България гони кореспондент на "Российская газета"

България гони кореспондент на "Российская газета"

Българското министерство на външните работи отне акредитацията на кореспондента на в. "Российская газета" Александър Гацак, без да дава обяснения и го заплашва с екстрадиция, заяви пресслужбата на вестника, цитирана от ТАСС.

"Александър Гацак информира ръководството на "Российская газета", че в посолството на Русия в София е получено уведомление от българското външно министерство за отнемане на акредитацията му и за екстрадиция. В същото време не са били оповестени причините за това решение", се казва в изявление на "Российская газета".

"Според пресслужбата в края на септември Гацак е получил обаждане на мобилния си телефон с искане да се яви в местната миграционна служба. Докато е бил на път, дестинацията била променена на българската Държавна агенция за национална сигурност. По същото време стана известно за задържането в София на представител на Руската православна църква, който също първоначално е бил призован в миграционната служба, а след това депортиран от страната", посочва ТАСС.

"А. А. Гацак е пристигнал в руското посолство в София и оттогава не е напускал територията му от съображения за сигурност. Оттогава той не е получавал никакви обяснения от българската страна", пише още в изявлението на "Российская газета".

От вестника отбелязват, че Гацак работи в София от няколко години и постоянно публикува материали по проблемите на вътрешната и външната политика на тази източноевропейска страна, в частност, засягащи въпроси на добросъседските и исторически отношения между Русия и България.

"Публикациите са и критични, особено когато става въпрос за поругаването на паметници на руските воини освободители, спасили България от кафявата чума през Втората световна война. Журналистът припомня: в историята на двете страни има славни страници за спасяването на българите от геноцид по време на Руско-турската война през 19 век. Той неведнъж е говорил за благодарността на обикновените български граждани за това", посочва още "Российская газета"

Друг кореспондент на вестника - Александър Гасюк, е бил задържан на 5 октомври в Никозия, отбелязва още ТАСС.

"В момента на задържането той се е намирал в автомобил близо до жилището, в която живее със семейството си. Журналистът е бил подложен на насилие, в резултат на което ръката му е била наранена. По-късно журналистът е бил откаран в болница", пише ТАСС.

"Такива откровено враждебни действия, застрашаващи сигурността на руските журналисти, грубо нарушават европейския закон за свободата на медиите и им пречат да изпълняват професионалните си задължения", подчертава пресслужбата на "Российская гезата".

 

 

Коментари

  • България не гони Российская газета!

    01 Ное 2023 8:15ч.

    България не гони Российская газета! Изгонването е от външната, която не е българка, не е доказала с нищо българското. Подлоги жалки. ..... Русия и България винаги ще бъдем заедно. Българите носят Русия в сърцата си, затова няма никакво руско влияние! Такова влияние е излишно, когато носиш приятелството в сърцето си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SapunRK

    01 Ное 2023 9:28ч.

    Потвърждавам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тая мисирка с дългия врат

    01 Ное 2023 9:34ч.

    Е тъпа до безобразие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След като спечелихте

    01 Ное 2023 9:37ч.

    Само кметството в циганското село Борован си налягайте парцалите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    01 Ное 2023 9:43ч.

    Винаги заедно с Раша са само разни комплексирани бедняци. На основната част от българия народ му е все тая за Русия. По-младите не знаят и не искат да знаят нищо за нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Косев, Косев няма нужда да искат да знаят

    01 Ное 2023 10:01ч.

    защото младите се раждат с Русия в сърцето, така както се раждат и с България в сърцето. Ние не принадлежим към англосконската цивилизация, завоевателската им същност не води към развитие. Факт, след 33 години съюзите в които ни набутаха - РАЗРУШИХА държавата България и българския народ. Енергийна бедност, брато, ти носят евроатлантическите ценности - едни ще живеят царски, другите просяшки, защо? При Русия нямахме енергийна бедност, Русия не източваше ресурсите - човешки и природни, на държавите от Източния блок, както правят днес твоите атлантици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    01 Ное 2023 10:08ч.

    Всичко хубаво, но как ще обясниш, че по всички показатели руснаците са по-бедни от българите в момента. Да не говорим, че са затворени в концлагер и цял свят ги презира заради нацистките им изтъпления.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • псевдо доктор

    01 Ное 2023 10:15ч.

    Комплексар, мъдреците и високохудожествените книги отдавна са ти го казали, че бедността не е порок. Ала е мит това, че руснаците са по-бедни от нас, така че лъжеш двойно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    01 Ное 2023 10:18ч.

    Докторска отрепко, кой ти е промил мозъка, ако го има въобще с малоумията които споделяш с нас???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Косев, Косев те атлантиците контролират само със санкции

    01 Ное 2023 10:21ч.

    забрани, указания, закони магнитски и прочие завоевателски упадъчни методи. Ето и днес САЩ дават оръжия и финансират кръвопролитията по земята. Дразнят и тормозят народите с изкривяване на истината. ИЗМИСЛЯТ СИ ПРИЧИНИ САЩ И НАСИЛСТВЕНО НАЛАГАТ САНКЦИИ за да ИМ СЕ ПОДЧИНЯТ ВСИЧКИ - това ли е прогреса?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @д-р Косев

    01 Ное 2023 10:23ч.

    Жалко е, че разсъжденията ви са толкова отчайващо прости. Интересно е от коя страна на комплексираната беднотия се самоопределяте вие самият? Фрапиращото ви късогледство само до материалността на света ли се простира? Да ви е хрумвало например, че има хора, които защитават Раша заради моралната правота на тяхната позиция, и няма нищо общо с това да искат да сме като В Раша? Жалко е също, че не прозирате гнусното натегачество на тия управляващи, които като че ли си нямат друга обществено по-важна работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    01 Ное 2023 10:41ч.

    Простотията е втора природа на редовия седесар и русофоб. А простотията е априорна робия, при това незабелязваща съзнателно нищетата си. Ала напиращото откъм несъзнаваното не прощава. При такова положение простотията е и злобна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Косев не е човек, той е реститутка - ходещо черво

    01 Ное 2023 10:54ч.

    Древно дебело черво с чене и бастун, пълно с никому ненужни фашистки лайна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Дръндрънкосев

    01 Ное 2023 11:03ч.

    Косев-Босев, още живееш в Живковото време с идеала да пушиш "Боро", да пиеш кока-кола и да носиш дънки. Опитваш се да компенсираш отчайващата си духовна бедност с този идеал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кьосав, по-комплексиран бедняк от тебе

    01 Ное 2023 12:11ч.

    да висиш из нета и да се правиш на богаташ - не мога да си представя. Богатите хора се забавляват по малко по-различен начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    01 Ное 2023 12:16ч.

    Косев, ти пък с колко млади хора контактуваш? Напротив - огромното мнозинство подкрепят Русия !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    01 Ное 2023 12:17ч.

    Косев - по кои по-точно показатели руснаците са по-бедни от нас? Със заплати 10% по-ниски и цени 2.5 ПЪТИ по-ниски? Защо Русия ев петицата на страни по света по паритет на покупателната способност а ние сме дявол знае къде в класацията? Русофоб=малoyмник !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    01 Ное 2023 12:44ч.

    Косев, ти доктор ли си или пациент от някоя лудница

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев 01 Ное 2023 10:08ч.

    01 Ное 2023 13:30ч.

    рснаците по-бедни от българите? Е те това е виц на вицовете.....у богата България магистралите са като междуселски черни пътища, кварталите приличат на гета, паркове не останаха, София е една мръсна столица...като сте толкова богати, направете поне столицата си чиста и подредена като например Ярославъл...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съгласен

    01 Ное 2023 8:28ч.

    НЕ БЪЛГАРИЯ гони руския журналист. Гони го ОКУПАЦИОННАТА ВЛАСТ над България, поставена от окупаторите - САЩ ! Всяко антируско действие на наша територия е НЕбългарско действие, а действие на САЩ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    01 Ное 2023 9:20ч.

    Хе, хе! САЩ окупатори, а ЕС - не. Пред кметства и общини на всяки град, село и паланка се вее синият парцал на ЕС, а не американското знаме. Общини и общинички изпълняват директивите на ЕС коленопреклонно, от което на населението му се догадило, и свят му се извило от откровенният фашизъм произтичащ от тях, но САЩ ни бил окупирал. САЩ ли се е разпоредил навсякъде да се поставят големи, половинметрови надписи на селищата боядисани с цветовете на дъгата, гаче сме Содома и Гомора, или е пряка заповед от Брюксел? Леваците скачат на САЩ и Русия? Чудесно!Знаете какво следва. И този път не само Белене

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • алиско мисирко

    01 Ное 2023 9:38ч.

    ЕС е сто процентова подлога на САЩ , ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ ! Трябва ли да ти напомняме че цялата брюкселска сган са до един одобрени и курдисани от САЩ ? Да не би европейците да са избрали Фон Лайнен ? Мишел ? Борел ? България е окупирана от САЩ защото у нас има военни бази на САЩ ! У нас има само американски военни, няма "бази на НАТО" че да се направи карашък с ЕС. Окупацията е термин който съдържа военно присъствие, военен контрол над една територия. А какво знаме се вее пред селското ти кметство е параван за мисирки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синия парцал

    01 Ное 2023 9:38ч.

    Къде ви произвеждат такива дебили ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса се самопредставя като небългарка

    01 Ное 2023 9:54ч.

    Всяка тема засягаща свободата и суверенитета на България и признателността на българите към Русия - гледа да кълве завистливо и злобарски. Специално за Алиса - ние българите принадлежим към Славянската православна цивилизация, въпреки опитите да ни преформатират децата с дезинтеграция от българщината! Никога няма да принадлежим към Англосаксонската цивилизация. Насилието, което упражняват англосаксите над българския дух с подмяна на националната ни култура, памет, нрави, образование е израз на примитивизъм и упадъчно мислене като мрака настъпващ при залеза на запад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аграр срещу буржоа

    01 Ное 2023 10:18ч.

    Съгласен напълно, само дето думата "цивилизация" е грозна, типично западно-завоевателска и антикултурна. Избягвайте да я употребявате, имайки предвид етимологията й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    01 Ное 2023 11:11ч.

    Напълно съгласен със Съгласен! А повънкашното нещо си, в режим на диктат и окупация над България след Ноемврийския преврат, е изцяло под Желязната пета. Всеки един министър е бил и е изцяло и само под чуждо "насочване" в "правилната посока". Кукли на конци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Синия парцал" - добре си си избрал ника!

    01 Ное 2023 12:02ч.

    Аусгецайхнет

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бахти демокрацията, само инфотерор.

    01 Ное 2023 8:30ч.

    И през соца не бе толкоз серт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    01 Ное 2023 8:33ч.

    Трагедията на българското правителство е, че колкото и пари да им наливат от кравария, пак не могат да постигнат напредък в насаждането на русофобията в България, както това стана в усрайна! Между другото, къде е зеленски? Търсят го, да го бият ? всички около него крадяли както за последно там и си вдигали чуковете? Какво ли ще стане като изтрезнеят хохлите ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като изтрезнеят

    01 Ное 2023 9:00ч.

    Ще има друго управление и ДРУГИ СИЛОВИ СТРУКТУРИ. В контролираните от Русия зони вече има формирани първи военни съединения от украинци, предали се на руските военни. За сега, разбира се, не ги пращат на бойната линия да се бият със "своите". Но очевидно ги подгатвят за "после", за да има ред и сигурност в ПОСТнацистка Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    01 Ное 2023 9:48ч.

    Целта не е фобия, а гнусливо безразличие и вече постигнато за читавите хора под 40г. За пенциите и комплексираните маргинали на никого не му пука.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До т.н. "д-р" Косев : Знаеш ли какво е предвиждала Тората и Библията, за тези, които не са признавали Аврамическото Единобожие сле 40 години шляене из пустинята като обикновенни животни?

    01 Ное 2023 10:07ч.

    Много просто - още 80 години заточение в пустинята, за ПЪЛНО оживотиняване и загуба на елемента "сапиенс" при определението на "Хомо"... За теб това не е необходимо, може и да се именуваш "д-р" , ама вече не си Сапиенс макар и само след 34 години...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    01 Ное 2023 8:46ч.

    Днес е Денят на народните будители, честит празник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    01 Ное 2023 9:17ч.

    И по какво си личи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво будене ако тази сутрин сте погледнали бтв

    01 Ное 2023 10:06ч.

    Климатоложката Натали се беше облякла като про.титутка - сякаш станала от леглото и набързо навлякла дрехите на мъжа с когото е била. Огромно черно сако, черна вратовръзка завързана хлабаво на огромна бяла риза, която се подаваше изпод сакото върху голи крака. В Денят на народните будители на просветата и културата на България. Пълна гавра и подигравка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е че как? нали основната цел е да се събуди ЖИВОТИНСКОТО у вас, че да погребем Цивилизацията не сле 20 години, а ако може още догодина?!!

    01 Ное 2023 10:13ч.

    Кой от вас е чел последната глава на романа "Едем" на пан Станислав Лем? Човекът още преди 60 години е определил технорогията на нашето самоубийство като цивилизация, но от преди 40 години някои активно промиват съзнанието така, че това да стане ПО$БЪРЗО! Намерихте ли си место в Гробищата? И кой ще ви закопаен, след като легнете там? или чакате дивите птици да ви изкълват тленната плът?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на снимката

    01 Ное 2023 8:51ч.

    плъх и гущер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тази е по-хубава

    01 Ное 2023 9:05ч.

    https://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_gallery/public/images/shutterstock_396304312.jpg?itok=Kk4-PT34

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    01 Ное 2023 9:11ч.

    В някои случаи наистина може, да се спестяват зоопаркови снимки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    01 Ное 2023 9:16ч.

    Няма вече дипломати,няма градинари и чистачки,емнохме журналистите.И ще ги гоним един по един,че да има за дълго време - нали за всеки изгонен ни тупат по рамото!Дано да не дойде времто за раздаване на шутове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Егати

    01 Ное 2023 9:27ч.

    човката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    01 Ное 2023 9:30ч.

    Пак си бършем задниците с "руската заплаха", а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    01 Ное 2023 9:32ч.

    Като се акредитира към Америкавская газета, ще го посрещнем с хляб и уиски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    01 Ное 2023 9:35ч.

    Колко влюбено Гаргамел гледа плъхът.Да живее старата България. Долу гадната колония. Слава на Русия срещу нацистите и фашистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поне на една екскурзия идете в тая ваша Матушка,

    01 Ное 2023 9:45ч.

    Че то има една единствена дотам и винаги има свободни места.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    01 Ное 2023 19:21ч.

    аз съм ходила в Москва и Петербург - Ермитажа, Петерхоф, Исакиевския събор, Третяковската галерия, Червения площад, московското метро със станции като в театър, дори видях Ленин в Мавзолея

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • откровено враждебни действия, ..., грубо нарушават европейския закон за свободата на медиите и им пречат да изпълняват професионалните си задължения

    01 Ное 2023 9:50ч.

    За първото на никой не му дреме, а второто е целта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    01 Ное 2023 10:08ч.

    Ибриците вече са се наредили на опашка за новите американски кинти за борба с дезинформацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народен съд

    01 Ное 2023 10:13ч.

    Това правителство от колониални назначенци няма нищо общо с народа ни. Само ни излагат пред братята ни по кръв и по дух, както ония фашистки кучи синове даже ни убиваха през периода 1941-1945 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ са се залепили за България и българите като тиксо, бе!

    01 Ное 2023 10:17ч.

    Вижте инициативите на Амбасадата, Стратегически диалог Блинкен-Габриел, Програма за обмен на ученици Кенеди-Лугар YES, Националния университет по отбрана САЩ: горди сме че си партнираме с Военна академия Раковски; правителствата на България и САЩ се съгласяват да работят заедно срещу дезинформацията и прочие "будителство" откъм залязващото светло на запад..... ето тук .... https://bg.usembassy.gov/bg/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    01 Ное 2023 10:42ч.

    Че и 900 000 долара дават за борба с дезинформацията, каквото и да значи това! Габриел от какъв зор е все в САЩ! Срам ме е, че ни управляват тези от снимката!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    01 Ное 2023 10:25ч.

    Как не се спряха и не разбраха, че простотиите им работотят среще тях!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бъдещето: БулEXIT и Народен съд

    01 Ное 2023 10:56ч.

    И Вартоломеева нощ по средата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    01 Ное 2023 10:57ч.

    Според Академичната мишка всеки руснак е лош, а всеки американец и западнеец е добър! Но когато дойде Видов ден, мишката ще квичи: а пък мен защо? Тези наши управници слуги на Злото нямат съвест, нито чест, нито достойнство! Тях не ги уважават и в Посолството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    01 Ное 2023 11:01ч.

    Кореспондентът на в. "Российская газета" в София се казва Александър Гацак, а този в Никозия - Александър Гасюк. Интересно как ли се казват кореспондентите им в Букурещ, Белград и Атина. А на снимката коши Кольо Академичето е размазан. Няма лице. Отива му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Научаваме засъбития в Българие

    01 Ное 2023 11:22ч.

    от отношението на Русия към тях. Това е естествено за БГЖвРМ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоз косев бил "ДОКТОР",само ЧЕ

    01 Ное 2023 11:44ч.

    ОЩЕ ЖИВЕЕ В НУЖНИКА!!!РУСНАЦИ били по-БЕ-ДНИ от БЪЛГАРИ!!!ТОЗ Е ЖАЛЪК НЕГРАМОТНИК!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    01 Ное 2023 11:44ч.

    Простотията на сегашните осрани подлоги, насадени съвсем целенасочено на власт и на пълно подчинение на Посолството (онова на ул. Козяк) нанасят непрекъснато щети на имиджа на България. Почти през ден се измисля поредната простотия, която винаги и по правило се извършва без обяснения! Какво смятат, че ще спечелят от това не е ясно. И всичко е на фона на бавно пробуждащата се Европа, която ясно разбира, че е осъмнала под американско колониално владичество... Но докато в другите държави и най-вече в централна и източна Европа, дори властите осъзнават, че ЕС беше целенасочено въвлечен в поредната война срещу Русия, у нас боздуганите от Сглобката продължават да се вихрят с ожесточено усърдие, само и само да угодят на господарите си. Жалка картинка, наистина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баси наглостта и дебелоочието

    01 Ное 2023 11:46ч.

    Кремъл се закахърил за "европейския закон за свободата на медиите"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Питащ

    01 Ное 2023 12:09ч.

    И в Деня на народните будители нашите властващи временно случайници нямат търпение да донапълнят гащите си.... Но защо тази зла воня да прелива върху всички нас....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    01 Ное 2023 12:13ч.

    Въпреки язвителните читателски подмятания смятам и Денков, и Габриел за чаровници. Особено ми харесва Денков. Има нещо толкова затрогващо в това мило тъжно същество, напомнящо за ухапано и изоставено зайче. На снимката към дописката Габриел е заела типичната поза на строга майка, гълчаща провинилия си син. Гледа го укорително и всеки момент се очаква да му отвърти звуччен педагогически шамар. И има защо. Ето и обяснението. В един унил неделен следобед майката и таткото на малкия Денков се усамотяват и заключват в спалнята. Ще им се да се понагалят, а защо не и да се поротират в новото си креватче. Синът им остава сам в стаята си. Той расте умно и вгълбено в себе си дете-интроверт. Отрано личи, че Никиту ще стане поне академик, а защо не и първия български астронавт, изакал се на Луната. Той рядко излиза от дома си. Избягва игрите с връстници. Те също го избягват, а понякога го и бият. Но нека се върнем в споменатия неделен следобед. Габриел не получава това, което е очаквала. Раздразнена, ядосана става от леглото и отива да провери какво прави сина й. Заварва го в унес да съзерцава перести облаци, изправен пред прозореца. Едната му ръка бавничко дири нещо в джобчето на панталонките. С другата пък си бърка в нослето. Габриел мигновено си отбелязва, че трябва спешно да коригира забелязаните отклоненията. Дори има и план как да го стори - читателите се досещат, че ще стане чрез европрограми. В този момент Габриел дочува сърцераздирателен котешки зов. Да, това е гласът на домашна любимка Пандора. Затичва се към кухнята, откъдето се чува отчаяното мяукане. Намира Пандора пъхната във включената фурна на печката. Температурата е нагласена на 300 градуса, а някой злодей е заврял в задника на клетата животинка едър биоморков - от тези, коитосамата тя често използва. Кой ли е той? Първите пет читатели дали верен отговор ще получат научен комплект Lisciani Giochi - химическа лаборатория. С него ще разширите своите познания по химия като проведете серия химични опити. В комплекта ще намерите ръкавици, малки мерителни чашки, везна на Петри, спиртен примус, крушовидна колба от боросиликатно стъкло, пипета, пластмасова и дървена шпатула, калциев перманганат, магнезий на прах и други полезни неща, чрез които с лекота ще може да взривите омразната си тъща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    01 Ное 2023 13:08ч.

    не е калциев, а е калиев перманганат(КМн04), заедно със сяра и алуминий на прах, няма да дам точната пропорция за да може вместо веднага да се гътне, тъщата да се мъчи повече:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    01 Ное 2023 12:21ч.

    А Съюза на Българските Журналисти или така наречените МИСИРКИ, какво казаха по случая ???? Или само глю, глю ......глю???? Дали ББ не беше прав в преценката????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    01 Ное 2023 12:22ч.

    Мрсницата габриел се спотайваше, когато укрoпонaцистите включиха десетки българи в списък за ликвидиране. Скри се когато македонските нaцисти нападнаха и клаха българи, фенове на Левски. Ама иначе геройски преследва журналисти и свещеници само защото са руснаци !!! Тая пaчавра трябва да бъде съдена за престъпление по чл. 98 от НК !!!! Сега, когато вече и слепите виждат, че нацистка yкропия губи войната и целокупният запад се чуди как да се измъкне мазно от ситуацията, виждайки и своето поражение, тук престъпното правителство все по-яростно се опитва окончателно да разруши отношенията ни с Русия, която видимо печели войната на всички фронтове. Няма как да определя това по друг начин, освен като национално предателство !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • резултат

    01 Ное 2023 12:25ч.

    Това фашистко правителство на ПП-ДБ, подкрепяно от ГЕРБ и ДПС подмина отдавна дъното с действията си. Очаквах Нинова да призове: "Всички срещу ПП-ДБ", както призова за ГЕРБ, но уви и ето това е резултатът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бате Винету

    01 Ное 2023 12:50ч.

    900 000 $ за борба с дезинформацията не са малко. Трябва да се оправдаят разходите, а тук те са нула. Америка за България провежда ли пропаганда у нас?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заглавието не фела

    01 Ное 2023 13:23ч.

    Мара Неврокопска, мравоядът-академик, кирчовците и бойковците НЕ са цяла България. Представени са общо от 30% от 40% гласували, което прави 12%. А останалите 88%? Още малко и те щеизгонят гонещите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи