Протестиращи хвърляха яйца и домати по Министерството на отбраната

Протестиращи хвърляха яйца и домати по Министерството на отбраната
За първи път в 103-та вечер на антиправителствени протести яйца и домати полетяха към сградата на Министерството на отбраната. Поводът се оказа изказване на министър Красимир Каракачанов, според когото протестиращите не са целият народ, съобщава Нова телевизия.

Снимка: БулФото

От сцената, разположена пред Фонтана пред Президенството, отново се чуха призиви за бойкот на държавните учреждения. След като хвърлиха яйца и домати, протестиращите се отправиха и на шествие към "Орлов мост", който остана блокиран за кратко.

 

 

Коментари

  • ха ха ха

    20 Окт 2020 8:44ч.

    Някой редовен доктор не остана ли да ги реанимира тия и да ги прибере на топло? БОКО се разплати с божков, освободи му финансите и вече го карат на изпарения :))) Протестът на триото умря снощи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    20 Окт 2020 8:49ч.

    Протестиращите не са против армията, те са против корумпираното ВМРО и конкретно предводителя им Шкембе войводата. Така наречените патриоти са ати-патриоти и продават нашите национлни интереси. Всички са наясно, че от продажбта на българските паспорти те награбиха стотици милиони, но за тях няма закони. Но това е най-дребното им прегрешение, така наречените “патриоти“ са се прегърнли както с Мафията, така и с ДПС. Над 70 процента са против това управление и това е народа, но Шкембе войводата и ВМРО не са част от народа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    20 Окт 2020 8:51ч.

    Ние нямаме армия след средата а 90-те години, тук е натоффски бардак, отговарящ единствено на стандартите за феминизъм и джендърство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Европа тия с яйцата щяха да ги набият,

    20 Окт 2020 9:03ч.

    в Русия да им лепнат по някоя година в съда, тук ни ги представят като панагюрски въстаници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    20 Окт 2020 11:59ч.

    ха ха ха на 20.10.2020 в 08:44 Хубаво ви раздават лишчета, ама протеста на триото не е партия и няма как да умре. Виж Герб потегли по наклонената плоскост. И не става дума за загуба на изборите, а за изчезване на партията на Боко Тиквата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако можеха освен да хвърлят яйца и домати

    20 Окт 2020 12:51ч.

    и да мислят щеше да е добре. Ама за там ги подбират такива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи