Асен Василев: Нямаме нормални учители, защото ходеха с чорапогащници с дупки

Асен Василев: Нямаме нормални учители, защото ходеха с чорапогащници с дупки

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Когато оставиш учителите да ходят с чорапогащници с дупки, нормално е да нямаме нормални учители в училищата и сега тепърва да навлизат нови кадри. Това каза бившият финансов министър Асен Василев в "Лице в лице" по бТВ и възмути много учителки, които го възприеха като обида. 

Когато оставиш лекарите на 800 лева заплата, вместо на 2000, които ние заложихме като минимум, нормално е те да емигрират в чужбина. Когато кажеш на пенсионерите, че трябва да са под линията на бедност. Това е, което корупцията оставя като щета, обясни Василев. 

 

А ето какво коментира във Фейсбук бившия министър на образованието Красимир Вълчев:

Асен Василев в “Лице в лице”: ГЕРБ оставили учителките 10 години да ходят с дупки в чоропогащите.

“Нормално е да няма нормални учители в училищата.”

Обидно към учителите. Всички станали учители преди да ни споходи “промяната” са ненормални, а на жените им липсва и известно отношение към външния вид.

Нагло към фактите. Само за 4 години - от 2017 до 2021 година, заплатите на учителите се увеличиха двойно - 100%, при 9 % кумулативна инфлация, т.е. реално с 91%. Финансовият министър Асен Василев предложи само едно увеличение с 12 % при 18 на сто инфлация, докато той министерстваше. Т.е. за първи път от 10 години благодарение на Асен Василев имаме реално намаление на доходите на учителите. Второто увеличение - с 5 на сто от 01.09.2022 година, се случи по предложение на ГЕРБ, въпреки негативното становище на Асен Василев като финансов министър и гласовете Против на ПП на заседанието на Комисия по бюджет и финанси.

Само преди дни СБУ изнесе информация, че ръстът на учителските заплати за 10 години е 258%. И това при 17% общо инфлация за периода

В двете актуализации, които внесе Асен Василев имаше 0 (нула) лева за образование. Готов съм да се обзаложа, че след публикуване на окончателните данни, ще видим и намаление на разходите за образование като процент от БВП, което ще пречупи тренда от последните години за повишението им.

Трябва да си доста самозабравил се манипулатор, за да преиначаваш толкова нагло фактите. Същото и за пенсиите. За 12 месеца нарастнало повече от 12 години. Пропуска да ни каже, че за неговите 12 месеца инфлацията е повече, отколкото за 12 години. Половината от тази инфлацията е заради корупционните му и посреднически схеми и грешната фискална политика.

2022 година е годината, през която за първи път от 24 години средните доходи намаляват реално - увеличеното им е по-ниско от инфлацията. В единствения бюджет, който Асен Василев предложи като министър, нямаше политика по доходите за публичния сектор, а частният сектор беше спасен благодарение на компенсациите за тока, предложени от ГЕРБ. Същият Асен Василев, който три месеца баламосва бизнеса и накрая внесе проектозакон за актуализация, който не съдържаше никакви компенсации. Ако нямахме компенсации, днес стотици предприятия, в т.ч. структуроопределящи, щяха да са преустановили дейността си, респ. десетки хиляди хора щяха да са загубили работните си места.

Хвали се с “безпрецедентен ръст от 3,9 %, какъвто България не е виждала”. Освен, че не е вярно и това лесно се вижда в сайта на НСИ, този ръст е точно толкова, колкото формира в БВП износа ни на електроенергия за 2022 година. Точно толкова, колкото ще е спадът на БВП, ако закрием 55% от въглещните централи. Същите централи, които ни позволяват да плащаме компенсации за тока и които Асен Василев спазари срещу лобисткия и корупционен проект за батерии. Ако 2022 година има ръст, той не е благодарение на Асен Василев, а въпреки него.

Същият Асен Василев, заради който се изпариха 30 процента от реалната стойност на спестяванията ни. Същият, който увеличи двойно дълга ни и заради който ще плащаме по 1,5 млрд. лева повече годишно за лихви. Същият, заради чийто схеми плащахме по 300 млн. лева месечно повече за горива и 30 % процента по-скъп газ. Същият, който назначи Спецов за шеф на НАП и като резултат приходите от ДДС от сделки страната за първите седем месеца на 2022 година (до края на мандата му) са по-ниски от 2021 година, въпроси инфлацията от 20 процента.

Политикът, за който “всичко е маркетинг”. И вярва, че може да я кара само на фалшиви разкази. Защото ви оценява като ненормални. И защото си мисли, че нямате собствена преценка за събитията. И не помните. И не четете и знаете какво е статистика. И не разпознавате на кой му пука и за кой “всичко е маркетинг”.

 

Коментари

  • Боже, не може да има чак такива "умници"!

    16 Фев 2023 0:31ч.

    Леля асена съвсем е изперкала! И тези искаха да ни управляват поне 4 години! Срам, срам за тези, глаували за тези евроджендърчета недоклатени, жълтопаветници недокъпани! Но иде 2.4.2023 - нека изметем тези неадекватници, ма правоверни и полезни "умници", национални предателу! И, бай Ставри ги очеква! С нетърпение! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    16 Фев 2023 19:12ч.

    Каунски небивалици на индивид надмогнал селския си бит !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти, мама

    16 Фев 2023 0:59ч.

    колко деца роди, отгледа и възпита ти, че си тръгнал по чорапогащниците и сутиените да измерваш. Я иди си плати яденето в стола на минфина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Evil Clowns

    16 Фев 2023 1:01ч.

    Америка за България ни инсталира, зли клоуни- това е маскирана организирана група, чрез която се предизвиква хаос и безредици, идват изневиделица и почват да правят поразии, да чупят и да съсипват и после изчезват яко дим! Коалицията ППДБ е точно такава, ехидна, зла и изключително подла, предизвикват хаос и докато хората им се смеят и наблюдават в потрес, те систематично унищожават всички устои и институции, за да може да се установи новият дигитален тоталитарен ред и у нас! Това пенди колкото и да е смешно, дълговете и безумията му всички ще ги плащаме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антоанета Бахчеванова

    16 Фев 2023 23:06ч.

    Много точно казано. На тези откачалници на думите им не можем да се сърдим, те са ненадминати и толкова си могат, защото не са слушали и не са писали в часовете, прекарани в училище. Но безумията им ще ги плащаме. Освен, ако службите не си свършат работата и не приберат всичко, което в последните десетилетия се изнесе от България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    16 Фев 2023 1:10ч.

    асен вместо да е в Сливенския затвор седнал да ръси "мъдрости", национален ефир

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    16 Фев 2023 9:12ч.

    :))) ++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Сливенския затвор ще му е така добре

    16 Фев 2023 19:23ч.

    сред ония загоряли пандизчии...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стъкмистика

    16 Фев 2023 1:16ч.

    Никога не вярвайте на такива деградирали шарлатани, когато правят фокуси с цифри! Инфлацията, представят, като повишение на ФИСКА, а демографската криза (намаляването на учениците и училищата) като изнамиране на пари за учителски заплати... Като се затварят училища, следователно и учителският щат намалява, е няма как да не им се вдигне заплатата на тези които остават, та да имат за чорапогащи, мръсник такъв!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно тоя да говори кой носи чорапогащи с дупки…

    16 Фев 2023 1:30ч.

    Нека Тони Иванов обясни защо Асан Василев носи чорапогащи с дупка отзаде !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бурятмонгол

    16 Фев 2023 1:47ч.

    Гадняр мекокитковец, поддържан от Амбасадата, за да вреди на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спасов

    16 Фев 2023 2:40ч.

    Глуповато интервю, в което дори не става въпрос за нискокачествен популизъм, а за чисти глупости и измислици. Доказан некадърник, които ни натрапват по поръчка. Вижте, тук проблема не е в него. Проблемът дори не е наш. Българското общество разпознава безпогрешно ментетата. Има огромен опит с тях. Проблемът е на възложителите. Те ще катализират процеси, които ще се обърнат срещу тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не, не

    16 Фев 2023 9:37ч.

    Ние трябва да решим този проблем! Само и единствено ние!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тони Парфюма

    16 Фев 2023 5:49ч.

    Леля Асена знае че всяка жена трябва да е красива..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hugo

    16 Фев 2023 5:58ч.

    E,нали Кокорчо ходи със здрави чорапогащници и нови бикини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    16 Фев 2023 6:08ч.

    Явно си е наша национална черта да охулваме и хвърляме кал по всички наши достойни управляващи политици. Така беше и с Костов, с доктор Желев, с Плевнелиев, с Кирил Петков... Защо ли не съм учудена...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сюлейман Паси

    16 Фев 2023 9:30ч.

    Летящият холандец, добре си изброил най - големите виновници за наложеното ни безвремие в Булгаристан !!! А аз къде съм ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПЕРНАТИЧКО

    16 Фев 2023 9:47ч.

    Фъркатата, ти и Плевньо ли нареди сред достойните? Забрави ли и изобщо знаеш ли, че Боко го назначи за президент, по собствените бокови думи, "вместо магаре"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо ли не съм учудена...

    16 Фев 2023 19:26ч.

    Защото си голяма бяла птица с дълга шия и къса човка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мнение

    16 Фев 2023 6:28ч.

    Красимир Вълчев беше един от добрите министри на образованието. Учителските заплати на средния и зрелия ешалон са над средните за страната. Това, което ще "убие" учителите е подходът на масовката "Просвета", която предлага всякакъв вид електронни продукти - така младите учители не минават по естестения ход на своето професионално развитие, мързелуват и се превръщат в натисквачи на копчета на компютъра, като не те, а екранът на компютъра им изнася уроците. С думи прости, знаещите и можещите професионалсти в този занаят стават кът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Освен това

    16 Фев 2023 6:39ч.

    Нивото на висшето образование по методика е ниско. За дидактика по отделните дисциплини изобщо не може да се говори - такава нямаше дори и при соца. Но тогава учителите минаваха редовно през система на професионално методическо обучение към университетите, а сега се наливат милиони държавни пари в измислени частни квалификационни центрове на никому ненужни теми, като повечето обучения стават в спа центровете на Банско, Сандански...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян

    16 Фев 2023 8:39ч.

    Добър беше да бе да . Няма учители . Образованието през Соца беше най-добро . Учителите само взимат заплата . По времето на Вълчев беше електронното обучение , заради което децата станаха по-големи олигофрен чета .Добър бил , я се скрий . Всички министри след 89та са абсолютни лешпери . ИСТИНСКИ УЧИТЕЛИ няма Вече

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отче Ваш

    16 Фев 2023 9:32ч.

    С ИСТИНАТА НЕ СЕ СПОРИ, ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Богданов

    16 Фев 2023 6:38ч.

    Това е невярно и изключително долно изказване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майтапчия

    16 Фев 2023 6:51ч.

    Шизофрения

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sgt. Pepper

    16 Фев 2023 6:58ч.

    Няма да имаме нормална държава, докато финансовият ни министър носи чорапогащници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    16 Фев 2023 7:59ч.

    Значи при лошия Борисов заплатите на учителите са увеличени 258% при 17% инфлация..... и продължавате да го плюете?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян

    16 Фев 2023 8:44ч.

    Високи невисоки , ИСТИНСКИ УЧИТЕЛИ няма вече . Образованието и по време и след Борисов е лошо . Днескашните деца са Функционално неграмотни , ненаучени на никакви ценности , пушат , дрогират се .Гледах едно келеме пребило учителката си . Това ли ти е "добрия" Борисов бе , лешпери такъв . Не че и Просто Киро и Кокорчо е по-добър .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антоанета Бахчеванова

    16 Фев 2023 23:16ч.

    Хайде да не обиждаме непрекъснато децата - били неграмотни, били агресивни, били невъзпитани. На едно куче като му кажеш няколко пъти, че е бясно и то вземе, че побеснее. Това важи и за децата. Непрекъснато им внушават някакви хора, че за нищо не стават, може би, защото така им се иска да е. Но фактите са други. Има изключително интелигентни, възпитани и мислещи деца. Възхищавам се на родителите, които в тези трудни времена така добре си гледат децата. Има изключения, но заради тях не можем да обобщаваме и да хулим тези, които "обитават къщата на утрешния ден, която не можем да посетим дори в мечтите си".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киртак Киро Кирташки&Кокорчо Просташки

    16 Фев 2023 8:07ч.

    Нашите чорапогащи и бикини са Харвардски с една дупка отзад винаги в гостоприемно и топло очакване на англосаксонски гост .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    16 Фев 2023 8:37ч.

    Гешо, този фалцетен дебил и доказан крадец защо не е зад решетките, а се мъдри в талавизора да омагьосва бабите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гадове (не бива да се пиша така) – няма по точна дума

    16 Фев 2023 8:46ч.

    за да се опише отношението към ВСИЧКИ носители на промените в образователната система след прехода към капитализъм. Това са министри от всички правителства. За средното – ясно; обществото „наказахме“ учителките, а те „наказаха“ обществото, като оставиха децата полу-грамотни. Що се отнася до висшето образование – там преподавателите бяха оставени да търсят перфорирани билети в автобусите, за да отидат на работа, а те оставиха не дупки, а ями в знанията на студентите. А този лисугер на снимката да заминава на фронта и да не дърдори глупости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    16 Фев 2023 8:52ч.

    За чоропогащите на учителките не мога да кажа, но съм убеден че презервативът, ползван навремето от таткото на Асенку, убиецът на дяда Ивана, е бил с дупка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян.Кокорчо ама то няма Учители бе !

    16 Фев 2023 8:52ч.

    за какви заплати ми говориш . Нашата младеж е най необразована , разпасана . Учителите само взимат заплата , нищо не правят . Гледах , едно келеме пребило учителката си . Другото келеме , замерило учителя с парцал . Какви заплати бе ? Какви пет лева?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най лесно е да се обвинят учителите

    16 Фев 2023 9:36ч.

    Каквото и да говорим децата се възпитават в къщи, на улицата и най малко в училището! Възпитанието в в училището отпадна при промените или се ограничи до минимум!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    16 Фев 2023 15:25ч.

    Калояне, критикуваш учителите, като даваш пример колко лошо се държат учениците с учителите си, сякаш учителите са виновни. Цялата учебна система така е организирана, учителите нямат такъв инструмент и не могат по никакъв начин да накарат децата да спазват в час елементарна дисциплина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    16 Фев 2023 8:58ч.

    Този пък откъде знае, че учителите (сигурно има предвид учителките) ходят с чорапи с дупки. Моите учителКи, вярно малко поотдавна, никога не са ходили с дупки. Затова пък сега децата ходят на училище по сутиени - справка. 15 септември и не могат да пишат и да четат, а студенти филолози не разбират половината от "Под игото". И това, благодарение на такива като поредния облещен партиец и на ботковците му преди него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба Яга

    16 Фев 2023 9:18ч.

    Унижението на българския народ е пълно, но той гледа и мълчи. Не казва 'гък", прави се на интересен във "фейса" и не разбира, че до 5 години България няма да я има. А може би, като древен народ е прозрял, че е дошъл краят? Не знам, но е безкрайно срамно и тъжно да се гледа това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалист

    16 Фев 2023 9:42ч.

    Ужас!!! Това "леке" обиди мнооого тежко учителското съсловие. Този е абсолютно "перде". Изобщо не си дава сметка за последствията от своите думи. " Учителите били ходили с чорапогащи на дупки?????????// ХА -ХА!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проблемът с образованието беше показан през 2012 г.,

    16 Фев 2023 9:54ч.

    когато тогавашния министър на образованието Сергей Игнатов каза прав текст: "Тази година първокласниците, чийто майчин език е български, са по-малко от онези, за които майчин език не е българският". Това беше присъдата не само на образованието, но и на цялата държава България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И оттогава насам

    16 Фев 2023 10:00ч.

    броят на първокласниците, чийто майчин език не е български, тенденционно нараства.. Но това е демографски проблем,няма никаква връзка с качеството на образованието.. То беше целенасочено съсипано с "безплатната помощ" на "Америка за България" и присъдружните и фондации, които неизвестно защо получиха пряк контрол над образователните програми..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прост, по-прост,

    16 Фев 2023 9:57ч.

    поддръжник на ПП, тревопасно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    16 Фев 2023 10:16ч.

    Учителите не са нормални, защото живеят с някакво остаряло възрожденско чувство, че са интелектуалци, а всъщност са завършили посредствени ВУЗ-ове с посредствен успех, понеже имат посредствени възможности. А за капак ги заливат с някакви европейски програми за обучение, които са пълна тъпотия, но трябва да се вярва в тях за някой лев … и накрая те вярват в тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    16 Фев 2023 12:12ч.

    Георги, време е да си смениш дилъра, този те цака с боклуци дето ти пържат мозъка. Къде живееш, в България ли, на Марс ли, върху колко учителя имаш наблюдение, или си директор на училище или работиш в МОН!? А може би имаш ученик в къщи. Вземи си някой друг ден отпуска и иди с него на училище, ще се представиш, няма да те изгонят, стои с ученика в учебните часове ден-два да слезнеш на земята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    16 Фев 2023 12:19ч.

    Бях учител …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха...

    16 Фев 2023 13:40ч.

    А Харвардците счупиха тъпомера. Хаха... Сори, но днешните ВУЗ-ове са посредствени, защото произвеждат посредствени хора, които нямат воля и качества да станат учители, и напускат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    16 Фев 2023 14:13ч.

    А малко по-упоритите завършват и стават учители, неграмотни учители. За съжаление новото поколение учители, които са около 30-те години са масово неграмотни. А учителите са една от най-простите групи в страната, заедно с ченгетата. Те и за това масово създават семейства - съпруг ченге, съпруга учител, класика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    16 Фев 2023 15:13ч.

    Личи си колко ти е акъла, след като мислиш че масово учителите са прости и неграмотни заедно с ченгетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Профилактика

    16 Фев 2023 16:14ч.

    Новото поколение учители може и да са неграмотни, защото са продукт на политици като горния. Цялото ново поколение са неграмотници - няма достатъчно качествени и почтени инженери, технолози, архитекти и каквото се сетиш, защото сме икономика на услугите, а не на професиите, и всеки се бута да работи в офис.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    16 Фев 2023 16:49ч.

    Викт, ти си типичен пример за “нахаканите” и празноглави учители ;) Дори подозирам, че съпругът ти е ченге, щото и тях защитаваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    16 Фев 2023 17:31ч.

    Георги, нито съм учител, нито съм ченге. Всяко стадо си има и мърша, но не съм съгласен, че масово учителите са прости и неграмотни. В България има девалвация на образованието, това за съжаление се отразява зле на всяко следващо поколение - и учители и ученици. Всичките промени и бюджет в образователната система през последните 30 години съдействат за това. Какво предлагаш, да си внасяме учители ли, щото нашите са неграмотни, що не, ние цял цар си внесохме да ни оправи, та какво остава за учители - от най-елитните европейски университети, с конкурс, ама за тези учителски заплати няма да има желаещи, вервайте ми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    16 Фев 2023 18:21ч.

    Само да добавя, че ние вече "внасяме" монаси и монахини. Съвсем сериозно - броят на сръбските, македонските и черногорските такива в нашите манастири не е малък. Например - монахинята в Любашкия манастир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    16 Фев 2023 18:21ч.

    Ето, поне за едно нещо сме на едно мнение - има девалвация в образованието, което се отразява при учителите и учениците, основните участници в образователната система.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    16 Фев 2023 19:35ч.

    Отразява се на такива като теб, които трябва да увеличават БВП, ама не могат и затова сме бедни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    16 Фев 2023 10:37ч.

    Мрежести черни чорапи върху космати, леко пълнички дамски крака - тази сексуална фантазия на Кокорчо го възбужда и настоятелно преследва до полуда. Негови съученици помнят гимназиалния му лексикон с тематичната фотосесия "Хайдушки копнения". В нея преобладават снимки на Кокорчо с Трендафил - учителя му по литература. На тях и двамата са по прашки и мрежести черни чорапи. Прегърнати и държащи в ръка по една пушка огнебойка, както е споменато в пояснителния текст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Събуди се българино!

    16 Фев 2023 10:43ч.

    Журналистическата пресявка на реалното състояние на политическата обстановка на този сайт е меко казано трагично! Чиста проРуска пропаганда и хейт срещу Евро атлантизма. Русия изкупи половин България, че и повече, има над 55000 руски фирми, над 400000 имота, цялата енергетика е зависима от Руси, банковия сектор е над 60% с руски капитал! “Как дела товарищи”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вие, евроатлантиците, може да си заминете по грантовите централи

    16 Фев 2023 11:23ч.

    но ние оставаме тук !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поредната облещена изцепка!

    16 Фев 2023 11:08ч.

    Дупката в чорапогащника можеш да я зашиеш, ама дупката в тимбарицата ще си я влачиш цял живот!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За съжаление,

    16 Фев 2023 11:11ч.

    Напразно се дразните, нима не виждате, задаващата се коалиция ГЕРБ-ПП с подкрепата на ДПС? Вие, недоволните и хулещи Василев, ще изразите ли същата омраза, ще поискате ли сметка от този "корифей" на образованието Вълчев и сие, когато след изборите се прегърне с акад. Денков, за да напишат новата джендърска образователна програма за българските училища? Не, разбира се, защото Бойко Ви е пътеводител и образец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Донякъде, чак ми се ще да видя подобна коалиция в действие...

    16 Фев 2023 11:28ч.

    Почти съм убеден, че би била последната капка в чашата на отвращението, след която ще последва масово отрезвяване от пиянството на един народ..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдателен

    16 Фев 2023 11:26ч.

    Този е абсолютното дъно. Защо телевизиите ни го показават? За да обижда българския народ ли? Това вече е национална трагедия.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жени Л.

    16 Фев 2023 12:06ч.

    Каква наглост! Учителите трябва да си уважават а не да се гледат в краката…Но ние сме си виновни защото избираме продажници вместо да помислим кой политик мисли за България , не за Европа, не за Америка, за България!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уважаеми български учителки достойно ще е

    16 Фев 2023 18:15ч.

    в отговор на този просташки коментар да пратите на тоз плазмодии по един чоропогащник по пощата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той вече си има колекция от чорапогащници с дупка

    16 Фев 2023 19:22ч.

    но не на петите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жени Л.

    16 Фев 2023 12:07ч.

    Каква наглост! Учителите трябва да си уважават а не да се гледат в краката…Но ние сме си виновни защото избираме продажници вместо да помислим кой политик мисли за България , не за Европа, не за Америка, за България!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    16 Фев 2023 12:21ч.

    хАсенчо, мама, не бъркай с вилицата в контакта, ще падне бушона, баща ти гледа мач и ще те бие пак. Подиграва се хАсенчо на българските учители, щото няма деца, а и да се заима, няма да учат в Колонията я. Той и жена няма, та откъде деца, досега няма случай мъж да е забременял от мъж, но опитите продължават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалист

    16 Фев 2023 14:09ч.

    зле, зле понеже няма какво свестно да изговорят и направят то затова сме залети с простотии по американски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    16 Фев 2023 15:05ч.

    Българските учители не ходят опърпани. Дупките в чорапогащниците на Кокорчовите учителки са следсвие от пронизващия му поглед. Кокорчо с успех може да работи във фирма за лазерна литография.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    16 Фев 2023 15:29ч.

    Е такива като хАсенчо, дето не уважават учителите, как да накарат децата си да ги уважават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брейн, покажи си дипломата

    16 Фев 2023 17:17ч.

    още чакаме! Г-н Гешев, моля наредете, прокурорите да работят, ако трябва, и на три смени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евоатлантически идиоти

    16 Фев 2023 17:30ч.

    От Хаскьой сигурно има и нормални политици. Тоя урод обаче не е от тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • щизофрионика сеа изока

    16 Фев 2023 19:41ч.

    за пореден път.Хора не рабрахте ли че това измислени авторитети -соросоиди .Нямат никаква експертиза а имат поети ангажименти от Козяк.Никакво гласуване за тези некадърници лъжепатриоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи