Борисов: Сменят шефа на ДАНС, защото разкри шпионската мрежа на Русия

Борисов: Сменят шефа на ДАНС, защото разкри шпионската мрежа на Русия
„Единствената причина за махането на шефа на ДАНС е разкриването на шпионската мрежа на Русия. Никога повече някой няма да си сложи главата там. Повече руски шпионин няма да бъде разкрит”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща на предизборниья щаб на ГЕРБ-СДС.

 

„Да сменяш шефа на ДАНС, когато си само един служебен министър – това е реваншизъм”, каза Борисов. „Това правителство беше направено, за да свърши мръсната работа на кандидата за президент Румен Радев”, каза още Борисов.

Преди това той коментира и другите рокади във властта.

Чудят се как да сменят специалисти. Така коментира бившият премиер Бойко Борисов промените на заемащите главни постове в редица институции, които бяха наложени от новото служебно правителство.

Той запита шеговито не са ли сменили и шефа на "Пирогов" проф. Асен Балтов.

Искам на вас младите мотото да ви бъде "най-доброто място за правене на бизнес в Европа", каза Борисов на среща с младежи от ГЕРБ. Той се включи на живо във фейсбук за пръв път от седмици насам. Сам разказа, че в последните дни се е срещнал с над 300 младежи на ГЕРБ.

Предстои обновление на партията, обясни още Борисов и посочи част от младежите около него като бъдещи кандидати за районни кметове и общински съветници на София.

Два щаба с младеж  на партията се създават. Единият е столичен с председател Даниел Митов, а другият национален с председтел Томислав Дончев. Целта им е да се предложат идеи за предизборната платформа на ГЕРБ.

По врее на срещата с младежите на ГЕРБ Борисов на няколко пъти нападна президента Радев, като го обвини в еднолично управление, а служебното правителство в излизане от целта си да проведе честни предсрочни избори.

"Още чакам да видя автобусите с двойни дъна, с които ГЕРБ извозвали бюлетини. Не съм ги видял, вероятно и никой никога няма да ги види. Сега ни обвиниха пак, че сме записвали. Само че тези, които записваха, сега са във Вътрешно министерство. И сега едва ли не казаха, че са унищожени някакви записи, защото мазето се наводнило. След като освобождават шефа на ДАНС... Аз приемам областните управители, че ги смениха, приемаме, че дори ДАНС имат отношение с изборите. Но какво отношение имат "Митниците"? Кое налага, каква му е ролята или шефът на ДНСК", добави той.

"В момента имаме едно състезание от един кандидат-президент с неговия щаб. Няма парламент, няма друга институция. За едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната", каза още Борисов. Той заяви, че е готов да се обзаложи, че у нас никога повече няма да има разкриване на руски шпиони.

"Никога повече никой няма да си сложи главата в торбата. Повече руски шпионин няма да бъде махнат. Искам като тях да се внедрите и нахално и нагло да разчистите", обърна се той към младите кадри на ГЕРБ.

Томислав Дончев пък обясни, че има промени в предизборната програма на партията. Цел на ГЕРБ ще е въвеждането на т.нар. мълчаливо съгласие поне за инвестиционните проекти. 

Поставя се и фокус над завръщащите се от чужбина и младежите, които трябва сега да си намерят работа. Цел ще е и подобряването на медицинските услуги за отдалечените райони и селата, като мобилни екипи базирани в автобуси и съоръжения за телемедицина, за да се помага на хората в малките населени места.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Просто се махни!

    26 Май 2021 12:35ч.

    Далеч от прекрасната българска държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    26 Май 2021 12:38ч.

    Бате Бойко не се хаби. Състезанието за Козяк го изгуби. Има друг победител.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    26 Май 2021 12:39ч.

    Този кой беше? :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо Йоцо

    26 Май 2021 12:40ч.

    Каква визия,каква усмивка,какъв поглед. Папата и него поканил но ,той от скромност казал на следващия двадесет и четвърти ,когато отново ще съм МП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутрьо, шпионската мрежа на Русия ли е или на Турция?

    26 Май 2021 12:51ч.

    ШПИОНСКИ ТРИЛЪР! Управляващите крият скандал с турски агенти и кетчер Картите издават агентите на МИТ Скандал с турски шпиони прикриват управляващите, научи Фрог нюз от службите за сигурност. Става дума за откраднат луксозен джип AUDI Q7 с регистрационен номер TR 16 ACH 92 от СПА хотел в Драгалевци. Професионални автокрадци влизат в подземния гараж на хотела и успяват да измъкнат колата преди "компетентните органи да пристигнат на местопроизшествието". Джипа е ползван от турски граждани, заявили, че са бизнесмени, дошли да купуват земя за земеделски бизнес. Инцидентът се случва преди няколко месеца, но е пазен в тайна, за да не избухне скандал между София и Анкара. В полицията четиримата описват също, че са носели със себе си специализирана техника за проби на почвата. Това съобщиха за Фрог нюз източници от МВР, правителството и службите. Крадците обаче се натъкват на съвсем други находки. Няколко служебни документа са открити в колата от сръчните БГ-апаши. Без да искат, последните се оказват по-полезни за националната сигурност от ДАНС. В жабката те откриват четири карти на служители от турското разузнаване MIT. Не е ясно дали са оригинали или фалшиви и защо са там. Откриват също специална разузнавателна техника последно поколение. Така става ясно, че всъщност похитеното возило е кетчър от супер класа, с който могат да се подслушват и проследяват лица, да се записват разговори, засичат телефони и пр. Случаят е предаден на СДВР и с него се заема лично шефът Младен Маринов. Според източници на Фрог нюз, ченгетата веднага влезли във връзка с контингента, специализиран в автокражби. В същото време политици почват да звънят в МВР, за да се интересуват от развитието на случая и да настояват за мащабно издирване на джипа. Според някои от източниците ни, същите политици потърсили за съдействие известния представител на ъндърграунда Митьо Очите.Фрог нюз

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    26 Май 2021 12:55ч.

    Тиквата пак бълнува глупости, но вече с все по-измъчена физиономия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    26 Май 2021 12:58ч.

    изтърва всички влакове, жалък си, отивай си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    26 Май 2021 13:00ч.

    Този явно не бил пожарникар никога, а прост/хитър милиционер, навярно? За "Сю" избора на козяк, ясно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    26 Май 2021 13:07ч.

    Какво можем да очакваме от един човек прочел само една книга? Нелепици!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • забравете

    26 Май 2021 13:09ч.

    Не го коментирайте тоя, все едно че го няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    26 Май 2021 13:12ч.

    Тиквата и Каскета да ни светнат, що Съдът им отменя изцепките. Ето и днес - ко ще прайм с Милушев - през. съветник? Кво бе, тикви? Ма що помия се изля - руски шпиони, мрежи, Новичоци - ей и днес главната Тиква - бил разкрил руски шпиони! Разкрил си насрания си задник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелен чорап от НАТО

    26 Май 2021 13:12ч.

    Прекрасно ще е да се махне от страната Тиквата, но да вземе със себе си и другия вампир радев, който е неговото друго аз ,и наистина използва служебния кабинет за мръсните си игри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    26 Май 2021 13:14ч.

    Ужас тресе герберастката кочина. Един по един троянските им коне си заминават, а зад ъгъла наднича бай Ставри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    26 Май 2021 13:20ч.

    Този тип не ли вече по аотровите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доводът за

    26 Май 2021 13:23ч.

    "разкрити руски шпиони" звучи просто смешно, Борисов дали изобщо си вярва. Впрочем, заради нелепите им пиар акции с "руски шпиони", за да се изкарат непоправими "евроатлантици", в посолството ни в Москва вече е обявен служител за персона нон грата. И на мен ми се иска да забравя кой беше Борисов, но медиите продължават да го натрисат (извинявайте за израза).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    26 Май 2021 13:24ч.

    Тоя защо не е в затвора за национално предателство и геноцид към народа и държавата на България ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    26 Май 2021 13:32ч.

    Тоя съвсем изперка! Боже слез и си вземи вересиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trassporter

    26 Май 2021 14:04ч.

    Тази сутрин Европа ТВ прекъсна един уважаван свой гост по темата за Северна Македония за да излъчи на живо регистрацията на Герб за изборите и разбира се речта на Митрев?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    26 Май 2021 14:37ч.

    пак ми е изтрит коментара

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    26 Май 2021 15:03ч.

    освен руски шпиони какви други шпиони са разкрити пък ние не сме разбрали

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    26 Май 2021 15:28ч.

    Докога ще ни натрапвате безумията на този човек и обкръжението му! Те бяха най-големия срам в историята на страната и колкото по-бързо изчезна от сцената, толкова по-добре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Достойният човек пада като топка, недостойният като буца глина."

    26 Май 2021 15:47ч.

    Китайска поговорка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буци-и-и-и, Буци!

    26 Май 2021 16:40ч.

    Невероятен феномен си! Толкова те мразят хората, ти пак си цъфнал някъде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trassporter

    26 Май 2021 17:13ч.

    Героизирането от Герб на акцията за руските шпиони е излагация. Интифата дойде от Чехия и нашите я прихванаха с десет годишно закъснение по презумпция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калин Андролоф

    26 Май 2021 20:08ч.

    Баце, що не си погледнеш нудиста полк.Велко, шеф на твойто ГРУ па тогава разтегай локуми за руски шпиони. а от Москва по този повод имаш едно - Галяма спасиба. От мен пожелание за все такива успехи в контра-шпионажа. и ОТАН да не се плаши, ти и Велко сте като стена, макар и китайска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ;-)

    26 Май 2021 20:50ч.

    Видно е, че всеки който иска да става политик и управник, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да минава психотест и психиатричен преглед!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Батката простее

    27 Май 2021 7:58ч.

    Хитростите на Батката стават все по-елементарни. Значи това говорене е отправено към Мустафата, натягане някакво, ама прилича по-скоро на жално скимтене от отбито куче от кучката... "Ние борихме руските шпиони ! А Радев уволнява нашите борци!" - скандира Батката. Кой е по-голям американофил ? Аз /Батката/ или Радев ? Номерът е плосък, а Мустафа-та знае отлично че и Батката и Радев са хванати на къс повод и нямат друг вариант освен да са американофили. Обаче в момента Радев е привилегирован ! Едва скоро го разкриха официално като американски агент. Докато Батката е изхабен през изминалите 12 години. Освен това Батката се показа нелоялен , шмекер. Едно че много крАде. Айде това със знанието на сайбиите. Но си позволи да играе на два стола. Бастиса "шлема" на Седефчев , но на края Владимич му наби канчето и прокара бързо и тихомълком Балкански поток. Ей това преля чашата на търпение в Козяк и сега фаворит става Радев. Така че колкото и да скимти Бате , Мустафата ще остане глуха към скимтенето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шоумен

    27 Май 2021 12:52ч.

    7:28 - "махни водата, не ти се виждат гърдите..." Маскарад!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи