпореди на индианците си да гласуват под строй.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    31 Окт 2023 22:57ч.

    За сглобката е ясно, че съществува, но по страшното за Борисов,е че ГУАНТАНАМО СЪЩЕСТВУВА!!! Ще го натикат от партньорските служби, в някой багажник и повече няма да го видим. После ще ни обяснят, каква долна гадина е бил! С богат снимков и филмов материал! Той това го знае отлично, а ние знаем, какъв страхливец е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    31 Окт 2023 21:12ч.

    Е, поне вече е ясно що на Кокорпо му се оцъклиха очите. Навели се некоалиционерите да си вдигнат китайските пръчици, с които си боцкали рукола, еко-киноа и тученица в сос от соя и естрагон(баси-тая помия наистина трябва да я брандиран или за гурме ресторант, или за фуражен цех) и видели чифт топки. Тогава жълтопаветната десница която сетила че Боце ги е изненадал с двеста отляво и озотзадзе. Но още не са го осъзнали. Още се чудят защо ткъде са се взели топки между краката им. Втори чифт може да е само на Пеевски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    31 Окт 2023 21:46ч.

    Артиста пак го играе жертва ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвременник

    31 Окт 2023 22:09ч.

    Сглобката не съществува, не е и съществувала. Имаме си абсолютно безприципна тройна коалиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Затова моят избор на балотажа в София откровено ще бъде за Ваня Григорова.

    31 Окт 2023 23:03ч.

    Вежди Рашидов: Ще гласувам за Ваня Григорова! Това е моят по-добър избор за по-добра София!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ми, да

    31 Окт 2023 23:12ч.

    Мултаците гласуват за своите мутреси:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крокодила Гений

    01 Ное 2023 7:22ч.

    Това да ви киалиционните партньори, г*з!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каракачанов: В неделя ще гласувам за Ваня Григорова!

    01 Ное 2023 20:49ч.

    Омръзна ми да ни правят на глупаци! Петко Симеонов подкрепи Ваня Григорова: Тя е естественият избор за всеки стар седесар! Георги Марков: Браво на Ваня! Хубава жена с умна глава и кръст носи! "ПОДКРЕПА", ОТКЪДЕТО ВАНЯ ДОЙДЕ, Е ОСНОВАТЕЛ НА СДС, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДСБ - УБИЕЦЪТ НА СДС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи