Тъкър Карлсън: Зеленски ни се смее в лицето, защото помощта за Украйна ще бъде открадната

Тъкър Карлсън: Зеленски ни се смее в лицето, защото помощта за Украйна ще бъде открадната

Съединените щати, тъй като са фалирала страна, изпращат милиарди в Украйна, където тези пари със сигурност ще бъдат откраднати, каза журналистът Тъкър Карлсън в предаването си на сайта tuckercarlson.com.

Според него Зеленски просто се смее в лицата на американците, казвайки, че те трябва да са благодарни за възможността да финансират Киев.

„Какво включва пакетът, приет тази събота? Пари, които една фалирала държава изпраща на другия край на земята - на украинското правителство. 14 милиарда за закупуване на оръжие. 15 милиарда за военно обучение и споделяне на разузнавателна информация. В крайна сметка американските разузнавателни служби контролират украинските разузнавателни служби, които организират убийствата“, твърди журналистът. 

„Има още 8 милиарда долара за украинското правителство – 8 милиарда пенсии. И 300 милиона долара за защита на украинската граница. И нула за защита на нашата граница, 300 милиона за помощ на Украйна за защита на границата. Нека всеки види какви са приоритетите“, казва още Карлсън.

„Междувременно къде е Зеленски“, пита журналистът и допълва: „Не трябва да се учудвате, че той не е на фронта, а в американската телевизия и ви се смее в лицето. Ето го по NBC, веднага след вота. Слушайте внимателно. Зеленски казва, че американските данъкоплатци трябва да бъдат благодарни, като изпращат стотици милиарди долари в неговата фалирала страна, където парите ще бъдат откраднати. Това е цената на защитата на демокрацията.“

„И отново възниква въпросът: ако в Украйна защитаваме демокрацията, Украйна демокрация ли е? Държава, която отмени президентските си избори? Точно сега, днес украинската държава, която ние финансираме, преследва християните. Тяхното престъпление е принадлежност към грешната религия. Свещениците са изпратени в затвора. Правителството конфискува църкви. И всичко това се прави с вашите данъци - сега, благодарение на Майк Джонсън, за това са отделени още 60 милиарда долара“, в заключение казва Тъкър Карлсън.

 

 

 

Коментари

 • ЗИП

  25 Апр 2024 9:32ч.

  Вълнуващи разрушения в Одеса от вчерашната руски удар с балистични ракети.Прилича на ивицата Газа...:)) https://t.me/boris_rozhin/121372

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво му е вълнуващото?

  25 Апр 2024 9:45ч.

  Вълнуваща е миризмата на плутоний рано сутрин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  25 Апр 2024 10:52ч.

  Евроатлантиците не крадат, а усвояват !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  25 Апр 2024 13:01ч.

  Аман, бе. Омирисал си навсякъде със зелените си чорапи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киек

  25 Апр 2024 9:53ч.

  Генералите на ВСУ се оплакват че подполието дава координати на движението и дислокацията на части и техника, складове с боеприпаси и горива.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • върхове на екстензията

  25 Апр 2024 9:57ч.

  Никой не харчи всичко за нищо, както американците. И това на фона на факта, че почти всяка втора дума в речника им е пари, пазар и икономика. Е няма по-отявлени идиоти от тях! - По тоя повод, нека ги поздравим с малки шегички откъм възвишения пойезис на руската душа - https://www.youtube.com/watch?v=zhsPngRxt_o

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А бе защо не?

  25 Апр 2024 10:02ч.

  Защо не направят един *бук за споделяне на разузнавателна информация и сателитни снимки? Да се чете от ИИ, да изучава, да генерира все нови и нови споделени информации и покъртителни снимки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До бившата УССР кеш ще стигнат под 4 млрд долара

  25 Апр 2024 11:11ч.

  Ще има за пенсионен фонд на Зе и върхушката. И толкоз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  25 Апр 2024 13:20ч.

  Немного умния хамерикански журналист Тъкър, който на скоро разбра, че т.н. Украйна всъщност е болшевишка креатура с придадени земи населени с всичко друго, но не и с т.н. украинци явно е стоплил вече, че незаконния т.н. президент на т.н. Украйна е замесен до ушите в чудовищна корупция, след като оръжия придадени нему се озоваха във всеки конфликт по света, но не и на донбаския фронт. Чудя се как ли ще реагира, когато се разчуе в неговата страна за търговията с органи, деца и жени към САЩ и Западна Европа, но не му е сега времето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  25 Апр 2024 13:44ч.

  Обичам го Тъкър, да ни е жив и здрав, но за Зеленчук не е прав, до 21 май остава малко време и след това трябва да мисли къде да се крие! Най полезният му ход е на 22ри май, да кацне в Москва и да дири прошка и работа в московският цирк, или поне една прощална вечер с танц и лебедова песен на сцената на болшой театър..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  25 Апр 2024 14:09ч.

  имения яхти самолети парите в офшорни зони и всичко на гърба на избитите млади хора и техните семеиства и накрая конференция в щвеицария за мир но без русия такава глупост не бях си представяла че може да се изръси в 21 век

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чочо

  25 Апр 2024 14:43ч.

  Как се намериха толкова продажни републиканци да гласуват тази помощ ? Много просто- и демократи и републиканци са едо и също нещастие. Съмнявам се на изборите да гласуват за Байдън и Тръмп като излъчени кандидати. В краен случай ако и двамата доживеят до това и изборите клонят към Тръмп, във ФАЩ ще има цветна революция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи