Андрей Райчев: СЗО извърши чудовищно престъпление, по-голямо от това на Хитлер и Сталин

Андрей Райчев: СЗО извърши чудовищно престъпление, по-голямо от това на Хитлер и Сталин
"Чудовищната пропаганда от СЗО извърши огромно престъпление, по-голямо от това на Хитлер и Сталин – те разболяха от психоза над 1 милиард души. Тези хора живеят в страх, затворени в клетка. Тези 20% в България, които са за пълно затваряне също са наши съграждани и трябва да им помогнем да излязат от психичния инцидент, в който ги забъркаха и за което ще им трябат месеци и години, за да излязат от тази ситуация", каза Андрей Райчев. Като второ престъпление той посочи отношението към българските деца: "Вече 6 месеца държим децата извън училище, те нищо не учат."

 

Да вземеш властта през страха, това е елементарно. Но никой от политиците не го направи – Борисов, Иванов, Манолова, Трифонов и даже Доган, не изигра гадната карта. За сметка на България и нова паника да вземеш властта. Тоест нито един от политиците не се възползва от тази ситуация, което е много добре. Това много приятно ме изненада. Това коментира в студиото на БНТ социологът Андрей Райчев. 


Ние сме трети в Европа по смъртност – това е пълна глупост. Защото не казаха обаче от какво. Всичко, което трябва да правим е да успокояваме хората. Но много важно е да кажа – социологията показва, че половината хора вече са прекарали вируса и това е нещо добро. И смятам, че до първите месеца на догодина кошмалът ще свърши. Но се питам – до края на живота си ли ще живеем с този кошмар, защото едва ли грипове повече няма да има. Според мен обаче му се вижда краят, обясни тезата си социологът. На въпрос изправени ли сме пред хуманитарна криза, Райчев изтъкна, че лично той не е съгласен с тази теза и с желанието на една пета от българите да бъде затворена държавата заради доста притеснителните тенденции от пандемията у нас – повече болни, повече починали. Хуманитарна криза и локдаун на държавата. Аз не съм съгласен, макар да имам уважение към хората, които подкрепят подобна крайна мярка. "Чудовищната пропаганда от СЗО извърши огромно престъпление, по-голямо от това на Хитлер и Сталин – те разболяха от психоза над 1 милиард души. Тези хора живеят в страх, затворени в клетка. Тези 20% в България, които са за пълно затваряне също са наши съграждани и трябва да им помогнем да излязат от психичния инцидент, в който ги забъркаха и за което ще им трябат месеци и години, за да излязат от тази ситуация", каза Андрей Райчев.Като второ престъпление той посочи отношението към българските деца. 


Вече 6 месеца държим децата извън училище, те нищо не учат. Една година означава 10 на 100 от образованието у нас, а това е изоставане от европейското и световно образование. Ние ще ги правим ли участие в гигантския свят, който е едно голямо състезание, попита социологът. Андрей Райчев очерта още по-образно ситуацията, в която се намираме сега заради пандемията. Ние имаме две безспорни личности – Левски и Ботев. Представяте ли си Ботев да каже – най-важно е здравето. Най-добрият човек е смелият човек, който се бори за свободата си. Към дезертьорите трябва да има само презрение. Нищо уважително няма в страха и страхливеца, посочи той и добави: Баламите са потребителите, които мислят, че всичко става с пари. Има неща, които стават с борба и смърт.

 

Източници: БНТ, "Епицентър"

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Мильо Лудия

  21 Ное 2020 11:48ч.

  Айде и тоя се е качил горе на черешата. За децата се загрижил, че не учели. България има предостатъчно конспиролози. Отиваш в инфекциозната и ставаш доброволец.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласове. Ха-ха-ха!

  21 Ное 2020 12:12ч.

  Нищо за Сталин не каза Райчев! Гласове си го измисли! Каза за Хитлер и Чингиз хан. Ало, гласовете! Доикога ще манипулирате със спрягането на Хитлер със Сталин?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не ва страха

  21 Ное 2020 12:22ч.

  Такава психоза създадена от С З О никога човечеството не е изпитвало И по време на война Бомбардират бомбардират па спрат Хорята и по време на война и по турско са се женели Събирали са се прегръщали са се целували са се Играели са хоро Аз днес бях на църква и ми се скараха че съм без маска Боже света е болен Това е психоза никога не е било така За мен като вярващ това е плод на сатанята Бог е любов Дявола е страх и разделение между хората

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  21 Ное 2020 12:33ч.

  От както свят светува управниците всяват страх , за да манипулират и подчиняват хората !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия на 21.11.2020 в 11:48 Отиваш в инфекциозната и ставаш доброволец.

  21 Ное 2020 12:36ч.

  Правилно, но точно този господин със златната лъжичка по рождение не го виждам доброволец, освен доброволно да изклинчи, ако нуждата на историческия момент изисква саможертва, не ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • модерно робовладелство

  21 Ное 2020 12:42ч.

  Именно де, борба и смърт - чрез ковид-19 да детронираме и ликвидираме Хамерика. Защото няма как иначе да им го набиеш в дебелите американски чутури, че не всичко е пари, приятелю...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво!

  21 Ное 2020 13:14ч.

  Един да се престраши и да каже истината! Ако продължавате да треперите от един грип, ще загубим цялата си свобода!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво на Андрей Райчев този път!

  21 Ное 2020 13:36ч.

  Всичко казано на мястото! Поздрави и на жена му! Да ме прощава, но и тя го е побутнала! Няма лошо! Така и трябва!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Горкия!

  21 Ное 2020 13:52ч.

  Този още ли не са го вързали?! И трибуна даже му дават... Аз живея в сърцето на Европа и всички спазваме правилата! Локдауна доказва с всеки изминат ден, че това е пътят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  21 Ное 2020 13:55ч.

  Но много важно е да кажа – социологията показва, че половината хора вече са прекарали вируса и това е нещо добро. Хахаха, То бива, бива, ама цяло голф игрище за мезе, не бива. Крайно време ти е да се пенсионираш, както направи Мира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  21 Ное 2020 13:56ч.

  Въпреки не особено доброто ми отношение към Райчев мога да кажа, че сега той е абсолютно прав. Прав е и в това, че около половината от хората са преминали успешно през това вирусно заболяване. Прав е и в това, че СЗО извърши престъпление спрямо хората, което е огромно и трудно ще се преодолее страха който насадиха в умовете на болшинството хора. Вярвам, че Виза му помага да прави такива умозаключения. Както много други хора и аз преминах през тази зараза и нямаше да разбера това ако позната лекарка не беше ме прегледала, и никой не разбра за това. Лекувах се с аспирин, чай и витамини. Познавам хора които се разболяха от диабет поради притеснение, а такива са мероятно и много други.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абсолютно прав!

  21 Ное 2020 14:08ч.

  Има ли нов вирус и в миша дупка да се навреш, пак ще те намери! В случая няма нов вирус, а се създава изкуствена паника, затварят се хора, карат ги да носят маски и да дишат въглероден диоксид - това е престъпление! Моят лекуващ лекар казва така, от грип всяка година умират 5% от заболелите, но ни е забранено да казваме, всеки път умират слабите и болните организми - защо сега се всява излишна паника? Какво искат да прокарат покрай тази паника - ваксините? Това Няма да стане, но за това престъпление спрямо човечеството - този път ще си понесат отговорността!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  21 Ное 2020 14:16ч.

  Просто се чудя какъв морал са имали хората, които са проучвали и тонинговали години на ред вируси събрани от фекалиите на прилепите и най-вече тези, които са финансирали тези програми!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  21 Ное 2020 14:27ч.

  Райчев надрънка огромни глупости, преди всичко защото не прави разлика между смелост и безразсъдство. Позволи си да сравнява героите от едно време с ковид идиотите, които не се страхували и били смели. Надявам се, повечето хора разбират разликата между това да застрашиш шивот (включително своя) поради безумство и безотговорност и да бъдеш самопожертвователен, в името пак на Живота, когато жертваш нещо твое, за да спасиш чуждия живот. Ковид идиотите нямат кауза, те просто заразяват наред и сеят смърт. Нещо, което Левски и Ботев (които той спомена) никога не са правили. Точно стойността на чуждия живот и спасяването му е в основата на героизма, днес героите са онези, които преглъщат личните си неудобства, за да не бъдат съучастници в разпространението на един изключително коварен и смъртоносен вирус.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ники

  21 Ное 2020 14:50ч.

  Този човек не го харесвам,но този път браво за позицията.На тези дето си стоят затворени някъде в Европа,много им здраве,стоите си затворени до второто пришествие,пиите си дезификтантите и ни оставете да си живеем както си искаме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сиси

  21 Ное 2020 15:04ч.

  И ти Андрейчо,извърши голямо престъпление, но нали подкрепяш мафиотското правителство на мутрата бойко, твоето не се брои

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Абсолютно прав! на 21.11.2020 в 14:08

  21 Ное 2020 15:24ч.

  Имаш късмет с личния си лекар, щото моята се е насрала от страх и когато отида за лекарствата на старите, ме послеща със статистика на умрели нейни пациенти. Добре че съм със здрава психика, перфектни познания за света, висока историческа и политическа култура, добро телосложение и афинитет към, както следва: класическа музика и литература, първокачествено уиски, първокачествен мед, арония, чат-пат чесън, моркови, зеле и презрение към НОЩ и ГЕРБ! Поздрави и здраве на всички приятели от форума! ОСТАВКА НА ПРОСТАЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Не на страха на 21.11.2020 в 12:22

  21 Ное 2020 15:26ч.

  Да не ти дреме! Бъди здрав!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Онзи

  21 Ное 2020 15:27ч.

  Прав е Райчев. Епидемията беше умишлено преувеличена и раздухана и хората с по-лабилна психика поддадоха. До такава степен, че са съгласни доброволно да се лишат от основни права и свободи, извоювани с кръв от предишните поколения. Страхът за живота е безкомпромисно оръжие. Групата на уплашените до смърт се оказа по-голяма от очакваното, за радост на СЗО и глобалистите-психопати. През 2009/2010 г. не успяха да се разгърнат в такъв мащаб, но този път им се получи. Приблизително веднъж на 10 години се появява по-сериозна вирусна инфекция, която взема повече жертви. По време на свинския грип мои приятели лекари и фармацевти коментираха, че умират много млади хора, бременни жени и родилки. По груба оценка починалите са били 3500-4000 души. Питах ги наистина ли е толкова страшен този грип и отговорът беше „Да, тежък е, но такъв е вирусът тази година. Случва се. Не е нещо изключително.“ Семеен приятел, пенсиониран професор по вътрешни болести, е бил млад лекар в спешното отделение на голяма окръжна болница по време на Хонконгския грип у нас през 1969/1970 г. Тогава са починали 36 000 души и не е обявена епидемия. Когато въведоха извънредното положение, беше много ядосан от насажданата паника и ограниченията. „И СЗО, и нашите трябва да ги съдят някой ден. Има пандемия от тирания!“

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • андроткачалник

  21 Ное 2020 16:56ч.

  Светът е във война пуснат е тунингован вирус който да съсипе икономиката на големите държави .незасегнати са икономиката на Китай и Русия -китайската заради карантинни мерки , а руската защото е основана на износ на газ и нефт.Тези които говорят против предпазните мерки във вонно време са наричани саботьори и се наказват с разстрел.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А сега де ?

  21 Ное 2020 16:56ч.

  Райчев хем е клинично прав в гнева си и патоса срещу САТАНИСТИТЕ от СЗО . Хем се прави лицемерно ,че не знае защо така става и какво се случва ? Райчев - България не еуникален случай в момента и разиграва същия геноцид , който се разиграва и в другите страни от Европа. Нима испанските деца са по-добре вече 8 месеца да са с намордници, а половината от това време да нямаха право да излезнат на въздух ? Нима е различно в Италия, Франция , вече дори в Германия ? Навсякъде вилнее ковидизмът , навсякъде се създават огромни маси от психясало население ! Това е целта на занятието. Това се цели с операция КОВИД 19 , която е още в начален стадий. И както българите са гневни на Борисов за случващото се , така германците са гневни на Меркел за диктатурата и съсипването на икономикат, французите за карантината и атестациите с които имат право да излизат навън , испанците - на маоиста Санчес , за това че децата им са с намордници , а те трябва да стоят дори на масите в тапас-кръчмите с маски ! Повдигат маската -хапват , отпиват , и пак спускат маската... Къде по света ковидизмът не е "престъпление против човечеството " ? Ти какво искаш да ни убедиш , Райчев , че като Тиквата падне март месец от власт /неизбежно и гарантирано отвън/ ще дойде БСП и ще провежда ДРУГА ПОЛИТИКА ?? Пълна лъжа , и ти я знаеш много добре. Терорът ще продължи по план. Докато не се постигнат ЦЕЛИТЕ , спиране на /психо/терора не се очертава. А до тогава - я камилата , я камиларя , я Европа с нулеви емисии и без камили !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СЗО не е нищо повече от НПО,

  21 Ное 2020 18:25ч.

  начело на което стои терорист, подбран и инсталиран там от Бил Гейтс. СЗО е дълбоко и непоправимо корумпирана и извършва престъпление не само с насаждането на паника. Много от ходовете на СЗО от началото на пандемията могат да се проследят дори в мрежата, при това без никакви допълнителни "конспирологии". Хитлер днес е в нови "одежди" - на неоглобалистката социална инженерия и евгеника. Те и в концлагерите са си падали по евгеника... Между другото, днес има протести по цяла Европа, но Гласове мълчи, и даже напоследък пада до равнището на "платени съобщения" от глобалисткия дневен ред - за което искрено и лично съжалявам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Апропо, Гласове,

  21 Ное 2020 18:53ч.

  не би ли било интересно да се чуе мнението на доц. Николай Гочев по темата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хора

  21 Ное 2020 19:49ч.

  Хора аз имам пет пневмонии до сега Дойде грип и при мен се превръща в пневмония Тази година при всички заразени около мен и болни аз маам гащи без маска и съм по здрав Почти съм убеден че го искарах октомври Но не им направих кеф да дам 120 л за тест Всички около мен ни хвана с едни симптоми По 1000 мг витамин Ц винамин д и аспирин много чай с джинджифил мед и лимон аспирин и за 5 дни сте кукуряк

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  21 Ное 2020 19:50ч.

  Между другото по време на чумата в Европа през средновековието също е имало конспиративна теория, че чрез чумата бог наказва грешните. След известен брой проби и грешки на хората им светнало, че чумата не подбира и почнали да вземат мерки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДИАЛОГ

  21 Ное 2020 20:47ч.

  HelleVirus, здравей! :) За какви пет лева говориш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лекарите да кажат нещо за фалшивите позитивни тестове

  21 Ное 2020 21:13ч.

  Чакам Лекарите да кажат нещо за фалшивите позитивни тестове - и колко % са те ? -- Господа Лекари, вие сте на голямо уважение у нас, и България цяла сега вас гледа.... Кажете ни истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Българските Доктори

  21 Ное 2020 21:16ч.

  Ако ни кажете истината, поне за тестовете - ще си издигнете паметник на вечно уважение сред всички българи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • грипове повече няма да има, само Ковид отсега нататък

  21 Ное 2020 21:24ч.

  Докато не се продадат всички нови ваксини, и техните следващи разработки - никакъв грип... Досега страшното беше ковид, отсега ще са ваксините, които разболяват, дори до смърт, доброволците в опитите. Пандемията ще се продължи от ваксините - ваксинодемия ни чака. Няма да има връщане към „Нормалното"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sibuk

  21 Ное 2020 21:25ч.

  Въпреки особено доброто ми отношение към Райчев мога да кажа, че сега той е абсолютно крив.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нова дефиниция от СЗО: ваксинодемия

  21 Ное 2020 21:28ч.

  Ваксинодемия се дефинира като очаквания висок обем на отрицателните странични явления от ваксините.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Българските Доктори на 21.11.2020 в 21:16

  21 Ное 2020 21:28ч.

  Истината е че за 10 месеца НЯКОИ доктори направиха от ковид по няколко стотин хиляди евро... Сега трескаво купуват недвижимости. Гледат да са из цялата страна , че да не се струпват в един град. Питайте и ще разберете какви са тия доктори, с какви специалности и защо ги заляха с пари. Ковид пари. МРЪСНИ ПАРИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво Райчев!

  21 Ное 2020 22:15ч.

  Хареса ми как отприщи жалния вой на куп страхливци от Сектата на Ковид, барабар с Хелеборус и Мильо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До откачалника по-горе

  21 Ное 2020 22:31ч.

  Жена ми е инфекционист със заплата от 1000 лв за 40 г. трудов стаж и за двете специалности които има. От хилядата лева месечно натрупа страхотни пачки и изкупи имотите на Борисов. В добавка се разболя и прекара ковид-19, без да ритне камбаната. Голям келепир е да си лекар на първа линия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузъри

  21 Ное 2020 23:41ч.

  Вие с жена ти сте лузъри. За нищо не ставате. Още през 2019 специалисти /не инфекционисти/ бяха обучавани на PCR методиката. Това преди да се чуе за "епидемия" в Китай. Сега тези специалисти изкупват имоти. Жена ти нека работи за 1000 лв. И те са много.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузъри на 21.11.2020 в 23:41

  22 Ное 2020 0:00ч.

  По-добре лузъри, отколкото боклуци като теб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузъри на 21.11.2020 в 23:41 на 22.11.2020 в 00:00

  22 Ное 2020 9:51ч.

  Що се нервиш ? Щото ти казвам истината, фактите ? Има едни специалисти в България, които в момента не знаят какво да правят с водопада от пари с които ги заливат. До преди година и половина си брояха стотинките, имаха ипотеки и караха разбрицани таратайки на по 15 години... Сега тези специалисти имат нови 5-6 недвижимости. Една в София , една на морето, две-три из страната... Всичко това за 10 месеца. И те като жена ти са на заплати по принцип 1000 лева... Питаха по-горе каква е "истината за тестовете" , това е истината за тестовете. Власта в България се готвеше за Ковид още през 2019, подготвяше специалисти за предстоящите фалшификации. Сега обилно ги възнаграждава с пари от Гейтс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  22 Ное 2020 10:21ч.

  Полезно е когато баща ти е превеждал Достоевски, и помага като Венцел, бащата на Андрей. А цялата пландемия е провален опит, да направи хората еднакво тъпи или ако не, поне да се равняваме по доверчиво тъпите. Този риалити формат ковид, който на всякъде по един сценарий се разиграва, като Биг Брадър и подобни предавания, само с различни герой и с една цел, да се направи масовия експеримент с експерименталната ваксина, десет годишния план за една година...Чест му прави на Андрей ума си не дава!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СЗОит

  22 Ное 2020 11:07ч.

  Всички в кошарата и на хапчета до второ нареждане. Всеки може да е зар'азен, всеки може да е зараз'ен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванчо

  22 Ное 2020 12:03ч.

  Децата вече 6 месеца сме ги държали извън училище... ма, тя учебната година не почна ли на 15 септември? Как ги преброи до 6?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алиансът Световна свобода

  22 Ное 2020 12:06ч.

  завежда дело срещу правителства, корпорации и частни лица за престъпления за човечествотои насилие над деца във връзка с Ковид-кризата. В Алианса участват хиляди лекари, учени, адвокати, журналисти от целия свят https://www.awakeningchannel.com/post/those-responsible-for-the-cv19-fake-crisis-to-be-sued-for-crimes-against-humanity-and-child-abuse

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За вредата и ползата от носенето на маски на лицето: ВИДЕО

  22 Ное 2020 13:36ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=DPnCmp57A28 (оригинал на англ. с превод на руски)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Големият Reset (преразпределяне на богатства)

  22 Ное 2020 13:50ч.

  Човечеството навлезе в нов етап - Reset. Целта на пландемията е да унищожи всички непроизводителни хора (useless eaters) - бездомници, скитащи, пенсионери, сакати и повредени от ваксини / вредни хранителни добавки... Глобалистите и евгениците си карат по проекта - blueprint 2020, 2030... Личните инвестиции на (Фондация) Бил и Мелинда Гейтс в производството, рекламата и налагането на законови рамки / задължителност на ваксините против това биологично оръжие (този изкуствено модифициран вирус) не са тайна... И чезне вярата, че справедливостта може да възтържествува при обжалване на резултатите от президентските избори 2020. И логично е да се замисля човек защо всевиждащият Бог допуска такава гавра с нормалните хора по целия свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съдбата като ти предложи лимони - да си направи човек лимонада!

  22 Ное 2020 13:56ч.

  За това пък работата онлайн и от вкъщи дава възможности хората да обърнат внимание на децата си и да ги занимават допълнително, така че да не е чиста загуба ученето от къщи, а напротив, печалба и по-близки отношения в семейството... Всичко е въпрос на желание, амбиция и добра организация! Например много полезно може да е препрочитането на българските класици и установяване на траен навик за четене или решаване на допълнителни задачи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • това "отиваш и ставаш доброволец"

  22 Ное 2020 14:05ч.

  се приема като наказание за невярващия, но неук доброволец може да е опасен не само за себе си, а и даването на допълнителни жертви е помагало само на шаманите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузъри на 21.11.2020 в 23:41 на 22.11.2020 в 00:00 на 22.11.2020 в 09:51

  22 Ное 2020 15:09ч.

  Боклук и манипулатор като теб, единствено може да е циничен, прост, лъжлив и завистлив. Каква истина? Какви факти? Един боклук казал...това ти е истината. EWENT 201 Friday, October 18, 2019 8:45 a.m. – 12:30 p.m. The Pierre hotel New York, NY--------- Exercise team Eric Toner, MD, is the exercise team lead from the Johns Hopkins Center for Health Security. Crystal Watson, DrPH, MPH and Tara Kirk Sell, PhD, MA are co-leads from the Johns Hopkins Center for Health Security. Ryan Morhard, JD, is the exercise lead from the World Economic Forum, and Jeffrey French is the exercise lead for the Bill and Melinda Gates Foundation. Exercise team members are Tom Inglesby, MD; Anita Cicero, JD; Randy Larsen, USAF (retired); Caitlin Rivers, PhD, MPH; Diane Meyer, RN, MPH; Matthew Shearer, MPH; Matthew Watson; Richard Bruns, PhD; Jackie Fox; Andrea Lapp; Margaret Miller; Carol Miller; and Julia Cizek. Event 201 was supported by funding from the Open Philanthropy Project.---------https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about Това е истината. Документирана. Къде са твоите данни?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузъри в амок

  22 Ное 2020 15:28ч.

  Пребройте до сто, като в "Мисия Лондон" и се опитайте да се успокоите. Пак повтарям бавно и напоително. Докато се екзалтирате в безцелен гняв към всеки и всичко, в момента текат реки от пари. Текат навсякъде в т.ч. и в България. Ковид 19 е подготвян от години, това че ви дадоха ютуб за събитие 201 от миналата есен, това е черешката на сладоледа. Няма нужда да се пулите в Манхатън. Пък и това което свободно стои в мрежата 100 % е насочено към вас , да го видите и да се стресирате. Не че в голямата си част не е вярно. Гледайте около вас си. Щом някои тука се пеняват "жена ми е инфекционист на 1000 лв." значи са в медицинските среди. Интересувайте се кои са специалистите от които в най-голяма степен зависи провеждането на ковид-операцията ! Интересувайте се , кои са обучавани на полимеразно верижните лабораторни методи. Интересувайте се от кога са тези обучения, кои структури на държавата ги надзирават. Интересувайте се как тези доктори / няколко десетки , не повече от стотина за цялата страна/ внезапно напериха гребен. Превърнаха се от едни от най-неглижираните и бедни специалисти в такива с мезонети, мерцедеси, терени на морето... Инструктираха ги да не правят банкови влогове, защото е малко рисковано, а напротив ! Да теглят фиктивни заеми , с тях да обясняват имотните придобивки. Интересувайте се кои са тия бе ! Какво се пенявате , какво орете по форумите ? Насочете гнева си към когото трябва. Не ви е виновен вестоносеца за вестите които не ви харесват...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Преоблякъл се Илия пак в тия

  22 Ное 2020 16:14ч.

  Лузъри в амок на 22.11.2020 в 15:28. Нищо ново не каза. Продължаваш с фишеци. Нито ти се нервя, нито съм ти гневен. И ще ти кажа защо. Защото ковчег джобове няма. Лузъри са единствено завистливците и умрелите от ковид-19.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузъри

  22 Ное 2020 18:02ч.

  Кофчег джобове няма ! Точно така, най-после нещо мъдро

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузъри

  22 Ное 2020 18:04ч.

  Кофчег джобове няма ! Точно така, най-после нещо мъдро ! И аз така мисля. Въобще не завиждам на никого, надвил съм си над масрафа. Яд ме е само на българската овчавост ! Така ли ще оставите нещата ? Бъдеще в мрак и диктатура ? Това ли ще оставите на децата си ? Днес например цяла Испания е на улицата ! Милиони коли са блокирали страната, искат свобода ! Искат образование и училище за децата си ! (разбира се Цензурата няма да ви разкаже това) Къде сте вие ? Седите пред комповете, зъбите се на Тиранията виртуално ! И най-вече се плюете един друг. Лузърска работа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Лузъри в амок на 22.11.2020 в 15:28 - прав си

  22 Ное 2020 19:16ч.

  Точно така. Но кой да чуе...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксинодемия иде - дръжте се

  22 Ное 2020 19:22ч.

  Ваксинодемия е новия продукт на СЗО !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Големият Reset

  22 Ное 2020 20:27ч.

  Ми ако ни загробят нас пенсионерите, на кой ще продават лекарствата, а ? Ако целта е да останат само работещи хора, които са здрави, за да рабтят, жална й майка на фармата. Ми Бил ша обеднее ли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Mr.George, New York

  23 Ное 2020 0:10ч.

  „Да вземеш властта през страха, това е елементарно. Но никой от политиците не го направи – Борисов, Иванов, Манолова, Трифонов и даже Доган, не изигра гадната карта. За сметка на България и нова паника да вземеш властта. Тоест нито един от политиците не се възползва от тази ситуация, което е много добре. Това много приятно ме изненада.“ Без тази идиотщина, останалото важи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До овчата глава

  23 Ное 2020 1:09ч.

  Лузъри на 22.11.2020 в 18:04. Поне си призна, че си един от стадото. И най-вече обичаш да плщеш другите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ели

  23 Ное 2020 16:54ч.

  Точно така е - престъпление срещу човечеството, най-голямото май,май. Има си начин да бъдат съдени. Дали ще бъдат осъдени е друг въпрос. Но това трябва да се повтаря и да се говори за него - престъпление, извършено най-съзнателно от СЗО. |Зад тях обаче са истинските създатели на престъплението. СЗО е инструмента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Райчо Андреев

  23 Ное 2020 19:31ч.

  Колегата Райчев съвсем е психясал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Труман

  23 Ное 2020 20:49ч.

  Андрей Райчев: "СЗО извърши чудовищно престъпление, по-голямо от това на Хитлер и Сталин" ДУМИ НА ПРЕВЪРТЯЛ ЧОВЕК..!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чуйте Бил Гейтс за населението на планетата: „Ако направим наистина добра работа с нови ваксини , здравни грижи и репродуктивни методи, ние можем да го намалим с 10-15% "

  23 Ное 2020 21:34ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=wfstBe1buaA --- 3 min видео. Бил говори за глобално затопляне, в минута 2:25 стига до проблем №1 - Населението на планетата: „Ако направим наистина добра работа с нови ваксини , здравни грижи и репродуктивни методи, ние можем да го намалим с 10-15% "

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мдаа

  24 Ное 2020 9:12ч.

  Тази путинска матрьошка още ли не е прибран в някоя психиатрия вместо да му се дава гласност

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моля?

  24 Ное 2020 20:56ч.

  “ Но много важно е да кажа – социологията показва, че половината хора вече са прекарали вируса и това е нещо добро. ” И как точно го показа точно социологията, Райчев? Мятайки яйца по сградиите ли, както правеше щерка ти, на която завеща социологията? Тази социология ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Васил Дамянов

  25 Ное 2020 9:57ч.

  Андрей Райчев е абсолютно прав.Вчера гледах интревюс един вирусолог, професор, който казва че за умрели от ковид могат да се смята тези умрели от белодробни заболявания.И то не всички.А те са 1%.Та ето линк, който иска да гледа и слуша.https://www.youtube.com/watch?v=m-Mnv1bWoGM

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елена Гунчева

  25 Ное 2020 14:38ч.

  Чифутино Андрей Райчев, кое е чудовищното престъплението на Й.В.Сталин?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Смелите" протестЪри да си приготвят парички от хонорарите си за по един жълт чувал:

  26 Ное 2020 21:59ч.

  https://dnes.dir.bg/obshtestvo/reanimator-kam-protestirashtite-tova-e-trupen-chuval-i-ot-nyakolko-dni-ne-spiram-da-razmenyam-palni-za-prazni

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Dr. B

  27 Ное 2020 11:34ч.

  В цялото предаване Райчев езобщо не е споменавал името на Сталин. https://bnt.bg/news/kak-darzhavata-se-spravya-s-krizata-v280212-286946news.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко

  28 Ное 2020 21:30ч.

  Kъм Лузар.Адреса ми е [email protected] В подкрепа на лузар.В компа ми някъде архивирах снимка на премиера МЕДВЕДЕВ повтарям Медведев във ''Вектор'' Питам като как тъй един отиващ си премиер се оказа във ''Вектор'' месеци преди съобщението от Китай за пандемията. Случайно?Случайно руснаците разгласяват за посещение на 2рия си човек в ключов институт сега и никуму не интересен тогава.Случайно като онези снимки от отворена папка?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Васил Орешков

  05 Дек 2020 13:28ч.

  Стандартните глупости на този маниак. винаги той хваща истините, винаги той знае всичко, винаги той е прав в приказките си или с други думи огледален образ на другия маниак де се води премиер на държавата. СЗО-то виновно за ковид-а. Да не би умрелите от вируса да са умирали от страх? Защото оня, черният Квазимодо от СЗО-то ги гледал страшно от картинките си. Това са тъпотии. Пандемията си е пандемия, Малко по- заразна и летална от гриповете прекарани до сега. Умрели милион и половина в света, едва 0.2 % от населението. И това според маниака Райчев подплашило хората и 20 % от ях се разболяли от психоза. Не е така дърдорко. Единствен ти си пипнал психозата и я държиш толкова яко, че скоро може и да изперкаш напълно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Васил Орешков

  05 Дек 2020 13:39ч.

  Корекция : не 0.2 % , а 0.02 %

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мен

  08 Яну 2021 20:04ч.

  Те тия нещастници и Мангъров пращаха в Ковид болница, той отиде, разболя се и оцеля, като повечето хора...Ковид доброволец явно е някакво много страшно наказание, за тия дето не се страхуват, че ще мрат...егати тъпото клише...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пламен Лилов

  09 Яну 2021 13:24ч.

  А да не би да е излъгал за нещо ? Колко хора вече измряхаот тази фалшива ваксина? Има и група във ФБ в която има доста материал в подкрепа на думите му. Групата се казва ANTI VACCINATION-BG.Поразгледайте я.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи