Бойко Борисов: Ние и сега даваме оръжие на Украйна

Бойко Борисов: Ние и сега даваме оръжие на Украйна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предстоящата визита на премиера Кирил Петков и представители от управляващата коалиция в Киев. Според Борисов Русия се управлява от диктатори и агресор в лицето на Владимир Путин и страната ни трябва незабавно да направи това, което е направил целия демократичен свят - да помогне на Украйна, съобщава БНТ.

"Президентът Зеленски най-ясно каза: да отиват тези, които могат да помогнат. А не за сълзливи селфита. Ние и сега даваме много оръжие. Българската оръжейна промишленост в този регион произвежда боеприпаси и ние им ги даваме. Но както във всичко, задкулисно, тайно в разрез с всичко, което обещаваха "промяната". В българския парламент може днес това да мине, защото има 60 депутати от нас, 30 от ДПС, говоря приблизително, от "Има такъв народ, от "Да, България", коментира Борисов.

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • кой за квот учИл

    25 Апр 2022 12:52ч.

    Ми вие и на джихадистите давахте, понеже демократичната общност така ви беше инструктирала. Кои са тия мутри, дето не се интересуват от оръжие, наркотици, контрабанда, пачки и кюлчета в сейфове, чекмеджета и кутии от обувки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    25 Апр 2022 12:54ч.

    Ние НЕ ДАВАМЕ, ама можем да продаваме за неембаргови страни ! А просякът Кулеба иска безплатно държавно ДАРЕНИЕ ! Добрата ЛАМЯ СПАСКА не прави ли разлика ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Evstati

    25 Апр 2022 13:08ч.

    Обаче за подаръка на диктатора - Тарабата Путя, мълчи като г@з

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    25 Апр 2022 13:15ч.

    Гласувайте за мутраганьо, който ще ви вкара във война и който впрочем каза, че като почнат да стрелят щял да "хване на някъде".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    25 Апр 2022 13:30ч.

    Пак питам, "помощта" възмездна ли е или не е? Ако е възмездна, какво е платено? Ако е подарък - защо? Нашите родители заслужават ли с техните пари да се правят подаръци на чужди? И по каква причина сме задължени да даваме безплатно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Откри Америка

    25 Апр 2022 14:07ч.

    Ами ние субсидираме и Щатите, които дават оръжие на Украйна. Кой купи самолети, и къде са тези самолети?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    25 Апр 2022 16:15ч.

    Бойко знае как се правят тези неща. Нали той въоръжаваше джихадистите в Сирия. Схемите са му ясни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Големият въпрос

    25 Апр 2022 17:16ч.

    При Б има един неяс въпрос, сащ и рус го държат за по една топка, но не знам кой лява и кой дясна. Подаръците за с бяха знач. по-големи, но те станаха тези, които знаково и безпощадно се отрекоха от него и го пратиха на боклука. Въпреки това, той обилно слюноотделя и видимо пак е готов н а всичко. Чехов казал, У човека всичко трябва да е прекрасно! Обаче, има човеци, при които всичко е отврат-но!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христова

    25 Апр 2022 18:23ч.

    Патриарх Неофит,твоите чеда тичат с кръста пред един бивш,който до болка ти е познат. Нали църквата е "независима" институция,какво е това подмазване и угодническо държане?Впрочем,ти отиде на крака на индивида,когато беше си хлъцнал крака.На този ден,вие с капите,разочеровахте обикновените християни,обичащи единствено Господ,в когото единствено вярват и се кълнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    25 Апр 2022 20:15ч.

    Хора на него и сега са му оцапани ръцете с много кръв, гранатомети, убийства! Въпроса е искате ли да сте като него оцапани и да му споделяте греховете и да му ставате съучастници!? Страшният съд ще бъде изключително точен и прецизен, дори и сегашните смарт технологии с чудовищна памет, позволяват много точен съд и преценка за вината, не си пишете колективен грях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи