Атанас Атанасов отговаря на шефа на Думата: Убеден съм, че Русия ще изгуби войната

Атанас Атанасов отговаря на шефа на Думата: Убеден съм, че Русия ще изгуби войната

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Атанас Атанасов е изпратил отговор до председателя на Държавната Дума Вячеслав Володин на декларацията на руските депутати отпреди няколко дни в защита на Альоша в Пловдив. Тя е по повод инициативата на съветниците от ДСБ в града да бъде демонтиран паметникът на Бунарджика. Голяма част от декларацията бе посветена на "вражеската партия" ДСБ, която въвлича България в "авантюрите на НАТО".

Днес Атанасов изразява своята увереност, че Русия ще изгуби войната:

Г-н председател,

Обръщам се към Вас във връзка с разпространеното от посланик Елеонора Митрофанова изявление на Държавната Дума на Руската федерация относно иницативата на общинските съветници от ПП „Демократи за силна България" в Пловдив за демонтиране на паметника на съветската армия „Альоша".

Първо, намирам изразената позиция за недопустима. Съдбата на паметниците, наследство от престъпния комунистически режим у нас, може да бъде решавана единствено от българската държава. В частност – решението за „Альоша" ще бъде взето от местната власт и гражданското общество в Пловдив. Руската Федерация не е и няма как да бъде страна в този дебат.

Второ, доколкото приетата декларация представлява еманация на руските пропагандни внушения, част от хибридната агресия, която страната Ви води срещу България след 2014 г., съм длъжен да подчертая следното – за нас премахването на паметниците на окупационната Червена армия е ценностна борба за истината.

Истината е, че на 5 септември 1944 г. СССР обявява война на България. Установеният насилствено след 9-ти септември престъпен комунистически режим започва зверска саморазправа със своите политически опоненти, представители на интелигенцията, на църквата, на местната власт. Жертвите му само в първите няколко дни са хиляди. Огромна част от тях – активни борци срещу включването на България на страната на Оста във Втората световна война, включително български държавници, обявили война на нацистка Германия седмица преди да бъдат свалени насилствено от власт, в нарушение на действащата Търновска Конституция.

Истината е, че последвалите десетилетия записват най-черните страници в нашата история – десетилетия на политически мотивирани репресии, убийства, екзекуции, изтезания, създаване на концентрационни лагери, робски труд, подлагане на глад и други форми на масов физически тормоз, насилствени изселвания, преследване на етническа и религиозна основа, насилствена промяна на имената, насилие над свободата на съвестта, мисълта и изразяването.

През 2000 г. е приет Закон за обяваване на комунистическия режим в България за престъпен, с който Народното събрание на Република България дава своята историческата оценка на човеконенавистния характер на този режим, отдава почит на жертвите му и се обявява срещу всякакви опити за неговата реабилитация. Въпреки това, на различни места в България все още стоят различни останки от това тъмно за нас минало – под формата на паметници, символи, предмети и т.н.

Истината е, че от момента на поставянето им до днес тези останки в действителност имат силно символично значение. То няма нищо общо обаче, с „братската дружба" между нашите народи. В същността си те служат на две основни цели – първите пропагандни и вторите, дори по-страшни, отправящи явното внушение – „Вашата страна се намира под властта и милостта на руския шпагин".

Трето, отвъд използваните квалификации, които смятам да подмина, оценката, дадена от Държавната Дума за ролята на политическата партия, която имам честта да председателствам, в българския политически живот е вярна. ПП „Демократи за силна България" е наследник на българските държавници, които откъснаха страната ни от постсъветската сфера на влияние и направиха възможно членството й в НАТО и ЕС. ПП „Демократи за силна България" е формацията: която първа определи новоимперската руска доктрина, след 2008 г., като най-голям риск за националната сигурност на България; която се бори с години срещу реализацията на всички руски енергийни проекти на нашата територия; която осъди незаконната анексия на Крим и агресивната война срещу Украйна; която гарантира достойното място на България в отпора на цивилизования свят срещу кървавата война, която продължавате да водите. В лично качество следва да посоча, че едно от нещата, с които се гордея в своя професионален живот, е изгонването на тримата руски дипломати още в далечната 2001 г. по обвинения в шпионаж и опит за възпрепятства влизането на България в НАТО.

Уверявам Ви, че позициите ни ще останат непроменени. България е член на НАТО и ЕС и в тези рамки реализира своите национални интереси. Всеки опит за оспорване или ревизия на цивилизационния избор на страната ни, ще срещне нашия категоричен отговор.

Използвам повода да отправя поредния призив за връщане на незаконно отнетите след 9 септември 1944 г., като „трофейни", български архиви. Става дума за документи на МВР, Министерството на войната, Министерството на външните работи, Царската канцелария, както и лични архиви на български политици. Това са български документи, част от нашата история и тяхното място е в България.

Накрая, изразявам дълбоката си убеденост, че Руската Федерация ще изгуби войната, която започна и мирът в Европа ще бъде възстановен.

Атанас Атанасов

Председател на ПП ДСБ

Съпредседател на ПГ на ПП-ДБ

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • Дейвид

    27 Яну 2024 18:46ч.

    А бе, атанасе, а когато я спечели (войната) ще си извадиш червената партийна книжка ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво значи "Руската Федерация ще изгуби войната"? Ще им конфискуват ядрените оръжия?

    27 Яну 2024 19:28ч.

    Или ? Никой не какзва какво е "победа"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Както каза Киро в "записа" за Атанас единствено оставането на някакъв пост е мотивация!

    27 Яну 2024 19:30ч.

    За едно предстедателство на парламента ще направи и каже каквото му се каже

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    27 Яну 2024 19:33ч.

    Бившите комунисти не вярват на братушките от новото време !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калин

    27 Яну 2024 20:20ч.

    Комплексите за малоценност на гномчето са толкова големи , колкото и грандоманските му изхвърляния. И той горкия иска да се хареса на хамериканците, нали челядта му живее там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дейвидчо,

    27 Яну 2024 21:08ч.

    Ако не беше помощта на САЩ, Русия отдавна нямаше да я има. На тая територия щеше да се говори на други езици, но не и на руски...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шпек

    27 Яну 2024 21:20ч.

    Американците си получиха парите за оказаната "помощ".Пито-платено.А България се още се надява Германия като приемник на 3ия Райх да изплати 65 милиарда евро за оказаната икономическа помощ на Вермахта през WW2 когато сме били съюзници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нито един снаряд не е забравен

    27 Яну 2024 23:10ч.

    Няма да помогне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рошльо

    27 Яну 2024 23:51ч.

    Да ама не....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аман от лаладжии

    28 Яну 2024 3:20ч.

    Балансът по клиринговите разплащания между 3.Райх и Царство България е в полза на Германия! Защото срещу продаваните от бълг. производители домати, чушки, сирене, кашкавал, месо, яйца, кожи, ...... са закупувани германско въоръжение, муниции, резервни части, ..... ! Колко селско стопански продукти са стрували 160 бр. съвремени изпребители Ме-109 и поддръжката им - за да може Списаревски и колегите му да се бият срещу многобройната англо-американска авиация?! А немските танкове в бронирания полк, артилерията, ...... ?! Или за тебе с една тенекия с 20 кг сирене е трябвало да се купи един изстребител, а?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д.Колева

    28 Яну 2024 8:34ч.

    Пише се 3-я Райх.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кога САЩ помогна така яко на Русия? През 1865а ли?

    28 Яну 2024 8:41ч.

    От къде ги копате такива неграмотни тробове Бе? Толкова ли оглупяхте на Козяк 16?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • иванчо

    28 Яну 2024 9:08ч.

    ако гащи цапа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очевидец храбър

    28 Яну 2024 9:25ч.

    САЩ помогна така яко на Русия, още през 1865 година, нали? А що се касае до „помощта“ през ВСВ ,то тя е била 4 ПРОЦЕНТА от произведеното и доставено на фронта тогава от СССР !!! От къде ви копат такива неграмотни тролове Бе? Толкова ли оглупяхте на Козяк 16? !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да не забравяме

    28 Яну 2024 12:44ч.

    че Германия беше създадена като най-мощната военна машина от Англия и САЩ. Първо им подариха Чехословакия с нейните военни заводи, цяла Европа мълча, после от фалирала и плащали репарации страна без право на армия, бяха напомпани с пари и оръжия. Европа пак не виждаше нищо. После всички подписаха пактове с Хитлер (СССР подписа последен). Идеята на англосаксонците остава същата въоръжена и обединена Европа да бъде хвърлена срещу Русия. Тези опити винаги завършват с казачок в столиците на “цивилизованите” защитници на демокрацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До “Аман от лаладжии”

    28 Яну 2024 15:27ч.

    Да беше размислил преди да напишеш коментара си ! Ами скъпите изтребители са били използвани от България за да помага на 3-я Райх срещу англо-американците !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безимен

    28 Яну 2024 16:13ч.

    "Част от хората защитават полукълбата си с череп, друга част-с панталони" - Михаил Жванецки-евреин от Одеса. А войни от ЛГБТ-тиня се печелят само във форуми. Гномчето да допъпли до окопите и да дава прогнози. Украинците чакат с нетърпение такива "мъже".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 18:48ч.

    И кво общо има изгубването или печеленето на някаква война с Альоша в Пловдив. А Женерале?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още един днес, дето си прави чикия неуспешна пред публика

    27 Яну 2024 20:00ч.

    Продал си е душата за пари, а парите душа нямат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекуващ лекар

    28 Яну 2024 9:50ч.

    Защо си мисля, че щом Йода е толкова сигурен, защо не се запише в първите редици на фронта в УСрайна. И с това, най – после да докаже, че не случайно носи генералско звание ???!!! Или, поради недостиг на ръст си потънал в собствените си екстремен, а гнусно, уродливо джудже ???!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    27 Яну 2024 18:52ч.

    г-н гном, това което мислиш ти, не го мисли БЪЛГАРСКИЯ народ! братушките са в неговото съзнание и ще останат там!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той не мисли, той изпълнява

    27 Яну 2024 20:02ч.

    Кога гледах Радан Кънев при Карбовски, то хлъзгаво, лепкаво, отврат поведение. Лъже, върти, сучи, а дано запази власта и комфорта за поне още малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    27 Яну 2024 20:08ч.

    Дано братушките ни разберат и простят за избора ни на това оказало се в последствие фашистко правителство. Не сме очаквали , че такива крадци и майцепродавци могат да се окажат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народът

    27 Яну 2024 20:32ч.

    Българският народ забранява да се използва името му , както и името на родината ни България от новите фашисти окупирали властта с подправения и нелегитимен вот . Между българския народ и т.н. управляващи има непреодолима бездна !!! Вие сте срам за цялата история на тази древна страна ! ОСТАВКА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    27 Яну 2024 18:53ч.

    ГолЕм си, Танасе! Тъп като гъз, джудже социалистическо! Срам, дърт мъж, т.е. дърто джудже и грам достойнство да нямаш, поне към собственото си соц. минало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ..."джудже социалистическо"....

    28 Яну 2024 10:15ч.

    И какво му е социалистическото на джуджуто бе Петре? Хайде поразмислете се малко!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ може да бъде решавана единствено от българската държава”

    27 Яну 2024 18:55ч.

    Този идиот навярно не е чул за международни закони за защита на паметници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки простак може да говори каквото си иска из махалата

    27 Яну 2024 18:59ч.

    Но когато изразява идиотщините си в официално писмо, това вече е сериозно и се отразява на целият народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    27 Яну 2024 18:59ч.

    Интересно гноме, ти каква длъжност заемаше при този престъпен комунистически режим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези нямат родители

    27 Яну 2024 20:55ч.

    И биографиите им започват от 1990г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Танас

    27 Яну 2024 18:59ч.

    Ако щеш и 3 метра писмо с глупости да напишеш, пак ще си останеш еднометров комплексиран гном!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Представете си я тая дървенида

    27 Яну 2024 20:54ч.

    в подножието на Альоша и ще се издрайфате от смях?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    27 Яну 2024 19:00ч.

    Ние сме убедени, че гнома е идиот..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на Санчо Доколов

    27 Яну 2024 19:01ч.

    Само като зърна от небето Наско и се надървям ! Наско, обичам те, чакам те при мен !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кон

    27 Яну 2024 19:04ч.

    Малоумен, но със самочувствие. За съжаление такива лайна ни ръководят. Нито дума не казва за Фашисткия царски режим и неговите репресии, смърта на ястребинчетата, смърта на хиляди македонци евреи нашата кръв. Мръсен помияр!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    27 Яну 2024 19:06ч.

    и кой ще я победи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охи

    27 Яну 2024 19:07ч.

    Ми ко да каже заваллата,нали е на хранилката,а възрастта напредва,с едната пенсия живее ли се в България?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    27 Яну 2024 19:11ч.

    Този съвсеме се оля и самозабрави!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 19:15ч.

    И специално за Женерала защото е избрал знаков ден за отговора си. - "На 27 януари 1943 г. е освободен Ленинград от блокадата на нацистите, които не успяват да подчинят духа на ленинградци, устояли 872 дни на глад, на студ, на смърт.. и на безсмъртна надежда и воля за живот, и за победа... Библиотеките са отворени за своите немощни читатели, учените творят, заводите не спират. Дмитрий Шостакович, който е евакуиран в Самара, завършва през декември 1941 г. своята Седма симфония - Ленинградската, изпълнена на 9 август 1942 г. в обсадената северна столица от оределия музикален състав на Ленинградския радиокомитет. Музикантите нямат сили да поемат дъх, да държат инструментите, да репетират с часове. До ленинградската премиера не всички оцеляват, но оркестърът не се предава и величествената Ленинградска симфония зазвучава жива в обсадения град. Пак на 27 януари 1944 г. Червената армия от Първи Украински фронт освобождав евреите концлагеристи от Аушвиц. Един ден, две поредни години, едни освободители от един и същи враг. А у нас на 12 декември 2023 г. българските нацисти в София нарязаха ритуално с флекс Паметника на Освободителите на Аушвиц, и на цяла Европа от нацизма. Всеки от нас във всяко време избира какъв да бъде. Дали да вкусва от тортата с разчлененото българско семейство и съветския войник, под виещия флекс на слугинския садизъм. Или да бъде съпричастен с изнемощелите от глад, под блокада, свободни храбреци на човешкото достойнство, с един въздух с Ленинградската симфония. Паметниците са чупливи, духът е несломим." Дарина Григорова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 19:17ч.

    Аушвиц е известен и като Освиенцим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 19:25ч.

    Има грешка все пак. Не е ясно чия е, но блокадата на Ленинград е свалена 27.01.1944 г. а не 1943 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шостакович. Симфония № 7 "Ленинградская"

    27 Яну 2024 19:47ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=tFSUclr7VdU&ab_channel=%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D0%A8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%B0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    28 Яну 2024 0:35ч.

    на 18 януари 1943 година е пробита блокадата и е осигурен коридор по земя, а на посочената от вас дата е свалена напълно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментатор

    28 Яну 2024 11:39ч.

    Не че РФ са цвете за мирисани, но да не забравяме, че глутницата обикновено най-злобен е най-нищожния. Тоест, колкото по-злобен, толкова по-нищожен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На 27.01.1945 г. Съветската армия (Альоша) освобождава нацисткия лагер на смъртта Освиенцим

    28 Яну 2024 12:48ч.

    Ето затова нашият нацистки и фашистки гном, с опуления поглед, бившият член на БКП и живковски прокурор в град Разград - фашисткият другар Атанас Атанасов пише писмо на председателя на Думата на Руската федерация. Да се знае, че от БКП-нагаждач и живковски прокурор, вече е изкласил до фашист и нацист!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не залагам на надеждите на Гном и 2 стотинки

    27 Яну 2024 19:19ч.

    Всъщност и тия, които са рязали партизански глави и палели къщи на ятаци, са се надявали, всъщност не са се надявали, а са били непоклатимо убедени, че СССР ще загуби войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дребен дивеч

    27 Яну 2024 19:20ч.

    Атанасов ще мине гратис поради закона за защита на животните в графата дребен чифтокопитен бозайник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ддд

    27 Яну 2024 19:20ч.

    Лелей, ама толкова е силно, че човек чак не може да го прочете до края. Като стигнеш до "Истината е, че последвалите десетилетия записват най-черните страници..." и си спомниш, че джуджето "генерал" е било прокурор и съдия в онези десетилетия и разбираш, че десетилетията продължават и сега. Така ни се пада като ги избираме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    27 Яну 2024 19:30ч.

    Да бе, ти и парламанта щеше да водиш ?‍??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поручик Ржевски

    27 Яну 2024 19:30ч.

    а бе наско, а бе селянче просто, що не си стоя на ганца

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господи, прибери си вересиите!

    27 Яну 2024 19:33ч.

    А когато Русия спечели войната, тоя жалък гном ще бъде сред първите, които ще целуват руския ботуш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе, Атанасов, …

    27 Яну 2024 19:35ч.

    Кажи си го с две думи: "Хайл…" (или, което е все същото, "Да живее Бандера!"). Защото е очевидно, че това е в главата ти. Но това не важи за мнозинството на нормалните българи. ЗАТОВА ПО-ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bad Face

    27 Яну 2024 19:35ч.

    Какви тъпаци управляват България?! Тoчнo тaзи кoмуниcтичecкa oтpeпкa и тoтaлeн кoмплeкcap ли щe им отговаря? Кaк тaкa cтaнa, чe чepвeнитe пpoкуpopи, учили пo вoля нa БКП в paБФaК (пoнeжe нямaхa aкъл дa бъдaт тaм в чecтнo cъpeвнoвaниe c вcички нac) ce oкaзaхa нaй-пoдгoтвeнитe и paзбиpaщитe тaзи мaтepия??? Тoзи кeлeш извecтeн кaтo нaй-мaлкият гeнepaл имa пcихичecкo paзcтpoйcтвo и cи миcли, чe мaйкa му гo e кpъcтилa "ГeНepaЛ" a тoй нямa нитo aкълa, нитo oбpaзoвaниeтo зa дa бъдe тaкъв!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pierre

    27 Яну 2024 19:37ч.

    Гноме върви при М р Бийн да му лъскаш обувките, щото само за това ставаш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан-1

    27 Яну 2024 19:41ч.

    Няма по-голямо доказателство за крещящата необходимост от този човек, че българските граждани преди да се кандидатират за депутати или министри трябва като американските президенти да бъдат проверени от психиатри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    27 Яну 2024 19:44ч.

    Глупаво е да се обръща към некакъв си руски депутат, който си е просто един крепостен без право на глас и мнение. Требваше да адресира писъмцето до самодържеца, хем така щеше още повече да скандализира нашите копейки, което е целта на занятието. А паметникът е обречен да бъде бутнат, дали веднага или с малко закъснение е все тая. Руското влияние в България приключи, вече сме врагове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупаво е санитар да се представя за доктор, …

    27 Яну 2024 19:56ч.

    защото санитар е достойна професия, не е срамно да си санитар, но е срамно да нямаш капка мозък в главата си,  "докторе".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Глупаво е санитар да се представя за доктор,

    27 Яну 2024 20:03ч.

    Голямо попадение. Санитар Косев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Другаря Косев

    27 Яну 2024 20:26ч.

    Косев , марш в блиц при ментора ти шишо !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    27 Яну 2024 20:37ч.

    Д-р Косев е явно ветеринар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 20:55ч.

    Докторе слушай. https://www.youtube.com/watch?v=5NGrcB-PSww

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 21:18ч.

    "вече сме врагове." Докторе пожелай си някакъв друг враг. Щото иначе чети Мевлют Чавушоглу и мисли кво ще е и кой ще ни пази. Мислиш ли че брадърите ще си развалят рахата заради нас които сме готови винаги да им свирим? Аз не съм, но ти си първа флейта в оркестъра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Доктора" Кьосав

    27 Яну 2024 21:39ч.

    плаче хасъл за някой чавушоглу и боздугана му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хохол

    27 Яну 2024 19:46ч.

    ????много се забавлявах с писмото на Джуджанко

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    27 Яну 2024 19:50ч.

    Колко жалко е да си набеден за генерал. Нещо като набеден академик

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    27 Яну 2024 19:56ч.

    Когато човека е прост и необразован нищо не може да помогне. Атанасов освен това и кариерист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ели

    27 Яну 2024 19:58ч.

    Такова скудоумие! Такива като този, няма да мигнат да изпратят българи да воюват. В пълно недоумение съм, как ние си ги избрахме тези национални продажници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деконструкция не съвсем по Дерида и демонтаж по десЕБЕЙски

    27 Яну 2024 19:59ч.

    Персонажът ,когото така немилостиво наричаме гнома, е баща на две дечица, намиращи се в САЩ. Пази ги и се надява на обезпечена старост. Тия там за цивилизационния избор, който незнайно защо се проблематизира след толкова години в НАТО и ЕС, тия там за кървавата война, са от неиздадения наръчник по стилистика тип “каквото и да става/ да е станало, ти казвай все това.“ Защо гномът говори за комунизъм, а не за антифашизъм, коагто говори за “Альоша“ – би попитал заядливо Дерида. Възможни са и други въпроси:“ Ще се върнат ли черните ангели да позвънят на вратата на генерала?“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Писмото е пропито

    27 Яну 2024 20:03ч.

    От социалистически плам, пълно с внушения и дясно сектантска пропаганда. Комунистическият режим е престъпен, заради тези които са упражнявали власт, без морал. И защо тези престъпници, уж обявени със закон, продължават да ни управляват с внуците си? Този е толкова зомбиран от чуждата валута, че си е загубил съзнанието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре, много добре!

    27 Яну 2024 20:09ч.

    Само че това отстояване да го правят повече политици, и (ако може) с някакви стратегически съображения спрямо България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    27 Яну 2024 20:15ч.

    В качеството на какъв го е написал това писмо? Лично?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    27 Яну 2024 21:56ч.

    ...добър въпрос...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Герой на Новото време!

    27 Яну 2024 20:16ч.

    Дъното! Дъното! Дъното!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, ама не!

    27 Яну 2024 20:16ч.

    Ще изгуби войната Русия, ГА си видиш ушите без огледало, ПАЛЯЧО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха!

    27 Яну 2024 20:19ч.

    На мен вече Бай Ганьо ми липсва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    27 Яну 2024 20:19ч.

    Първо - никой не е дал правото на тая гнида да говори от името на България и на българите. Второ - явно няма ум да осъзнае,че прави самопризнания относно саботирането на енергийни проекти, които щяха да гарантират енергийната сигурност на България, тоест става дума за диверсия. Трето - антифашистките паметници са защитени от международни конвенции. Нито една цивилизована държава не ги руши... дотук с претенциите за "цивилизованост" на тоя субект. Четвърто - по повод историческите вметки - атанасов явно "забравя",че на парижката мирна конференция Гърция е искала да заграби целите Родопи и Пиринско. Без ей-тоя войник Пловдив щеше да е на гръцката граница. Пето - Русия печели и ЩЕ спечели войната. Тоя палячо, ако наистина беше "генерал", за какъвто се представя, щеше да го е осъзнал. Интересно къде ще седене атанасов тогава? Толкова ли няма мозък да проумее, че ще трябва някак да възстановим отношенията си с Русия, а за целта той и останалите като него, ще трябва да платят сметката? И преди 80 години такива като него бяха много устати (същите които ожалва), ама много бързо им секна злобицата....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Martin

    27 Яну 2024 20:20ч.

    "генерал"Гном що не си кротува. Дърт комунист от ДС, а сега се пребоядисал с цялата измислена клика от ДБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стела

    27 Яну 2024 20:23ч.

    Написал отговор на декларация. Сигурно са я прочели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Яну 2024 20:29ч.

    Жабок. Впрочем, тоз избраха ли го за нещо, че седнал да пише? Разписал се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • именца

    27 Яну 2024 20:31ч.

    Едно милиционерче тука ми ги извежда всичките. Аман от тайни агенти из форумите. А този измислен седесарски генерал от милицията е абониран за губещша кауза. Не си струва обсъждането, достатъчен е хуморът, предизвикан от появата на безличната му особа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mathur

    27 Яну 2024 20:32ч.

    Къв е тоя Кретен????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    27 Яну 2024 20:45ч.

    Щом Насето е толкова сигурен, неща да пробва и да се запише в първите редици. С това ще докаже своето генералско звание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    27 Яну 2024 20:48ч.

    Този измекяр е не е добре с главата ,пази боже ,дали си вярва .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    27 Яну 2024 20:48ч.

    Този измекяр е не е добре с главата ,пази боже ,дали си вярва .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валя

    27 Яну 2024 21:07ч.

    Атанасов, какъв идиот трябва да си, за да родиш такава тъпотия ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    27 Яну 2024 21:08ч.

    За всеки случай, може да отидеш политкомисар в Киевска Украйна или да минеш курсове по казачок, ще ще има посрещане на Орлов мост. Костов ви остави ДСБ, вие с Радан я превърнахте в гейско сборище.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фехтдржбъ

    27 Яну 2024 21:10ч.

    Тоя призна че е привърженик на Хитлер след като нарече червената армия окупатор. Единствените които изгубиха войната са нацистите. Едва ли ще изкара много

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    27 Яну 2024 21:17ч.

    "Генерал"Кинта и двайсет пак се е наакал.И поради недостиг на ръст е потънал в собствените си екстремен ти.Гнусно, уродливо джудже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нещастник си и такъв ще умреш!

    27 Яну 2024 21:29ч.

    Приготви си вазелин,че Альоша го точи за теб,мишки нещастна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jfufyfyfyc

    27 Яну 2024 21:31ч.

    Абе този още ли не са го взели в NBA?! Има страхотен потенциал това момче за баскетболист!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Яну 2024 21:44ч.

    За топка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като прокурор да сподели

    27 Яну 2024 21:44ч.

    Гномът няма военно образование и ценз за да се изказва по военни въпроси. Като бай Тошов прокурор може да сподели на какви основания е обвинявал турците при възродителния процес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спиноза

    27 Яну 2024 21:44ч.

    Прав е, Милован Джилас каза навремето, истиски антикомунист става само от истински комунист!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Яну 2024 21:56ч.

    Абе, човек може да е всякакъв - комунист, антикомунист, фашист, мазохист, да изповядва единний и светлий нудизъм и онанизъм. Но не може и не трябва да е толко гнусен. Тоз просто е много гнусен. Гнусляр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руската федерация печели войната, която нАТО започна

    27 Яну 2024 21:57ч.

    като гражданска война в нещастна Украйна, с ръцете на укронацистите и юдо-фашистите срещу руското население на Украйна. ПП „Демократи за силна България" е антибългарска партия за слаба България и измама на българите чрез ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ. АНТИНАРОДНОТО "Народно събрание" попълнено с еничари на Турция и с евроатлантически подлоги на САЩ, е евро-фашистко, престъпно и това вече се вижда и усеща преобладаващата част от българския народ - над 80% от българите разбират, че фашизираната и престъпна тройна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ - сглобка на посолството на САЩ в България - последователно въвличат България в ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА, КОЯТО нАТО РАЗПАЛИ С ФАШИСТКИЯ И УКРОНАЦИСТКИ ПРЕВРАТ ОТ ФЕВРУАРИ 2014 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>>> Независимата Република Крим

    27 Яну 2024 21:58ч.

    ( бивша Автономна република Крим -АРК - в състава на Р. Украйна) обяви своята независимост на 17.03.2014 г. след проведения НАПЪЛНО ЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ на 16.03.2014 г., на който с подавляващо мнозинство от 95,5% на гласувалите 86% от имащите право на глас жители на Крим, беше взето решение за обявяване на Автономна република Крим за НЕЗАВИСИМА Република Крим и за присъединяване към Руската федерация като субект на Руската федерация. На 18.03.2014 г. Руската Дума (руският парламент) гласува единодушно за приемане на независимата Република Крим в състава на Руската федерация, като субект на Руската федерация. >>>>> Българският БИВШ КОМУНИСТ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ФУНКЦИОНЕР - ПРОКУРОР в Разград (1989 – 1992), - Атанас Атанасов, лицемерничи, лъже и маже, за да се подмаже колкото се може по-добре на американския си господар - посланика на САЩ в София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>>> СРАМ И ПОЗОР ЗА ПОДЛЕЦИТЕ,

    27 Яну 2024 22:00ч.

    ТУРСКИТЕ ЕНИЧАРИ И АМЕРИКАНСКИТЕ И НАТОВСКИ УБИТЪЦИ И ПОДЛОГИ В АНТИНАРОДНОТО "НАРОДНО СЪБРАНИЕ"! СЛАВА НА СССР И НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА НА ЕВРОПА ОТ ГЕРМАНСКИЯ НАЦИЗЪМ И ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ НАЦИЗЪМ! СЛАВА НА НЕЗНАЙНИЯ РУСКИ ВОИН "АЛЬОША", ПРОЛЯЛ КРЪВТА СИ ЗА СВОБОДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ ОТ ХИТЛЕРО-ФАШИЗМА! Мястото на Альоша е на тепето "Бунарджика" в Пловдив - там където благодарният български народ и най-вече благодарните пловдивчани са му издигнали величествения паметник,- за да се помни, че без Альоша днес Пловдив щеше да е в пределите на Турция или на Гърция. Британският министър-председател Чърчил е подстрекавал Турция в началото на септември 1944 г. да окупира някогашната Източна Румелия - част от фашизирания германския съюзник Царство България,- а по-късно, на Парижката мирна конференция поддържа искането на Гърция да анексира Родопите и Пловдив на победеното Царство България. Не друг, а Сталин и лично комисарят на външните работи на СССР - Молотов - защитават териториалната цялост на Царство България. Без „Альоша” Царство България щеше да е разпарчетосано така, както колективният българофобски и русофобски запад разпарчетоса освободената и създадената от братска Русия на 03.03.1878 г. Сан-Стефанска България, с площ от 170000 кв.км, включваща цяла Македония, и с излаз на Черно и на Егейско море, на позорния Берлински конгрес през юли 1878 г, на пет части.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>> ФРЕНЦИ, НЕМЦИ, АНГЛИЧАНИ/ НАШИ СА ВРАЖДЕБНИЦИ,/

    27 Яну 2024 22:01ч.

    ДРУЖНИ С НАШИТЕ ТИРАНИ,/ С НАШИТЕ ИЗЕДНИЦИ. (Петко Р. Славейков, март 1877 г.) Колко актуални са стиховете на Славейков днес… >>>> Русофоби в България днес са само българофобите, фашистите, еничарите и подлогите на нАТО и на САЩ. ДА ЖИВЕЕ НЕРУШИМАТА БЪЛГАРО-РУСКА ДРУЖБА, НЕИЗКОРЕНИМА ОТ СЪРЦАТА НА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • о.з. ефрейтор доц. Карачибук

    27 Яну 2024 22:00ч.

    Натъжавам се, че доста читатели не ценят Насето. Обиждат го ръстово, наричат го с грозни, дори вулгарни думи. Не разбирам тяхната жестокост, чувствам малка тъга и таз малка тъга е голяма. За мен Насето е едно добро, поостаряло момченце. Вижте само какво смело писмо е изпратил на Вячеслав Володин, направо го е разпардушинил. Представям си какво е станало след като Насето е пуснал писмото в Централна поща. Ето го, вече си е у дома. Обул си е чехличките и анцужето модел зелен Шварценегер. Навън е мразово, вкъщи е топличко, уютно, ухае на попска яхния. Вечерят с булката, гледат се влюбено. Булката му се казва Василка и щедро му сипва допълнително в чинийката. После го взема на ръце и го носи в креватчето. Според каноните на тантра йога те си разделят бархетната пижамка на Насето. За него е долнището, за нея - горнището. Върху него Насето настоява винаги да е турена партийната значка на ДСБ. Двамата се пъхат под завивката и се прегръщат. Ще побъбрят, ще си поиграят с ръце и ще заспят. Днес Василка е по-закачлива. "Гордея се теб, миличко! - шепне тя - Как хубавичко си насолил тоя какаванин Вячислав, шефа на Думата! Браво на теб, храбри войнико, така им се пада на рушнаците, нека разберат с кого си имат работа!". Василка нежно го целува и палаво гризва по ушето. Хубаво му става на Насето. Ръката му машинално посяга и ровичка във вагиналната джунгла на Василка. Пишлето му плахо щръква. "Искаш ли, мон женерале, да оседлаеш своята кобилка? Да поскърцаме с креватчето, да се пукат душманите, хем и моите хем и твоите, хем и Альошата от Пловдив!" - възбудено шепне Василка. След малко тя ще препусне с женерачето. Много й се иска така победоносно да минат по Червения площад, но Весилка знае, че Насето е по кратките кушии - метне се на кобилката и веднага понечва да слиза от седлото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре,добре “ефрейторе”

    28 Яну 2024 8:47ч.

    но мисля че можеше финала да го засучеш малко по добре,тая гнида Танас,Атанасов просто е такъв жалък тип че не заслужаваше такова ровичкане из генеталиите му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха!

    28 Яну 2024 15:35ч.

    О.з. ефрейтор доц. Карачибук! Човече, аз исках да напиша същото вчера като го прочетох, но по-кратко: Малък човек, голям го вади! На теб обаче ти се отдава красноречието, признавам!:))) Обикновено Господ взима едно и дава друго на човек, а на такова мънино, мънино, каквото и да му дадеш, все ще го загуби! Затова и да му е дал нещо, никога няма да разберем! Но, че му е отнел: Това най-добре се вижда от върха на хълма Бунарджик в Пловдив:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    27 Яну 2024 22:02ч.

    И аз съм убеден, че глупави и продажни боклуци, не бива да има в управлението на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    27 Яну 2024 22:04ч.

    Ех, наско, наско, eдно е да ти се иска, друго е – да можеш, а пък трето и четвърто да го направиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    27 Яну 2024 22:06ч.

    Атанасов пак си е смесил хапчетата с алкохол. Не може и двете - или хапчета или алкохол.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Диди

    27 Яну 2024 22:11ч.

    ЕДИН ФАШИСТ ,ПРОПУСНАТ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неизненадан

    27 Яну 2024 22:12ч.

    Едно завършено нищожество наредило някакви полуумия и защо трябва да ги слушаме и четем... Защо, гласовци... За да се превърнете в гласОВЦИ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много просто!

    28 Яну 2024 15:40ч.

    Фашизмът се възражда в България, както и в много други държави, а той е техен говорител! Нима е лошо да познаваме лицата им?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руската федерация печели войната,

    27 Яну 2024 22:21ч.

    която нАТО започна като гражданска война в нещастна Украйна, с ръцете на укронацистите и юдо-фашистите срещу руското население на Украйна. ПП „Демократи за силна България" е антибългарска партия за слаба България и измама на българите чрез ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ. АНТИНАРОДНОТО "Народно събрание" попълнено с еничари на Турция и с евроатлантически подлоги на САЩ, е евро-фашистко, престъпно и това вече се вижда и усеща преобладаващата част от българския народ - над 80% от българите разбират, че фашизираната и престъпна тройна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ - сглобка на посолството на САЩ в България - последователно въвличат България в ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА, КОЯТО нАТО РАЗПАЛИ С ФАШИСТКИЯ И УКРОНАЦИСТКИ ПРЕВРАТ ОТ ФЕВРУАРИ 2014 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен

    27 Яну 2024 22:48ч.

    Наско, много си тъп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • урод

    27 Яну 2024 23:44ч.

    Щом нарича армията освободителка на Европа и света от нацизма 'окупационна" значи е един фашист пропуснат от правосъдието. Трябва да има нов съд за нацисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йгб

    27 Яну 2024 23:45ч.

    Всички неонацисти при Хитлер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и Коментар

    28 Яну 2024 1:03ч.

    Този американски шпионин на цру на урода ГЕЙСащ т'нас т'нас0ф е враг на НАРОДА! Българи, да изгоним тези врагове!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джонатан Мак'Грегър Коджакерестелиев

    28 Яну 2024 7:31ч.

    — Мирише ми на дълга командировка в Централната Софийска Лечебница за пациенти с умствен дефицит! От мен един съвет: стая 216, вторият етаж, южното крило. Полулукс, има и биде за замиФки. При бай Наполеон I Бонапа́рт… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Като пиине го избива и на манафлък. Вие сте още млад, ще излезете запазен. — Господин писхиатър, ама много Ви моля ! На мен, там сигурно ще ми стане лошо! — Е да, първата година е трудно. После се свиква…..На края може и да ви хареса….

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генерал Мопс,

    28 Яну 2024 7:48ч.

    я чиба! Да дойдат от посолството да съберат това, дето си го изтропал в кучешкия парк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • burn

    28 Яну 2024 8:35ч.

    този бих го изтърнокопил с един търнокоп

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Яну 2024 8:53ч.

    Този джобен псевдогенерал, който се вживява като Наполеон (или Хитлер), щеше да "побеждава" мутрите Тиквата и Шиши, и "изразяваше дълбоката си убеденост, че мафията ще изгуби войната, която ДБ започна" срещу тях. Обаче всички знаем кой победи накрая. Та с такива съюзници, на украинците не им трябват врагове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Яну 2024 9:00ч.

    Това писмо всъщност не е предназначено за Русия, а за вътрешна употреба, за "изпиране" на срама от сглобката с мафията пред членовете на собствената секта. Или за "генерала" и сие Русия е "маркетингов враг" (като ГЕРБ), а това е едно обикновено "ала-бала" с Русия (като с Президента). За повече гласове на изборите, натягаме пред ПосолствоТО и най-обикновено тщеславие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    28 Яну 2024 9:24ч.

    Не бива да забравяте, че такива ви правят законите! ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕС, ПОСЛЕДНО!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    28 Яну 2024 9:29ч.

    Във всеки цирк задължително има джуджета които да разсмиват! Така и тук в цирка на куклите наречен Сглобка е джуджето Атанасов! То е зло и вредно, но тези които му дърпат конците от посолствоТо го ползват да разсмива! Затова говори тези глупости! Просто е едно нещастно джудже, простете му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стамат

    28 Яну 2024 9:51ч.

    Ега пукне това джудже

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво друго да очаквате

    28 Яну 2024 11:01ч.

    Освен личен интерес - нищо друго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    28 Яну 2024 11:11ч.

    Атанасов трябва да стане пациент на Калин Терзийски.Докторът-писател ако не го излекува,поне ще го научи да пие и тогава Гнома ще има шанс да достигне до истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    28 Яну 2024 11:32ч.

    Атанас Атанасов: желая Русия да изгуби войната. Също така искам да съм млад, висок и някой да ме обича.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Меди

    28 Яну 2024 12:26ч.

    И този слепец иска да е управленец...и на Карлуково разбраха кой ще победи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпросът е

    28 Яну 2024 17:31ч.

    как българският избирател е допуснал този ДБ демократ А.А. да влезе в парламента! Който е гласувал за него, той да го мисли. Защото се задават нови избори!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    28 Яну 2024 17:34ч.

    Брех какви топки има тоя. Едва ли в Думата някой му е прочел писъмцето. Ако са го прочели-здраво са се смели. Не знам Атанасов откъде е толкова сигурен в твърденията си? Да, знае повече от обикновените хора, защото има достъп до секретна информация. Ама и там няма нищо, което да му даде смелост да праща подожни паксвили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Дейвидчо, 27 Яну 2024 21:08ч.

    28 Яну 2024 17:38ч.

    САЩ се намесват във войната не за да помогнат на СССР да спечели войната, а от страх, че ще останат извън играта при преразпределението на зоните на влияние в новата обстановка. Както винаги интересът клати феса! Ясно?!? А е било вече съсвсем ясно, че Русия ще изтрепа немците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Писмо ли е получил?

    28 Яну 2024 17:47ч.

    "Атанас Атанасов отговаря на шефа на Думата"... "Атанас Атанасов е изпратил отговор до председателя на Държавната Дума" ........................... Не разбрах някой от споменатите в статията хора да му е писал писмо, че да отговаря. .... И като някакъв оракул предсказва бъдещето!?!?!? ..... уффффффффффф

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Паметникът на Альоша си е точно на мястото!

    28 Яну 2024 18:46ч.

    Без Альоша днес Пловдив нямаше да е в България, а в Турция или в Гърция. Без Съветската армия освободителка на Европа от германския нацизъм и европейския фашизъм, днес всички щяхте да марширувате в кафяви дрешки, да вдигате ръце за поздрав и да крещите като изоглавени "Хайл Хитлер". Днешните мозъчни промивки, които ви правят юдео-сатанистите, евроатлантиците, ЛГБТИ++++ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ЕВРОГЕЙСКИ НПО- организации, щяха да са минало извършено върху вашите баби и дядовци и всички вие безмозъчни щяхте да твърдите, че кафявият цвят е най-синият цвят на света, да марширивате по улиците с безумен блясък в очите и да славите Хитлер като най-голям демократ! Слава на Альоша, че запази град Пловдив за тъпите и неблагодарни българани от ППДБ! Не пипайте Альоша, че ръцете ви ще изсъхнат! Бог забявя, но не забравя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един от народа

    28 Яну 2024 23:12ч.

    Никой не ти е дал правото да изпращаш писма от името народа български, фариотино, още по- малко да тормозиш народа си с твойте малоумни писания!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи