Тълси Габард, която напусна Демократическата партия: Байдън и лидерите на Конгреса ни тласкат към ядрен холокост

Тълси Габард, която напусна Демократическата партия: Байдън и лидерите на Конгреса ни тласкат към ядрен холокост

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Автор: Tucker Carlson Tonight, youtube.com

- Тълси Габард, благодаря Ви много, това беше убедително изявление. Слушам и си мисля –  републиканците, които се появяват от време на време, дори и те не го изразяват така ясно и смело, както Вие направихте. Как се чувствате, били сте дълго време в тази партия, бяхте нейното бъдеще, а сега напускате, това трябва да е плашещо за Вас?

- Да, Карл, както знаете, винаги съм била личност с независимо мислене. Демократ – да, но независим демократ и моите ангажименти са много ясни. Аз обичам нашата страна и положих клетва и като член на персонала, като войник, така и като член на Конгреса, да подкрепям и защитавам Конституцията. Това е клетва, която приемам крайно сериозно. Когато погледнем тази партия, днешната Демократическа партия, тя е контролирана от фанатични идеолози, които мразят свободата.

Те презират Конституцията. Те активно намират начини да подкопават правата, дадени ни от Бога и записани в Конституцията – като свобода на словото. Ако видя нещо и кажа нещо, което те не харесват, вместо да кажат, че са съгласни или не са съгласни, живей и остави другите да живеят, което е традиционният либерален начин – не. Това не е достатъчно. Те ще направят всичко по силите си, за да те унищожат, да те накарат да млъкнеш, да те смажат. Работят с Big Tech, с корпоративните медии, за да унищожат активно всеки, който се осмелява дори да поставя под въпрос техния дневен ред. Те са срещу религиозната свобода, те са враждебни спрямо вярващите хора, хората, които имат свои духовни практики, особено срещу християните, като намират начини да бъдат отмъстителни, да дискриминират, да наказват хората, които упражняват свободното си право на религия. Списъкът е много дълъг, но основите на свободата са наистина това, което беше в сърцевината на моето решение, че не мога да бъда член на партия, която е срещу свободата и активно се опитва да я подкопава.

- Вдъхновяващо е да се чуе това, но също и разочароващо. Ако разпечатате думите си и помолите всеки републикански кандидат, който дойде в шоуто, да ги прочете – ако не ги прочете, аз няма да гласувам за него. Защо е толкова трудно да го кажеш на всеослушание? Хората, които постоянно говорят за расизъм, го практикуват. Защо е толкова трудно за хората да признаят? То е очевидно.

- Това говори много за цялата атмосфера на страх, която властимащите, елитите и властта, подклаждат, така че хората да се страхуват да говорят истината. Те се страхуват да упражнят правото си на свободно слово, защото може да загубят работата си. Може да бъдеш канселиран, може да бъдеш изхвърлен, да не дава Господ във Вашингтон, може да не бъдеш поканен на страхотно детско парти, може да не бъдеш толкова популярен. Това наистина се случва. Вместо да заемем позиция за мир, просперитет, сигурност и свобода за американския народ, ние имаме твърде много хора във Вашингтон, които са войнолюбци, подчинени на военно-индустриалния комплекс, и те продължават да поставят личните си егоистични интереси, интересите на донорите си, на първо място, без значение от цената, която техните решения ще имат за американския народ. Точно това наблюдаваме в момента, с президента Байдън и лидерите от Конгреса, чиито решения активно ни тласкат към ръба на ядрен холокост. Те може и да имат бункери за себе си, където ще бъдат в безопасност, но ние, американският народ, нямаме убежища, нямаме къде да отидем и къде да се скрием. Да се изправим пред последствията, които могат да унищожат цялото човечество и света, какъвто го познаваме.

- Вие сте първият човек, когото чувам да казва това, от февруари, когато всичко това започна.

- Затова се кандидатирах за президент.

- Оказва се, че Вие сте абсолютно права, тъй като в продължение на много години сте правили различни мероприятия в армията. Обаждал ли Ви се е някой – бивши колеги демократи, да разговарят с Вас?

- Един. Един се свърза с мен и ми изпрати съобщение с три вдигнати палеца.

- Щастлив съм, че е така. Радвам се, че влияете на хората. Няма да Ви питам какво ще правите от тук нататък, но ще следим и се надявам, че скоро ще се върнете в шоуто. Благодаря Ви.

- Очаквам с нетърпение. Благодаря, Тъкър.

Източник: youtube.com

Превод за "Гласове": Екатерина Грънчарова

 

 

 

 

Коментари

 • рукола Z

  14 Окт 2022 19:26ч.

  Оооо да, уплаших са?САЩ могат да създадат ядрен холокост единствено на своя си територия ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • габарски

  14 Окт 2022 19:57ч.

  Тулси носи с чест рождената си дата! Не случайно рептилите-демократи се опитаха да я унищожат и запушат устата, нищо че беше част от тяхната партия, тя беше винаги дискриминирана и бламирана във всяка изборна кампания от лобито около кръвожадната Хилъри.Тя трудно попадаше в прайм тайма на контролираните от лобита CNN и други подобни медии. Сега също няма да има много шансове, но заслужава респект.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  14 Окт 2022 20:02ч.

  Това не е нещо което да не знаем, но е време тукашните идиоти да се вразумят най-после!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само на оня свят ще мирясат нашите фашаги

  14 Окт 2022 20:06ч.

  Затова е нужен нов народен съд

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цветан Седможилищник

  14 Окт 2022 21:20ч.

  Дали някой от дебилната ни туземна колониална администрация е в състояние да направи изводи от това показателно за положението в САЩ интервю?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Tulsi Gabbard Abandons 'Elitist, Woke, Anti-White' Democratic Party

  14 Окт 2022 21:23ч.

  https://www.zerohedge.com/political/tulsi-gabbard-abandons-elitist-woke-anti-white-democratic-party?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=992 "...can no longer stomach the direction that so-called woke Democratic Party ideologues are taking our country..."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Black Sea Tea Party

  14 Окт 2022 21:55ч.

  Жена от самоанското малцинство, хиндуистка по религия и веган. Трудна топка за любителите да влизат през изхода.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бихме могли

  14 Окт 2022 22:04ч.

  да вземем примери в много насоки от САЩ, но възприехме само голямата, огромната лъжа, подсладена със свръхдоза лицемерие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Те ще направят всичко по силите си, за да те унищожат

  14 Окт 2022 22:04ч.

  Такава ли била работата? Я да видим за какво става на въпрос? Това е една от причините хората да не слушат националното радио и да гледат националната телевизия. За частните въобще не може и да се спомене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  14 Окт 2022 23:09ч.

  Mисля си,че госпожата използва мозъка си по правилният начин-мозъкът е предназначен точно за това- за мислене/самостоятелно/. Разбрала е нещо просто -въпреки всичко,трябва да мислиш рационално, а не емоционално-това/според мен/ важи особено за политиците. :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  15 Окт 2022 8:23ч.

  тази жена има повече топки от всички в режима в Белия сом.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  15 Окт 2022 10:30ч.

  Никога досега в България не е имало политици, които открито да показват подчинтение на американската политика, а американската политика в чужбина отдавна е тяхното ляво, те са кресливите, нахалните, безцеремонните и враждебните спрямо всяка опозиция и които ползват по нелеп начин думата демокрация. На ПП симпатизантите говорят само за американско управление, но не само те.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  15 Окт 2022 20:39ч.

  Хубаво е, че някой от самите САЩ, доскорошния символ на свободата, и то от полит. елит, говори публично за потискането на свободата, огромния страх и ужасната соц. изолация на хората, осмелили се да се противопоставят на офиц. линия. Какво ли мислят за това нашите натегачи, осъждащи руската пропаганда и вайкащи се за мястото на България в класацията за свободата на словото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  15 Окт 2022 21:00ч.

  Тези, които с пяна на устата нападат всеки, отказващ да декламира западните опорки и имащ дързостта да се съмнява в тях. Заклеймяват го като агент на Путин, враг на демокрацията и балкански простак, и искат да го забранят.Тези, които твърдят, че Русия е абсолютното зло, което иска да завладее света, а САЩ защитават невинните й жертви и искат мир.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уеи

  16 Окт 2022 6:25ч.

  Всичко това ни е ясно, всички го виждаме, но седим и мълчим докато новите леви фашисти унищожават света

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи