Ангел Георгиев: Градският транспорт в Пловдив е символ на фиаското в управлението на града

Ангел Георгиев: Градският транспорт в Пловдив е символ на фиаското в управлението на града

Следвайте "Гласове" в Телеграм

В студиото на „Тази сутрин“ по БТВ се проведе дебат с участието на кандидатите за кмет на град Пловдив. От политическа партия „Възраждане“ участва Ангел Георгиев. Той е юрист с професионален опит в международни компании, народен представител от 47, 48 и 49 Народно събрание от парламентарната група на „Възраждане“.

По поставената в дебата тема с проблема с обществения транспорт в Пловдив, Ангел Георгиев коментира, че първото, което трябва да се направи, е категорично да има контрол и договорите да се спазват такива, каквито са, защото всички знаем колко нередности има в градския транспорт в Пловдив, но не знаем за случаи фирмите да са глобени, да са им поставени съответно условия, да има изисквания всичко да се спазва както е подписано по договор.

Напротив - фирмите са оставени на практика да правят каквото им е угодно, да печелят за сметка на пониженото качество на градския транспорт. Трябва да има и повече автобуси по линиите, защото в момента са претъпкани, трябва да работят и климатиците.

Отделно градският транспорт в Пловдив е символ на фиаското, което направиха ГЕРБ в управлението на Пловдив - там бяха дадени над 30 милиона и съответно буквално тези средства потънаха и пловдивчани бяха ограбени. Ние сме предвидили редица мерки за подобрение на градския транспорт - една от най-важните е интегрирането на съседните села в системата на градския транспорт, които са в общините Родопи, Марица, защото в момента градският транспорт не стига до тях, а там живеят  хора, които всекидневно пътуват до Пловдив. И това е една от причините за задръстванията в града.“, коментира Ангел Георгиев, кандидатът за кмет от „Възраждане“.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Коментари

  • Филибар

    10 Окт 2023 16:02ч.

    С парите, които ГЕРБ откраднаха, а преди това и другите негодници, щеше да се построи още един град Пловдив, барабар с тепетата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    10 Окт 2023 21:23ч.

    А какви кинти се раздават на маститите местни фирми, които се настаниха в комплекса Марица Изток с любезното съдействие на ДПС ! Проверете дали има там Старозагорски превозвачи .........................................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи