Бойко Борисов: ГЕРБ ще е в зала и няма да подкрепи правителство на ИТН

Бойко Борисов: ГЕРБ ще е в зала и няма да подкрепи правителство на ИТН
"От ГЕРБ ще влезем и ще гласуваме против. Няма да подкрепим нито това, нито, което и да е правителство." Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в живо включване в профила си във Фейсбук и добави, че ще призове депутатите да не подкрепят кабинет на "Има такъв народ". Според него президентът Румен Радев е причината да няма диалог между партиите.

 

 

Румен Радев ще падне със служебното правителство. Провалът на служебното правителство е страховит. Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос. Станислав Трифонов и той заговори за хаос, аз го предупреждавах. В същото време COVID вълната седи, в цял свят почват някаква действия, а ние седим. А бежанските вълни в момента са огромни, натискът е огромен, а МВР се занимава да ходи при на кмета жена му, да я тормози, за да го издаде. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на жива връзка в социалните мрежи, който отправи обвинение към служебното правителство, както и към преговарящите партии.

 

„Министърът на финансите има много работа, трябва с шефа на данъчните да извършват други неща. По-точно да лъжат хората, че са увеличили приходите в бюджета, а те взели парите за „Хемус”. Те ги отделили, за да показват, че увеличили приходите - абсолютна лъжа.. Те в момента спират ДДС-то, не го изплащат на компаниите. Така на пръв поглед изглежда, че в държавата има пари, а всъщност това са чужди пари, които в последствие ще изплащат. Василев се оказва, както казват неговите съдуржници, е много умен измамник, мошенник. Не знам какво му харесаха от новия парламент. Киро Язовиро, както ние го наричаме, каза, че източваме язовири, появи се до един и повече нищо не каза.


 

 

 

 

Днес пак е казал някакви глупости, че спрял потоци от пари към ГЕРБ и ДПС. Към нас не е имало потоци. Това, което правим, е, защото ми стана мъчно за хората. Няма място, където да е имало авария и ние да не сме опитвали да я поправим. Те сега трябва бързо да крадат. Аз затова по никакъв начин не искам ГЕРБ да участва в каквото и да било, свързано с тези хора.

 

Утре събирам изпълнителната комисия. Няма да подкрепим нито това правителство, нито служебен кабинет. За мен и последната илюзия, че партиите ще се разберат, изчезна. На предните избори имаше илюзия, че и без ГЕРБ може да се състави правителство. Сега всички така се изпокараха, че и след нови избори, с никой не може да се направи правителство. Ще се похарчат още 100 млн. лв. Това е глупост. Сега при едни нови избори няма да има илюзии, ще знаем, че харчат едни пари. Румен Радев е основният виновник за това. Христо Иванов няма никакво достойнство да отиде сега на разговори. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Наша отговорност – не”, това прогнозира Борисов.

 

 

Лидерът на ГЕРБ обвини президента, че е ходил на опера, вместо да е сред хората.

 

Изпълнителната комисия на ГЕРБ дари 100 000 лв. за поправяне на щетите в село Губеш, община Годеч. Торнадо остави жители на селото без покриви над главите им и без ток в средата на юли. Днес Борисов пристигна в селото, за да провери как протича ремонтът на къщите.

 

 

„Финансовият министър няма да ти се обади, по харвардския учебник така се прави. Аз не го обиждам, аз цитирам Тошко Йорданов, че е „измамник и мошеник”. И за да го изкарат много готин, взимат парите за „Хемус” и не връщат ДДС-то,  за да кажат, че има много пари. Каквото и да направим, ще кажат, че и ние сме виновни. От ГЕРБ искаме да сме различни от всички и няма да участваме в нищо. Ако народът поиска да помагаме, ще помагаме с каквото можем. Когато носих отговорност, съм си брал срама и успехите. Оцелели сме по турско, ще оцелеем и при Румен Радев”, обърна се експремиерът към жител на селото.

 

Кметът на Губеш сподели, че е изпратено писмо с искане за помощ до Министерски съвет, на което е получен отговор, че е препратено до Министерството на финансите. Оттам са обяснили, че средства ще бъдат изпратени между 3 и 6 месеца.

 

„Питам аз, тези хора какво ще правят през тези месеци”, добави кметът. Жител на селото сподели, че ремонтът на покрива му е струвал 10 200 лв., на друг - 12 000лв., напълно дарение от партията.

   

 

 

 

 

                                 

Източници: "24 часа", бТВ

 

 

                       

Коментари

  • Препоръка

    02 Авг 2021 19:06ч.

    Игнорирайте всичко казано от Борисов. Не коментирайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Не коментирайте!". Без коментар

    02 Авг 2021 19:10ч.

    Лидерът на ГЕРБ обвини президента, че е ходил на опера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелен чорап от НАТО

    02 Авг 2021 19:13ч.

    Невъзможно е да не коментират.Тук има екземпляри, в чийто чип има само псувни по Тиквата и молитви към Льотчика.Във всичко казано е прав, но е гадно това, че веднъж не остана на твърда позиция, след като каза, че няма да влизат в НС, сега точно обратното.Типично за цялата му дейност досега. При това положение, пълен състав на НС, само БСП няма да стигне, и ако ристювците не гласуват, чао, Шнорхел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До скъсания чорап:

    02 Авг 2021 19:28ч.

    "... след като каза, че няма да влизат в НС, сега точно обратното". Сега каза, че няма да подкрепи правителство на ИТН - да не стане утре точно обратното?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелен чорап от НАТО

    02 Авг 2021 19:36ч.

    Ами нищо чудно да го подкрепи, изобщо няма да се учудя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mr. George, New York

    02 Авг 2021 19:40ч.

    Ще покрепиш и хоро ще играеш.За такива балъци и простаци не си и мечтал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така се прави!

    02 Авг 2021 19:41ч.

    И никаква подкрепа за правителство на чалгарите и късащите баницата на народа! Достойно е да гласуват против и кукувците да си поемат отговорността за провала, а не да обвиняват други, че са некадърници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проблемът е, че...

    02 Авг 2021 19:47ч.

    ... Генерал Деса ще бие мъжО си с дрона, защото ще има много грижи да се оправдава за служебните си министри и няма как да й разхожда тоалетите "Макс Мара", купени с парите на народа:) За тоалети, воаяжи и опери - пари има, за пострадалите от бедствията - не. Това е модела "Радев"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Top Gun

    02 Авг 2021 20:03ч.

    Верно ли, че нямало разлика между ГЕРБ и БСП :)))))))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поздрав за Бойко от СиК

    02 Авг 2021 20:18ч.

    От оркестъра за сепарето на благодетелят от Банкя, таралежа с джипката: https://www.vbox7.com/play:cd85386a *ползвай като фонова музика към видеото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    02 Авг 2021 21:12ч.

    Чудя се този жалък човечец как се е обявил, че го търсят да го вкарат в затвора и не е минал в нелегалност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха ха ха

    02 Авг 2021 21:22ч.

    тоя знае л7 какво е опера и в живота си ходил ли е поне веднаж на опера ! Дрънка , та дрънка, като празна тенекия ! Абе тези от Банкя не се ли срамуват,от бай х,й от махалата им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жан-Люк Пишманлиев

    02 Авг 2021 21:32ч.

    "Провалът на служебното правителство е страховит."-ще ти се, никое от трите мутренски правителства не е имало 60% одобрение, никога. "Днес пак е казал някакви глупости, че спрял потоци от пари към ГЕРБ и ДПС. Към нас не е имало потоци."-не е имало потоци, парите към вас течаха като пълноводни реки. "Няма да подкрепим нито това правителство, нито служебен кабинет."-има си хас да подкрепите, и едните и другите ще ви чегъртат, яко! Служебните вече колко време ви стържат, пък и на тях не им е нужно вашето мутренско мнение, камо ли подкрепа, тях ги назначава Радев. "Лидерът на ГЕРБ обвини президента, че е ходил на опера"-какво толкова, просто са свършили билетите за мача на бистришките тигри. "От ГЕРБ искаме да сме различни от всички и няма да участваме в нищо."- вие СТЕ различни от всички, такава отврат като вас няма друга. А и всички нормални хора приветстват идеята да не участвате в нищо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    02 Авг 2021 21:55ч.

    Оцелели сме по турско, ще оцелеем и при Румен Радев”, обърна се експремиерът към жител на селото. тоя примат вероятно се мисли за Левски, който обикаля селата за да създава революционни комитети, които да свалят хунтата на Радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Зала?

    02 Авг 2021 22:35ч.

    На Мадам Тюсо в залата да отива час по-скоро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    02 Авг 2021 23:06ч.

    На Банкянския празноглвец не може да се вярва и една дума. Понеже главата му не може да поеме повече от едно упътване от ПР-те. Не че Голата чутура от Чалгония е нещо по-различно. Макар, че според БСП е. Така както крепеше и кооперираше с ГЕРБ, така Нинова се надява да дели далаверата и с ИТН. Нищо ново под слънцето - статуквото си напазарува Чалгаря. Следва Цирк : Чалга 1 = Беров 2 = Орешарски 2. Халосаните избиралци ще се нуждаят най-малко от няколко години да проумеят поне най-главното. А дотогава я камилата, я …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рилски спортист

    02 Авг 2021 23:49ч.

    Вчера каза, че ще излезе с партията от залата, за да мине правителсдтвото с малко гласове, днес казва обратното. Познатия Борисов. Доста по-хитър и гъвкав от противниците си, обръгна в мръсната игра, каквато е политиката. С ДПС отдавна са напазарували чалгарите и с ИТН онождат прокопиевците и льотчика правешката. Ще има и. т. н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Който получи мандат от Президента да

    03 Авг 2021 0:29ч.

    иска оставане на цялото служебно правителство като редовно за четири години! Така ще се свърши необходимото, че да оцелеят българите и България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кухов

    03 Авг 2021 1:58ч.

    Ма Баце е дъ връх....ох как гелая да е тихичък . ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лупи

    03 Авг 2021 4:16ч.

    Сложил жълтата ризка като някой луд и обикаля по баирите! И този ни беше Мин-предс.! Срам та срам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И този се бори за демокрация!

    03 Авг 2021 6:47ч.

    Не е чул, че в същността на това понятие стои мандатност, т.е. след като поработиш 3-4 години, да те смени някой друг, с друга енергия и други таланти, и всеки да вярва, че хората са равнопоставени спрямо закона, че изборите са честни и всеки има право да бъде представляван в Народното Събрание при създаването на законите. Спряха част от купените му гласове, и всички видяхме че неговото "БихГо"БихГо"БихГо"БихГо" е театро базирано на измама! Демократ до мозъка на костите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    03 Авг 2021 7:37ч.

    (Лидерът на ГЕРБ обвини президента, че е ходил на опера, вместо да е сред хората.):само лустрация ште ни отърве отъ лудото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ala_Bala

    03 Авг 2021 7:38ч.

    Харвардската тройка са типични остап-бендеровци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен

    03 Авг 2021 8:37ч.

    Герб са като овце и в управлението бяха така няма депутати няма министри всичките послушковци

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя тип,Борософ де,ми е противен още

    03 Авг 2021 8:41ч.

    в момента кога се правеше на герой на Чендлър но….. ,за разлика от главният БОЛНИК на таз Държава,индивида с непропоционален бръснат череп,Борисоф винаги изтъкваше своето его,поемайки(даже и привидно)своята отговорност!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    03 Авг 2021 8:56ч.

    махаите че не мога да ви гледам какъв съветник е караянчева защо не си седи в завода в кърджали да бачка а се завира около порциите не се наядохте и не се напихте

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буци що не пази малко линия

    03 Авг 2021 9:03ч.

    Вече едва катери баирите. Па да седне и да прочете някй и друг коментар, да види колко го обичат хората!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    03 Авг 2021 22:49ч.

    Този дебил до кога ще ни досажда от екрана Той не разбра че не е никой вече Да се скрие в МИША дупка и никога повече да не е излезе от там Заяжда се с Радев защото никога няма да бъде на неговото ниво Година и алчен селяк

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи