Коментари в профила на Тъкър Карлсън: Путин мина 1000 години история за 30 минути, а Байдън не помни кога е починал синът му

Коментари в профила на Тъкър Карлсън: Путин мина 1000 години история за 30 минути, а Байдън не помни кога е починал синът му

Автор за "Гласове": Юлия Семир Ел-хаким. Следвайте ни в Телеграм

Коментари, взети от профила на Тъкър Карлсън в социалната мрежа X, бивш Twitter, под интервюто на руския президент Владимир Путин. До събота следобяд интервюто в X е гледано от 177 млн. души и има над 56 хиляди коментари.

Винс Лангмън, САЩ: Владимир Путин току що за половин час мина през последните 1000 години история на Русия и Украйна в детайли и без бележки. Джо Байдън не може да си спомни кога е починал синът му. Бог да ни е на помощ!”

Андрю Тейт, САЩ: Путин беше мек. Той можеше да разкъса на части американското общество. Цялото интервю обаче се усещаше като да играе шах с моя баща. Нямаш никаква представа защо майсторът мести някоя пешка, а когато разбереш, вече е твърде късно”

Клей Томсън, САЩ:  Нямаше нужда Путин да разкъсва американското общество. Американското правителство се справя блестящо с тази задача.”

Пол Шипила, САЩ: Поздравления за Тъкър Карлсън, за историческото интервю с Путин. Фактът, че толкова много корпоративни медии се противопоставиха на това Тъкър да направи интервюто, означава, че той е постъпил правилно. Може да не харесвате Путин, но той е по-честен за американската политика, отколкото повечето американски политици”

ЛиберкратмедияТМ, САЩ: „Защо му е на Путин да атакува Америка. Ние си имаме демократи за целта”

Джун Слейтър, Великобритания: „След като изгледах това, вече виждам ясната картина. Хората могат да гледат това интервю и да се информират или да останат при едностранната пропаганда, с която ни захранват нашите собствени медии”

Дъ Куортъринг, САЩ: „Не се записах за урок по руска история. Бяха ми обещани крясъци и писъци от необуздан военен маниак.”

 Гейб: „Благодаря, Тъкър, за куража да застанеш срещу корумпираните западни медии. Те ден след ден разпространяват само лъжи и пропаганда за Украйна и вече цели две години е така. Най-накрая стана възможно да чуем и другата гледна точка”

Джоуи Манарино, САЩ: „Бих избрал Путин пред Джо Байдън винаги. За Путин Русия е на първо място и всеки лидер трябва да разсъждава така. Байдън реши да постави нацията, която ръководи, на най-последното място в своя списък от приоритети. Ние финансираме Украйна. Финансираме целия африкански континент. Финансираме Латинска Америка. Даваме жилища на нелегални емигранти. А за нашите собствени хора не правим нищо. Междувременно Путин поставя своята нация на първо място, независимо, че ръководи държавата си с твърда ръка. За мен това е добре. Винаги бих избрал твърдата ръка пред мекушав идиот като Джо Байдън. Много се радвам, че Тъкър направи това интервю и ни даде възможност да чуем гледната точка на Путин.”

Гари Питърсън, САЩ: „Тази секс сцена беше заснета с много вкус. Свещите придадоха настроение, а когато Тъкър се облегна на своята възглавничка, можеше да се види, че той вече е влюбен”

Мери Тели Баудън, САЩ: „Интервюто прилича все едно питам пациент за болката в ухото, а той започна да ми говори за обрязването си преди 40 години.”

Алекс, Германия: „Някои хора казват, че в момента, в който Путин си отвори устата, оттам излизат само лъжи и пропаганда. И всеки, който знае поне малко за историята, ще потвърди това след подобно интервю. Всеки аргумент, който Путин изтъкна, лесно можеше да бъде развенчан от някой с познаване на историята. Тъкър Карлсън не го направи нито веднъж и заля Путин с наивни и тесногръди въпроси и му даде платформа за пропаганда. Това не е журналистика, а е помощ на военен диктатор да разпространява пропагандата си.”

Браян Красенщейн, САЩ:  „Мога да ви гарантирам, че Путин лъже в това интервю. Но човека, когото трябва да обвиняваме, е Владимир Путин, а не Тъкър Карлсън. Работата на журналиста е да задава трудни въпроси и да остави зрителите да решат дали отговорите са истински или не. Тези, които се страхуват от лъжите, всъщност нямат доверие в собствените си способности да представят истината.”

Кейт Левчук, Украйна: „Забавно е да видиш как същите хора, които се оплакват от деменцията на Байдън, възхваляват несвързаната тирада на Путин, без да виждат в нея халюцинациите на един старец.”

Тексас, САЩ: „Можете ли да си представите какво щеше да стане, ако Джо Байдън беше седнал за два часа с чужд репортер?!?! Тайните служби щяха да прекъсват три пъти разговора, за да му сменят памперса”

Феми Фани Кайоде, бивш министър на културата в Катар: „Брилянтни отговори на Путин. Чух всяка дума. Без съмнение той е един от най-умните лидери на планетата днес. Интервюто беше изключително силно.”

Гейб, САЩ: „Руският президент Владимир Путин не е наш враг. Той има пълното право да защити своята страна и народ. Защо руският президент се превърна във враг? Защото не позволи Украйна да се превърне в поредната американска военна база, с оръжия, насочени към руските градове”

Билборд Крис, Канада: „Впечатлих се от това с какви детайли и енциклопедично познание Путин говори за историята. Байдън и неговите военнолюбиви предшественици (без да включваме Тръмп) винаги са говорили само най-общо. Те не познават историята, те говорят само ад хоминем. Израснах по време на Студената война, Западът и специално Америка, която наблюдавах отвън, винаги се е опитвал да изобрази руските хора като не-хора, като злодеи. Сега е същото. Хората на Запад нямат никаква представа защо се води войната в Украйна, освен че „Путин е лош”. Сами си правете изводите. Злодей или не, той изпреварва с три обиколки всички западни политици, намесени в конфликта, когато стане дума за комуникация.”

Мат Уолъс, САЩ: „Психопатите, които забогатяват от безкрайните войни навън, никога няма да вземат автомат и да се бият за страните, които твърдят, че подкрепят”

Дейвид Гогщ, САЩ: „Спомнете си за всички военни експерти по МСМ като малкия Адам Киндзингер, които ни казваха, че Владимир Путин е на смъртно легло. Това беше преди 18 месеца…”

Минди Робинсън, САЩ:  „Най-ужасната истина, която осъзнах и която се надявам америкаците да осъзнаят след това интервю: ние сме просто касичка в ръцете на дълбоката държава, която постоянно печели от войните, лъжите и всичко онова, което приписва на другите”

Алла Мефистофелис: „Великолепно интервю. Да, в Русия има пропаганда и едностранчиви новини. На Запад обаче е абсолютно същото. Но независимо от това западната демокрация самичика изкопа своя гроб. Сега всички вече могат да видят, че тя няма никакво бъдеще. Путин не е добрият герой тук (казвам го като рускиня, която напусна страната преди няколко години), но сега западняците вече могат да чуят отсрещната страна и тя звучи ужасяващо умна и здравомислеща. Много хора ще подкрепят Путин и Русия след това интервю, защото то показва контраста между него и Байдън, както и между него и останалите западни лидери.”

Гюнтер Фелингер, Австрия: „Да поканиш Путин днес, по време на война, в такъв формат е все едно да поканиш Хитлер да дръпне реч по радиото вместо Рузвелт по време на обсадата на Сталинград през 1943-та и да го оставиш безконтролно да говори и да оправдава операция Барбароса”

Отговор на Граф Конопенко към горния коментар: „Пич, юридически това не е война. Украйна не е обявявала война на Русия, нито Русия на Украйна”

АбСейм, САЩ: „151 милиона гледания за по-малко от 24 часа. Ако това беше холивудски филм, щеше да е най-печелившата продукция в историята на киното”

Лайфкоучинг Уелнес Сървинг, САЩ:  „Буквално виждам как малките емоджита с малките украински знаменца започнаха да изчезват от профили из целия туитър. Хората почнаха да свалят украинския флаг от снимките си. Спрете парите за Украйна”

САЩ: „Интервюто казва нещо, което винаги съм подозирал – военнолюбците във Вашингтон избиват народа на Украйна, за да ударят Русия”

САЩ: „Не му вярвам на Путин за всичко, но интервюто ме убеди, че той обича Русия и руснаците. Аз не искам да бъда руснак, аз съм американец, горд съм с това, но ми се иска нашите лидери да ни защитават така, както Путин защитава руснаците”

Майкъл К: „Не съм съгласен с Тъкър само за едно нещо, с това, че Тъкър каза, че Путин не е успял да обясни добре всичко. Да, той наистина се връщаше назад и после забързваше напред в историята, но в крайна сметка всичко това се оказа един изключително добре ушит златен гоблен. Можех да го слушам и три часа.”

Кейрън, САЩ: „Установих, че мога да слушам Путин с часове. Изключително интересен човек, който те хвърля в размисъл. Няма да твърдя, че е добър човек, но пред очите си видях, че е истински лидер, който внушава много повече доверие от нашите собствени лидери. Не че това е трудно за постигане”

Бени Джонсън, САЩ: „Тъкър буквално може да донесе мир на света с това интервю. Лъжите създават войните и робството и само истината ни освобождава и ни носи мир”

 

 

 

 

Коментари

 • Копейкин

  10 Фев 2024 17:05ч.

  Оказа се, че дедо Рони е бил с Алцхаймер когато ви фалира кочината. И сега ще е така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • някой трябва да плати сметката

  10 Фев 2024 17:18ч.

  Залагаш ли живота си за това?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Факт

  10 Фев 2024 17:20ч.

  Копейкин е герой от една от повестите на романа на Н.В. Гогол „Мъртви души“. Той е инвалид без ръка и без крак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  10 Фев 2024 17:31ч.

  Така е! Кочината ФАЩ с публичен дълг 130% от БВП и общ дълг 330% от БВП ще фалира. Неизбежно е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Факт Чекър

  10 Фев 2024 17:33ч.

  Оказа се, че нашичкият тука е още по-убедителен - той освен това е и негър травестит.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шепоти от Отвъдното

  10 Фев 2024 17:37ч.

  Оказа се, че след обилното преяждане следва рязък шут в корема. Весело прекарване на перитонита, New Amerikкan Century. BUY_BYE!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бензинджия

  10 Фев 2024 18:46ч.

  "Оказа се, че дедо Рони е бил с Алцхаймер..." -- то, и за коментари тука не се иска медицинско свидетелство...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  10 Фев 2024 19:02ч.

  Това ли е последната ти надежда?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • топ 10

  10 Фев 2024 17:30ч.

  Една от целите на Путин бе да припомни простичката, но забравена или даже непозната за определени общности и индивиди на Запад истина, че Русия е велика с хилядолетната си история, респ. с разпростряността на историческите си достояния през три епохи, докато САЩ, претендиращи уж да ни водят и да ни бъдат светъл пример, едва имат 250 годишна история, и то само в модерността, в чиито рамки всичко автентично човешко ускорено се профанизира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радвам се, че има разбрали

  10 Фев 2024 17:45ч.

  Гейб, САЩ: „Руският президент Владимир Путин не е наш враг. Той има пълното право да защити своята страна и народ. Защо руският президент се превърна във враг? ....... Защото не позволи Украйна да се превърне в поредната американска военна база, с оръжия, насочени към руските градове”

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво за мнението

  10 Фев 2024 17:46ч.

  Колко пъти сме се опитвали и сме коментирали този факт, но Гейб го е направил изключително добре. ......... Украйна поредната американска база!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изпортеното в американската обхода със заобикалящото ни

  10 Фев 2024 17:45ч.

  Струва ми се, че самият Тъкър Карлсън, а и някои от писалите в блога на Мъск под видеоматериала, възприеха обширния исторически ескиз на Путин като опит за бягство от отговор на поставения въпрос, очаквайки интервюто да протече обичайно, т.е. като talk show. Путин обаче беше наясно с това и го пресече в зародиш. Така изпъкнаха разликите в двата гещалта: докато за американеца ескизът през историята е досаден опит за измъкване от отговор, за културно форматирания руснак или европеец - е самият отговор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вярно, Путин още слес първия въпрос го парира

  10 Фев 2024 17:50ч.

  Малко обърка времето, вместо 30 секунди, 30 минути, но то и на Такър му бяха нужни тези минути да се освести.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Фев 2024 17:52ч.

  Като погледнеш Русия е фактор от Петър насам. В този смисъл с малко предхожда САЩ в бизнеса с империи. Инак Карсън да бе взел интервю с някой БГ патриот с 1300+ претенции или пък с някое маке(или укропитек). Ако някой има право да прави исторически ескизи то е май само др. Си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • по-малко линейни ист. асамблажи, плийз!

  10 Фев 2024 18:00ч.

  Факторният анализ не винаги е детерминистичен такъв. По-малко задълбавай в конвенционално-модерния общ исторически разказ. Свещената история не е задължително да се изобретява светски и под универсалистична критерология. Защо точно Петър І, ами не например княз Олег, както неслучайно и на шега вметна Илън Мъск?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Горките индианци

  10 Фев 2024 18:11ч.

  Не им е било съдено да са фактор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Фев 2024 18:29ч.

  Княз Олег (киевски?) Е бирник на Златната орда Има връзка със съвременна Русия колкото ние с Одрисите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Фев 2024 18:33ч.

  Обърках варягите. Както и да е- трудно ще да караш древната история до наши дни освен кат мит

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Тръмп

  10 Фев 2024 20:33ч.

  Олег не е Киевски, а Новгородски. И от коя династия е?... Точно така!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  10 Фев 2024 20:54ч.

  Що бе Ghost? Украинците и северните македонци успяват. И нашите брадъри им ръкопляскат. Може би щото им е далаверка. А?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Княз Олег (киевски?) Е бирник на Златната орда Има връзка със съвременна Русия колкото ние с Одрисите.

  10 Фев 2024 21:34ч.

  Не питай за ... да де. То само се обажда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Княз Олег (киевски?) Е бирник на Златната орда Има връзка със съвременна Русия колкото ние с Одрисите.

  10 Фев 2024 21:34ч.

  Не питай за ... да де. То само се обажда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  10 Фев 2024 22:54ч.

  Златната орда се появява 250 години след смъртта на Олег Мъдри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 350 години

  12 Фев 2024 8:47ч.

  Е сега ми се проясни защо Путин направи тая историческа екскурзия - тя е за функционалните неграмотници. Познанията на коментиращия княз Олег и Златната орда са по-зле и от на средностатистически американец. Между княз Олег и Златната орда има разлика от 350 години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Фев 2024 17:54ч.

  Практически интервюто с Путин се сведе до разговор за Байдън или Тръмп

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А реално Путин дори избягваше името на Байдън

  10 Фев 2024 18:10ч.

  Даже твърдеше, че не името е важно, а елита.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  10 Фев 2024 18:16ч.

  Какъв е извода от американските и английски коментари: Коментиращите са гледали интервюто. Какъв е извода от коментарите на козяшките тролове: Никой от тях не е гледал интервюто или не знае нито руски нито английски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • отвратен

  10 Фев 2024 18:42ч.

  Дори и да са го гледали, изобщо не са го осмислили! Но дежурните нападки и обиди срещу Путин и Русия са в изобилие...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • е като няма

  10 Фев 2024 20:21ч.

  както да кажеш от завист и натурална природна тъпата, какво очакваш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възход

  10 Фев 2024 18:47ч.

  Медийното резюме на интервюто на Владимир Путин с Тъкър Карлсън в прости цифри: традиционните западни медии бяха победени. Само за сравнение: Fox News е най-гледаната кабелна мрежа със средна аудитория от 1,85 милиона зрители на вечер в най-гледаното време. MSNBC има средно 1,22 милиона зрители. Популярният американски телевизионен канал CNN има средно едва 582 хиляди зрители. Интервюто на Тъкър Карлсън с Владимир Путин получи над 68 милиона гледания в "X" само за няколко часа. Хаштагът „Путин“ стана най-популярният в областта на политиката в американския сегмент на тази социална мрежа. Много потребителски коментари под поста на Тъкър Карлсън с публикуването на интервю с Владимир Путин и популярни карикатури в социалните мрежи гласят: „традиционните американски медии са мъртви“, „те нямат какво повече да предложат“.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 404

  10 Фев 2024 20:17ч.

  Малко хора знаят,че през януари 2022 година руската телевизия Спутник имаше по-голяма гледаемост в САЩ от CNN !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Невежа

  10 Фев 2024 19:26ч.

  А аз не знаех, че синът на Байдън е починал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Когато е бил млад има починал сина

  11 Фев 2024 3:15ч.

  Не този, който си развява гривата в Украйна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скоро ще сврши игото на...писдосите !

  10 Фев 2024 19:31ч.

  Медийното резюме на интервюто на Владимир Путин с Тъкър Карлсън в прости цифри: традиционните западни медии бяха победени. Само за сравнение: Fox News е най-гледаната кабелна мрежа със средна аудитория от 1,85 милиона зрители на вечер в най-гледаното време. MSNBC има средно 1,22 милиона зрители. Популярният американски телевизионен канал CNN има средно едва 582 хиляди зрители. Интервюто на Тъкър Карлсън с Владимир Путин получи над 68 милиона гледания в "X" само за няколко часа. Хаштагът „Путин“ стана най-популярният в областта на политиката в американския сегмент на тази социална мрежа. Много потребителски коментари под поста на Тъкър Карлсън с публикуването на интервю с Владимир Путин и популярни карикатури в социалните мрежи гласят: „традиционните американски медии са мъртви“, „те нямат какво повече да предложат“.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  10 Фев 2024 19:42ч.

  Хахаха, Гюнтер от Австрия, направо кърти с простотията си. Дедо му сигурно е ял бой при Сталинград,а той прави сравнения с печално известният си сънародник. Баси дИмократа. п.с. сигурно има тайна(май вече може и да не се крие от властите) стаичка със свастики, портрети на фюрера и пр.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Тръмп

  10 Фев 2024 20:36ч.

  Най - вероятно има и розови дантелени гащички.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ценен подарък за проучване и публикуване

  10 Фев 2024 19:46ч.

  Американският журналист Тъкър Карлсън е получил специален подарък на тема история от президента Путин - пакет с писмата на Богдан Хмелницки, в които са казани множество истини, умишлено премълчавани от украинската пропаганда и западните тълкуватели на историята. - https://vz.ru/society/2024/2/10/1252854.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой не коментира

  10 Фев 2024 20:18ч.

  ДУХОВНОТО в това интервю. Ще се изумите на какво недостижимо за нас ниво е руската църква. С духовниците там може да говорите на всякакви теми включително до кввнтова физика, извънземни и изкуствен интелект независимо от възрастта им. РАЗБИХА МЕ, и още повече заобичах православието.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори Очички

  11 Фев 2024 1:04ч.

  Не съм убеден, че разговорите за квантова физика и извънземни са определящи за нивото на една Православна Църква, НО си прав, че руската държава си е дала ясна сметка, че само чрез усилване на Православната Църква може да се постигне държавен и всенароден подем. Което впрочем доказва ясно нашата собствена българска история - когато сме се обръщали към Христос и Православната Църква сме били най-силни, и обратното. Това е положението. Време е да се върнем към нашия здрав корен. Православието е Истината и основата ни, без нея - изчезваме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан-1

  10 Фев 2024 20:20ч.

  Според последни данни интервюто към 20ч. на 10.02.2024г. е гледано от 170 милиона човека. Интересно колко ще се след още 2-3 дена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Достъпност до

  10 Фев 2024 20:50ч.

  Всъщност от гледна точка достъпност до оригинална информация е по-важно колко души са гледали, слушали или чели цялото интервю без редактиране независимо на какъв език. Вероятно вече са минали поне половин милиард.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Фев 2024 21:11ч.

  Каквото и да си говорим в Интернет е трудно да налагаш цензура. Както са се се убедили Роскомнадзор и ККП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха убеди се и ти

  10 Фев 2024 21:37ч.

  и стига флуди с глупостите си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво, Гласове!

  10 Фев 2024 21:40ч.

  Идеята ви е чудесна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мара канибала

  10 Фев 2024 21:54ч.

  Павел Шипилин за исторически многото случили се Украини (Покрайнини) на руската държава и беше ли нужно Путин да обяснява на Запада етимологията на този специфично руски термин? - https://dzen.ru/a/ZccbwyfcYBZnN2Nu

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слави

  10 Фев 2024 23:30ч.

  Наистина страхотно интервю между отличен журналист какъвто е Тъкър и един невероятен политически лидер какъвто е Путин. Няма място за сравнение между Путин и Байдън / които се ръкува с несъществуващи лица и след реч не знае накъде да тръгне /. Жалко за американците които си имат такъв ,, лидер", които не знае на кой свят е горкия. А най-безумното е че се кандидатира за втори мандат. Явно Джо е удобният кандидат. ,, Бог да не пази америка". За сметка на това с интервюто Путин показа на света, че е лидер от класа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • KILLER

  11 Фев 2024 9:49ч.

  всички американски английски френски и немски гении не струват колкото подметката на обувката на ПУТИН

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много добро представяне на Путин

  11 Фев 2024 18:57ч.

  Защо ли? Силата произтича от каузата. Човекът с кауза има цел. Колкото по-мащабна е каузата, толкова силата на човека е по-голяма. Не може да бъде засенчен, не може да бъде скрит. Учете се дребни и незначителни демократично измислени плъхове и канадски имитатори. Вие сте консуматори, а не демократи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи