Читатели на “Гласове”: Лапайте мухи, скъпи сънародници! ЕС мисли за вас!

Читатели на “Гласове”: Лапайте мухи, скъпи сънародници! ЕС мисли за вас!

Нов регламент на ЕС разреши използването на насекоми в храните. "Браво, предварително вземат мерки, за продоволствената криза и беднотията, за която ни подготвят?? Унизително, отвратително - над 1300 годишна държава, да я докарат до там, някой да я заставя да приеме народът й да се изхранва с червеи!! Лъжат и че са правени изследвания, че е доказано, че са безвредни, за европейци! Не, това въобще не е Европейски съюз, който би ни довел до просперитет!!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Но кажете ми, защо

трябва да ядем скакалци и червеи, а не говеждо и свинско? До неотдавна успешно вилнееха веганите и техният мотив беше някак си по-разбираем: НЯМА ДА ЯДЕМ МЕСО, ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕ, ОТ КОИТО ВЗЕМАМЕ МЕСОТО, СА СЪЩО КАТО НАС БОЖИИ СЪЗДАНИЯ И ИМАТ ДУШИ, които ние оскърбяваме, като ядем месото от телата, приютили тези души. Като игнорираме съображението, че е възможно растенията, които са храната на веганите, също да имат душа, нека сега се замислим над въпроса: А КАК Е СЪС СКАКАЛЦИТЕ? Не са ли и те създания, които демострират жизнена активност именно, защото също имат души, дадени им от Бога. И човек започва да се чуди, защо Бог още навремето не е наредил така, че всички да се храним с камъни, щом трябва непременно да се храним с нещо! А не са ли и камъните (макар и „мъртва природа“) също носители на души?

Няма да се заиграят с цените

Цените на скакалците, мухите, хлебарките и червеите ще бъдат напълно достъпни за робите и за техните деца и внуци - на старите кози яретата. Истинското месо ще бъде достъпно единствено за господстващата класа - робовладелците на внуците на старите кози = яретата за безплатна употреба.

 

изкуств.месо е туморна тъкан

Натресоха ни палмовата мазнина, за да ни облекат в 10-килограмови "ризници" от неразтворима мас. С материя от насекоми ще образуваме рогови люспи по кожата и втора ципа на очите ;)

 

Ще ядете, ще ядем,

без дори да разберем. Ще ги набутват смлени и на прах в тестото и в почти всичко друго. На етикетите, или поне на повечето, няма да пише нищо, и няма да имаме реален избор. Също като с палмовата мазнина и ГМО-то.

 

Ретранслатора

За справка "Индиана Джоунс и храма на обречените"

 

Начи,

Понеже клишетата отново са на мода, логото ще го заемем: "Insects lives matter"

 

Хохохо

Дали правиш разлика между кренвирши в които е попаднала хлебарка или две и кренвирши съдържащи основно хлебарки... Знаел го от работници в месокомбинат.. Демек месо преработват, не брашно от щурци и хлебарки...

 

Маргарита

Браво, предварително вземат мерки, за продоволствената криза и беднотията, за която ни подготвят?? Унизително, отвратително - над 1300 годишна държава, да я докарат до там, някой да я заставя да приеме народът й да се изхранва с червеи!! Лъжат и че са правени изследвания, че е доказано, че са безвредни, за европейци! Не, това въобще не е Европейски съюз, който би ни довел до просперитет!! Според Севрюкова войната ще продължи 1/2 от времето на ВСВ, т. е. около 3 години, а след нея, мисията на славянството е да поведе човечеството по духовния път на развитие, България ще я има и отново ще бъде с авторитет... Е, една вече мина...

 

На стара коза яре

Целта е да се намали ползването на енергия.Пиша го без да влагам емоции.Проверете по веригата нива-зърно-фураж-ферма-кланица-завод за краен продукт колко енергия отива....Та много вода (това също е ток ),пречистателни инсталации.Не си представяйте че ще ги мелят в каймата...не.Ще се извличат белтъчините.Нещо като нишесте ще се получи и прибавя. Моля без емоции.Който няма доверие купува само чиста месо а не кайми от завода(където се слагат добавки-пише го на етикета) или каквито и са е салами, луканка ,консерви...Може и в месарницата.Аз си купувам месо и си правя и карначета, и кайма,и саздърма, и русенско варено.Ако купя салам е от едни марки (испански,френски и италиавски) които вътре са с дробено чисто месо.Доверие никому.Та това.

 

Друг Доктор

Ще се появи видът на Вечно Болният Хомо Сапиенс, милиони хронично болни от болест на Крон, от невродегенеративни болести, метаболитно болни и свръхзатлъстели , автоимунни болести в невиждано количество, онкология в пъти повече от сега !!! Това ще се появи.

 

ДА ВИ Е ВКУСНО!

Скъпо било месото и сиренето-лапайте мухи скъпи сънародници! ЕС мисли за вас!

 

Маги

Германците не поумняха, не си научиха урока, преподаден им през втората световна...Не дразни мечката безпричинно, защото няма никаква полза за народа ти, а обратното, а само му вредиш.

 

на фюрера тейка му

Сега, ако някой може да обясни какво е "погрешната страна на историята" ще го черпя една боза.

 

страна на историята

"Погрешната страна на историята" е когато ти (в часност), твоето семейство, народ, държава, коалиция сте загубили дадена война. Тази оценка може да се даде само, след като войната е приключила. За нас, в частност, това е едва след собствената ни смърт - гледа се, дали си се придържал към истината или към лъжата.

 

Голям рев за тез танкове,

големи приказки. Немците не са и мечтали за такава реклама на танковете си.

 

teridan

Американците водят хитра политика на изместване на Германия от бизнеса с танкове. Германските танкове трябва да бъдат изпратени в Украйна, където вероятно ще бъдат унищожени. На тяхно място американците ще доставят "Абрамс" и ще подменят Германия като доставчик на танкове. Където се настанят американците, Германия повече няма да може да се върне.

 

thenewone

Колко е животът на един танк на бойното поле? В щабовете и на двете страни знаят, че се измерва в минути. Какво може да промени една рота, две роти или батальон. Нищо. И двете страни, Америка и Русия, прекрасно го знаят. Танкът е настъпателно оръжие и има смисъл да се използва, ако непрекъснато компенсираш загубите. Русия може. Америка - не. Щом са стигнали да натискат Мароко и Колумбия, работата отива на изуй гащи. Остават им само пингвините от Антарктика.

 

Николай II

Кой ще остане в Украйна да се бие 8 години с Русия? Украинците бяха излъгани с миража на сладкия западен живот (както и ние), но сега вместо сладък живот получават разруха и мизерия, на която няма да издържат дълго. Много е просто.

 

KuKU

Докато украинските войници умират патриотите трупат пачки.

 

teridan

Директора на ЦРУ посети Киев и някои катастрофираха с хеликоптер, други подадоха оставки, трети бяха уволнени, четвърти бяха уличени в корупция. Съвпадение, предполагам...

 

old_beggar

политикът мисли за следващите избори, а държавникът - за следващите поколения... безумците в Брюксел ни въведоха в чужда война – без смисъл, причина и цел!

 

Благодарности

на Гласове, че публикува Отвореното писмо на Никита Михалков! Ние българите не сме глупаци и разбираме много добре истината, която е в тези редове! Болшинството от народа ни преживява с мъка страданията на нашите братя по кръв и от двете страни, едните от които са заблудени от западните господари и се бият за чужди интереси. Съжаляваме, че сред нас име подобни хора, които основно заради пари продават съвестта си ! Всяко стадо си има мърша... Но ние сме сигурни, че те са малкото крадливо малцинство от народа ни, представителите на което защитават своите господари заради материални изгоди, което е обсебило почти цялата власт у нас и не иска да признае истината, въпреки че много добре я знае, но няма интерес от това! Простете, че нямахме достатъчно сили да им се противопоставим!

 

 

Коментари

 • Али Луя

  25 Яну 2023 20:53ч.

  Като свършат танковете, ще пращат скакалци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  25 Яну 2023 21:03ч.

  Ударихте дъното - в Китай ядат не насекоми, а всичко, което се движи от много години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  25 Яну 2023 22:14ч.

  Няма ли бан по айпито на тоя пропаднал рубладжия, бе Дачков ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SapunRK

  26 Яну 2023 9:09ч.

  Пропаднала е майка ти, трол. Все към цензура ви влече. Марш в Дневник!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • без име

  25 Яну 2023 21:23ч.

  сега всеки ще си пази хлебарките от алчен поглед.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • питам

  25 Яну 2023 21:23ч.

  Ако ядем щурци и скакалци ще свирим ли със задните си крака?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Някои индивиди са снабдени

  25 Яну 2023 21:43ч.

  с по един ИЗРАСТЪК между двата задни крака. Струва ми се, че на такъв израстък се свири най-виртуозно. Класика — Бах, Бетовен, Шуман, Лист… Ехе-хей!…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В мрежата все още се разхожда клип как актуалния президент с колега свирят с такъв израстък на роял...

  31 Яну 2023 18:20ч.

  всеки може да музицира по някакъв начин...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не понасям СЕГА откакто се превърна във фашистки г...зомийник

  25 Яну 2023 21:27ч.

  Но г-н Балев все още си струва да се чете (макар не винаги): "- Бабо Мравке, де така... - Тичам, Щурчо, към Москва! Във Сибир, Урал и Коми не похапват насекоми! Пустите еврофашаги станали инсектофаги! - Бабо Мравке, ох че страшно! Бягай, да не станем бра̀шно!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • г-нът ти балев се е превърнал

  25 Яну 2023 21:33ч.

  в укрофашистки натовски палаш и седесарски глашатай. Добре че Дорис не доживя да види до каква мерзост се е сринало протежето й.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МИХАЙЛОВ

  25 Яну 2023 21:50ч.

  ...А НИЕ ХЛЕБАРКИТЕ СИ МИСЛЕХМЕ, ЧЕ СМЕ НЕУНИЩОЖИМИ ДОРИ И ПРИ СВЕТОВНА ЯДРЕНА ВОЙНА... ...АМА ГЛЕЙ ТИ ТИЯ ГАДОВЕ - ШЕФОВЕТЕ НА ЕВРОСЪЮЗА КВО ИЗМИСЛИХА... ...И СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ ДУПКИТЕ И МАЗЕТАТА И ТАВАНИТЕ, ЧЕ ХОРАТА ВМЕСТО ДА НИ ОСИГУРЯТ ДОСТЪП ДО БРАШНОТО И ХЛЯБА, НАС ЩЕ НИ СМИЛАТ НА БРАШНО И ЩЕ НИ ПЕКАТ ВЪВ ФУРНИТЕ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  25 Яну 2023 22:13ч.

  ЕС не ни е въвлякъл в чужда война, те са въвлекли украйна във война, меркел и мекрон 8 години подготвят украйна за "решаване на руския въпрос" както се е изразил Валенса

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  25 Яну 2023 22:56ч.

  Ми като няма говеждо и кучето е говеждо...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Творец

  25 Яну 2023 23:19ч.

  10, 50 или 100 танка нищо няма да променят. Цялата наличност на Германия в танкове е 212. И колко ще пратят? И като ги пратят кой ще ги управлява? И как ще ги използва? То това да не е да се качиш от един автомобил в друг. Най-вече немските фашаги ще претърпят страхотни рекламни щети гогато Леопардите им пламнат в цветовете на дъгата.Те и затова се дърпат, но нямат топки. Поробена, капитулирала нация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • с поглед в бъдещето

  25 Яну 2023 23:19ч.

  Предлагам да се легализира канибализма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Истината

  26 Яну 2023 2:00ч.

  За съжаление.НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ,А ВЕЧЕ РЕАЛНОСТ.ЕЛИТА ЩЕ НИ ИЗБИЕ ЗА ДА СЪЗДАДЕ ДРУГО ПОКОЛОНИЕ ПО-ДЕГРАДИРАЛО И ПОСЛУШНО ИЛИ ЗНАИЙ ЛИ КАКВО ОЩЕ НИ ГОТВЯТ.СВЕТА НЕ Е СЪЩИЯ ОТ 3Г НАСАМ!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • foolup asdf

  26 Яну 2023 5:26ч.

  ама и опорито се стараят да не се върне глобалистите. Войната не е срещу русия а срещу православието и държавите които го съхраняват. Ще се борят до пълното унищожение на всички и не забравяйте ако украина не успеят тук сме следвщите. Ако не доброволно то насила.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • foolup asdf, абсолютно вярно.

  26 Яну 2023 5:52ч.

  Войната е срещу Православието, но малцина осъзнават тоя факт. Като папагали повтарят "суровини, ресурси, територии, петрол, злато, енергия", а не разбират, че битката се води за ДУШИТЕ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живеем в идиотско време

  05 Фев 2023 9:38ч.

  Шепа социопати унищожават човечеството - едни от тях искат да продават отрова, и не само да я продават, а да убиват нормалните хора с нея; други запалиха война и реално разрушават материалната среда и хората с нея; отново същите луди - разрушават продоволствената верига - серийни палежи или аварии в заводи за заготовка на месни продукти ги изваждат от строя; умишлено създават дефицит на яйца, като хранят птиците с фураж от който спират да снасят. Докато хора умират от глад или мизерия се коват грандиозни програми за производство/използване на брашно от хлебарки, а чиновници плащат на фермери в Нидерландия за да излязат от бизнес (да не произвеждат), а в Сев. Америка принуждават фермери да унищожат производството си, защото са "надхвърлили годишната си квота" за производство (https://www.narcity.com/an-ontario-dairy-farmer-dumps-30000-litres-of-milk-in-a-video-says-it-breaks-my-heart). Същите де*или, според които светът е пренаселен, унищожават индустрията за да не се отделял въглероден двуокис, и с идиотски ограничения се стремят да го намалят в атмосферата, СО2 - газа който стимулира растежа и живота!!! Единици от тях пък мечтаят да се евакуират на Марс... Сега някой да ми обясни, че тези извращения са по Божието допущение...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  26 Яну 2023 8:46ч.

  90 на сто от продукцията на този вестник винаги е била брак.... Жалко за двама-трима талантливи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отог

  26 Яну 2023 9:37ч.

  Ай, ай, ай!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  26 Яну 2023 13:02ч.

  1. Винаги съм работила в частния сектор, винаги е имало такъв.... кооперации, производство, малки печатници.... указ 56. Колкото и да се подигравахме на Тато, си беше с акъла. (Презрение и съжаление към държавните чиновници.) Жал ми е за тях въпреки големите им пенсии). В живота човек трябва да дава каквото може, а не да дреме за някаква заплата, без да е свършил нещо, с което да подобри живота на Земята. 2. Ако имам бракуван продукт, веднага ще се махна....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вие не можете да си представите

  26 Яну 2023 15:24ч.

  какъв неземен вкус имат леко запържените конощопици, които някога дядо ми изравяше от лехите с домати в градината му, защото тези членестоноги се хранят с коренчетата на полезните насаждения! Хем градината почистена от ВРЕДИТЕЛИ, хем трапезата — обогатена с питателни преживявания…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи