Борисов: Имаме двойно по-добър резултат от ПП-ДБ в цялата страна. Ще спасим София от спасителите. По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност

Борисов: Имаме двойно по-добър резултат от ПП-ДБ в цялата страна. Ще спасим София от спасителите. По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност

Следвайте "Гласове" в Телеграм

От Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова избирателите на ГЕРБ да гласуват по съвест на балотажа в София.

"Не е ли логично да се пита: Двете партии в сглобката ще се подкрепите ли взаимно? Те в половината градове като, Русе, Плевен, Сливен, Габрово, Севлиево- те дори не са на балотаж. В тези градове да сте чули някой от ПП-ДБ да призове да се гласува за нас, зададохте ли такъв въпрос към тях, един журналист не е питал. Петков днес е в Пловдив- питайте го. Отговорът при нас е лесен- няма по- лошо от това да направиш непоискано добро. Както Хекимян каза по- добре държавна собственост, отколкото ДС. Вече е късно за такъв разговор - нека си гласуват по съвест."

Според него най-добрият начин партията му да си върне София е като я загуби. 

"В София три години се водеше целенасочена атака срещу Фандъкова. От всички. Най-добрият начин да си върнем София, е като я загубим. Сега ще спасим София от спасителите. Тези хора не могат да работят, те са мързеливи", каза лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че местните избори са наказание за цялата политическа класа.

"Такава ниска избирателна активност и толкова малко гласували. Всеки от нас, и анализаторите, да си направим извод защо вървим така надолу", коментира той в Пловдив.

По думите му за ГЕРБ са гласували над 537 хиляди гласоподаватели в цялата страна, докато за ПП-ДБ - 273 хиляди.

"Преди местните избори аз казах, че основната цел на ГЕРБ е да бъде първа политическа сила. Това услужливо не искате да го коментираме - силата на една партия е в цялата страна. Кандидатите за кметове на ГЕРБ и подкрепени от нас на първи тур печелят 95 общини. От тях 7 са областни градове. В 71 общини кандидати за кметове на ГЕРБ отиват на балотаж. В 17 областни града ГЕРБ е на балотаж, и то с водещ резултат влиза в балотажа", пресметна Борисов.

"Когато печелехме изборите в София, печелехме с над 200 хиляди гласа, през 2019 г. Фандъкова спечели с над 249 хиляди гласа. Сега ПП и ДБ заедно имат 119 хиляди гласа в София - наполовината на това, което ние сме печелили... Изборите в София още не са завършили, така че резултатите на ГЕРБ са отлични на фона на останалите. Като политик с опит считам, че дори и фактът, че и "Възраждане" и останалите партии вървят надолу, не ми се мисли каква ще е избирателната активност на изборите за евродепутати", каза още лидерът на ГЕРБ.

„Хич не се ядосвам за София. 18 години управлявахме столицата. Нека сега да видим разликата. В страната видяхме промяната – 3 години хаос, 3 години обедняване, 3 години задлъжняване”, коментира още Борисов.

 

 

Според него вече е прекълено късно ПП-ДБ да търсят ГЕРБ за подкрепа на втория тур.

"Нямаше нищо по-естествено от това да се подкрепяме в страната, и всички кметове щяха да са на ПП-ДБ и ГЕРБ, и това щеше да генерира стабилност. Те сега смятат, че с изнудване и натиск нещата ще станат, но няма да е така", настоя Бойко Борисов.


Източници: БНР, NOVA 

 

 

 

 

Коментари

  • "По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност"

    31 Окт 2023 15:22ч.

    Най-добре и двете. Особено ОНАЗИ Държавна Сигурност, не терзийската. За доброто на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Плъзгане по повърхността и тинтири-минтири

    31 Окт 2023 15:34ч.

    Иронията се обръща, странно е да живееш в интересни времена. На предишните местни избори много хора гласуваха за "Пронямата", за да се отървем от герб. Сега, изглежда, че гербавите ще гласуват за кандидати, подкрепени от кръвния враг БСП, за да се отървем от шарлатаните. И за капак на всичко, гербавите са тия, дето крепят Кире & Сие начело на държавната власт. Това ако някой ми го беше казал преди 10-тина години, щях да го сметна за луд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    31 Окт 2023 15:37ч.

    шубето почна да ги гони ще има разплата кои какви ги вършил 30 години

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всъщност службите са на подчинение на герберасти и пРезиденството, които отново се колаборираха

    31 Окт 2023 15:47ч.

    Това се вижда от организираното активно мероприятие против държавността и за всяване на недоверие в машинния вот. ГЕ(р)П си иска старата лИбOFF Д(п)С. И се пробват с машата Ванюша да овладеят първо столицата и източването на бюджета й чрез аутсорсинг "наши" държавно-общински фирми. Ванюша ясно го заяви, че се стреми да смени частните концесионери с общински. Нищо, че всеки нормален знае, че държавата/общината е лош стопанин, но затова пък... лесно се източва:) А след това, след кметския мандат Бойко ще контролира лявото като "назначи" Ванюша след кметстването за лидер на нова левица (където са старите дружки на Бойко - Кирил Добрев, Гергов Свинарят и т.н.). Тук помага и пРезидентът, който откога мечтае да разкара Нинова да не му диша във врата за гафовете и паденията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    31 Окт 2023 15:50ч.

    Мероприятието беше дело на вашите жълто-лилави, за да мотивират умнокрасивитета да гласува по-масово.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    31 Окт 2023 16:02ч.

    Беше верижна реакция. Да не би да вЕрваш и искаш и други да повЕрват, че Пеевски е искал умнокрасивитетът да гласува по-масово:) Защото в петък 27 октомври Пеевски нарежда: "Машини не трябва да има в неделя, премиерът да понесе отговорност".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадин Костадинов: Не гласувайте с машини!

    31 Окт 2023 16:06ч.

    С този призив Копейкин сигурно също е искал умнокрасивитетът да се мобилизират и гласуват масово, че да не може да отлепи микрон да спечелят неговите хора:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигурно и Тошко с чалгарите са искали умнокрасивитетът да се мобилизират и гласуват масово:)

    31 Окт 2023 16:08ч.

    Заповед на Тошко Йорданов: С бой да се спират машини по секциите в неделя. >>> https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16010069

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    31 Окт 2023 17:15ч.

    "Герберастите" биха ПП-ДБ напук на машинките през май 2023 г., и въпреки че Тиквите не се напъваха и играеха за второто място! Премахването на машините доведе до двойна разлика в броя на гласувалите за двете "враждуващи" формации, което показва защо всъщност бе този вой от страна на ПростоПринтерите. "Всичките схеми, които направихме, интелектуалците са 7%. Ако пуснеш народа да се презентира нормално, ние трябва да сме макс 10%. Направихме леко "ала-бала" през президента".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тошко, Мошко

    31 Окт 2023 19:51ч.

    твоите приятели с жълти павета вместо мозъци едва ли са слушали Тошко, но като им казаха, че любимите машини отидоха и Вася може да не спечели, повлякоха и стогодишните си баби АБПФК към секциите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напротив

    31 Окт 2023 20:17ч.

    Васил Терзиев спечели с гласуване на ваш терен по вашите "технологии", т.е. с хартиените бюлетини, от които средно 15% направиха недействителни, подкарвайки масово неграмотните си избиратели цигани да гласуват. ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    31 Окт 2023 21:16ч.

    Васко ДеСе-джията получи "феноменалните" 10% от гласовете на имащите право да гласуват в София 1,1 млн. души и спечели едно голямо нищо. Пък да обявяваш за някакво голямо постижение да "биеш" ГЕРБ, които на втори поредни избори играха умишлено за загуба, е жалка работа - все едно да гледаш как Буци бие дузпа и после се радва, че е голЕм голмайстор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помните ли кой е агент БУДА?

    31 Окт 2023 15:49ч.

    БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!! Подлецът, който забрави собствената си „богата”мутренска биография,а ние трябва да помним този факт и щетите, които нанесе на поколения българи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    31 Окт 2023 15:55ч.

    Гласувайте за Терзиев, той ще ви оправи. Ще превърне София в още по-голяма кочина, само че този път либерална такава. Скоро - гета от шведски тип в центъра, в които няма да можете да припарвате, камо ли полицията, паради на всички фетиши по 2-3 пъти в годината и да не забравим - безплатно промиване на мозъците на децата ви в училище, за да са готови за новите реалности. Ванчето няма да ви даде нищо ново, само с 4 години ще отложи пълния разпад, към който сте се насочили. А след 4 години, я камилата, я камиларя. Решете кое ви е по-важно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма такава логика

    31 Окт 2023 16:19ч.

    Защото Васил Терзиев е семеен с две деца за разлика от безплодната Ванюша. Кой ще защитава традиционните семейни ценности по-добре при такъв бекграунд?! Да не говорим за управленските умения на Терзиев за разлика от невежеството на Ванюша, която цял живот е на издръжка на данъкоплатците и рекет на работещите с профсъюзен членски внос. Да не говорим за съвременния демократичен мироглед на Терзиев в сравнение с класовия подход на Ванюша, която ще отнема частна собственост и бута имоти на частни физически и юридически лица по омраза към класовия "враг". Всичко зависи преди всичко от състава на общинския съвет, а както видяхме и избрахме, той не е доминиран от класовия подход:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да не говорим за съвременния демократичен мироглед на Терзиев

    31 Окт 2023 19:41ч.

    Да, по-добре не говорете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пепе неро

    31 Окт 2023 16:02ч.

    Рядък лицемер и продажник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Следете съветите на агент БУДА !

    31 Окт 2023 16:06ч.

    И правете обратното, ако ви е останала капка непоносимост към безобразията му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    31 Окт 2023 16:12ч.

    дали баце не им казва на пу-пу и... останалите, че им дърпа столчето под копитцата? май да, ако се съди по истерията, която е настанала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да бе, и тука се разсмърдяха необичайно тролчетата

    31 Окт 2023 19:46ч.

    те не че са спирали, но сега пърдят много интензивно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • никога с ПП/ДБ

    31 Окт 2023 16:15ч.

    Бойко, разваляй сглобката! Навсякъде в страната и в нашата община, където ПП/ДБ са трети, яростно подкрепят БСП за втория тур срещу ГЕРБ. Не просто ги подкрепят, а с целия им арсенал от тиражирани лъжи, подлости, измами. Ти какво правиш??? Разваляй я веднага. Защото и на нас ни писна от тях. Накрая ще тръгнем и ние с БСП, защото никога няма да станем част от шарлатаните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    31 Окт 2023 16:49ч.

    Ето го, хлъзгавият БорисOFF в целия си блясък!... Но както се казва, всяко идиотско деяние, има своето философско оправдание! А както добре знаем, демагогът Боко, добре знае, как да изкара загубата, победа... Сега официално разбрахме, че ХекиМЯУ е бил сложен нарочно, та да може ГЕРБ НАРОЧНО да загуби София! Ехаа, а сега всички ще страдаме, защото еднокнижния Шлангаджия ни наказа...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без колебание застанете на страната на нормалността

    31 Окт 2023 16:58ч.

    Малко по-горе един мръсник нарича Ваня "безплодната"! Ваня Григорова има дъщеря от предишен брак, която се казва Габриела и която от настоящата година живее и следва в Италия. Тази жена заслужава уважение, че не показва личния си живот и той не е източник на всевъзможни жълти новини. Никога не е крила, дори е подчертавала скромния си социален произход - от софийското гето Хр. Ботев. Чух от ген. Шивиков, че тя е дете от смесен брак и майка е била ромка. Ех, ако всички "ромки" са като Ваня Григорова, щях да се взема една в къщи. Подозирам, че Бойко също щеше да последва този пример, защото след периода на "прекрасните госпожи", с които е мачкал усърдно чаршафи, често е натъртвал, че живее сам като куче! Прекрасните ... нали знаете, че вървят в комплект с ... мамам си джаса! В момента житейски партньор на Ваня е един столичен журналист. Първанов! Работил е в Аспекто, питайте Калина за него! Гласувайте без колебание за Ваня!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така се прави ПР "биография"

    31 Окт 2023 20:13ч.

    "... Едно от местата, на които работи обявява фалит. Служителите не могат да си получат обезщетенията. Тя пламенно се заема с това, да защити както своите права, така и на хора, изпаднали в същата ситуация. Така е забелязана покрай идеите си. Една от победите, които цитира от този период – НОИ я обвинява, че е взимала неправомерно пари за безработица и иска да върне парите. По това време тя е изтеглила кредит от 5000 лв., който изплаща пет години.. Хваща се за 130 лв. и като преброител. И накрая идват от НОИ и я карат да връща пари, защото е „работила“. Ваня печели делото. (Има ли облаче в окото и някой да се върже на това?!) От млада е активистка в младежките организации на БСП (Нали УЖ не е била свързана с Партията ?). И оттогава има проблеми с ръководствата на партията. На едно заседание скача на самия лидер Сергей Станишев (А сега жена му й прави ПР, сигурно безплатно за компенсиране на емоционалните й страдания от едно време ? ). Интересното е, че и сега не се понася с Корнелия Нинова ( Тук в сюжетът се губи логиката, ама какво пък, важното е да има противопоставяне на "добрата" циганска пепеляшка срещу "злата" богата царица ? ). Председател е на сдружение "Солидарна България" ( С какво финансиране?! Аааа, от богатите, т.е. работещите европейски данъкоплатци, които имали пари, дали да ги прахосва за гол популизъм и за лични облаги една Ваня, защото така е справедливо по андрешковски ? И УЖ била против НПО-тата, ама друг път ? ). И т.н. розовите балони се пукат един след друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пиянството на един народ

    31 Окт 2023 17:29ч.

    Хей, има ли човеци тук!? Петко Симеонов ни напомни едни много интересни подробности от самото начало на демокрацията - https://epicenter.bg/article/Petko-Simeonov-podkrepi-Vanya-Grigorova/331146/2/0 Сега в обществения живот доминират едни поколения, които са чували за сдс от учебниците. Това беше една изгоряла като метеорит надежда за България - умъртвена заради милиционерския инфилтрат и чаради оригиналните и долни демократични гадове, които я удушиха мъчително, за да дойде накрая Черния и да я погребе окончателно. Е, в преддемократичните времена се случваха и доста гадости, но тогава страната като цяло крачеше с посока към бъдещето, а отвратителните неща бяха като пионерски кръжок в сравнение със сегашните уродства, мръсотия, безчестие, предателства, безпътица! И какво се получава?! Ваня от Подкрепа, която е учредител на СДС - главният "душманин" на комунистите, сега е издигната като кандидат на същите тези "комунисти". Обратно - детето, което е родено в една върло комунистическа фамилия - В. Терзиев, сега бил десен капиталист и е издигнат от инсталираните от новия, либерален, глобалистко-троцкистки интернационал, наричани Промяна. Инсталацията беше извършана от т.н. ни "съюзници" с любезното съдействие на офицера от БНА - понастоящем президент, също клел се в комунистическата конституция да защитава Народната Република. Поне дотук да спираха нещата! А то ... изродщините сега тепърва започват! Старият силовак и уличен бандит, познал затвора на Средна Европа, станал интересен на "партньорските " служби в качеството си на перспективен НАЦИОНАЛЕН РЪКОВОДИТЕЛ - популярният и обичан от народа водач, познат като БХ, след като беше махнат от народен бунт, сега е НЕКОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР на изменчивостта. Вече си е отдъхнал и е видимо в добро разположение на духа, защото държавата каза, че онези слухове за чекмеджета, злато, пищаци, барселони, манекенки, дечица, прекрасни госпожи, незаконни магистрали и още безброй уродства - всичко това било невярно, защото метаданните на доказателствения материал не били достатъчно красиви. Както и да е - важно е, че сега той е вече НЕКОАЛИЦИОНЕР! Помните ли, той беше отмъстител, после стана Батман в тужурка, после строител, после международник, после чекмеджан, любител на госпожи, но загърби всичко това и е некоалиционер в името на България и посолството. Сега, обаче, казва ни иносказателно и с хитра, андрешковска усмивчица: манете я тази бледа спирохета Терзиев, гласувайте за мургавката Ваня, тя е наше момиче, народен човек! Хора, моля, помогнете! Аз много исках да пиша за вазовското "пиянство", но въпреки че поне три пъти си преписвах постинга, накрая все излизаше една чиста, изконно българска шизофрения! Какво да правим?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пияна Ланделиева

    31 Окт 2023 17:37ч.

    Наистина уродство и свинщина. Фурнаджийски лопати и политически титутки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генерал Лудендорф

    31 Окт 2023 18:30ч.

    Мръсен интригант ,нарочно го каза за да скара БСП с Ваня Григорова и другите които я подкрепят .Какъв Боклук

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !Марс©

    31 Окт 2023 18:53ч.

    Общото между Тотев:) и Кирчо е че не са добри в училище, но са били с връзки от младини с "приятели", но избора ми е за Костадин.... каква пародия!!! Радев не съм гласувал за ГЕРБ, а сега заради кашата на Радев ще се наложи да гласуваме за ГЕРБ, преди Нинова не съм подкрепял ГЕРБ и на минимум. Сега ще гласувам за ГЕРБ , като единствена реална алтернатива извън София. Благодарим ти Велики Радев, Благодарим ти Нинова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !Марс©

    31 Окт 2023 18:55ч.

    Опс!! Общото между Тотев:) и Костадинчо е че не са добри в училище, но са били с връзки от младини с "приятели", но избора ми е за Костадин.... каква пародия!!! Радев не съм гласувал за ГЕРБ, а сега заради кашата на Радев ще се наложи да гласуваме за ГЕРБ, преди Нинова не съм подкрепял ГЕРБ и на минимум. Сега ще гласувам за ГЕРБ , като единствена реална алтернатива извън София. Благодарим ти Велики Радев, Благодарим ти Нинова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хемлет

    31 Окт 2023 21:00ч.

    Има един интересен аспект на кметско-общинската олелия. Мнозинството кандидати за кметове оглавяват и общинската листа. Това важи за Григорова, Хекимян, Д. Николов, Вълчев и т.н. Има едно биещо на очи изключение. Терзиев е само и единствено кандидат-кмет! Всякакви пи-ар-и и съветници по избори и политология неизменно са обърнали внимание на Терзиев, че тази постановка е смущаваща, да не кажа ГРОЗНА! Лицето е взело няколко десетки милиона, вече се мисли за някакво божествено същество, и отправя към гражданите следната неизречена фраза, но иначе едно много категорично послание! Аз благоволих да започна кампания отдалече. Симилирах интерес и загриженост за София, цървули такива, но ... нали разбирате - аз се целя далеч по-високо, така че всичко е само една гола парлама! Или ще ме направите Кмет, че да мога после от позицията на заемал висок държавен пост, вписано в помпозно СиВи, да стана премиер на държавата и нещо като генерал-губернатор на територията, т.е. основен контактен партньор на Посолството, който ще бъде трансмисията на волята на доминатора, или ... тъпанари такива - да го духате! Няма да ви слугувам, я! Вие знаете ли кой съм аз?! Да не би да очаквате, че ще се занимавам с проблемите на каналните (кафявите) обратни води, с вашите лайна?! Всички останали - дори Хекимян с присъствието си на водещо място в листата фактически заявяват - АЗ СЕ ВРИЧАМ НА СОФИЯ! Това е още една вероятна причина, дори на подсъзнателно ниво БХ да отхвърля Терзиев! Вероятно си мисли - лесно ли ми беше да се качвам сантиметър по сантиметър по "Приказната стълба по Смирненски". Обществената кариера иска жертви. Принудих се да стана пожарникар, по съвместителство човек на едикое-си Управление(Буда), после су принудих да откажа да си върна комунистическата книжка, защото аз в тази власт се бях клел, а цял живот все ме сочат с пръст - без американците, те не обръщат внимание на дреболии! След това се бихме с борците! Ядяхме бой от силните и мачкахме слабите! Започнахме международен бизнес (крадяхме коли в Европа и ги продавахме в Босна, Албания, Македония, Арабията и ОНД)! Търкахме наровете по затворите. Хората от Ленгли ни разпитваха със седмици. Ядохме и бой! Наложи се да прегънем коляно! След това се наложи да започнем охранителен бизнес и пак с бандюги да се занимаваме - кофти, това бЕа все довчерашни аверчета! Лека-полека го докарахме до ГлСек! А това лайно, вчерашно, иска да стане за няколко месеца кмет, пък после да ме на натиснат през Мъртън да ритна столчето и да разГЛОБя неколицията, че да може после той - лайното му с лайно, да ми се пъчи като премиер пред началниците в Брюксел! ТАА работа нЕма да стане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дикрийз

    01 Ное 2023 0:06ч.

    Да отидеш от Парламента в ОС представлява една значително "понижение". В цялата общинска система, изходната база (реперът) представлява заплатата на кмета. Вероятно не е известно, но дълго време Фандъкова получаваше една относително скромна заплата от около 3000 лв. Медийна информация е, не съм и виждал фишовете :))) Съгласно постановление на МС, кметът може да получава колкото министър. Министърът получава основна депутатска заплата, увеличена с 30 %. Ако възнаграждението на кмета бъде увеличено, автоматично ще се вдигнат и заплатите на председателя на Столичния общински съвет, на самите общински съветници, както и на районните кметове. Причината е, че тези възнаграждения са функция от кметската заплата. Председателят на СОС взема 80% от заплатата на кмета. Общинарите - май беше 60 %, но не го твърдя убедено. Във всеки случай един редови член на СОС взема по-малко от депутат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АГЕНТ БУДА е тревожен и търси сигурност при послушната и удобна профдеятелка

    01 Ное 2023 7:18ч.

    Герб не трябваше да подкрепят БСП. Сега ще се нареди до старите си работодатели Г. Първанов и Р. Петков, Г. Станишев. Изпълзя и Волен Сидеров/огладнял е/.Тези хора създадоха АГЕНТ БУДА и сега този подлец коментира родителите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ради

    01 Ное 2023 10:50ч.

    Те, спасителите, са едни спасители....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Андрей

    01 Ное 2023 12:02ч.

    То едни спасителиии, да подлудеЙш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ива

    02 Ное 2023 10:15ч.

    Резилът за ПП и ДБ вече е пълен щом предпочитат червените пред тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванова

    05 Ное 2023 14:52ч.

    Сега остана и самият Иванов и приятелчетата му от ПП да го разберат и нещата ще тръгнат. Не може да очакваш всички да се съобразяват само с теб, защото си от умните и красиви израснали на жълтите павета. Явно така разбират те демокрацията – всички са равни, но те са по-равни от всички.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи