Путин: Никой няма да може да ни спре

Путин: Никой няма да може да ни спре

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Никакви ограничения от онези, които се опитват да запазят за себе си някои предимства няма да могат да ни спрат. Никой няма да може да ни спре или да забави развитието на Русия. Световните икономически отношения се променят, старият модел на глобализация се заменя с многополюсен модел. САЩ експлоатират дори своите съюзници, както и други участници в световната икономика. Западът се опитва изкуствено да ограничи растежа на "световната периферия", която използваше като колония, заяви президентът на Русия Владимир Путин в рамките на форума "Русия зове!".

В рамките на изказването си пред форума Путин окачестви западната финансова система като "технологично остаряла" и изтъкна, че Русия, който беше изключена от платежната система СУИФТ, е доказала, че може да преодолява всякакви предизвикателства.

Според Путин "монополът на големите западни банки" ще приключи в близките години заради технологичната революция, предаде БТА. "Западната финансова система отдавна лежи на стари лаври и е свикнала с "монопола и изключителността си", както с липсата на алтернативи до такава степен, че не променя нищо и става архаична", заключи руският президент.

Суверенитетът е ключът към развитието

Светът навлезе в епоха на драматични промени и предизвикателства не само за отделни компании и индустрии, но и за цели държави и региони по света, отбеляза руският лидер.

"Само една силна, стабилна - искам да подчертая и да наблегна на това - суверенна държава ще може успешно да премине този етап и да се превърне в един от центровете на растеж на новата световна икономика", заяви президентът.

Западът разрушава системата, която е изградил

Путин отбеляза, че днес западните държави в икономическите отношения действат на принципа "свое - чуждо", при което чуждият може да бъде ограбен, а активите му - блокирани, отнети или ликвидирани, което се потвърждава от ситуацията със "Северен поток".

"Очевидно е, че тези действия разрушават системата на финансовите, търговските и икономическите отношения, която е изграждана в продължение на десетилетия, включително - и преди всичко, разбира се - от самия Запад", добави руският лидер.

Темповете на растеж на БВП са по-високи, отколкото преди санкциите Въпреки натиска на санкциите икономиката на страната се развива, заяви Путин. През първите десет месеца на годината БВП е нараснал с 3,2%, като днес той вече е по-висок, отколкото преди атаката на санкциите. В края на годината експертите очакват показателят да достигне 3,5 процента. Основните несуровинни отрасли заемат все по-голям дял в структурата на икономиката, добави държавният глава. " "На потребителския пазар стъпка по стъпка се отказваме от наложените услуги на марките и посредниците. Всъщност се занимаваме с активно развитие на собствения си пазар, това, разбира се, води до системни положителни резултати." Руският президент Владимир Путин Владимир Путин Путин отбеляза, че заплатите в Русия са се увеличили със седем процента, а реалните доходи - с 4,4 процента. Президентът нарече състоянието на финансовата система като цяло абсолютно нормално и здравословно. Той допълни, че дори прогнозираният в началото на годината бюджетен дефицит няма да бъде катастрофа предвид ниския дълг. Държавният глава подчерта, че властите виждат какви проблеми съществуват в икономиката и какви задачи все още трябва да се решават.

Броят на чуждестранните компании в Русия е нараснал

Въпреки външния натиск, броят на чуждестранните компании, работещи в Русия, по-скоро се е увеличил, отколкото намалял от 2022 г. насам. Путин добави, че е научил за това с изненада. Към 1 март 2022 г. в страната са били регистрирани 24,1 хил. чуждестранни организации, а към 1 ноември 2023 г. те са били с почти 1,5 хил. повече - 25,6 хил. Това показва, че те са готови и желаят да работят в Русия, добави президентът.

Темповете на растеж на БВП са по-високи, отколкото преди санкциите

Въпреки натиска на санкциите икономиката на страната се развива, заяви Путин. През първите десет месеца на годината БВП е нараснал с 3,2%, като днес той вече е по-висок, отколкото преди атаката на санкциите. В края на годината експертите очакват показателят да достигне 3,5 процента. Основните несуровинни отрасли заемат все по-голям дял в структурата на икономиката, добави държавният глава. "На потребителския пазар стъпка по стъпка се отказваме от наложените услуги на марките и посредниците. Всъщност се занимаваме с активно развитие на собствения си пазар, това, разбира се, води до системни положителни резултати."

Путин отбеляза, че заплатите в Русия са се увеличили със седем процента, а реалните доходи - с 4,4 процента.
Президентът нарече състоянието на финансовата система като цяло абсолютно нормално и здравословно. Той допълни, че дори прогнозираният в началото на годината бюджетен дефицит няма да бъде катастрофа предвид ниския дълг.
Държавният глава подчерта, че властите виждат какви проблеми съществуват в икономиката и какви задачи все още трябва да се решават.

Източници: Риа Новости, dnes.dir.bg

 

 

 

Коментари

 • Очевидец

  07 Дек 2023 16:00ч.

  Надпис на американски бъмпър стикер: "Kick their ass, take their GAS!". Синтез на цялата им политика – вътрешна и външна, откак светуват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • САЩ са нетен изностител на нефт и газ

  07 Дек 2023 17:33ч.

  Русия от друга страна не спира да се хвали как краде венецуелски, либийски, судански и иракски петрол, въпреки че изобщо не им трябва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 07 Дек 2023 17:33ч.

  07 Дек 2023 17:45ч.

  Я пак!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • смъртта на САЩ има значение

  07 Дек 2023 17:46ч.

  Неприкосновеният им резерв се стопи тая година наполовина. Догодина ще се стопи целият. А междувременно суверенният свят се консолидира срещу американските опити за борсов контрол върху търговията с горива. САЩ повече няма да могат да преодолеят резкия скок на цените на горивата в страната си. Това както никога приближава гражданската война там.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хехе

  07 Дек 2023 18:02ч.

  Гледали сме го този филм, как Западът "западаше" и накрая какво станА... разпадна се Съветския съюз и колониализарани Източен блок, а сега виждаме и как се разпадна "великая могучая" втора армия в света, която не може да превземе Авдеевка втора година:) А украинците свалили поредния изтребител Су-24:)) Русский изтребитель, иди нах@й!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мехе

  07 Дек 2023 18:15ч.

  Щом си го гледал филма значи отдавна си с голям диоптър и партийна книжка. Продължавай да гледаш филми и не се напъвай, нещата ще се случат както искат големите държави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • “ САЩ са нетен изностител на нефт и газ”

  07 Дек 2023 22:26ч.

  Абсолютна глупост за нефта. Иска се малко четене за да не се пишат глупости.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да се пукат душманите

  07 Дек 2023 16:12ч.

  Единствено около 50 държави-лакеи, подчинени пряко на режима във Фашингтон, остават не само несуверенни, но и продължават да възпроизвеждат модела на най-мизерно колониално робство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джони инглиш

  07 Дек 2023 16:21ч.

  Мачкай Вова, че фашизма в България вече не се трае.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Truman

  07 Дек 2023 16:28ч.

  Да то все чакаме някой да ни освободи и...после се гаврим с паметника му.... ето сега е момента да изпием горчивата чаша..до дъно...не рабрахте ли, Русия ни е отписала... Хамерика иска Варна и Шабла...ииии...даааа.познахтеее...Султана точи зъби ..да мили мои...учете турски..драги ми красиви и влюбчиви...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ми емигрирай в Русия,

  08 Дек 2023 17:08ч.

  Бе копейка. Избери свободата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако не се трае в България, а Русия е рай

  10 Дек 2023 20:50ч.

  Защо не имигрираш в Русия?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дяволът се казва путин

  07 Дек 2023 16:44ч.

  Всички кървави тирани са се биели така в гърдите.От Александър Македонски до Пол Пот.И всички те са били изхвърляни от историята.Няма да е изключение и тоя най-кървав от кървавите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура на тролетариата

  07 Дек 2023 16:47ч.

  Няма по-брутален и тираничен форумец тъдява от теб. Същинско фашистче, при това грантаджийче.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моля се, Путин да е дяволът

  07 Дек 2023 17:49ч.

  Дяволът е срещу Сатаната! Сатаната зад океана.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДеБейски соросоид

  08 Дек 2023 12:23ч.

  Ние сме слуги на Сатаната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В Руснята - хуже и хуже

  07 Дек 2023 16:50ч.

  Още през 2004 г. Владимир Рижков знае кой е Путин и до какво ще доведе неговото управление, което днес се сбъдва: https://t.me/politcircus/13181

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  07 Дек 2023 17:00ч.

  Кого в какво убеждаваш? А Рижков е елциноид, от най-злокачествените.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чудите ли се с кого се състезава Руснята по стандарт на живот на пенсионерите в класацията?

  07 Дек 2023 17:05ч.

  Например Непал е на 77-о място, с едно място преди Руснята, която "изпреварва" страни като Лаос, Камбоджа, Нигерия, Пакистан и Афганистан. ---> https://t.me/Netvru/26384

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 17:05ч.

  07 Дек 2023 17:52ч.

  Гледай на устата клипа, влиза в московското метро/ около 1:38 минута и то в станция дето не е от най-красивите и излиза от метрото в Лондон! А сравни и после говори за опикания си запад и стандарта там!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Статистиката( не глупостта ) говори

  08 Дек 2023 3:53ч.

  Русия е на 5-то място в света по GDP,PPP. Всеки може да напише ''Russia gdp ppp ranking'' в нет-а и да се образова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е, то и Путин е елциноид

  08 Дек 2023 8:40ч.

  Кой го сложи на поста ? Елцин. Какво направиха с Елцин след това - Омерта. Недосегаем, умря си от естествената смърт. В Русия си има наследственост и приемственост в предаването на Властта. Последната революция там датира от 1917...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За голямо съжеление

  08 Дек 2023 9:04ч.

  горният колега е много прав относно връзката Путин-Собчак-Чубайс-Елцин!Путин е капиталист,националист и нищо друго!Жалко ,но факт!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  07 Дек 2023 16:55ч.

  Местните русофобчета - евроатлантици ще се разстроят във всеки един смисъл на думата ,но Путин е прав!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  07 Дек 2023 16:57ч.

  "Всички кървави тирани са се биели така в гърдите." Възможно е. А които са се биели така в гърдите, тирани ли са? Защото предните президенти, Клинтън, Буш, Обама, Тръмп и Байдън и те така се биеха в гърдите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • NEPUTIN.ORG - Началото на кампания срещу Путин

  07 Дек 2023 17:01ч.

  Стартираха уебсайта "Русия без Путин", в който се призовава всеки активен гражданин в следващите 100 дни преди президентските избори да си постави проста цел – да убеди поне 10 души да се противопоставят на Путин: https://t.me/Netvru/26391

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  07 Дек 2023 17:08ч.

  70% россиян хотят, чтобы Владимир Путин баллотировался на новый срок - https://t.me/OstashkoNews/109193

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аха, и аз знам вицове за путьо

  07 Дек 2023 17:33ч.

  Путин написал "Моята борба" и повторил Mein Kampf на Хитлер, което шашна света, но не и руснаците днес, щото са закърмени и възпитани в нацизъм, фашизъм, сталинизъм, взети заедно, с две думи - руски шовинизъм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бедни ми, бедни троле

  07 Дек 2023 17:56ч.

  А в тоя руски шовинизъм включил ли си и Елцин-център, с който сте си плюли в устите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Дивият парашутист" с обръщение към Путин

  07 Дек 2023 17:07ч.

  https://t.me/Netvru/26378

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  07 Дек 2023 17:14ч.

  Този сайт се ползва със специалното внимание на Козяк. Щом са командировали тук тролове на 24-часово дежурство :) Само не ми е ясно какво какви са им целите. Нямат шанс да привлекат съмишленици с плоските си лъжи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • маниакалната русофобия е автоимунно заболяване с летален изход

  07 Дек 2023 17:21ч.

  Всичките им тролове в психично отношение са с поне по два инфаркта вече, само че в ментално-конгнитивната област. Ядът им към Путин и Русия е дотолкова неудържим, че при първата неблагоприятна новина утре ще получат трети инфаркт и той ще се окаже фатален. Разбира се, тогава посолството ще си наеме бот с още по-изкуствен интелект, отколкото на въпросната отдавна изкукала госпожа с дяволския прякор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Запада едва ли ще успее да спре Русия

  07 Дек 2023 17:28ч.

  Но Путин със сигурност ще го направи. Живот и здраве!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия да стане като запада?

  07 Дек 2023 17:59ч.

  Боже опази, педерасия на тепсия! Поне на екскурзии тия тролове не са ли излизали навън, да видят в какво се е превърнал запада?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Със или без Путин Русия така или иначе няма как стане като запада

  10 Дек 2023 20:49ч.

  А понеже спомена педерастията - навремето педерастите на запад са мечтали за живот в Москва. Например, педераста предател Гай Бърджес е мотивиран предимно от представата си за свободата на педерастите в СССР. Много педерасти на запад стават членове на комунистическата партия именно с тази мотивация. Неслучайно и до днес те са свързани с крайно-левите движения на запад. Примерите са прекалено много да ги изброявам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясно е как ще свърши всичко

  07 Дек 2023 17:34ч.

  "В Русия вертикалът на властта и силната ръка винаги са завършвали с хаос, война и опустошение."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вертикалът, пуснал глобални пипала

  07 Дек 2023 17:42ч.

  Къде-къде повече си предпочиташ невидимия вертикал на дълбоката държава, управлявана от субекти, на които даже не си им виждал лицата. И даже самият ти си сигурен, че може и да не са хора, а рептили. Спри да хвърляш боклука си във форума, защото наистина вече даже не е смешна твоята крещяща неинформираност, съчетана с липса на способност за критично мислене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Според социологически проучвания повече от 90% от руските младежи не виждат смисъл в "традиционните ценности" и възраждането на Съветския съюз

  07 Дек 2023 17:41ч.

  Според социологически проучвания повече от 90% от руските младежи не виждат смисъл в "традиционните ценности" и възраждането на Съветския съюз. Те не са готови да пожертват начина си на живот в името на връщането на "статута на суперсила" на Русия. Повече от половината смятат, че страната "има нужда от фундаментални реформи", а не от "стабилност". Милиарди долари инвестиции в пропагандата на Кремъл не се оправдаха. Въпреки че има съмнения, че те дори не са били изразходвани по предназначение, а някои са се озовали в джобовете на чиновници. ---> https://www.moscowtimes.io/2023/12/05/pochti-90-rossiiskoi-molodezhi-neuvideli-smisla-vtraditsionnih-tsennostyah-ivozrozhdenii-sssr-a115251

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  07 Дек 2023 17:56ч.

  Крива ти е математиката. Путин има 85% одобрение в РФ. Няма къде да ги наместиш тези 90%, дето не харесват традиционните ценности. Пък и 90% почитатели на джендъризма е множко за страна извън Запада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • длагнест

  07 Дек 2023 18:43ч.

  Както казва днес блогерът Ал. Роджерс от Русия, никакво нарочно затваряне на очите, при което с надежда изчезва светът, нито заравяне на главата в пясъка, няма да спасят Запада от неумолимото - колониалното им робовладелство ще бъде навсякъде изобличено и отхвърлено.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Към бабата:

  10 Дек 2023 20:39ч.

  Какво общо имат традиционните ценности с одобрението за Путин? Путин е популярен защото се опитва да реставрира руската империя, а руснаците харесват това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако не знаете, заслуги за развитието на Донбас е на германци, британци и белгийци

  07 Дек 2023 17:58ч.

  Руснаците само са нанасяли щети освен терор над населението. Но да видим каква е историята на развитието на Донбас. Британците! През 19 век британските предприемачи имат значителен принос за индустриалното развитие на региона, както и за създаването на неговата инфраструктура. Джон Хюз построява металургичен завод, около който се образува село Юзовка, което по-късно прераства в Донецк. След Юз стотици британски граждани се втурват към Донбас. Така се появяват британски училища, църкви, банки и други институции. Инженер Карл Гаскойн построява леярна, която дава началото на град Луганск. Германците! Първите немски заселници се появяват в средата на 18 век. Те основават десетки колонии, които по-късно се превръщат в села. Колонистите донасят нови технологии и методи на земеделие в региона. Те използват модерни плугове, нови породи добитък и семена. Германците почти никога не са изпитвали загуба на реколтата и в годините на глад те са доставяли зърно на околните земевладелци и селяни, и са спасявали добитъка им. Германските предприемачи също допринасят за развитието на Донбас. Те основават машиностроителен завод в село Ню Йорк, Донбас. Родом от Саксония Густав Хартман построи Лугансктепловоз. Белгийците! Село Константиновка се развива и се превръща в град благодарение на белгийците, които построиха фабрика за стъкло, железопътна линия, болница, училище и други инфраструктурни съоръжения. В Лисичанск белгийски предприемачи основават фабрика за сода, която става една от най-големите в Европа. В града се появиха гимназия, къщи за белгийски служители, болници и хотели. Освен британци, германци и белгийци, регионът е разработен от французи, холандци, швейцарци и дори американци. Но завземането на властта от болшевиките промени ситуацията. Много имигранти напуснаха и се върнаха по родините си места, а частните фабрики бяха национализирани от болшевиките. По време на Втората световна война германското население почти напълно изчезва в резултат на "чистките" на Сталин. Оркостан знае само как да експлоатира, разрушава и да оставя след себе си изпепелена земя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сталин индустриализира СССР

  07 Дек 2023 18:05ч.

  А Украйна беше глезеното дете по онова време. Е, резултатът е очеваден.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Голям смях

  07 Дек 2023 18:17ч.

  Англичаните ли са докарали. нови семена? Отде! От мъгливия остров ли? И преди и сега, и британци и белгийски и всякаква колонизаторски държави са търсели плодородни чужди земи. Кой изкупува днес на Украйна земята? Кой иска нашата земя? ........ Има един интересен декрет на Сталин, с който дава опция на всички желаещи от света да се заселят в Русия и да работят за идеята на държавността. Даже една руска журналистка, Елена Ханга, известа е, тя е точно наследник на чернокожи американци пристигнали в СССР по времето на Сталин по този декрет за чужди граждани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Четящ

  07 Дек 2023 18:25ч.

  Путин ги бие по техните правила и въпреки техните правила. Четете Бисмарк какво е казал за руснаците и спрете да се напъвате - Руснаците накрая ще получат това, което искат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алиса

  07 Дек 2023 18:48ч.

  По време на Голямата криза , която засяга целият свят, само СССР е със стабилна икономика. 29та година 100 хил. американци подават молби в посолството на СССР в САЩ, и заминават да работят в Съв. съюз. След години някои се връщат, а някои остават

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алиса

  07 Дек 2023 18:54ч.

  Що пишеш глупости бе дебил. Германското население било изчезнало. Евакуирано е в средноазиатските републики. След 92ра година 4 млн етнически германци от съветските републики са приети от Германия, със статут на пълноправни граждани на Германия. Ютуб е пълен с канали на рускоговорящи германци

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По време на голямата криза 1929 година

  08 Дек 2023 8:19ч.

  В България е разцвет! Имаше страхотни статии по темата, но изчезнаха. Голямата криза засяга само тези държави, свързани тогава с долара. Ще е интерсно да се пита някой читав икономист или финансист, да разкаже как е било.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Познавам един такъв руски германец, дето се изнесе посока САЩ, след като в Германия нещо не успя да се устрои

  08 Дек 2023 8:31ч.

  В САЩ във Флорида, започва работа като дилър на коли , на Мерцедес. Звучи стабилно, а си е мизерия, щото нито английският му е добър, нито колегите му отстъпват място. Човекът живее на квартира, а да си дилър се иска часовник Ролекс, поведение, тежест. Пътувахме заедно в самолета, та се изплака човека. Имал три деца, но жена му и децата му не искали и да чуят за Америка. А и той изобщо не беше отдавна чистокръвен германец, очите му леко дръпнати, та нали трето поколение в Русия. А и къде казва да ги докарам децата, градчето си беше чисто черно. Който е роден там, лошо няма. Но да докараш деца от Русия там, си е чиста проба ужас. А как се уредил да работи в Мерцедес, ами познайте кой е бил собственик на няколко дилърски обекта на Мерцедес във Флорида. Руснак разбира се! Лични впечатления за отношението на американците към руснаците, изключително положително и даже възхитително.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Mercedes-Benz Dealership Near Hollywood, FL

  08 Дек 2023 8:36ч.

  Запомних, че градчето беше Холивуд, не оня Холивуд в Калифорния, а друго, във Флорида. Близо до магистралата. Та толкова за руските немци, много от които са поели обратно към Русия. В ю-туб пълно с истории. Щом от Бразилия се връщат четвърто поколение руснаци обратно, значи не е случайно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По време на голямата криза 1929 година ... В България е разцвет

  08 Дек 2023 8:52ч.

  Ай стига с тия лъжи и простотии. Да не сме имали баби и дядовци , живели по онова време... В България до средата-края на 50-те години , ХХ-ти век е БЕДНОТИЯ ! Специално пък 1929 за Южна България е трагедията след Чирпанското земетресение , разрушенията и щетите надхвърлят 3 милиарда тогавашни лева. Хора нямат подслон. Дребни предприемачи, например собственици на складове за тютюн, губят за един миг всичко. Нулева подкрепа от държавата...Мизерията е до 1944. Но дори 9-ти септември 1944 не отпушва подобрение за обикновените хора. Почва да се живее малко по-сносно чак към края на 50-те, а определено добре - през 60-те. С долара винаги сме били свързани, и по време на Соца също. Целия внос по "второ направление" се правеше с долари. В Кореком се пазаряваше с долари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин има 85% одобрение в РФ.

  07 Дек 2023 19:03ч.

  повече са, ама Той нали ни е скромничък

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Повече са ,

  07 Дек 2023 22:57ч.

  ама и 85 % стигат, колкото и да ти е тъжно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Като гледах как посрещнаха арабите Путин тия дни

  08 Дек 2023 8:40ч.

  И Кадиров беше там, и шефката на централната руска банла, и Лавров, доста народ беше.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво странно има

  10 Дек 2023 20:53ч.

  азиатски сатрапи да посрещат Путин като герой?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Керпеден

  08 Дек 2023 9:38ч.

  През март 2024 руснаците ще си преизберат Императора. Колкото и да се напъват някои да разцепят руското общество не се получава. Точно обратното. Западната пропаганда и санкции, подпомагането на 404 с вундервафе сплотява руснаците около техния Император и намерението му да промени Света. Той, Светът е вече друг, но предстои да видим залеза на златния милиард.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоя ще докара Матушката ви не

  08 Дек 2023 17:09ч.

  Само до фалит, но и до разпарчетосване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В чест на номинацията на Путин за пети пореден президентски мандат и като признание за заслугите му, яйцата започнаха да се продават ПОЕДИНИЧНО в Москва:)

  08 Дек 2023 21:51ч.

  https://t.me/Netvru/26418

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Володин: С времето Путин доказа своята ефективност. Победата на Путин на изборите- това е победата на гражданите на нашата страна

  08 Дек 2023 22:01ч.

  82-годишна ветеранка на труда от Тюмен покани Путин да посети казармата, където живее без отопление, без вода, без душ, без тоалетна, със срутени подове и прозорци, запечатани с мушама. Галина Калистратова също е инвалид трета група, но властите игнорират всичките й молби за помощ. Типична ситуация за Русия на Путин! И в същото време днес Путин "неочаквано за всички" обяви кандидатурата си за президент, което предизвика бурна и наглед искрена радост на цялата кремълска тълпа, която се надпреварваше и, изплезейки език, побърза да изкаже благодарност на "лидерът" за това негово решение . Затова Володин побърза да съобщи , че "победата на Путин на изборите е победа за гражданите на нашата страна, победа за Русия". И "победа" над кого?! Те вече са "победили" всички, които могат. Изборите са една имитация и не съществуват за обикновените руснаци, но фрик-шоуто продължава да изнася изродски представления. ---> https://neft.media/vse-regiony/materials/tualet-i-dush-na-ulice-otopleniya-net

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  09 Дек 2023 0:29ч.

  Последният тъдява, ти си се окъкал до над ушите, бе скъпи тавагищ. Давай', давай', можеш още, а ай-добре отвори побърканите укро-сайтове с "истини" за Руссия. Там има повече "вечни правдини" от укро-фашагите... Сега, вече препикани с ИИ на САЩисания паразит, те всички си идват на мястото - и тагарищината и сглобките и цялата диахория на "легитимната" влада. - Оти тази се самоизбира с ала-бали и от назначените умни и красиви чиновници и нищоправци - борци с клавиатурите на Виндовс 11 за Еврогейски и Евро-"ценности" на атлантиченцатата. ... - Ни повече, ни по-малко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БъгъИИ

  09 Дек 2023 16:41ч.

  глей-глей, бате, кво вика тоиа - чуй-чуй: никой не мож ни спре, нит да забави ръзвитиету на Росиата. темповете на ръстеж на БВП са по-високи сега, отколку преди санкцийти. зъплатити съ са увиличили, бате, а биуджетниа дифицит нема да е кътастрофа, придвид нискиа дълг. и броа на чуждити кумпании съ увиличавъ, бе! ми, само една война напраи и веднъга по-добре стана отпреди. и вече се научил, ръзбиршлий - колку по-бързу пойчи нови вуйни зъпочни дъ пускъ, толку по-бързу нинандминът шъ устани! мчи - ма, нейли луд за връзвъни тоиа нефелник, бе - ьъЪ? ем ги лъжи ората, ем и ги убивъ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой не иска да спира Путин и Русия да се самоубият

  09 Дек 2023 19:53ч.

  Нито САЩ, нито Китай

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ххахах

  09 Дек 2023 22:40ч.

  Тъпотията ти е неизлечима, съдба ... и гени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ко нее в САШ, къпим са в доларе, и мушками в дупитъта рускинчита, избегали от путлиристити да ни ги ибът за биз пъри

  11 Дек 2023 7:09ч.

  па тука си изкарват мумичитата дубре, стегат си чийза, па вашти внутшки ги нърезаа с бръснарски ножчщета

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вчера говорих с идин познат, той изкарва като трол пиши постинги по тарифата на Митруфанува

  11 Дек 2023 7:14ч.

  и внук му са върнал от Виликобретанея, и кат му искал неко лев, че не бил обменил ощи, и тоо дедо му му казал, че още не са им платиле от руското посолство, Митруфанова още не била пулучила куфара от Мусква, че ИМАЛИ ЗАБАВЯНИЯ, немали налични, и внук му като го фанал и го закачил с идин чингел утзад за гъза и го завлекал на градското бунищи, и му рекъл ДЕДО тука ви я местото на вас ЧЪВЕНИТИ БУКЛУЦИ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи