Борисов за кабинет: Лидерите да се дръпнем назад. Не искам да съм премиер, няма да съм депутат

Борисов за кабинет: Лидерите да се дръпнем назад. Не искам да съм премиер, няма да съм депутат

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Не искам да съм премиер, не искам да съм депутат. Народът каза: "Стига сте враждували, намерете начин, защото всички страдаме еднакво". 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата пресконференция на партията след предсрочните парламентарни избори. Победител във вота бе коалицията ГЕРБ-СДС .

И даде формулата за кабинет: "Близо 80% от хората казаха пред социологическите агенции, че искат правителство. А и да отидем на следващи избори, нищо по-различно няма да се получи. Предлагам на лидерите на другите партиии, който иска, разбира се, да се дръпнем назад. Приемаме този вариант. Ранното ми пенсиониране също се оказа неправилно. Не може да те побеждавам на избори и то с такъв резултат - във всички областни градове с изключение на тези на ДПС, и искаш да се пенсионирам", каза още Борисов.

На въпрос на репортер на Епицентър.БГ кой ще води преговорите и кой ще бъде кандидатът на ГЕРБ за премиер, Борисов бе лаконичен:

"Ако отговоря сега на тези въпроси, те преговорите приключиха..."

"Нека всички си помислят как ще изглеждат нещата след 2-3 месеца, войната се вихри със страшна сила и зимата няма да е толкова топличко, както сега. Готов съм да направя всякакви компромиси. Оставям колегите да решат кого обичат повече - себе си ли, Путин ли или българският народ", заяви Бойко Борисов.

"Не съм обсъждал с никого нищо. Изчаках да минат емоциите. Ние също се радваме. Като мине болката и радостта, надявам се, че ще намерим сечението", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Не искам да съм в ролята на Христо Иванов - първо да клеча пред Радев, после да протестирам, после да искам да ни събира. Ако не се съберем, си остава служебното правителство на Радев. Не мога да му кажа да ни вика обаче" разкри той.

И добави: "Не искам да съм депутат, не искам да съм премиер или министър. Моята морална победа е ГЕРБ да бъде първа политическа сила."

"Предлагаме нещо, което ще е устойчиво. Може и да изкара пълен мандат, ако се справи", отсече бившият премиер.

"За Стефан Янев не сте ме чули да кажа лоша дума. Уважаваме се. С някои се уважаваме и може да се видя с тях, с други ще имаме контактни групи", продължи той.

"Ако аз съм причината, не мога да кажа, че ще се махна от ГЕРБ, защото сме първи, за да могат да спечелят. Не поставям условия. Ако искат, Кирил Петков и Асен Василев да си останат. Ние правим сега анонс, те нека решат, може да откажат и контактните групи", допълни Борисов и каза, че няма да разчита на отцепници.

"Съжалявам много, ако някой е очаквал да се изрепчим и да кажем, че сме победители и трябва да ни слушат. Не го е казал народът това", коментира председателят на ГЕРБ и добави, че дори и да са в коалиция с ДПС и Янев, пак нямат мнозинство.

"Решихме да направим нашия брифинг след крайните резултати, както правим след всички избори. Няма нищо неочквано", обяви в началото Борисов. 

Томислав Дончев благодари на всички хора, които са дали подкрепа за ГЕРБ. 

"Моментът налага обединение.

Ние печелим в 24 избирателни района, ДПС - в 5, а "Продължаваме промяната" - в 2. Картата е синя, но не това е най-важното. 

От 265 български общини ГЕРБ печели в 174, ДПС в 69, БСП в 13, ПП в 8, ДБ в 1. 

Получили сме подкрепата на 634 649 души. Върнали сме подкрепата на 38 193 души", обясни зам.-председателят на ГЕРБ. 

По думите му този резултат е постигнат в крайно агресивна среда, затова е ценен.

"128 528 гласа имаме разлика с "Продължаваме промяната", 400 000 гласа с левицата, което също е показателно. Правим анализи до ниво избирателна секция", каза Дончев и добави, че данните по възрастови групи показват, че ГЕРБ е истинска народна партия.

"Първата победа е трудна, следващата е още по-трудна. Гордея се, че голямата част от българските граждани са дали подкрепата си за нас. Оттук следва сложната задача какво правим", завърши Дончев.

"Предполагам, че тези данни не са нови за вас. Когато имаш тези данни зад гърба, можеш да разсъждаваш на глас. Може да разсъждаваш за реалностите, които са в България. Тези избори показаха, че народът на никой не му даде самостоятелно право да управлява. Народът каза: Стига сте враждували, намерете начин, защото всички страдаме еднакво", заяви Бойко Борисов. 

"Не ми се вярва, че към 70 000 са отишли да гласуват с "Не подкрепям никого". Ще използвам една шега към колегите - тяхното знаме, г-н Бойко Рашков в Перник, загуби с двоен резултат от ГЕРБ. Спечелихме с двойно по-силен резултат. И тази, създадена от тях илюзия изчезна", сподели той. 

"Моите предложения са няколко. От сутринта спорим. Кое е най-важното в момента за България. Първо, важното и за света - кой е с Путин и кой е срещу него. Или както по време на избори се говореше за евроатлантизма. Нека това е първата тема, по която ясно да си заявим позициите. Ние нашата сме я заявили ясно. Ако искаме да тласкаме държавата към нови избори, това е идеално за Путин. 67% от българския народ са проевроатлантическите партии. Като сложим и БСП, стават 77%, защото не мога да приема, че Вигенин не е евроатлантик", сподели лидерът на ГЕРБ. 

"Втората тема - инфлация, цени, финанси, енергетика, икономика. Колко ужасно е това, което ни завеща правителството на "Промяната". Вчера пак поискаха 200 млн. дълг. Дадоха им 100 на 4% лихва. Държавата изглежда отвратително и за международните, и за вътрешния пазари. Няма пари в хазната. Това може да се реши с редовно стабилно правителство. Как? Заявяваме твърда политическа позиция, че влизаме в еврозоната, пазарите веднага ще се успокоят, лихвите ще паднат и ще можем да запушим дупките в хазната", уточни Борисов.

"Идва зима, социалните помощи чукат на вратата. Не може да оставиш хората без огрев, без ток, а пазарът ти дава 100 млн. лв. Асен Василев знае какъв обран бостан е оставил", добави той. 

"Виждате, при подобна риторика от всички страни, аз не виждам някакъв изход. Вариант, в който ГЕРБ управлява с "Възраждане", ДПС и Янев, при положение че ние сме най-праволинейната евроатлантическа партия, не виждам. И ето ги новите избори. Войната е тук. Загрижен съм, затова мои приятели ме упрекват, че не съм възторжен, че не съм викал "Ура, победихме ги". Морална е победата, това е триумф срещу мракобесието. Винаги съм мислил какво ще стане след това. Затова ще предложим контактна група, преговарящи екипи. Ще поканим хора по антипутиновата тема. Ще поканим Плевнелиев, Соломон Паси и други хора и те да проведат кръга от преговори", разкри Борисов. 

По думите му така ще стане и с финансите. "Ще подкрепим социалната сфера. И аз обичам пенсионерите. Ще подкрепим социалната сфера. Да сложат тяхната програма, ще я подкрепим. "Да, България" говорят за съдебна реформа. Ние имаме нашата програма, нека те сложат тяхната, да кажат това, това и това и ще я подкрепим. С кого искате да преговаряте? Чолаков? Ето ви Чолаков! Дончев? Ето ви Дончев", добави лидерът на ГЕРБ. 

Той заяви, че ще се съобразят и с министрите, които биха изпълнили тези приоритети и уточни, че дори и с "Възраждане" имат общи приоритети. 

"Много пъти сме били в управлението. Трудно се работи без лидерите там. Ако искат и без лидери, без лидери", каза още бившият премиер. 

Следващите преговори щели да бъдат и за енергетиката - диверсификация от "Газпром", както и за Плана за възстановяване. 

Според Борисов, когато преговорните екипи се върнат с общи точки, тогава се вкарва едно правителство, което да бъде гласувано в парламента и всяка партия да си носи отговорност.

"Аз съм малко габровец, когато сме дали пари за нещо, в случая десетки милиони за машини, аз съм доволен от машините", сподели Борисов на въпрос ще върнат ли хартиените бюлетини. 

Репортер на ПИК попита лидерът на ГЕРБ как ще преговаря с хора, които го арестуваха и продължават да искат да го арестуват: "Ако тръгнем със същата риторика, ще направим правителство, за да ги арестуваме тях. Така че това е по едната тема. Затова сега си давам тема да направим контактни групи", отсече той. 

"Оръжие за Украйна трябва да се даде и ние това сме го казвали много пъти. И не трябва да се шикалкави", продължи Борисов. 

"Къде е границата на съмохранението ли? Отдавна минахме по ръба. Вчера Лорер го слушах как едва ли не служебното правителство им е попречило. Когато при първото служебно правителство Бойко Рашков размазваше ГЕРБ и всички останали, къде бяхте вие? С какво ви попречи служебното правителство? Че ви изнесе далаверите? Ами те са длъжни да го направят", възнегодува председателят на ГЕРБ.

Според него министрите и премиерът трябвало да се решат след преговорите. 

Борисов се обърна и към репортер на "Дневник": "Знаете, колко ви обичам. Цитирам "Дневник" и "Капитал" непрекъснато. Практиката за контактните групи не е измислена от мен, така се преодоля кризата през 90-те години. Когато по теми се подпишат споразумения, всяка една партия трябва да си държи на думата." 
 

Източник: "Епицентър"

 

 

Коментари

  • Марк МЕТА Шикългрубер

    04 Окт 2022 13:09ч.

    Тиквата и Кокорчо ще се вземат. Ще кумуват Роско и Монката. Да живее ЕС и ЛГБТ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марк МЕТА Шикългрубер

    04 Окт 2022 13:29ч.

    Индулгенция срещу гласове за новото правителство... Кражбите са опростени... Тиквата е чиста, а Кокорчо с нов химен... И Народа "ДА ГО ДУХА !". ПАК...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разкарай се Тикво

    04 Окт 2022 13:18ч.

    Ние пък не искаме да сме евроатлантици . Някакви перковци като Монката Паси и Плевньо да ни определят политиката Искаме референдум ,който да определи бэлгарските граждани дали искат да са американски роби .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курдов

    04 Окт 2022 13:32ч.

    Много ясно, че искат. Ако ще ги хранят и ще ги карат, чрез обяснения по телевизията , да се чувстват модерни, напредничави, цивилизовани и от правилната страна на историята. Дори не роби, пола си ще поискат да си сменят, стига картинките, които им прожектират, да ги карат да се чувстват първа категория хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прекрасната госпожа

    04 Окт 2022 13:31ч.

    Защо геп се забави с изявлението след изборите? Защото ден и половина Мустафата с ламшика го е "акълила" докато дебелата банкянска тиква проумее какво трябва да приказва пред мисирките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дядо Лико

    04 Окт 2022 22:28ч.

    Точно в такива моменти лидерите трябва да са най-отпред, а не да се крият зад гърба на пионките наредени и размествани от американското посолство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    05 Окт 2022 6:56ч.

    Лидери в Бългсрия няма! Всички са страхливи, жалки и алчни! Затова и дереджето ни толкова тъжно и безнадеждно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    04 Окт 2022 13:32ч.

    Бойко Борисов 2022 = Богдан Филов 1941. Следва национална катастрофа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скелет в гардероба

    04 Окт 2022 15:28ч.

    Боко е като коронавирус, щамове много, полза никаква, вреда в изобилие

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борба

    04 Окт 2022 13:42ч.

    За втори път участвува в изборите за НП и за втори път излъга . Щом няма да е депутат да се обявят за фалшиви изборните секции които е водещ на неговата партия .Т. Е. за фалшиви а тоъ като измамник в затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    04 Окт 2022 13:51ч.

    : "Не искам да съм депутат, не искам да съм премиер или министър. Моята морална победа е ГЕРБ да бъде първа политическа сила." Чичо Сам яко му е стиснал слабините. Даже са му е пречупил и егото! Този човек не става вече за нищо, за нищо! Само предателства може да направи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиквата

    04 Окт 2022 19:41ч.

    е хитрец. Никой не иска да трупа негативи преди местните избори. Така хем се скрива, хем се представя като политическия гуру на България. Той взема инициативата, другите шушумиги се строяват по групи. Плевню вече се изживява като началник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов за кабинет: Лидерите да се дръпнем назад. Не искам да съм премиер, няма да съм депутат

    04 Окт 2022 13:59ч.

    Мама козяк така ли ви нареди? Мимикрията няма да свърши работа господин престъпник. Правителство няма да има. Готови сме да направим 1000 избори само и само да ви ометен до един. Изборите се наричат чистка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разлика между ГЕРБ и ПП - никаква

    04 Окт 2022 14:09ч.

    Защо тогава не могат да се обединят? Защото не могат да разделят кокала. Всеки го е захапал и не пуска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имаше една приказка

    04 Окт 2022 14:12ч.

    Вълкът козината си мени, но нрава не!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЯМАМ ДУМИ! ИНСТРУКЦИИТЕ СА БИЛИ В ДЕТАЙЛИ !

    04 Окт 2022 14:16ч.

    Контактни групи със Соломон Паси и Плевнелиев значи: 1. Оръжейните заводи за продукция за Украйна на пълен ход, 2. Официално обявяване на война на Русия, 2. Нов военен контингент на наша територия, 3. Бойни мисии от наша територия, 4. Евентуална мобилизация и наши войски в Украйна. Имахме шанс на 2 Октомври! Сега тези 65 % ощипани "уморени и обезверени" госпожици да се готвят за война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пълна отврат

    04 Окт 2022 14:19ч.

    Как пак стигнахме до тая?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Както вече споменах

    04 Окт 2022 14:20ч.

    Най-вероятния формат на управление е ГЕРБ+ПП+ДБ, с тилово обезпечение от ДПС и Български възход

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

    04 Окт 2022 14:25ч.

    Става, дори може да осигурим на ББ килийка с източно изложение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е формат мечта

    04 Окт 2022 14:26ч.

    за еврозелките и амбасадата.. Но от своя страна може да провокира масово обществено недоволство

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    04 Окт 2022 14:21ч.

    Принципно не приемам правителства тип Беров, Орешарски. Виждайки резултати сега, рекох: дори и при минимална хигиена, единственото решение е малцинство геппс+нато генерал, а дб и дпс се правят на умрели лисици зад театралната завеса - подпират, но пеят ария: Не участваме. Е, това значи, че на следавщи избори ДБ и Янев ще имат по 0 гласа, но всичко си има цена. Започнах да чета тук

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    04 Окт 2022 14:25ч.

    моментално получих повици за повръщане и всъщност не знам какво точно пише след първата четвърт на материала, та извинете ме. Повече от очевидно е, че всички платени, зависими и държани здраво на къс повод "здрави" сили, ще бъдат настоятелно поканени да направят правителство. За не изглежда работата пълна отврат, ще поразместят някои от пешките си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    04 Окт 2022 14:30ч.

    Кого мислите, че лъжете бе, ИДИОТИ! Визирам очевидно тези, които все още са запазили в незасегнато състояние церебралната, моралната и емоционална тъкан на съществата си. Нас не можете да ни излъжете! Но, в интерес на истината вие имат богат контингент от също такива идиоти, които благосклонно ще се прегърнат с лъжата. Да, за да гласуваш за геппс и изменчивостта, задължително е да си идиот!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БОРИСОВ, ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ОТИДЕ ВЪРХУ ВНУЦИТЕ ТИ!

    04 Окт 2022 14:32ч.

    Такава е Божествената логика. Не се грижиш за душите на децата, които обичаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    04 Окт 2022 14:33ч.

    Най-важните послания на Тиковония са както винаги: готов е да командва по телефона от дивана и е съгласен на реформи, но имена да не се споменават и него прокуратури/съдилища да не го пипат. Герберастите са изпята песен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    04 Окт 2022 15:06ч.

    "Не искам да съм премиер, няма да съм депутат." Искам само европарите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    04 Окт 2022 15:12ч.

    Странно - виждаме Борисов почти преобразен-хрисим, благ,омиротворен. Явно работата на чуждите посолства е била много интензивна спрямо бълг. политици. Под натиск отвън, може би ще "сглобят" правителство, което ще функционира до пролетта. Малко хора обърнаха внимание на заплахата-ако няма кабинет-няма пари по Плана за възстановяване.А трябва да се приеме и бюджет на държавата-това е още по-важно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • beija flor

    04 Окт 2022 15:40ч.

    Борисов е дал назаем нахалството и агресията си на Зеленски, всъщност се преструва, че на нас, мравките, път прави. Иначе, като му дойде времето, с крака отгоре ще ни смаже, ако ние не го поставим при бай Ставри преди това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    04 Окт 2022 17:59ч.

    Съгласна съм с Вас. Мернах преди малко, че ББ предлага едни стари лешояди за медиатори, които да водят преговори от името на ГЕРБ. Лешоядите с проскубани крила-ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПАСИ. Не очаквам нищо добро за нас/норм.хора/-за жалост.Просто ще бъдат клуб с еднакви интереси. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    04 Окт 2022 15:15ч.

    Тиквата само не каза какво прави с южният пАток! Иначе точно това заслужава България и не гласуващите безмозъчни зомбита, ескимоса Паси и джендера- помак Плевнелиев, да ви ръководят, нека ви вкарат във война и нека тука не остане камък върху камъка и българин върху българина! Проклета да е тоя бостан дето ражда кухи тикви!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вектор

    04 Окт 2022 15:50ч.

    Да гласуваме за кого, сякаш имаме право на качествен избор?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторе,

    04 Окт 2022 16:02ч.

    Може и да е основателна критиката ти, НО обидите и Особено към българите/помаци са просто отвратителни! Колцина помаци познаваш? Знаеш ли, че тяхната човечност и патриотизъм далеч надвишават нашите, на разглезените гражданчета? Надявам се да си казал това росто в гнева си към продажните безродни дела на сегашните политици. Поздрав

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ноле

    04 Окт 2022 20:10ч.

    Прав си! Нека си стоят на диваните и да псуват! Мони Пуси ще реши проблемите. Възраждане не им хареса.Ок,хак да им е гейския атлантизъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро най-простия канадец и най-тъпия американски агент в България

    04 Окт 2022 15:17ч.

    Пенсионирахме Борисов. С малко помощ от нашите приятели на Козяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    04 Окт 2022 15:17ч.

    Животът винаги е пълен с изненади. Изменчивата природа на пп ме подведе и мен. Говореха толкова крайно, категорично - дори след резултатите, че им се вързах за отказ от участие. Е, знайно е, че там има любители на каране с 200 (ама от обратния край), но при наличие и на други формули, просто не беше задължително. Като видяха, че не стават, козяк свали кировците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    04 Окт 2022 15:20ч.

    За да бъде унижението пълно, сега ще ги накарат по една или друга форма да се качат на въртележката, която се върти бясно, поне с 200. Да видят и те, лесно ли му беше на БХ, когато усети, че любящият и топъл поглед на козяк се е извърнал от него. Изглежда вече козяк става напълно безцеремонен и лишен от задръжки. Всеки, когото са галили по главата, сега трябва да дава обратно покорство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    04 Окт 2022 15:26ч.

    При тази констелация формулата: гепп+пп+нато е напълно функционална. Остават някакви детайли. Дали ще извият ръцете на ДБ да влязат показно в хора. Искам да им видя муцунките в тогоз момент! Те поне са най-лесни, защото са изцяло на хранилка. Другият детайл е по-труден за анализ - дпс има зависимости в много посоки - порциона, анкара, кремъл, брюксел, лондон и др.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не го крийте!

    04 Окт 2022 15:28ч.

    Болезнено ме безпокои отсъсвието на Даниел Митов. Къде е този неотразим красавчик? И защо ни натрапвате гуменоглавия габровски смръщеняк Томислав? Върнете ГЕРБ иконата , покажете Къдравата Сю!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mini96

    04 Окт 2022 16:39ч.

    Тоя да не гласи чехльо за мин. председател, а пасито за външен министър?!Такива ли са инструкциите от козяк?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дани

    04 Окт 2022 17:00ч.

    Не, Пасито тоя път ще е министър на войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантически идиоти кандидати за власт

    04 Окт 2022 16:46ч.

    Дано кюрдката се сети да направи график за посещенията за инструктаж на герберастите, сабрутковците на Киро, джендърите на бойкикев и новите на янев, за да няма скупчване пред вратите на козяк. Че тези, макар и американски служители, все пак са си с балкански манталитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    04 Окт 2022 16:59ч.

    спасито и плюфката ??? ми той спасито като бай пън бе, в космоса лови пеперуди бе ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тиквуний каза че и той обича пенсионерите и запита риторично: но от къде да вземем пари? От образованието, от здравеопазването, от културата ли?

    04 Окт 2022 17:40ч.

    И никой от присъстващите жалки мисирки не го запита: ами защо не от платените 100 % авансово американски самолети получени на чертеж. За милярди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С 200 без право да обжалване

    04 Окт 2022 17:47ч.

    Признавам си - харесвам Боко, прекланям се и му се възхищавам! Апропо, след него най ми е мил гуменоглавия бърборко Томиславчо, ГЕРБ-дете от Габрово. Днес Боко ме възхити с хрумката си - лидерите да се дръпнат зад сцената, да се усамотят в кулоарите, съблекат, а после Боко да извади джедайския меч и ги опраска. С повече от 200, тъй че свитки да изскочат в честните им очи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Харитон

    04 Окт 2022 18:54ч.

    Задната предавка е любимата на Бибитко. А, у и почваме да бегаме бате. Човещина. На никой не му се влиза в затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАКЪВ Е ТОЗИ АБСУРД ДА ИСКАШ ЛИДЕРИТЕ ДА СЕ ОТДРЪПНАТ НАЗАД?

    04 Окт 2022 19:19ч.

    Какво е една партия без лидер? За да могат да бъдат напълно овладени и използвани?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    04 Окт 2022 19:26ч.

    Погнуса и бълвоч! Но щом търпим това, значи или не можем, или ни харесва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласуваш за Герб

    04 Окт 2022 20:07ч.

    Получаваш ДПС и Възраждане

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лалю

    04 Окт 2022 20:11ч.

    За мене е важно ДпС да продължи да управлява. Само така ще има справедливос!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    04 Окт 2022 20:26ч.

    Нещо се бъркат че 77 % от българите били проевроатлантически. Точно обратното. Щом се спрягат \Плевнелелиев, Паси ясно е кой реди пасиансите. Безмислени избори, безмислени напъни за правителства и пр. -всичко е фарс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Празников

    04 Окт 2022 22:05ч.

    Не иска да оглави правителството защото не иска да поеме отговорност. А тя ще бъде въвличанито на странатани във война. Или разполагане на ядренно оръжие на наша територия тоя изрод (паси) го предложи преди няколко месеца. И тогава майкани жална.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    04 Окт 2022 22:27ч.

    "Снишаване му майката сега!" казваше неговият патрон ТЖ. Сега ББ е в същата позиция на "изуй гащи" и като пръв страхливец тича да избяга от отговорности. Мисля си обаче, че чичо Сам ще го нарита да поеме някаква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Негъра от Костинброд

    04 Окт 2022 22:31ч.

    https://youtu.be/cWJbZYtyCKE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Енчо

    04 Окт 2022 23:10ч.

    Ама тоя защо не е в затвора?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    04 Окт 2022 23:17ч.

    Дишайте! Знаете, че вечерният БХ опровергава решително, но гордо, думите и намеренията на сутрешния БХ. Най-накрая ще излезе, че това е поредната му лакардия, т.е. малоумна идиотщина, нещо като приложение на ненаподобимото му чувство за хумор на най-смахнатото място. Ще се врътне. Да не говорим, че си имаме Президент, а опитва да вкара с 200 Синоптика. Ненормалщина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рошавата гарга

    04 Окт 2022 23:19ч.

    Боже, прости му! Той не знае ни какво мисли, ни какво говори, ни какво върши! Човекот е проЗт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Rip Van Winkle

    05 Окт 2022 0:29ч.

    избори ли има?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имаше някога

    05 Окт 2022 10:50ч.

    Понастоящем е пълен фарс

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    05 Окт 2022 13:35ч.

    "Не искам да съм премиер, не искам да съм депутат. " Що тогава ходиш на избори, какво искаш, да му се не види?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи