Французин, завърнал се от Украйна: Европа въоръжава неонацисти, Буча е лъжа (видео)

Французин, завърнал се от Украйна: Европа въоръжава неонацисти, Буча е лъжа (видео)

Бившият военен има доказателства, че киевската армия извършва тежки престъпления, пише “Телеграф”.

 

Бивш френски военен и настоящ писател Адриен Боке, който прекара три седмици в Украйна, разказа ужасяващи неща за престоя си там.

В ефира на френско радио Боке заяви, че по време на хуманитарната си мисия в страната е видял украински войници да извършват откровени зверства и престъпления. „Поемам пълна отговорност за това, което казвам. Докато бях в Украйна, бях свидетел на военни престъпления. Всички те са извършени от украинската армия. Но във Франция не говорим за това. Когато се върнах бях шокиран. Френските телевизии канят хора, които никога не са били в Украйна и не знаят нищо за това, което се случва там. Те обаче си позволяват да спекулират за събитията. Между това, което чувам от телевизионния екран и това, което видях със собствените си очи, съществува истинска пропаст“, каза Боке.

Бившият военен обърна особено внимание на батальона „Азов“. Той разказа, че членовете му вършат страшни престъпления и както те, така и украинската армия използва цивилни като жив щит. „През нощта в къщите им се крият боеприпаси. А всички разрушени цивилни сгради, за които Киев обвинява Москва, всъщност са резултат от неточни стрелби от украински радикали“, категоричен е той.

„Азовците са навсякъде. С неонацистки униформи. Символите на СС и свастики са избродирани навсякъде по униформите им. Те не само не крият възгледите си, а ги разпространяват. Шокиран съм, че Европа въоръжава неонацисти“, каза Боке.

Той също така добави, че има видео материал, доказващ думите му и е готов да го използва, за да разобличи украинските престъпления. „Бях свидетел как украинските военни стреляха в коленете на пленени руски войници. Лично съм виждал американски оператори да правят фалшиви снимки и видеа, за да създават фалшиви събития. Прословутото клане в Буча е постановка. Телата на жертвите бяха местени от място на място и умишлено поставени по такъв начин, че да се получи шокиращ кадър, заяви бившият военен.

 

 

 

 

 

Коментари

 • Rattrack

  12 Май 2022 13:59ч.

  Сега ще се окаже, че и този французин е братовчед на Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ама вие сериозно ли никога не сте се натъквали

  12 Май 2022 14:15ч.

  на факти, доклади отпреди военните събития – на запдани журналисти впрочем –в подкрепа на думите на журналиста. Става дума за фашизъм и екстремизъм, подкрепян на държавно ниво. Украинските военни и паравоенни формирования не крият идеологията си. Снимат жестокостите си и ги качат в интрнет. Намерете ги – тези, които са ги правили, определено НЕ са братовчеди на Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ама вие сериозно ли нямате чувство за хумор?

  12 Май 2022 14:28ч.

  Както също и първосигнално коментиралите следващия пост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за - 14:28ч.

  12 Май 2022 18:29ч.

  Хората са изнервени, и аз също. Толкова лъжа и наглост на едно място, не е нормално. Разбира се, че са неонацисти или фашисти, все тая, изверги украински. Как са успели да ги манипулират до такава степен украинците, та те са умна и надарена нация ли, народ ли, няма значение, защо са тръгнали по този път? само за пари? За слава? За какво?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  12 Май 2022 14:11ч.

  Освен че е братовчед на Путлер, е и роднина по сватовство на етървата на Дачков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Млъквай

  12 Май 2022 14:13ч.

  бе Мунчо. Нещо по умно за дебилните ви глави не свалиха ли в опорните точки?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майничко,

  12 Май 2022 14:25ч.

  ще се окаже накрая, че само ти един едничък си зле информиран в Пловдив, заедно с учениците от софийските елитни училища, които бяха строени и заведени пред Руското посолство в Деня на победата, за да подкрепЯт Украйна ... Имаш извинение - пловдивчани ни отсрамиха като посрещнаха Митрофанова пред пам. Альоша...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тези, които са посрещнали Митрофанова, знаят ли, че е членка на партията ЛДРП на Жириновски?

  12 Май 2022 18:36ч.

  А брат й, който също беше депутат от тази партия, внесе закон за легализиране на ЧВК от главорези, затворници, нацисти като "Вагнер", "Спарта" и др., които изпълнняват геополит. задачи на Кремъл. Жириновски е кръстник на руския фашизъм. Значи, вие сте за ФАШИЗМА ли?!?!?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вагнеровци бяха ония в Сирия

  12 Май 2022 22:19ч.

  Които отрязаха главата и ръцете на някакъв сириец, снимаха, слушаха руска чалга и се кълчеха в такт. А накрая го провесиха за краката да виси. Това, което е останало. Главата и руцете се въргаляха долу.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Емил Димитров

  12 Май 2022 14:11ч.

  Ти закъсняваш понякога, истино...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • haho

  12 Май 2022 14:12ч.

  Ама естествено, всеки който каже лоша дума срещу укронацистите е или роднина на Путин или рубладжия. Запишете си го в устава- Украинската армия, всичките и помощни батальони и прочие са пухести белоснежни ангелчета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  12 Май 2022 14:14ч.

  Абсолютен неизвестник. Такива не хващат дикиш. Оливър Стоун е друга бира. И Жерар Депардийо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абсолюjните известници са на абсолютно

  12 Май 2022 14:33ч.

  подчинение на своите шефове, те пък на други. Този човек не е в медийна структура, очевидно, затова е свободен. Никой няма да го уволни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванчо

  12 Май 2022 18:16ч.

  Запомни Димитър Петков . Един от тримата наши глупаци като се върнат ще ти разправят на теб световно известния !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абсолютните известници струват скъпо

  13 Май 2022 7:20ч.

  А тоя им е свършил работата почти без пари, като му гледаме резултата. Като едно куче на нивата. Та резилът е и за публикувалите го.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  12 Май 2022 14:25ч.

  Макар и късно, Видов ден винаги идва, а когато настъпи денят на равносметката и оценката на историята, Украйна отдавна няма да я има, дано е само тя за назидание , ама едва ли !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Респект за смелостта на Адриен Боке,

  12 Май 2022 14:27ч.

  и за Sud radio! Засега това са редки птици, но ще стават повече и по-убедителни, въпреки обявената ни тотална медийна война. Интересно е да се проследят и позитивните коментари на много французи под клипа. Благодарности, Гласове, за публикацията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Както казваше омразният на Путин Владимир Илич -

  12 Май 2022 17:13ч.

  Полезен идиот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересно

  12 Май 2022 14:28ч.

  Всекидневно се пускат в Дачковото сайтче все статии от Франция или французи,били в Украйна.Абе то Франция да не е 100% русофилска,бе? Много плюят французите украинците.Май това са все от свитата на захранваната с путински пари мадам Льо Пен. А има и "статии" на американци,плюещи САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хексагон

  12 Май 2022 15:56ч.

  Франция не е 100 % русофилска, но има много русофили. И още повече ЛАТЕНТНИ русофили. Ако още нещо те интересува за Франция, питай, он ват есплике...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за -14:28ч.

  12 Май 2022 18:33ч.

  За 9 май в машите медии не дадоха нищо, а реално руските паметници, които са останали са покрити с гора от цветя, в знак на благодарност. В Латвия, багерист изнасяше цветятя и ги хвърляше.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Реалист

  12 Май 2022 21:54ч.

  Щатите си направиха Министерство на истината (Disinformation Governance Board). Няма нужда от коментар.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е,вече наби ли се в главата,че

  12 Май 2022 14:31ч.

  товарищ Путин и руските солдати пак са освободители и бият мръсните фашисти и нацисти в мръсната Украйна.Някой да има да се съмнява в обратното?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде са доказателствата или пак трябва да се вЕрва на имзислиците на рашистката пропаганда, кяото моме да си купи колкото такива журналя като Боке?!

  12 Май 2022 14:48ч.

  Няма как единични продажници да опровергаят БЕЗСПОРНИЕ доказателства, които бяха и продължават да се разследват от журналисти, криминалисти, патоанатоми, обществени организации от ЦЕЛИЯ СВЯТ. Напр. екипът от журналистът Дани Кемп, фотографът Роналдо Шемидт и видеожурналистът Николас Гарсия -> https://proveri.afp.com/doc.afp.com.327P8L2

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки сам си преценя на кои "имзислици" да верва

  12 Май 2022 15:00ч.

  Безспорни, безспорни - колко пък да са безспорни доказателствата на твоите доверени журналисти? Имаше обаче и един екип от ООН, който откри мааалко по-различна ситуация от широко популяризираната. Потърси, прочети, пък прецЕняй пак, ако искаш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До вЕрващия на имзислиците 14,48

  12 Май 2022 15:33ч.

  Който не вЕрва на имзислиците и скалъпените доказателствата на всЕкакви американски и еврогейски имиджмейкъри, студиа и производители на патетичен текст и видеосъдържание е тъп като галош или пък като гъ.!!!??? Хора, станете вЕрващи! Вярата ще спаси света!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако се запознаеш с историята на ООН

  12 Май 2022 15:37ч.

  и си дадеш сметка, че парцелът за сградата им, и значителна сума за строежа са от ... Дейвид Рокефелер и братиньовци, и че той, Д. Р. е бил председател на CFR (Council on Foreign Relations) в продължение на 34 години... https://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • The Times of ISRAEL

  12 Май 2022 14:49ч.

  https://www.timesofisrael.com/refuting-moscows-claim-satellite-images-show-bodies-were-in-bucha-for-weeks/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • BBC

  12 Май 2022 14:50ч.

  https://www.bbc.com/news/60981238

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това франсе лъже! По Нова тв казаха точно обратното!

  12 Май 2022 14:52ч.

  Аз на Нова тв ли да вярвам или на разума си? ...... Реторичен въпрос...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки ден излизат факти за зверствата на рашистите: CNN показа как убиват двама цивилни в гръб без причина

  12 Май 2022 14:56ч.

  https://edition.cnn.com/2022/05/11/europe/ukraine-video-russian-soldiers-shoot-civilians/index.html?fbclid=IwAR236HuK5mBTdf51i9ojmk8CYKZaKWHQ6V35D7-8eGsKJyetSrSqkHQqKZY

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха-ха!

  12 Май 2022 15:09ч.

  Тази слугинска на сатанистите телевизия CNN съвсем ти е промила мозъка. Ти си безнадеждно зомби... Опитваш се да хапеш в този форум и да заразяваш със сатанизма си. Напразно се хабиш. :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма нужда даже да го гледаме

  12 Май 2022 15:20ч.

  ИМА и ЩЕ ИМА украинци в руски униформи, снимани в постановки за провокации.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, CNN

  12 Май 2022 15:42ч.

  които загубиха 90% от зрителите си след началото на пЛандемията, заради лъжите които разпространяват без спир... И им се наложи да се включват в съвместни проекти с "нашата" NOVA (ЦРУ) TV... Внимавай, да не останеш единствен сред шепата заблудени, които все още ги гледат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това е хладнокръвното убийство, заснето още през март, при която рашистите осъзнават късно, че камерата в офиса ги снима как разпиват, един я удря...

  12 Май 2022 20:13ч.

  Но, записите вече са възстановени и свидетелстват за военното им престъпление, за което са пуснати за межд. издирване. Донякъде може да ги спаси, ако си стоят в границите на руския концлагер, но... там пък ще срещнат възмездието. -> https://www.bbc.com/news/av/world-europe-61426127

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ники

  12 Май 2022 20:14ч.

  Хубаво е,че идиотите по цял свят имат визможност да гледат СНН,че ако оставим на американците лъжливата телевизия трябва да бъде закрита,защото няма кой да е гледа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  12 Май 2022 15:00ч.

  интересно за какви пари този “журналист“ повтарја лъжите на Рашистка Фашагија(РФ)? Тој видја ли в Буча как преместват телата на убитите(които бјаха уж живи и ставаха след след видеото)? Имаше 20 по главната улица на Буча, а останалите 400 убити в мазета, кладенци, заровени в дворовете и в масови гробове...има 18 френски съдебномедицински специалисти в Буча.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вапцарiв

  12 Май 2022 15:10ч.

  Ужасно, ужасно, разказвате сякаш там сте били! Само че експертите на ООН, които наистина са били там, са документирали убийства на 50 (петдесет) цивилни. Без да коментират кой и защо ги е убил. Всеки живот е ценен, разбира се, но от 50 до 420 има известна разлика. По принцип, де, за теб вероятно няма значение - работата си е работа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Че си офцъ - това си го признаваш. А че си слабоумна офцъ - откъде да знаеш?

  12 Май 2022 15:19ч.

  Ти на лъжата вярваш и истината е лъжа за теб. Постановката на укро-нацистите в Буча е толкова прозрачна и наивна, че само малоумните и слънчасали от западната пропаганда овци не можаха да отсеят абсолютната фек-новина за уж руско клане в Буча. Неслучайно Зеленски избра Буча=butcher['butʃə].

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  12 Май 2022 16:14ч.

  дебил смотан, тъпата увсъ си ти, но си толкова тъп, че дори сарказма ми не си в състојание да разбереш. Има 18 френски съдебномедисцински специалисти В Буча, имаше 420 убити цивилни(преди 3 седмици), всички убити ги изровиха от масови гробове и дворове, събраха свидетелски показанија. Но тъпанарите повтарјат рашистите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  12 Май 2022 16:34ч.

  за неосведомената уфсъ Вапцарiв-има разлика между стотици (Hundreds of bodies discovered) и 50(според теб), нали, визирам статијата от линка. /https://sunshinenews.pk/french-police-officers-probe-bucha-mass-grave/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Офцо тъпа, слънчасала,

  12 Май 2022 16:50ч.

  как не разбра, че постановката е на укро-нацистите по поръчка на хазар Зеленски, който ги върти на кутрето си, както и теб те върти? Чак на 4-я ден след като руснаците се оттеглиха от избраното Буча=butcher (касап), се появиха пресните трупове, които ги нямаше в деня след като руснаците напуснаха...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Брей, този Зеленски върти на пръста си цял свят и експерти, патоанатоми, крими журналисти, разследващи от международни организации

  12 Май 2022 18:15ч.

  Мъка, мъка... Утьо-Путьо никой не можа да завърти на пръста си и да зомбира освен местните путлерски подлоги:)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  12 Май 2022 18:34ч.

  до дебила на 12 Май 2022 16:50ч.пишеш за 20, аз пиша за поне 420 убити цивилни, от тјах 400 заровени в дворове и масови гробове. А убитите по улицата на видеото ставали след видеото, отмествали се за да не ги сгази колата, ама били умрели, които ги местили , ама не били там, когато руснаците напускали, ама нјакое друго дебилско објаснение за български дебили

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ноле

  12 Май 2022 18:50ч.

  Промит укромозък,що не го духаш?! Дебил!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Квалификациите и обидите не са аргумент в който и да е спор

  12 Май 2022 20:04ч.

  Само доказват колко изнервени и отчаяни са рашистите и техните подлоги в БГ, че краят ви наближава. Друг е проблема ви, че нямате нито един аргумент да защитите тезата на рашистите. Предумишлените убийци няма как да имат аргументи в тяхна защита и ще си понесат последствията, както и възмездието.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Истина - дело тонкое

  12 Май 2022 15:03ч.

  Да верваш напълно било на ЦНН-ББЦ-АФП и прочие от едната страна е все едно да верваш безрезервно на Риа Новости и ТАСС от другата. И едните, и другите са пропагандни отдели към съответните си началници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цялата рашистка нация, водена от Путин, изповядват канибалската идеология на проф. Александър Дугин: ""Убивай, убивай, убивай. Повече не трябва да се говори. Като професор мисля, че е така."

  12 Май 2022 15:04ч.

  Цяла нация (с малки изключение) изповядва култ към Танатос срещу целия свят и се стреми да изпрати целия свят в небититето, за да се "възроди" битието на "Русский мир". Защо не пробват ПЪРВО да започнат от себе си, за да докажат чудовищната си идеология?! -> https://www.svoboda.org/a/gde-tsentr-ada-mihail-epshteyn---o-repetitsii-kontsa-sveta/31831918.html#comments

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Амчи то вий от друго не разбирате, ве!

  12 Май 2022 15:07ч.

  фашизоиди

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зомбираният #12 Май 2022 15:07ч., колко пъти да ви се обяснява, че според науката Путин и Русия са фашисти!!!

  12 Май 2022 15:55ч.

  https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2022/04/03/4332047_da_spored_naukata_putin_i_rusiia_sa_fashisti/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това същата нАука ли е, която предричаше, че всички ще измрем от ковидалната "чума"? И че ако се шприцоваме смъртта няма да е толкова тежка, а?

  12 Май 2022 16:01ч.

  Задръж си я тази нАука за себе си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руски икономист: Режимът на Путин е класически фашизъм

  12 Май 2022 18:29ч.

  https://www.clubz.bg/125989-ruski_ikonomist_rezhimat_na_putin_e_klasicheski_fashizam

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 14 критерия, по които режимът на Путин е фашизъм

  12 Май 2022 18:32ч.

  https://boulevardbulgaria.bg/articles/fashistki-li-e-rezhimat-na-putin

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хахаха

  12 Май 2022 19:36ч.

  чисто научно един от първите фашисти е хан Кубрат, първата фашистка държава е Велика България...:))) Доводи: притчата за снопа пръчки/няма да я преразказвам/...та сноп пръчки на латински е fascia/фашия/...:))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ники

  12 Май 2022 20:17ч.

  Мале само като видя източника дневник и ти става ясно.Тия от дневник ако американското посолство заяви,че Земята се върти около Плутон,да знаете ще го докажат:)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мусолини, "бащата на фашизма", на своите комунистически колеги в италианския парламент през 1921 г.:

  12 Май 2022 21:17ч.

  "Между нас и комунистите няма политически афинитети, но има интелектуални. Ние, като вас, считаме за необходима централизирана и унитарна държава, която налага желязна дисциплина на всички индивиди, с тази разлика, че вие ​​стигате до това заключение чрез концепцията за класа, а ние стигаме до това чрез концепцията за нация."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Георги Федотов, изключителен руски философ в емиграция, пише в края на 30-те години на миналия век:

  12 Май 2022 21:18ч.

  "Болшевизмът е култура на тоталитарна злоба. Русия е най-последователната фашистка страна. Струва си да си припомним, че Ленин е този, който изобретява тази форма на държава, за да бъде по-късно заимствана от Хитлер и Мусолини. И че социалната същност на московския фашизъм не се различава от немската му разновидност."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руският философ и интелектуален лидер Николай Бердяев го повтаря:

  12 Май 2022 21:19ч.

  "Сталинизмът или с други думи, комунизмът в процес на изграждане се развива в своеобразен руски фашизъм. Той включва всички характеристики на фашизма: тоталитарен режим, държавен капитализъм, национализъм, култ към лидера и като негова основа милитаризирана младеж."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От кой точно труд на Бердяев

  13 Май 2022 10:55ч.

  е горния "цитат" ще уточниш ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  12 Май 2022 15:16ч.

  някой да ми отговори:зашто нъполеон ходи на екскурзия до москва

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не знаИш?

  12 Май 2022 15:31ч.

  Да му поизмръзнат мъдурите, значи! Влезе в Русия с 600 000 глупаци, излезе с 25 000 глупаци! Земата на Русия затова е житница на света. Не само заради Наполеон.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А също така е интересно да се наблюдава под какви публикации

  12 Май 2022 15:22ч.

  бива активиран проукронацисткия тролетариат - актвиран "по тревога", за да размива ефекта от публикациите и да всява съмнения в източниците... А защо - това е пределно ясно - поради страх от живите свидетелства и от истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Владимир Квачков: победы без выхода на западные границы СССР не будет!

  12 Май 2022 15:31ч.

  #мобилизация #9_мая #специальная_операция Владимир Квачков: победы без выхода на западные границы СССР не будет! РОЙ ТВ В студии футуролога Максима Калашникова – Владимир Квачков. Как понимать заявления Володина и Пескова о том, что никакой мобилизации в РФ не будет? https://www.youtube.com/watch?v=Pjq02RoQUys

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • PolitiCheck: Видеото с “труп, който пуши цигара в Буча”, е от руски музикален клип

  12 Май 2022 15:36ч.

  https://factcheck.bg/politicheck-videoto-s-trup-kojto-pushi-cigara-v-bucha-e-ot-ruski-muzikalen-klip/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  12 Май 2022 15:36ч.

  На сайта на "Афера", видеото е с превод на руски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мимето

  12 Май 2022 15:38ч.

  Дай линк.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  12 Май 2022 15:59ч.

  https://afera.bg/%d0%be%d1%82-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be-%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5-%d1%84%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%86%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d1%83/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мимето

  12 Май 2022 15:37ч.

  Интервюто е с продължителнот от 50 минути. Не може ли да му се сложат български субтитри?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Франсето Боке

  12 Май 2022 15:38ч.

  заби четвъртит дебел колец в пръдливата задница на Еврогейския съюз! Макрон, онази г-жа Лайнян и всички дебили в Гейропа като се завъртат да лъжат за Русия, забитият им колец ще се поклаща от пръдливите им задници!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я да видим кои са "... с неонацистки униформи, символите на СС и свастики..."

  12 Май 2022 15:41ч.

  https://informnapalm.org/bg/priznaci-za-neonacistka-ideologiya-sr/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хърватският журналист Гордан Малич: Путин ще денацифицира Украйна, а неговият командир на паравоенната групировка "Вагнер" е татуиран със знаци на СС "като великденско яйце"

  12 Май 2022 15:44ч.

  https://dugopolje.org/malic-putin-bi-denacifizirao-ukrajinu-a-njegov-zapovjednik-paravojne-skupine-wagner-je-tetoviran-ss-oznakama-ko-uskrsno-jaje/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неонацисти от Санкт Петербург в служба на терористичната организация "Луганската народна република"

  12 Май 2022 15:45ч.

  https://informnapalm.org/1102-pyterskye-neonatsysty-na-sluzhbe-terrorystycheskoj-organyzatsyy-luganskaya-narodnaya-respublyka/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руски неофашисти служат в армита на Русия

  12 Май 2022 15:51ч.

  https://informnapalm.org/bg/rusky-neofashysty-sluzhat-na-rusyya-pod-prykrytyeto-na-chvk-vagner/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Власовци, нацисти и белогвардейци на служба на Донецката Народна Република

  12 Май 2022 17:51ч.

  https://informnapalm.org/780-vlasovtsy-fashysty-y-belogvardejtsy-na-sluzhbe-dnr/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руските нацисти са по-корави от украинските нацисти

  12 Май 2022 15:57ч.

  За това Украйна ще бъде сведена до размерите на Унгария, ако въобще остане да съществува като суверенна държава

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кръстникът на руския фашизъм е Владимир Жириновски

  12 Май 2022 15:57ч.

  Ето защо: https://theins.ru/en/opinion/sergey-medvedev/250274

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Doksan Dokuz

  12 Май 2022 16:04ч.

  Руски негри от Абхазия служат като доброволци в армията на ДНР!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За разлика от тукашните путлеристи два месеца след войната, броят на руснаците, доверяващи се на държавните пропутински телевизии и медии, пада с 30%

  12 Май 2022 16:05ч.

  Трябва да си много жалък аутсайдър, който е неспособен да си хване живота в собствени ръце, за да вярваш и се надяваш "бащицата" Путин да те ОПРАВИ:) ---> https://theins.ru/en/news/251162

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  12 Май 2022 16:38ч.

  само българскитѕе тъпанари безрезервно вјарват на Баштицата Путин, нито българската историја знајат, нито мислјат, пълен мрак в главите им...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Observer

  12 Май 2022 16:39ч.

  Крайно неубедително. Трябва или да си трол и да се преструваш, че си повярвал, или краен наивник. Французинът със сигурност не е бил сред първите влезли в Буча и заснели кадрите, не е бил свидетел, при взаимен обстрел няма как срутените сгради да са единствено дело на украинците, такива са и другите му твърдения,

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ал Джазира публикува видео от хладилен ТИР с убити руски войници, за които Русия е изпратила чували, но отказва да ги прибере и предаде на смействата им за погребение

  12 Май 2022 16:43ч.

  Дори, когато куче или котка умира, нормален човек не се държи така. Във видеото една украинка Олга разказва:"Преди имахме красиви паркове, планове за живота, работа, свобода на мисълта, свобода на движение, избор на език и тогава русия дойде да ни спасява, и ни освободиха от къщите, работата, някои от техните ръце или крака, други от живота.." https://www.youtube.com/watch?v=RWpT4P8GuDE

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Верваме, верваме, с цялото си сърце, разум и г_з верваме!

  12 Май 2022 17:03ч.

  Я пробвай пак с нещо по-сериозно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lenta.ru: Русия оставя труповете на своите войници в Украйна

  12 Май 2022 18:10ч.

  http://web.archive.org/web/20220509065839/https://lenta.ru/news/2022/05/09/ssha_khidzhab/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Menta.gnu

  12 Май 2022 18:47ч.

  Е много ясно, та нали са на руска земя - защо да не ги оставя?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • българин

  12 Май 2022 16:52ч.

  Браво на този сайт dnevnik.bg , чи се осмели да публикува едно по различно становище от очевидец!! Останалите ни джурналя , винаги съм казвал се разпяват, след като някой им даде тон!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тук са гласове, вкл. и твоят глас

  12 Май 2022 17:09ч.

  Нещо си се объркал. Виж по-горе кой е автор: Гласове

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Франсето разказва как укро-нацистите

  12 Май 2022 16:58ч.

  са докарвали пленените руски войници с микробуси и са ги питали войник ли си или офицер... Сваляли са ги от микробусите и войниците са прострелвани в коляното, а ималите нещастието да си признаят, че са офицери, са ги застрелвали в гравата. Толкова за така наречената "украинска армия". Военнопрестъпници. Очаква ги нов Нюрнбергски процес, но в Русия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И разбира се, когато са извършвали военните си престъпления, тъпите украински укро-нацисти

  12 Май 2022 17:11ч.

  са поканили за свидетел въпросния французин, за да разкаже на света за тях. Което можем да си обясним единствено с факта, че са унтерменши, неспособни на елементарни сметки, кое им е изгодно и кое не.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ти каза, че са тъпи укро-нацистите!

  12 Май 2022 18:03ч.

  Споделям казаното от теб, защото ако бяха умни, нямаше да слугуват на хазарите от юдо-сектата Хабад Любавич, които ги използват, за да избият, прогонят и форматират слявяните в Украйна като роби на дълбокия Хазарски юдео-каганат. И като такива роби са се доверили на франсето от любимия запад...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Франсето разказва как укро-нацистите

  12 Май 2022 17:04ч.

  са докарвали пленените руски войници с микробуси и са ги питали войник ли си или офицер... Сваляли са ги от микробусите и войниците са прострелвани в коляното, а ималите нещастието да си признаят, че са офицери, са ги застрелвали в главата. Толкова за така наречената "украинска армия". Военнопрестъпници. Очаква ги нов Нюрнбергски процес, но в Русия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За два еднакви поста

  12 Май 2022 17:12ч.

  трябва да ти платят като за един.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки съди по себе си

  12 Май 2022 17:44ч.

  Нали така! Знаеш си тарифата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Къде бяхте през последните 8 години, когато Украйна избиваше руснаци в Донбас?"

  12 Май 2022 17:09ч.

  Какво всъщност се е случило в Украйна и Донбас през последните 8 години? Анализ с хронология и факти: https://www.youtube.com/watch?v=5yLxnGHGnSo

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не им отърва на запада да признаят грешките си, защото Русия ги хвана по-бели гащи.

  12 Май 2022 17:15ч.

  Оттук насетне е трудно да се защитят освен с манипулации. Затова държат този грозен език и поведение. От страх. Ами ако си признаят, че са пораженци колко ли от тези дето са с наточени зъби ще им цепят басма. Не че има значение. Никой няма да им прости, но ще си удължат с малко незавидния си животец докато се счупят непоправимо. А това е целта на Путин. И ще я постигне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласове, имайте малко мярка

  12 Май 2022 17:15ч.

  Преди имахте някаква репутация, вече нищо не остана от нея

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  12 Май 2022 17:21ч.

  кое е извън мярката? и каква е мярката? оруелския новговор, който ни облъчва по цял ден от всички либерастки грант медии? коя е мярката? истината на "Цивилизования запад", който лъже, както диша? като не ти харесва 'оди в дневник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кико

  12 Май 2022 17:17ч.

  Помните ли Фондерпсихо как се хилеше в Буча?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Amnesty International

  12 Май 2022 17:34ч.

  https://www.amnesty.org/en/latest/news/2022/03/latest-news-on-russias-war-on-ukraine/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  12 Май 2022 17:41ч.

  даваш линк на организация, която явно и неявно се финансира от Запада? и очакваш там да пише, нещо различно от обичайните либерастки лъжи?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Медуза" пусна критично видео, доказващо убити цивилни в Буча, докато руските войски са били разположени в Буча

  12 Май 2022 17:37ч.

  https://meduza.io/feature/2022/04/07/meduza-publikuet-vazhneyshuyu-videozapis-dokazyvayuschuyu-chto-mirnyh-zhiteley-v-buche-ubili-v-to-vremya-kogda-v-gorode-stoyali-rossiyskie-voyska?utm_source=telegram&utm_medium=live&utm_campaign=live

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  12 Май 2022 17:41ч.

  джанъм, кой финансира медуза?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха-ха!

  12 Май 2022 17:50ч.

  А на следващия ден, след напускане на Бъча от руските войски, кметът на Буча доволно се усмихва и се радва на "победата" и нито дума, нито вопъл, нито стон за собствените си съграждани, защо???? Защото все още на са избити от укро-нацистите. Впрочем, укро-нацистите влизат на третия ден и избиват лоялните към Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • уж демокрация, но като се погледне отблизо се вижда фашизъм

  12 Май 2022 17:45ч.

  Явно ситуацията излиза извън контрол, щом труженичките на Капитал толкова са побеснели тук. Спестете си сорошоидните линкове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Труженичките на Капитал

  12 Май 2022 17:54ч.

  даже плагиатстват, уж те били пуснали разобличителния материал, по-горе! Събирали са ги от околовръстното, на отбивката за Симеоновския лифт...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Поискаха цигари и го застреляха в главата"

  12 Май 2022 18:53ч.

  https://www.actualno.com/europe/poiskaha-cigari-i-go-zastreljaha-v-glavata-amnesty-sybra-istorii-za-ubijstva-na-civilni-kraj-kiev-news_1736879.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lenta.ru: Русия ще бъде принудена да плати на Украйна многомилиардни репарации

  12 Май 2022 18:54ч.

  http://web.archive.org/web/20220509071109/https://lenta.ru/news/2022/05/08/sank/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Профилактика

  12 Май 2022 19:01ч.

  Хе-хе! Вие да не мислите, че ЕС и САЩ ще дадат пари за възстановяване на домовете на хората в онези днешни украински области, които станат като републики под руско политическо влияние? За ЕС и САЩ, щом са в територии под руски контрол, значи не са хора. Хе-хе!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стига мокри фантазии от либерасти

  12 Май 2022 19:03ч.

  Никой не може да я принуди, защото ще изяде дубината по кефоча, и то ядрена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  12 Май 2022 19:11ч.

  Браво на смелостта на един истински честен журналист.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето това е красиво:

  12 Май 2022 21:07ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=8BDeIGOJ6xc

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Плитко и нескопосано

  12 Май 2022 21:55ч.

  Че в Буча ачик си личеше,че е нескопосана холивудска постановка. Под и около нито един труп нямаше кръв,а татк се лее кръв от застреляните руски войници даваха много пъти. На всички трупове лицата бяха неразпознаваеми,ме бяха посочени имената на убитите... Плетко,плитко и нахално нескопосано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Европа въоръжава неонацисти, Буча е лъжа (видео)

  12 Май 2022 22:17ч.

  И какво показва видеото? Истината за украинските нацисти и руската армия освободителка? Или лъжливите обяснения на един руски наемник? Който дори няма елементарната интелигентност да измисли нещо що годе убедително, а просто е разменил местата на убийци и жертви. И ние като някакви идиоти трябва да се хванем на това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, идиотите вярват на CNN, Нова, БТВ, ТНТ...

  13 Май 2022 0:55ч.

  Нова, БТВ, ТНТ... Всичките тези телевизии, подчинени на сатаНато.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каква вяра, бе, това да не ти е църква?

  13 Май 2022 7:13ч.

  Тук ти пробутват някакви бълвочи под формата на журналистика

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хехе

  13 Май 2022 9:22ч.

  А къде не е така при днешния сатанински тоталитаризъм на западащите? Там е същото, не само тук.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бълвочите са тези на БНТ, БТВ, Нова (ЦРУ)...

  13 Май 2022 11:44ч.

  ................CNN..........EvroNews.............

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Затова четете най-популярната руска медия Lenta.ru: Путин отприщи една от най-кървавите войни на 21-ви век

  13 Май 2022 14:38ч.

  http://web.archive.org/web/20220509065836/https://lenta.ru/news/2022/05/09/minoboroni/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "ГЛАСОВЕ"

  13 Май 2022 8:29ч.

  продължава да разпространява най-примитивната руска пропаганда. Дали "ГЛАСОВЕ" осъзнава, че това примитивно ниско ниво е обида за неговите читатели?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • глоса

  13 Май 2022 9:20ч.

  Ти как си представяш свободната и дискусионна медия? Все още по социалистически или по типично фашистки? С тая разлика, че такова интелектуално качество на човешки материал, каквото изкарваше социализмът, вие не можете да изкарате, ако щете и да се скъсате от лозунги и наливане на пари от пусто в празно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Свидетелствата" на Адриен Боке са ФЕЙК!

  17 Май 2022 22:55ч.

  https://www.stopfake.org/bg/kak-frantsuzint-adrien-boke-opravdava-ruskite-prestpleniya-v-bucha/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи