4637 новозаразени с коронавирус у нас

4637 новозаразени с коронавирус у нас
За последното денонощие в страната са установени 4637 нови случая на коронавирус при направени 19 497 теста, което означава близо 24 процента положителни проби, сочат данните на Единния информационен портал. През последното денонощие са починали 187 души, с което общият им брой вече е 11 472, съобщава БТА.

 

От регистрирането на първия случай у нас преди малко повече от година са установени общо 283 194 инфекции. От тях 44 663 са активни случаи. 

През последното денонощие са починали 187 души, с което общият им брой вече е 11 472.

На болнично лечение са 7269 души, от които 577 в интензивни отделения. За последното денонощие са излекувани 1877 души, с което общият им брой достигна 227 059. 

Към днешна дата са направени 1 860 746 теста. 

Ваксинираните за денонощието са 2 828, а общо поставените дози от началото на ваксинационната кампания са 341 707.

 

 

 

 

 

Коментари

 • Сатанистите в атака !

  16 Март 2021 6:40ч.

  Елементарни са като бобено зърно ! Целят да сринат Великден !!! Същото беше миналата година, същото ще е и тази година , същото ще правят и за Коледа ... Това са АНТИХРИСТИ. Това са САТАНИСТИ. Това са служители на Злите Демони, които чрез тях налагат ЗЛОТО на Земята ! Хора, събуждайте се ! Отваряйте очите си ! Съпротивлявайте се на ЗЛОТО ! Помогнете си сами, за да ви помогне БОГ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  16 Март 2021 6:51ч.

  А става ясно, че еднокнижните комунюнгерски главанаци от Правителството са поръчали съвсем недостатъчно ваксини, отказвайки се от пропорционалния принцип, приет от ЕС. И залагайки на само един доставчик - Астра Зенека.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Любо

  16 Март 2021 6:53ч.

  Смърт за ИЗРОДИТЕ!!! От началото на 2021 среднодневната смъртност е 287 души!!! По-ниска от предишни години...как така 187 души от БЛЯ-БЛЯ? Вижте рекламите:ЛЕКАРСТВА,КРЕДИТИ,ХИПЕРМАРКЕТИ,ПЛАТФОРМИ ЗА ДОСТАВКИ И ТЪРГОВИЯ!!! КОЕ НЕ Е ЯСНО? СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ(АДОВИ ИЗЧАДИЯ)!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изроди

  16 Март 2021 6:59ч.

  спрете се бе ,вече убивате ,как е възможно още да търпим мръсната мутра убиеца

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • додеканезия

  16 Март 2021 7:03ч.

  Тоя ръст се очакваше, поначало март и в миналото беше месец на рязко покачване на респираторните заболявания. А те отвориха почти всичко. Друг е въпросът, че някой разпространява вируса изкуствено, ако изобщо това е вирус, а не тип аерозол...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Онзи

  16 Март 2021 7:04ч.

  Колкото повече ваксинирани, толкова повече положителни тестове ще има. Елементарно е, но е голяма тайна. Част от хората се разболяват след ваксиниране и търсят лекарска помощ. За справка: Венци Мицов, който влезе болница, но пък упорито смята, че се е заразил на опашката, докато е чакал да му сложат заветната отрова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Любо

  16 Март 2021 7:07ч.

  ЦЯЛАТА ВЛАСТ И ПАРИ СА В РЪЦЕТЕ НА ИЗРОДИТЕ...ВСЕ ПАК ИМА НАЧИН-ПРЕСЛЕДВАНЕ ДО КРАЙ(ЕДИНИЧНО)!!! Всички участници в ИЗВРАЩЕНИЕТО ПЛАНДЕМИЯ СА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! Трябва да бъдат преследвани и наказани!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в часа на синята мъгла

  16 Март 2021 7:18ч.

  Не виждате ли, че в интернет пространството не остана сайт, където да не са ТЕ/ТО - влизането в сайт или легитимацията на пост са предмет едва ли не на специално ритуално магично действие, което трябва да увековечи собственика или уредника, а теб да те накара да дадеш доброволно съгласие да им робуваш. Трябва да започнем въстание не само срещу налаганата цензура в интернет и закриването на форуми в някои сайтове, но и срещу самоволно налаганите правила за влизане и участие в добиране до информация и дискусии. Защото, ако върви така, или ще ни погълнат напълно свободната воля, а оттам - и здравето, и живота ни, или ще настане тотален информационен мрак, защото те имат сметка да закриват форумите и да се загуби обратната връзка между авторите на новините (и публицистичните материали) и гражданското общество.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Любо

  16 Март 2021 7:21ч.

  Защо има забрани и ограничения за реклама и продажба на :ЦИГАРИ,АЛКОХОЛ....А ЗА ЛЕКАРСТВА НЕ??? Всеки тинейджър може да влезе в Аптека и да пазарува на воля!!! ЗАБРАНА НА РЕКЛАМИТЕ НА “ЛЕКАРСТВА” И ДОСТЪП В АПТЕКА САМО С РЕЦЕПТА!!! Смъртни присъди за ИЗРОДИТЕ(БИГ-ФАРМА И ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  16 Март 2021 7:41ч.

  Управляват ни безродни маймуни. Калинки стават доктори, а здравето на хората и честните избори са последната им грижа. Доколкото австралопитеци могат да имат грижи ... Тояга трябва, лустрация - всички свързани с БКП, вън от властта завинаги !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • новата метаморфоза

  16 Март 2021 7:46ч.

  Глобалисткият Левиатан се мобилизира за последната битка. Глобалистските сили се мобилизират, за да спечелят последна битка в „дългата война“ - опитвайки се да пробият навсякъде. - Цялото: https://pogled.info/svetoven/globalistkiyat-leviatan-se-mobilizira-za-poslednata-bitka.127223

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и майделките не помагат

  16 Март 2021 8:04ч.

  Сега ваксинират по 1000 човека на ден. В държави, където има масова ваксинация, случаите значително намаляват- Англия, Турция, Израел, Белгия, САЩ. Даже сърбите са ваксинирали 2 милиона човека, а тук и майделките не полагат. Уж въведоха електронно записване- вятър и мъгла. Лъжи, обещания- празни, манипулиране на простия народ. По едно време говореха и за личните лекари, щели да ваксинират, нищо не излезе и от това. каквото са захванали и са се проваляли управниците. Кой ще гласува за тях? Гласуващи няма да има, ще има готови нагласени резултати, Информационно на бай Идишо си знае работата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • съвсем по темата

  16 Март 2021 8:06ч.

  Ще измре ли масово човечеството до няколко години? Въздействието на токсичните химикали и ендокринните разрушители. - https://cont.ws/@slavikapple/1940099

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Констатация

  16 Март 2021 8:36ч.

  Отново на първо място в света по брой на починалите на сто хиляди от населението... Но, иначе контролираме здраво пандемията и дори сме се изхитрили да съобразим развитието и с предстоящите избори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи