Борисов: Чиста случайност е искането за смяна на външния министър след моето изказване

Борисов: Чиста случайност е искането за смяна на външния министър след моето изказване

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да е намесен в смените на двама министри от служебния кабинет, които поиска от президента служебният премиер Димитър Главчев. По повод отправените критики към външния министър Стефан Димитров и обявеното му отстраняване от поста няколко часа по-късно, Борисов заяви: "Абсолютно съвпадение!", като добави, че "колегата Главчев" си е описал много ясно в мотивите причините. 

"И когато видях, че президентът Радев, министърът на отбраната се е видял с помощник държавния секретар Джим О Брайън, а Главчев не се е видял, ми направи впечатление, че не са му организирали такава среща", намекна Борисов за мотива за изваждането на Стефан Димитров от кабинета - че е отказал първоначално да се види с американския висш дипломат.

За поисканата смяна на земеделския министър Борисов даде да се разбере, че също няма нищо общо с думите: "Аз с г-н Вътев имам много добри отношения".

"И въобще за тези смени нито знам, нито искам да знам", обобщи Борисов за решенията на Димитър Главчев.

 

 

Чиста случайност е искането за смяна на външния министър след моето изказване, заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Виждам, че много хора се опитват да се упражняват върху нещо, което не разбират. Казах, че не одобрявам външния министър на партийно събрание пред симпатизантите и членовете на ГЕРБ, които бяха бесни от назначенията в служебното правителство", поясни Бойко Борисов.

„Казват, че кабинетът е на ГЕРБ, а майка на кмет от ПП е министър, отбеляза той и изтъкна, че е чиста случайност това, че е сменен външният министър. През деветте месеца ГЕРБ отговаря за външната политика чрез Мария Габриел и чрез мен, като председател на външната комисия, искаме тази линия да продължи”, заяви още Борисов.

Половината министри в служебния кабинет са от ПП и ДБ. Като добавим и митници и данъчните - колко хора бяха изчегъртани, изтъкна Борисов. 

От първия ден не съм съгласен не само с външния министър, а и с много други назначения. Абсолютно съвпадение е исканата смяна на външния министър, разкри лидерът на ГЕРБ.

„В тежката геостратегическа ситуация, трябва да имаме много стабилно правителство, изтъкна той и обясни, че има политически сили, които могат да носят отговорност в НС. ДПС и тогава и сега никога не са участвали и са нямали министри или зам.-министри. Но сега призовавам трите партии да бъдем на висотата на сътвореното, защото иначе ще се получи лошо отроче. Но трябва да имаме отговорен парламент. Не може да искаме от Нинова, Костадинов и Тошко Йорданов да подкрепят служебното правителство. Парламентът носи политическа отговорност за служебното правителство и затова се обръщам към колегите, които гласувахме Конституцията и тогава си говорехме, че ще бъдем един блок в следващите 10 години ППДБ, ГЕРБ и ДПС”, настоя Борисов.

"Последните 9 месеца ГЕРБ е носел 1000% отговорност за външната политика на България чрез яркото лице Мария Габриел. Искам това, за което сме се борили да се продължи. За отбраната също сега носим отговорност." 
"Призовавам колегите от ПП и ДБ и на Петков му пожелавам всичко най-хубаво, защото днес има рожден ден - още не съм му се обадил, защото нямам телефон... искам много ясно да стане, че философията на тази Конституция беше направена така, че трите партии в този блок - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ да носят отговорност след като се премести тежестта за избора на служебен кабинет от президента в парламента.

Нека бъдат любезни и колегите Петков, Христо Иванов и Пеевски да не се махат и да не казват толкова лесно, че не носим отговорност от това, което сътворихме! Да, носим отговорността!", отсече лидерът на ГЕРБ и продължи: "Помня правителствата на г-н Радев, които сключваха международни договори и участваха в международни срещи. В сегашната ситуация трябва да имаме много стабилно правителство.

В първите дни на зачатието на новата Конституция аз бях там и за правосъден министър Пеевски предложи Христо Иванов. Той отказа и Пеевски предложи Атанас Славов - какви са аргументите - не знам. Славов прие, дойде и после сътворихме това".

"Призовавам ги - за да не ни се смеят хората това, което подкрепихме трите партии, да бъдем на висотата и отговорността на сътвореното, защото иначе ще се получи лошо отроче, а в случая може да бъде и една добра Конституция, но трябва да има отговорен парламент". Борисов бе категоричен, че отговорност за този служебен кабинет носи парламентът.

"Когато гласувахме Конституцията си говорихме, че 10 години ще бъдем един блок ПП,ГЕРБ и ДСП и никой не се притесняваше от коя партия е", призна лидерът на ГЕРБ.

Той призна, че Даниел Митов е ярка политическа фигура, но такива са и Спецов и Гвоздейков.

„Даниел Митов е ярка политическа фигура, каквато е Габриел, какъвто е Спецов, какъвто е Гвоздейков. Искам външната политика да бъде гарантирана. Предложих, за да не се лашне държавата, двата темела - Асен Василев за финансите и Мария Габриел за външните работи да останат, не стана това. Хайде малко да се успокоим. Ако назначат Митов, ще кажем, че носим отговорност за външната политика. Ще подкрепим всичко за модернизацията на армията, това мога да кажа”, подчерта Борисов.

„С г-н Вътев имам много добри отношения и за тези смени нито искам да знам, нито знам. Когато парламентът е променял с умисъл от президентската институция контролът на служебното правителство да дойде в парламента, партиите сега трябва да си понесат отговорността”,добави Борисов.

Когато се избираха регулаторите, например БНБ, Димитър Радев дойде от МВФ и САЩ и го избрахме като всепризнат експерт. И виждате, че няма критики към тях. Тогава ДПС и ПП предложиха ярки партийни кандидатури за БНБ. Разпределиха си другите регулатори и за ГЕРБ остана Сметната палата. Президентът избра Главчев от всички регулатори - единственото останало за ГЕРБ."

"Най-лесно е и аз да кажа "Абе, я си гледайте работата... който иска да отговаря" и после какво - да заварим още по-счупена държава", отсече ядосано Борисов.

 

Източници: "Епицентър", dnes.dir.bg

 

 

 

Коментари

  • нелегален

    17 Апр 2024 10:09ч.

    баце съвсем се забравИ! :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво излезе?

    17 Апр 2024 11:15ч.

    Премахнахме в Конституцията правомощията на президента за назначаването на служебните кабинети, за да може Борисов да ги назначава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз помня още една такава “чиста случайност”

    17 Апр 2024 11:29ч.

    Борисов влетя като хала в парламента и след пет минути Главчев по “чиста случайност” подаде оставка като председател на НС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    17 Апр 2024 11:35ч.

    Това си беше образец за случайност! Изобщо, при Боко Т. се наблюдава закономерност в случайностите. Ако седне да играе на рулетка в казиното на любим хазартен бос ,по чиста случайност, винаги ще печели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези избори предварително са “безчестни” и трябва да се оспорят. Още 100 милиона ще отидат на вятъра

    17 Апр 2024 11:41ч.

    За да покаже беззаветна евроатлантическа преданост, Борисов пресоли манджата. Това няма да му се размине!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аква

    17 Апр 2024 13:14ч.

    ЗАЩО СЕ БАВЯТ КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ С РЕШЕНИЕТО СИ ЗА ПРОМЕНИТЕ В ЧАСТТА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ??? КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА СЕ РАЗМЪРДАТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз помня още една такава “чиста случайност”

    17 Апр 2024 15:41ч.

    Аз помня още една такава “чиста случайност” Тиквата влетя като хала в заседанието на ВСС и 'независимите" магистрати МУ станаха на крака ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветан Седможилищник

    17 Апр 2024 15:50ч.

    “Чистата случайност” е всъщност здравото стискане на топките на Тиквата от Галя от ПосолствоТО и първосигнална МУ реакция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    17 Апр 2024 16:11ч.

    Черепа ли имате предвид, 11:35? Дето съвсем случайно излетя преди да го арестуват? И съвсем случайно се върна, когато стана ясно, че всичко си е казал на "едни приятели" ли? Свата на хубавата като майка си Алиса ли? Да пази господ! Май стават твърде много съвпадения напоследък. А Цвети си купи тия дни нова банка, чисто съвпадение. И дори не почерпи една линейка болните деца, закономерно. Нищо ние ще събираме капачки. И ще чакаме "да се върнете".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко Българоубиец е истински евроатлантик

    17 Апр 2024 10:12ч.

    Крадливо гуйно, оформено като човек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    17 Апр 2024 15:25ч.

    Юдейско протеже по чиста случайност !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов,

    17 Апр 2024 10:17ч.

    ти си приключил!... Май само ти не си го разбрал още!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А привикването на килимчето на служебни министри от американски чиновник

    17 Апр 2024 15:54ч.

    Също е случайност. Или че има четири американски бази на българска земя, също е случайност! Убиец жалък, мафиотски помияр!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    17 Апр 2024 10:18ч.

    На Баце му станало много неудобно че Брайън не се е видял с някой от българското правителство и си казал мнението. По нататък както обикновено си е чиста случайност че след час сменили министъра. Случва се. И на Баце вече му е удобно че Брайън ще може да се среща с който си поиска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хохол

    17 Апр 2024 10:26ч.

    СлОчайност - не мислА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинов

    17 Апр 2024 10:39ч.

    Тандемът Мили Ванили ДП-ББ припява опорките на амбасадата. Това не е лошо, но Мили Ванили бяха поне симпатични. За съжаление изпаднаха бързо от чартовете, а и ги разкриха, че само си отварят устите. Трябва нещо ново да се извади за лятото. Нещо по-леко, по-танцувално. Продуцентите да помислят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама недей така..!🥴

    17 Апр 2024 11:29ч.

    Бяха ми любимци, тези сладки измамници! Не ги сравнявай с уродливите шарлатани-контрабандисти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киек

    17 Апр 2024 10:44ч.

    Бай Онуй е гьон сурат. Дай му кинти и разврат! Мата Хари май го сгащи, къркан и по бели гащи! Чекмеджето със банкноти, Кюлчета злато’ в комплота. Кърти яко пехливана, В резиденция Бояна! Шайката си вие в хор... С Главатаря са отбор: тук за карти, там за кражба, вси айдуци имат дажба! Инструмента му Господен, нахлупил каскета моден, на тулуп ще се направи, вси бакии ще оправи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    17 Апр 2024 10:44ч.

    това правителство е на борисов и тои персонално носи отговорност радев да не подписва за двамата министри нито един глас за герб на изборите защото бял ден не видяхме от тях откакто се пръкнаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Право куме в очи

    17 Апр 2024 10:48ч.

    Опитах да прочета, но очевидно някъде много дълбоко вътре в мен има някаква съпротива, която кара погледа ми да се плъзга и измества встрани. Отказвам, не желая да знам какво е казал, как после ще се омота в обратни твърдения и ще отрече трижди. Подчертавам само поради причина, че може думите ми да влязат в някакъв конфликт с текста! Имайте милост, не знам, не искам и да знам! В момента Борисов произвежда поредно си политическо шоу, което горделиво и назидателно иска да подчертае, да подчертае особено пред ппдб-тата, че последните най-вероятно вече не са първи избор на "партньорите" и перспективата е те да бъдат свалени от пиедестала. Поредно доказателство, че България всъщност е осъдена страна! Не знам, какво говори Борисов, но това нещо, което в действителност ни казва е: Обадиха се на мен! Дори не беше Галя, посланик Мъртън беше! АЗ СЪМ! Помолиха/Поискаха от мен, не от вас, поискаха го категорично, дори грубо и безцеремонно, но аз си ги знам, свикнал съм им! Нямам време за любезности и за безплодни приказки, поради което аз самият бях принуден да действам по отношение на Главчев грубо и безпардонно, като поисках, разпоредих, изнудих! Главчев усети ситуацията, уплаши се и прецени, че всякакъв театър, който брани неговия предполагаем, но практически несъществуващ личен имидж, е напълно излишен. Фактът, че американецът не му обърна никакво внимание, а действаше индиректно през "кучите синове", напълно и окончателно изясни картината - Главчев е просто един незначителен, сламен човек, който е сложен временно на един привидно важен пост, само за да поеме неудобната отговорност, срама и унижението и да положи някакви усилия, щото изборите да произведат правилните резултати! Привидно и напълно формално, в картината липсва един човек! Той застана в удобната и понятна поза на администратор и нотариус, който не желае да се ангажира, не иска и отговорност! Да, познахте, за президента иде реч! Мистър О§Брайън го е срещнал и се е уверил, че няма да има изненади! Сега просто разиграват някакъв глуповат "скеч за дълбок размисъл", но укази ще има! Вервайте, Наш Дани ке игра министерот! Така простичко стоят нещата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ Е, ЧЕ СЪМ КАНДИДАТ Г-Н МАГНИТСКИ:-)

    17 Апр 2024 10:57ч.

    Какви случайности в България:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • теоретично и на практика

    17 Апр 2024 11:22ч.

    Както е и " чиста случайност" , дебелия " феномен" който не се вясваше в предишните парламенти сега законотворчеството го тегли като магнит ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “Чиста случайност”, какво всъщност означава?

    17 Апр 2024 10:58ч.

    На времето (като бях малък), много се употребяваше един лаф - “чисто и просто”. Мина време и после разбрах, че всъщност ставало дума за къпан милиционер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пич, в десятката си

    17 Апр 2024 11:05ч.

    Пак за милиционер става дума, но не съм сигурен дали е къпан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МИХАЙЛОВ

    17 Апр 2024 11:00ч.

    ...ТАКА ЗНАЧИ... ...ВНЕЗАПНО И БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕНО ПОСЕЩЕНИЕ И СРЕЩА... ...ПРИСТИГНАЛ В БЪЛГАРИЯ НЯКАКЪВ ЧИНОВНИК ОТ САЩ... ...И МУ СЕ ПРИИСКАЛО НЕЗАБАВНО И ВЕДНАГА ДА СЕ СРЕЩНЕ И ПРОВЕДЕ РАЗГОВОРИ С БЪЛГАРСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР... ...РАЗБИРА СЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ ВЪНШЕН ВИНИСТЪР НЕ Е НИТО ПРИСЛУЖНИК, НИТО ПОДЧИНЕН СЛУЖИТЕЛ, НИТО ПУДЕЛ НА ТОЯ НАГЪЛ ЧИНОВНИК НА САЩ..., ...ЧЕ ДА МУ ИЗПЪЛНЯВА ВНЕЗАПНИТЕ ПРИЩЕВКИ, ЗАПОВЕДИ И КАПРИЗИ... ...И ДА ГО ПРИЕМА ЗА РАЗГОВОРИ, КОГАТО НА ЧИНОВНИКА ОТ САЩ МУ СЕ ПРИИСКА И КОГАТО МУ Е КЕФ... ...БЕЗ ТАКАВА СРЕЩА ДА Е ДОГОВОРЕНА, ОРГАНИЗИРАНА И СЪГЛАСУВАНА ПО СЪОТВЕТНИЯ ЗАКОНОВ РЕД И ПРОТОКОЛ... ...ТА ЗНАЧИ, БЪЛГАРСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ОТКАЗАЛ ТАКАВА СРЕЩА СЪВСЕМ ЗАКОННО... ...КАКТО И ОТКАЗАЛ ДА ПОДГОТВИ ФОРСМАЖОРНА И НЕЗАКОННА СРЕЩА НА НАГЛИЯ АМЕРИКАНСКИ ЧИНОВНИК С БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ... ...КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СПАЗИЛ ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА И ПРОЯВИЛ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО... ...И ПРЕДПАЗИЛ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА И ПРОТОКОЛА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ТАКИВА СРЕЩИ И РАЗГОВОРИ.... ...А ЗА НАГРАДА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ ГО УВОЛНИЛ... ...ПО ЗАПОВЕД НА ГУСИН КЕНЕФ, ПРЕДАДЕНА МУ ОТ ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВО - ТО... ...И С ЛЮБЕЗНОТО СЪГЛАСИЕ НА БОКО ТИКВАТА... ...ЕЙ ХОРА, БРАТЯ БЪЛГАРИ..., УПРАВЛЯВАТ НИ НАЙ - ЖАЛКИТЕ И НАЙ - ГНУСНИТЕ НИЩОЖЕСТВА И МЪРШИ - - ЕНИЧАРИ НА САЩ БЕЗ ЧЕСТ, БЕЗ СЪВЕСТ И БЕЗ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО... НЕ ПУДЕЛИ, А ПОМИЯРИ И МИШКИ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Американците са се разпищолили у нас

    17 Апр 2024 15:58ч.

    Щото все отрепки като Борисов и Пеевски, с едно "добро" начало Костов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитър Пеев

    17 Апр 2024 11:00ч.

    До кога ...ЧИСТО и ... ПРОСТО?!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Харакиро

    17 Апр 2024 11:15ч.

    КУРОЛАЦИЯ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гъби, гъби, гъби

    17 Апр 2024 11:19ч.

    В деня на изборите съм решил да ида за гъби. Чиста случайност, и аз се чудя как, но точно тогава ще ми се доядат гъбки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Негърът/афроамериканецът гъбар

    17 Апр 2024 15:55ч.

    Могат ли 75 409 избиратели да гласуват само в една секция? (ДОКУМЕНТ) https://mediamall.info/news/samo-v-mediamall-mogat-li-75-409-izbirateli-da-glasuvat-samo-v-edna-sekciya-dokument-15548news.html Булка без морален интегритет Машинно гласуване? Частна фирма реди изборите Частната фирма “Смартматик” управлява изборите в България за пореден път с машинното гласуване, а институциите у нас нямат пълен контрол върху процеса, защото компанията “Смартматик” е създател и де факто остава владетел на софтуера на машините, коментираха пред “Труд news” IT-специалисти, юристи и експерти по изборни анализи у нас. “Всяка машина може да бъде манипулирана от хора, защото най-слабото звено в една цялостна система е човекът. Винаги има възможност за пробив”, обясниха университетски преподаватели по информационни технологии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колко?

    17 Апр 2024 16:00ч.

    Цял град в една секция! Уникално!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    17 Апр 2024 11:30ч.

    Тиквеникът пак запона с цирковете, лъжите и тъпизмите !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога е спирал

    17 Апр 2024 15:55ч.

    Пуста алчност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    17 Апр 2024 11:53ч.

    не при ставри ,а на 4-и км трябва да го зайключат (ева си бг селячеството дето го търпи този екземпляр): не сме добре мозъчно българете штом този ни е диригентъ (нееееееемъм речник повичи)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МИХАЙЛОВ

    17 Апр 2024 12:06ч.

    ...ТОЯ ДЪРТ РЕКЕТЬОР И БАШ МАФИОТ - БОКО ТИКВАТА И ЗА УБИЙСТВАТА НА МИШО БИРАТА... И НА СЪПРУГАТА НА МИШО БИРАТА... И НА ЧАКЪРА..., ...И НА ВАНЬО ТАНОВ..., ...И НА ПРОФ. ВУЧКОВ... ...И НА КЪРО... ...И НА КОЛЕГАТА МУ - МАФИОТ - АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ... .....ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ УБИЙСТВА... ...СА ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ... ...ЧИСТО И ПРОСТО... ..., А ПЪК ТОЙ - БОКО ТИКВАТА И НЕГОВИТЕ АВЕРИ - ПАШАТА И КАРАТИСТА И ДРУГИТЕ ОТ ГРУПИТЕ МУ ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ... ...НЯМАТ НИЩО, АМА НИЩИЧКО ОБЩО С ТИЯ УБИЙСТВА, КАКТО И С УБИЙСТВАТА НАД 150 БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ ПО ВРЕМЕТО НА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕСТЪПНИТЕ РЕКЕТЬОРСКИ, ТЕРОРИСТИЧНИ И МАФИОТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ - В И С - С И К И ДРУГИ... ...И ЧЕ ТОЙ МУТРАТА МУТРЕСТА, РЕКЕТЬОРА И ТЕРОРИСТА - - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ОСНОВАТЕЛ И ЧЛЕН И СРЕД ШЕФОВЕТЕ НА НАЙ - ВИСОКО НИВО НА ТЕРОРИСТИЧНАТА, РЕКЕТЬОРСКА И МАФИОТСКА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ - С И К... ...НО НИЕ ПОМНИМ И НЯМА ДА ЗАБРАВИМ... ....ЦРУ НА САЩ СЪЩО ЗНАЕ И ПОМНИ... ...И ПО ТРАДИЦИЯ И ПО ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА С ЦРУ НА САЩ... ...И КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЦРУ НА САЩ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ И ОТ ТОЯ СВОЙ ЕНИЧАР И ПОМИЯР / ПО ОБИЧАЙНИТЕ ЗА ЦРУ НА САЩ НАЧИНИ /...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро Простия - най-тъпия и най-прост американски агент в целия свят

    17 Апр 2024 12:15ч.

    Банкянският троен толуп винаги казва истЕната! Вервайте му?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нашата политическа действителност

    17 Апр 2024 12:35ч.

    налага в Международната система единици SI, да бъде въведена и единица мярка за простотия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    17 Апр 2024 12:38ч.

    Бойко Муад'диб Ал-Гайб случайно предрекъл залеза на външнио министър и случайно предрекъл възхода на къдрокосата Сю. Сега предрекъл, че ще закара всички свободни (гербаджии) в зеления рай, стига подправката да продължи да се лее в Аракис (бъглария) ... и те му повервали, обаче не знаели, че ще го вземат за жена - понеже е дъщеря на императора (Ханс Зайдел) и Шиши щял да го вземе за консорт-принцеса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    17 Апр 2024 12:43ч.

    "Волът рие земята, ала на гърба му пада." По дедовият път, с бързи крачки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо от Банкя

    17 Апр 2024 12:44ч.

    Доживотна присъда за България е тоя мръсник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиквата

    17 Апр 2024 12:46ч.

    Тиквата има качества на плод и зеленчук едновременно. Това я прави идеална за комбиниране с други плодове и зеленчуци, а също и с прасета за мезета. Тиквата технически е плод и подобно на Бай Хой от Банкя работи добре както в сладкия, така и в соления свят. Именно с него можем да приготвим например вкусни кремове или ефектни декорации за торти, които са неустоими за тези, които не обичат сладкото, без да забравяме, разбира се, какво ни носи с настъпването на Хелоуин, не само като декоративен елемент, но и като кулинарен елемент за приготвяне на детски рецепти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми да! Случайно

    17 Апр 2024 13:07ч.

    съвпадение е смяната на външния министър един час след гневната реч на Магнолий Менискус Хипертоник пред членове и симпатизанти и лютата закана към служебния МП...! А още най-по-случайно е появата на името на Къдравата Сю да се спряга за министър на външните афери... Мда, всичко е случайно около банкянския... Той ни лук ял, ни лук мирисал, невинен и чист като сутреяна роса...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    17 Апр 2024 13:07ч.

    НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутен

    17 Апр 2024 13:17ч.

    Ама как така, няма да обърнете внимание именно на чиновника, който отговаря за списъка Магнитски?! Ами ако се обиди и вземе та публикува имената от новия списък още преди изборите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да ти ........на

    17 Апр 2024 13:57ч.

    богатството, след като си толкова зависим, та чак ти трепери брадичката като на 100 годишен старец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БОКО

    17 Апр 2024 13:58ч.

    ЦИНИЧЕН,НАГЪЛ,АРОГАНТЕН,ЛИПСВАТ МУ ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Svetoslav Ivanov Kolev

    17 Апр 2024 14:24ч.

    Вече нямам никакви съмнения относно това , че е възможно "двама души независимо един от друг " могат да бъдат озарени от една и съща брилянтна идея!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нобо

    17 Апр 2024 15:02ч.

    Б. Б. Е воденичен камък. За личното си спокойствие проваля държавата! .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко Тиквата§Шиши: "Ние грабим, вие плащате! Ясно?"

    17 Апр 2024 15:38ч.

    Чиста случайност е искането за смяна на външния министър от Галя от Посолството обявеното му отстраняване от поста няколко часа по-късно. "Абсолютно съвпадение!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов, пич, кажи какво искат американските евреи от България?

    17 Апр 2024 16:03ч.

    Защо не разкажеш на народа български - какво по-точно искат братята американски евреи от България и от българите?! Как пък един евреин наследник на спасените от холокоста от народа на България не се застъпи за нас при бомбардировките с обеднен уран над Балканите от НАТО/САЩ/Великобритания .... и отровиха със смъртоносната радиация всичко - почви, води, гори, животни... В България има чудовищна смъртност = геноцид над българите! с 1) епидемия от рак, 2) стерилитет, 3) растящ брой деца с тежки вродени увреждания... Къде отива българската нация, а г-н Борисов. ЗАТОВА КАЖИ ИСТИНАТА НА БЪЛГАРИТЕ, ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА СЛЕД ТОВА! Какво искат американските евреи от българите и България. Ай сиктир и на нахалната нация, която си позволява да се разпорежда из чуждите държави и да тормози чуждите народи, които даже са им спасявали живота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заплашването

    17 Апр 2024 16:13ч.

    Има достатъчно основание за сигнал в прокуратурата за заплашване и за повдигане на обвинение към Борисов за заплашване към Главчев, ако не направи смяната. И президентът го е забелязал и го посочва в днешното си изявление: "Виждате от партийни събрания как се дават разпореждания, как се заплашва министър-председателят."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    17 Апр 2024 17:05ч.

    Какво "сътворихте"? Нови цени на тока от 1-ви юли, без нощна тарифа, съвсем случайно ефекта ще се усети след "изборите". "Става въпрос за изключително притеснителна информация, която получихме относно проучванията на добив на злато в района на Златуша, посочи депутатът Вера Александрова пред журналисти в парламента. По думите ѝ става дума за общо пет общини - Банкя, Божурище, Брезник, Сливница и Драгоман. Става въпрос за огромна площ от 195 кв. км, където искат да направят проучване и добив на злато, посочи Александрова. Сондажите, които искат да бъдат направени там, са 11 на брой и са между 200 и 350 метра дълбочина, добави тя и изрази опасения, че е възможно при самия сондаж да бъде натровена вода, почва, тъй като когато се добива злато, винаги има арсен, олово, живак.", БТА Изтекла давност за безобразията по предишната концесия на "Дънди". Но това, че мъжът на г-жа Кадиева иЗлиза да чете морал публично вече преля чашата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    17 Апр 2024 17:28ч.

    А Вие от Софийското равно поле не се чудете къде ще се погребва Отр. Ядрено гориво, в случай, че се построят нови блокове на АЕЦ. Да, да в същите изкопи. Проучените и добри концесии отдавна са раздадени. Честито! Виж горният ми пост. Така че, избори Ви чакат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи