Филип Киркоров за Зеленски: Моят стар другар от снимачната площадка твърде много влезе в ролята

Филип Киркоров за Зеленски: Моят стар другар от снимачната площадка твърде много влезе в ролята

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руският певец от български произход Филип Киркоров коментира попадането си в санкционния списък на Украйна на страницата си в Instagram. Изпълнителят публикува кадри от видеото към песента „Just Give“ и се обърна към президента на Украйна Володимир Зеленски. „Моят стар другар и партньор на снимачната площадка твърде много влезе в ролята, а сценарият, който му изпращат отвъд океана, води до пепелта и него самия, и страната, която му е поверена“, подчерта певецът, съобщава ТАСС.

"За съжаление, фанатичните хора, които са завладели пропагандата и новинарските програми, не позволяват на хората да чуят техните роднини, приятели и други алтернативни мнения и новини. Междувременно имах късмет, само моите песни бяха забранени, да, зайчето ми", пише Киркоров.

Певецът отбеляза, че „приема поздравления“ за включването на песните му в списъка със санкции, а също така благодари за признанието на неговия талант, значимост и популярност.

„Моят стар другар и партньор на снимачната площадка твърде много влезе в ролята, а сценарият, който му изпращат отвъд океана, води до пепелта и него самия, и страната, която му е поверена“, подчерта певецът“, подчерта певецът.

Киркоров нарече попадането си в санкционния списък на Украйна проява на „културата на отмяна“, която изкривява реалността и е хвалена от Запада. Според певеца културните ценности отдавна са унищожени в западните части на Украйна, които „като деца се подчиняват на звуците на флейтата на Хамелинския свирач“.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски подписа в събота указ, според който властите на страната наложиха санкции на оперната певица Анна Нетребко, руския режисьор Никита Михалков, певеца Филип Киркоров и още 117 души. Санкциите, наред с други неща, включват блокиране на сметки, спиране на изпълнението на икономически и финансови задължения, прекратяване на културния обмен и сътрудничество, забрана за влизане в Украйна, лишаване от украински държавни награди и др. Тези ограничения трябва да останат в сила десет години, отбелязва ТАСС.

След включването на Филип Киркоров в санкционния списък в интернет отново стана популярно едно десетгодишно видео от съвместно участие на певеца с Володимир Зеленски в развлекателна програма.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

Коментари

 • логика на американското безкултурие: от култура на забавлението - към култура на отмяната

  09 Яну 2023 11:16ч.

  Чавка е изпила ума не само на англосаксонците, но и на директивно поробеното чрез мантрите и парите им западно човечество. Събуждането от опиатната кома ще бъде внезапно и никак не забавно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Светльо

  09 Яну 2023 11:39ч.

  А рускоезичното човечествто да не би да е трезво? Чавка е изпило ума и на рускоезичното, и на западното човечество. Демоничната лудост не познава граници и народи. Нормалните хора са натикани в ъгъла от изпадналия в алкохолен войнстващ кока, делириум Изток и псевдолибералния, джендъраски, зелен Запад.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия се бори за полагащото и се по право. А вие сте ненормални и ще бъдете изтрити от историята заедно с потомствата си.

  09 Яну 2023 11:49ч.

  Няма бъдеще за петстотин години гнилото сляпо черво на историята, минаващо за "цивилизация" на Запад.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Светльо

  09 Яну 2023 12:58ч.

  Не четеш какво пиша, но е типично за слепия русофил. Русия се борела, първо прочети какво съм написал, осъзнай го, а после виж какво става вътре в клетата Русия, че надминаха Запада в градежа на дигиталния концлагер, па тогава пиши кой е нормален и кой не.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  09 Яну 2023 13:23ч.

  Светльо, добре си го написал. Ама деби.ните по Иво Христов са много, съмнявам се че професора е смалил бройката им. И това е по цял свят. И те са навсякъде- и при т.нар. евроатлантици , които стават и лягат като плюят Русия , ама и при т.нар. русофили , които са русофили щото мразят англо-саксите, а не щото разбират нещо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аре

  09 Яну 2023 14:29ч.

  Много тъпо звучите и двамата (псевдо)неутрални, тука нещата са поставени в контекст и лесно може да се прецени кой крив, кой прав.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Франк & Щайн

  09 Яну 2023 17:41ч.

  Сенилни администрации + политически шутове + мултимилиардери + моралнодеформирани каузи + много пари + разнообразни зависмости и личностни девиации, превърнати в пример и стандарт - това е манджичката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Светльо, баце, спри ги тез дроги, че лошо!

  09 Яну 2023 22:10ч.

  Козяк, незачет! Опорките днес много нефелни, бе! А, и зельо, пардон, светльо, днес козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз бе

  09 Яну 2023 22:18ч.

  А рашките въобще нямат акъл!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ами, някаква пагубна култура на отмяната е обзела "елитите" на управление и на Запад, и на Изток

  09 Яну 2023 11:50ч.

  Случаят с Алла Пугачова?! Последно прочетоха, че в Русия федерално се издирва филантропа Борис Зимин. През 2016 г. Борис и Дмитрий Зимин основават Фондация "Зимин", организация с нестопанска цел, която подкрепя науката и образованието в Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вече 10 години Путин оправдава законите за "чуждите агенти", позовавайки се на "американския опит"

  09 Яну 2023 11:58ч.

  И те все повече се използват от Кремъл за преследване, унижаване и обезличаване на руската култура и техните дейци. ---> https://meduza.io/feature/2022/12/02/10-let-putin-opravdyvaet-zakony-ob-inoagentah-ssylayas-na-amerikanskiy-opyt-i-postoyanno-obeschaya-ih-uluchshit

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наистина такъв закон е създаден най-напред в САЩ

  09 Яну 2023 12:05ч.

  През 30-те години германския националсоциализъм и лично Хитлер са били изключително популярни зад океана, имало е многобройни организаци тип НПО, финансирани от Германия. Досущ като днешна България с американските НПО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Американския опит

  09 Яну 2023 17:00ч.

  https://www.justice.gov/nsd-fara

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интереса клати феса

  09 Яну 2023 12:11ч.

  Киркоров пресметна и калкулира, че сумата от несигурните му концерти в САЩ, Германия, Кипър и България...е несравнимо по-малка от сумата в Русия, Армения, Белорус и Дубай. И избра руското ! Алла, Галкин, Слепаков...избраха губещия бизнес.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калкулиращите мишки набеждавет всеки

  09 Яну 2023 12:33ч.

  в собствените си наклонности...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пепо

  09 Яну 2023 13:54ч.

  А,а, сигурно Заю Баю е играл на криеница.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  09 Яну 2023 12:13ч.

  няма български произход Киркоров, представя се за българин в Русия, но не е, майка му е рускиня, баща му арменец, роден е в България, във Варна и дори следва българската традиция за имената на децата, дъщеря му носи името на майка му, пее български песни, на български в България, на руски в Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ама влагайте мялко мисъл

  09 Яну 2023 12:37ч.

  Щом е роден в България е българин, включително по нормите на българското право. Аман от изявена профанщина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мараган

  09 Яну 2023 12:48ч.

  Така е, безмозъчните дронове не правят разлика между "роден в България" и "български произход". Съмнявам се самият Киркоров да твърди, че е българин по произход, по-скоро набляга на връзката си с България поради раждането му тук. Което му порави чест имайки предвид шовинизма на руснаците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колаген

  09 Яну 2023 12:53ч.

  @Ама вложи и ти малко мисъл. По нормите на БГ правото за да си български гражданин по рождение в страната трябва един от родителите ти да е БГ гражданин или да не придобиваш друго гражданство по произход. Никое от двете условия не е изпълнено при Киркоров. Та, като се родиш някъде значение има произхода ти, а не географското място на раждане. С изключение на държавите, които го дават по порезумция и те са общо 2 в света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ha ha ha

  09 Яну 2023 13:26ч.

  Где ви копаят такива "експерти" по гражданско право...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нов

  09 Яну 2023 15:37ч.

  Хайде сега виж баща му къде е роден, израснал и учил, и дали няма българско гражданство. Той и Кеворк Кеворкян е от арменски произход ,но е български гражданин. Мисля,че ме разбра.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  09 Яну 2023 21:36ч.

  Баси, наистина, жълтопаветните Иксперти. Ама така е, като се образоват предимно от Уикито и чичко гугъл.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  09 Яну 2023 12:37ч.

  Зеленски много успешно влезе в ролята на Терминатор5, поради одъртяване на Шварценегер, но в реална среда, която и до днес не може да осъзнае. В бъдеще няма да има страна, на която да се вживява за президент, ще му останат само клиповете от Квартал95, а може и от тях да хартиса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нова Хазария

  09 Яну 2023 12:53ч.

  Тече план за създаване на т.нар. Нова Хазария на територията на бившата УССР. Тия, които стоят задптова начинание са закупили и много земя в нашата Добруджа. Ние сме наред за заколение сред т.нар. "украинци".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • марадона

  09 Яну 2023 15:16ч.

  Наглец си ти момиче! Да се подсмихваш ехидно, че някой се е взел на сериозно, след като подкрепяш смъртта на близо 200000 човека от двете страни на барикадата се изисква наглост на висока степен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • паф

  09 Яну 2023 15:29ч.

  и цар симеон е роден в българия, ама сума ти и глупаци го правят на чужденец!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  09 Яну 2023 17:50ч.

  Ну Заяц, Ну Погади, на снимката в живият живот :) Ну Погачова

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой не се е съмнявал,

  09 Яну 2023 18:00ч.

  че Симеон е българин. Въпросът е, че не са одобрявали влизането му в политиката по ред причини и затова са говорели така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  09 Яну 2023 18:59ч.

  Малко си пляскам "приятелчето" си зад врата! Трябвало е повечко и по-силно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тиририрам

  09 Яну 2023 22:17ч.

  По ирония на съдбата, клипът на песента, в която Киркоров, в ролята си на Свети Валентин е пророкувал жалката съдба на Зеленски, е от комедията «Любовь в большом городе-3», заснета в меката на хазарта Лас Вегас . В Холивуд обаче хал хабер си нямат нито за филма, нито пък за какво се пее в текста, защото по лагиката на културната отмена, Зеленски също трябва да бъде отменен, заради участието си в този вражески филм, в който Шарън Стоун измества Ала Пугачова, като новата изгора на свети Валентин-Филип Киркоров, пародирайки при това Мадона, като самовлюбена тъпа кънтри звезда, която едва ли помни, че си е пресекла кармата в задочен сблъсък с бъдещия нашмъркан клоун на планетата. Изобщо пълен ташак по холивудски образц, заслужаващ тоталната си отмяна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи