Радев удряше ГЕРБ, но мълчи за Слави. Нима целта му е едни мутри да сменят други?

Радев удряше ГЕРБ, но мълчи за Слави. Нима целта му е едни мутри да сменят други?
Две са основните нововъведения в Изборния кодекс - улеснява се гласуването под строй за ДПС в Турция и гласуването с машини остава единствено, което е предпоставка за касиране на изборите, ако блокират, както се случи в някои райони на последните избори на 4 април. Президентът Радев винаги е бил много критичен към калпавото и лобистко законодателство на ГЕРБ (почти цялото минаваше през юридическото оформяне и правна експертиза на Ива Митева, сегашният председател на парламента от партията на Слави Трифонов).

 

Спомням си, че една от основните задачи на първото служебно правителство на сегашния президент бе да неутрализира опитите на Турция да влияе върху изборния процес. Радев бе привикал всички служби на спешно заседание. Беше направил и остро изявление срещу Турция и май бе изгонен турски дипломат. Днес под одобрителния му поглед вратите за такава намеса се отварят широко и с размах на глупостта в небивал размер.

 

За да бъде справедлив президентът Радев, ще трябва публично да се противопостави на безобразията и на това Народно събрание, което ударно променя Изборния кодекс в навечерието на нови избори и в услуга на две политически сили - ДПС и ИТН - без никакви скрупули. Да не говоря за останалите им законодателни безумия в залата и по комисии.

 

Румен Радев мълчи, въпреки че тези безобразия се случват вече втора седмица. Както удряше ГЕРБ, така ще трябва да удря и сегашното мнозинство около партията на Трифонов. Не искам да повярвам, че Румен Радев работи в синхрон с патерицата на Пеевски и Доган - Слави Трифонов-, или поне одобрява това, което се случва в момента. Малко преди да разпусне сегашното Народно събрание президентът трябва да наложи вето на преправения Изборен кодекс и да даде знак, че призивът му "Мутри, вън!" не е бил отправен с идеята едни мутри да сменят други.

 

 

Коментари

 • Мильо Лудия

  30 Апр 2021 10:18ч.

  Дачков, янлъш си, самата политическа система произвежда само и единствено мутри, а не че едни мутри сменят други мутри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Явор

  30 Апр 2021 10:25ч.

  Господин Дачков,изборният кодекс ли е проблемът на проблемите в България?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  30 Апр 2021 10:29ч.

  Не ИНТ, а и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • румен геров

  30 Апр 2021 10:34ч.

  Да, изборният кодекс е основният проблем на България. От него тръгват всички машинации. Ако от списъците се извадят всички мъртви души, ако в Турция гласуват само владеещи български, ако не се манипулира преброяването на гласове... Тогава ще се види какви и колко свестни хора ще управляват България. ДПС няма начин да има повече от 6-7 % – това е реалният им електорат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Винаги Овен

  30 Апр 2021 10:37ч.

  Как Радев да свие сармите на Славчо като жена му е била на работа при Трифонов? И Радев и Радевица претендират да са голяме Ентелектуалци,пък правят услуга на простия електорат на ДПС и ИТН. Все ми се струва,че социалният инженеринг за пореден път ще изтика на преден план необразовани хора да определят как да се управлява България. Същото стадо скачаше на Орлов мост как не са червени,после се юрнаха по Симеончо,после се сурнаха по Шланга,а сега търчат при Чалгара. На овче стадо му трябва винаги Овен,дори и да го заведе до пропаст.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванка

  30 Апр 2021 10:54ч.

  Не познавам Трифонов, рядко се е случвало да гледам неговото шоу, и то много отдавна. Не съм ходила на неговите концерти и не следя музиката му. Мисля, обаче, че парите му са спечелени от него. Той не е бил участник в политиката, не е заемал ниакви държавни постове. Затова голямо е учудването ми за объщението към него -"мутра". Може би някой знае нещо повече за него, но щеше да бъде добре да го каже точно и конкретно. Като наричаме всички мутри, по-скоро оневиняваме и размиваме около истинските мутри. Не се явявам защитник на Трифонов, за сведение не съм гласувала за него, не познавам и програмата му. Но "всички са маскари" работи точно за истинските маскари. Вместо това да потърсим умни, честни и можещи хора, а такива имаме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, лъсва яко зависимостта на Слави от ДПС.

  30 Апр 2021 10:58ч.

  Вече и президентът Радев стана прозрачен по тая линия, за жалост. Няма друго логично обяснение, Дачков е абсолютно прав.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • шоуто на Тиквата

  30 Апр 2021 11:02ч.

  Това и само това е целта на Радев - да смени мутрите на Борисов с неговите собствени.Всеки, който не проумява, че Радев , Трифонов и Борисов са три форми на една същност, е отчайващо тъп.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво значи сам да си си спечелил парите?

  30 Апр 2021 11:03ч.

  Оставиха го в най-гледаното време и това е зависимост, не всеки може да има такова ефирно време, ако не отговаря на определени условия. Той печели, народът опростява. И когато хората престанаха да го гледат, той влезе в политиката. Чалгар!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • К.К.

  30 Апр 2021 11:06ч.

  840 х. ГЛАСУВАМЕ за "мутрите" са ГЕРБ. Квалифицирани като мутри без нито едно доказателство... Аз знам какво бяха мутрите 90-те, подготвят ви от същото следващите 10 години... Може би ГЕРБ станаха "мутри", защото спряха кражбите на разбойниците? Дачков, Дачков, почваш да проглеждаш. Когато картинката ти се изясни, ще се срамуваш. Ако имаш съвест де...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  30 Апр 2021 11:06ч.

  Колкото до Трифонов, много неща могат да се кажат за мръсотията, която е разпръсквал през всички тези години, но пък БТВ продължават да си го правят и без него, тяхната роля сякаш се пренебрегва, но те са активен участник в българската политика. Но плодовете на това народно събрание и протеста трябва вече да са станали ясни на всеки, най-голяма злоба има към патриотичните партии, промените обслужват ДПС, а с намалянето на квотния принцип за избор на разни институции, се намаля парламентаризма и представителността. Народното събрание и народните представители са основния гарант за демокрацията, вземане от тях правомощия и даването им на единици, независимо дали мажоритарно избрани, като Резидента, е атака по парламентаризма. Мажоритарният вот не е справедлив вот, той насилствено принуждава всички да подкрепят първия или първите, след което му се дава чрезмерна власт, това може да се случи само в избори, в които трябва и се налага да спечели само един, в останалите случаи не е справедлив. Мажоритарно избраните политици трябва да са максимално подчинени на Народното събрание, за да няма произвол от тяхна страна. А НЕ обратното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trasporter

  30 Апр 2021 11:10ч.

  На разпети петък Helleborus разпъна Радев!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калин Андролоф

  30 Апр 2021 11:12ч.

  Дачков, Трифонов нема дупе за да бъде мутра, той е момче за поръчки, нещо като разносвач на пици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • съветник на президента

  30 Апр 2021 11:18ч.

  Президент Радев е Господарят на мълчанието.Той мълчи и за Изборния кодекс, и за скандалите около руските шпиони, и за всичко останало, некасаещо единствено важното за него - да управлява!И то не както досега, а истински, както неговият идол - Владимир Владимирович.За целта г- н Трифонов ще му помогне. Двамата вече са чудесни приятели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мълчи, защото само те му останаха (за сега)

  30 Апр 2021 11:19ч.

  Игра мръсно срещу БСП, за да спечели десните. Те го залъгаха за момент и се врътнаха със свой кандидат - извадиха бат Петьо (приятеля на Клинтън) от нафталина. Останалите: ДПС, ГЕРБ, ВМОРО, НФСБ, АТАКА и други дреболии, ще са против. За Копейкин не съм сигурен (заради “Трите морета”). БСП беше унижена няколко пъти. От немай къде, заповедта отгоре е да се гласува “за”, но аз познавам много хора, които ще направят обратното. С една дума Радев си препика късмета. В последния момент очаквам и Слави да го срита.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  30 Апр 2021 11:24ч.

  Все е имало идиоти в Народното събрание, но като сега никога не е било. Спрете се бе полезни идиоти (за Турция). След следващите избори вие най-малките партии едвам прескочили 4 % бариера първи ще изпищите на умряло и повече парламент няма да видите, защото вашите места ще се изпарят и ще отидат в ДПС (ако средно на 10 000 избиратели имаме по 1 депутатско място, то от Турция ДПС ще има 50 депутата повече при непроменен общ брой от 240 депутати). Това ще е ефекта само във вашия личен план. Другото много по-страшно е, че управлението на България отново попада в плен на ДПС (както казваше Иван Костов-това е проклятието на България), а това означава, че Турция и Ердоган могат да си правят каквото си искат с нас. Като се прибави тъпите изцепки на нашата русофобска паплач против нашата Освободителка Русия и реакцията в руското общество , не се надявайте на защита от Русия. Нека бъда лош пророк, но е много вероятно такова развитие на събитията, когато Турция ще ни окупира само за 2-3 дни и нашите западни партньори ще изкажат "дълбоко безпокойство" от създалата се ситуация, руснаците няма да си мръднат пръста за "предателите българи".По големи глупаци и идиоти от тези нови партии Дай България (на американците), Мутрите на сестра Галева, Има такъв идиот и др. Но така е винаги, както е казал народа ни: Това, което сам си го направиш няма друг как да ти го направи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • колко

  30 Апр 2021 11:26ч.

  Колко лесно е да се говори без никакви факти. Замириса на избори и отново трябва да се извади плашилото ДПС. Колко мандата спечели на последните избори ДПС от чужбина включително от Турция 1 или 2, това ли определи разпределението на силите в НС? Без да съм симпатизант на Слави и ИТН не съм чул да е замесен в корупционни скандали. Забелязвам, че ако проследим назад във времето някои статии тук ще видим някои резки промени в симпатиите, не знам причината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Масонска ложа

  30 Апр 2021 11:29ч.

  Много моля за уважение към нашия почетен член зидар Румен.Негов шеф е самият Гергов, когото самата Митрофанова описа като най-прекрасният приятел на Русия в Бъългария!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  30 Апр 2021 11:33ч.

  Слави ,и Боко са прекалено страхливи, за да са мутри... Затова са били - слуги на мутрите .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калина

  30 Апр 2021 11:33ч.

  Велизар Енчев единствен в НС вчера се бореше лъвски срещу гласуването в Турция. Обаче нито един друг депутат не го подкрепи! Нито един!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Илия пак в тия

  30 Апр 2021 11:36ч.

  Енчев бе единственият патриот който удари ДПС и Ердоган. Но сега Ердоган ще осигури поне още 5 депутатски места за Доган. Позор!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слави и Бойко са братя близнаци

  30 Апр 2021 11:38ч.

  Политическата примадона Станислав Трифонов (т.н. Слави, а можеше да е например Станьо) е плешив, застаряващ мъж, с много комплекси, породени от кризата на средната възраст и за съжаление множество непреодолими здравни проблеми. Той е нарцистично-деспотична натура, прави се на недостъпен, а всъщност е много самотен. С първото се опитва да скрие второто. Мъж, който на 50 години, заради тежкия си характер, въпреки богатството си все още не може да се ожени, очевидно има много сериозни проблеми. Изградил си е свой собствен малък, илюзорен свят, в който е пълновластен господар. Малка крепост в която се радва на платената любов на стотина крепостни (плаща им заплата, напоследък малко по-трудно). Там възражения не се приемат. Личната преданост на крепостните се оценява подобаващо. Който се отлъчи обаче, е дамгосан за винаги като предател и зачеркнат от списъка. Мрази собствения си огледален образ Бойко Борисов, защото оня е деен в реалността, а т.н. Слави е все още само студийно-виртуален (живее в телевизора). Но иначе, те са братя близнаци. Селяндури по произход, мутри по манталитет, артисти по душа, жадни за слава популисти-народняци. И двамата възпроизвеждат чужди мисли (поради липса на свои). Единият чете от аутокюто, това което са му написали сценаристите, а другият преповтаря, това което току що му е казал возещият се на задната седалка пореден министър. Ако т.н. Слави е решил, че ще управлява държавата, както досега е управлявал шоуто си, много, ама много се е объркал. Шоуто на Борисов търпяхме 12 години, но и това на Слави, което гледаме от 30 години, ни е вече в повече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  30 Апр 2021 11:39ч.

  ами дубрутру, г-н Дачков... най-много сълзи са проляти от сбъднати желания... анадъмму

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има ли корупция при Слави?

  30 Апр 2021 11:46ч.

  Накратко, Никола Кръстев, син на господин "Олинеза", стана депутат от 45-тото Народно събрание. Тихо, без някой да разбере, без да бъде дори забелязан в деня на откриването на парламента и дните след това. Така ще е до края, защото ролята му е да осигури правосъдни индулгенции на скандалния си баща Христо Кръстев, а не, за да променя България. Партията на Слави Трифонов изигра перфектен дамски гамбит. В ролята на пожертваната пешка обаче, се оказа не някой сценарист или осветител от корпорацията „Шоуто на Слави“, нито дори местен бизнесмен, който е платил малко пари. Изпадна преподавателят в НБУ по сигурност проф. Николай Радулов. Бивш секретар на МВР при Богомил Бонев. Така Слави спаси две глави – на неизвестния пернишки бизнесмен Антон Адамов и на неизвестния икономически анализатор Никола Кръстев. Какво е общото между двамата? Общото е изключително рехавата им професионална биография, битието на богаташки синчета и любовта им към скъпите коли и високите скорости. Кръстев кръстосва родните пътища редовно със по 150-160 км в час и е забелязван често да го прави и по време на предизборната кампания. Как ли ще законотворства като не спазва елементарни правила? Адамов е описан като мениджър във фирма за инфраструктурни проекти в раздела „Хората зад Слави“ в сайта на фирмата, но местните го познават като син на собствениците на комплекса „Делта Хил“ край Драгичево, където собственост има Слави Трифонов. Кръстев е още по-незабележим и липсва в раздела с потенциалните звезди в партията. Единствената му видима изява е на експерт, който хвърля боб и гледа в кристални топки дали ще има фалити на фирми. Но пък е син на собственика на костинбродската фирма за лютеница „Олинеза“ Христо Кръстев, когото грозят 4 обвинения и 30 години затвор, ако обвинителният му акт най-накрая влезе в съда. Кръстев получи медийно внимание, след като прокуратурата го обвини, че е откраднал фирмата „Олинеза“ от бившите си съдружници с фалшиви подписи и документи. Обвиненията срещу Кръстев са за използване на документи с невярно съдържание, за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, при което лишаването от свобода е до 30 години, за сключени неизгодни сделки и за укриване на данъци. Това е залог, по-голям от смъртта, както обичаше да казва известният филмов персонаж капитан Ханс Клос. Затова кавалкадите на Виктория Василева, главен секретар на партията и пълномощничка на Слави Трифонов, а от четвъртък вече и зам.-шеф на парламента, са зашеметяващи. Василева е бивш шеф на младежкото СДС, доверено лице на Христо Бисеров, минала и през партията на Бареков. На 9 април тя първо подава заявление до ЦИК да бъде избрана от София-област. При това положение на мястото и като водач на листа от Кюстендил ще влезе Антон Адамов. Но същия ден изненадващо и за самия него, заявление в ЦИК, че се отказва от спечеленото депутатско място в 24 МИР в София подава и Николай Радулов. Тук на второ място в листата е Антон Адамов. Така отказът на Радулов вкарва Адамов като депутат от столичния район. Но всъщност битката не е за Адамов, борбата е с депутатско място да бъде уреден Никола Кръстев. Битката между морала да оставят в парламента Николай Златарски от листата в Кюстендил, който е с над 900 преференции, или да го прецакат за сметка на Кръстев продължава над 24 часа и вероятно е решена лично от Слави Трифонов. В късния следобед 10 април Виктория Василева търчи отново в ЦИК и се отказва да влиза като депутат от София-област, което автоматично означава, че влиза от Кюстендил. Така изгрява щастливата звезда на Никола Кръстев, костинбродско синче, ботевградски зет. Ако ви замирисва на манджа и на провинциализъм в стил „Столичани в повече“, грешката е във вашия телевизор. Защото Кръстев си е постлал като баровец – обича да не спазва правилата, а съпругата му се вози в лъскаво „Мазерати“. Ходи по фабриките на баща си в Костинброд и Първомай неотменно в компанията на Тошко Йорданов и на Виктория Василева, за да убеди партийците как всички работниците му накуп ще излязат и ще дадат вот за Слави Трифонов. Но да се върнем на Никола Кръстев. Няма как да си стожер на законността, когато редовно нарушаваш законите по пътищата. Няма как да си стожер на държавността, когато баща ти дължи на държавата глобите, наложени му от Комисията за защита на конкуренцията, едната от които е рекордна – 250 000 лв. Няма как да се дължат 1,5 млн. лв. на бивш съдружник и да наливаш пари в политическа корупция, за да намериш начин да не платиш и да се спасиш от правосъдието. Няма такава държава!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутри, вън

  30 Апр 2021 11:47ч.

  Кой ще подкрепи Радев на изборите?Слави ще си издигне свой кандидат, защото след като спечели предсрочните избори, няма да иска да е придатък на Радев.БСП ще прави конференции и ще номинират Нинова, която ще има повече номинации от Радев и ще издигнат в крайна сметка нея.Зад Радев ще останат само мутресите на мая, костя копейкин и абв. Против са машините за гласуване ГЕРБ и ДПС,ВМРО, ДБ и т.н. И тия социолози, дето му дават сигурна победа още на първи тур, ще си изядат ушите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ИНТнагло и безцеремонно прецакаха президента

  30 Апр 2021 11:48ч.

  Преди изборите заявиха, че го харесват (май нямаше думичката "подкрепят"), за да се възползват от неговия рейтинг, но с това, което вършат в парламента, на практика оставят на президента и служебното правителство ужасен батак и никакви средства. И какво сега да ги прави президента, господин Дачков? Какъв е смисълът сега да се меси в работата на парламента? Да се изока и те да му съсипят кампанията? Предпочитам да си замълчи, но да имаме после поне читав президент, щото след извънредните избори парламентът ще е същия или даже по-зле.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ми що да стигаме чак до Слави

  30 Апр 2021 11:51ч.

  То още като дигна юмрука си беше от ясно по-ясно. Просто "неговите" мутри изгладняха за 10 години, а и да не са съвсем изгладняли като гледат какво правят разни други мутри направо ще се поболеят. И понеже друго освен революции не са научени да правят решиха да се заемат с рутинната си дейност. Ама остаряха вече за революционери, затова и революцията им се получи малко манджа с грозде. Пък и няма я под ръка "Непобедимая" да даде едно рамо. А колкото до президентчето, дето е било член на БКП и е участвало в нам си кой конграс на Партията /за разлика от Борисов дето не се е вредил за делегат/ то е ясно и прозрачно - главата куха и акъл колкото да изпълнява команди. Сега новата спусната опорка е - да набутаме Слави с 90%, та белки кандиса да управлява. Щото е "наш" човек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слави, Бойко и Румен са братя тризнаци

  30 Апр 2021 11:51ч.

  Някои тикви още разграничават третия от другите двама.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слави и Бойко са братя близнаци на 30.04.2021 в 11:38

  30 Апр 2021 11:53ч.

  Това е може би най-точният, обективен и съдържателен сравнителен анализ на двете фамозни персони, който съм срещал досега. Поздравления!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има ли корупция при Слави?

  30 Апр 2021 11:54ч.

  Пред БНТ Слави плаче за Васил Илиев: България загуби един от най-достойните си синове (сега чалгарят ще ни спасява от мутрите?) Шоуменът Слави Трифонов не присъства на погребението, но в ефира на БНТ минути след разстрела на Васил Илиев през сълзи обявява, че България е загубила един от най-достойните си синове. Година по-рано босът на ВИС е командировал на свои разноски за световното първенство по футбол в Америка целия екип на „Ку-ку“ начело с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Впоследствие Слави Трифонов признава, че е бил близък приятел с Васил Илиев и че той е имал среща с него в ресторант „Мираж“, когато наемници са го ликвидирали. „Не се срамувам от тази наша дружба”, отсича Дългия, който днес твърди друго – че ще спасява България от мутрите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  30 Апр 2021 12:05ч.

  Явор чисто естетически не понася Трифонов.Абсолютно разбираемо за човек, който харесва Бах. Но аз ей богу не виждам кой друг може да бутне Борисов освен Трифонов след,като Радев решително не иска да прави партия. Дотам сме се докарали.... :((

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има ли корупция при Слави?

  30 Апр 2021 12:08ч.

  Всеизвестен факт е, че чалгари фолк певачиците бяха "абонирани" за Шоуто на Слави и си плащаха, за да ги покани на "диванчето" и рекламира. Но същото беше и с другите гости от политическият сектор - трябваше да си платят, ако искат позитивен ПР. Иначе в Шоуто правеха скечове и пародираха тези, които отказваха да си плащат. Един вид рекет. Разстреляният Георги Стоев: "Слави прибираше по $40 000 от Сашо Дончев. Мутрата Трифонов изнудвал за 300 000 марки Славчо Христов, за да пропагандира за СДС." Слави Трифонов при Славчо Христов: "Ще бъда кратък, бате Слави - започна от вратата онзи. - Сашо Дончев, шефът на „Овергаз", ми дава по 40 000 долара на месец, за да пропагандирам за БСП в новото си шоу, ако ти ми дадеш 300 000 марки, ще пропагандирам за СДС."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе няма ли некои спецове от бесепето,

  30 Апр 2021 12:16ч.

  да му мотнират бръмбари в къщата на Слафчо? Те ги разбират тез работи. Па да земе Йончева да прати записите във ФБР? Направо да се абонира за ФБР за по-ефтино. Големо шоу ще падне. Що така само Боко удостояват с фнимание?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Но аз ей богу не виждам,

  30 Апр 2021 12:20ч.

  кой друг освен Слави може да бутне Борисов" Дилеми, дилеми. За да смени Борисов със Слави, Мая , Дончева и Капон????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Йохан Себастиан Бах

  30 Апр 2021 12:23ч.

  И аз чисто естетически не понасям Борисов и Радев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има ли корупция при Слави?

  30 Апр 2021 12:25ч.

  Въпросът кой е довел в „Ку-ку“ Слави Трифонов – водещ на най-успешното телевизионно шоу в българския ефир – присъства в много от разказите в книгата „Ние сме Ку-ку“. Въргала твърди, че именно той е довел Слави в предаването. Сребрина Йорданова казва, че Август Попов го е довел: „Трябваше ни човек, който да е гол, само по шлифер и да разтваря шлифера срещу хората на моста на НДК. Мисля, че беше мартенско това предаване. Та това беше нашият поздрав към дамите за 8 март. Нямахме такъв човек и тогава Август ни каза: „Знаете ли какъв образ има в подлеза на ЦУМ? (Заедно продавали мартеници там.) Сигурен съм, че ще се навие. И така дойде Слави.“ „Хъшове“ е първото предаване, което Слави прави сам след „Каналето“. Изхвърлен от БНТ, екипът получава покана да го прави в ефирната телевизия „Седем дни“, с подкрепата на Сашо Дончев и… на самия Трифонов: „Другата част от финансовата издръжка беше мое дело.“ Предаването се прави по мазета – в бар на Слави Бинев на бул. „Витоша“, после в мазето на Гранд-хотел „България“. „Но нито Сашо Дончев, нито Илия Павлов са имали каквито и да било претенции към съдържанието на предаването… – твърди шоуменът. – Политическите претенции бяха единствено от страна на министър-председателя Иван Костов, който правеше всичко възможно с целия апарат на държавата да смачка както нашето предаване, така и всеки, дръзнал да говори някакви неща, които не съответстват на линията на партията.“ Слави Трифонов разкрива в книгата си подробности, което мнозина биха определили за ку-ку – но той твърди, че не се срамува от приятелствата си с лица от ъндърграунда: „Бил съм приятел с много такива хора и не се срамувам да кажа, че съм бил приятел с тях. Бил съм приятел с Васил Илиев, с брат му – Жоро Илиев. И двамата бяха застреляни. Познавам Поли Пантев, Дмитрий Минев – Димата Руснака. Бях много близък с Илия Павлов, който не мога да го сложа точно в това число. Имам много истории с тях – интересни и забавни, и ако щеш, колкото и да звучи шантаво – стойностни истории с такива хора.“

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мим

  30 Апр 2021 12:34ч.

  Слави Трифонов беше и отново става най "достойният пропагандатор" на мутризирана Блгария! И ето, мутрите отново го възродиха... Беше възпроизведен в чин "народен любимец" на мутринската хранилка. Това е Българският "Великден"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Събитията от преди няколко години за един "пропагандатор-рекетьор", през 2017 г.

  30 Апр 2021 12:45ч.

  "Когато се преведе референдума проведох няколко срещи. Да, наистина съм се срещал с Нинова. Говорихме за референдума. Тя е идвала няколко пъти в моя офис, офиса с рибите". На въпрос дали наистина Георги Гергов е организирал срещата му с председателката на БСП, Трифонов отговори: "С Гергов сме приятели и с него и със семейството му. Дали сме се срещали в ГУМ или в ЦУМ, какво значение има. Мога да се виждам с когото си искам. Не го изкарвайте като нещо нередно.", категоричен е той. Слави Трифонов сподели още, че има 3 варианта човек да влезе в Парламента - като депутат, насилствено, или да го разгледа. Той би опитал и трите. Слави Трифонов размаза Сашо Дончев за мегаскандала около него! Шоуменът скочи и на Корнелия 05.05.2017 https://blitz.bg/obshtestvo/prvo-v-blits-slavi-trifonov-razmaza-sasho-do... За мен поведението на Сашо Дончев е непочтено. Когато се виждаш с някого за личен разговор това трябва да си остане между вас, да не да го разгласяш на цялото общество. Това каза Слави Трифонов на протеста пред парламента за скандал със Сашо Дончев, предаде репортер на БЛИЦ. Мисля, че Георги Гергов беше много грозно използван. Явно целта на Сашо Дончев е бил точно тази, да се огласи в медиите за тази среща с Цацаров, но това не е колегиално. В крайна сметка хората се виждат насаме, за да си говорят неща, които само те да знаят, а не да ги разгласяват", изтъкна шоуменът. "Поведението на Корнелия Нинова също беше много некоректно. Грозни бяха нещата, които тя заяви по този скандал и фактът, че уволни от БСП Георги Гергов", каза още Трифонов. Коментар "Под лупа" : И какво научаваме ? На въпрос дали наистина Георги Гергов е организирал срещата му с председателката на БСП, Трифонов отговори: "С Гергов сме приятели и с него и със семейството му. Дали сме се срещали в ГУМ или в ЦУМ, какво значение има. Мога да се виждам с когото си искам. Не го изкарвайте като нещо нередно.", категоричен е той. "Поведението на Корнелия Нинова също беше много некоректно. Грозни бяха нещата, които тя заяви по този скандал и фактът, че уволни от БСП Георги Гергов", каза още Трифонов. Четири години по-късно БСП на Нинова е готова да подкрепи правителство на ИТН на Слави ?!! А приятелят на Слави Гергов не е в БСП ... Цирк или ... ----> http://burgas-podlupa.com/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%81%D0%B0%D1%88%D0%BE-%D1%81-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D1%81-%D0%B3%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванка на 30.04.2021 в 10:54

  30 Апр 2021 13:20ч.

  Този коментар няма нищо общо с мен! Подпис: Иванка

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  30 Апр 2021 13:34ч.

  Бих се върнала малко по-назад в годините, някъде 1984- 1989 г., за да обясня случващото се днес. Не е категорично ясно кой точно е палил фитилите на Т.Живков за растяща турска пропаганда и опасност от автономия на турците в някои части на България, но категорично е ясно, че по това време вече се е пишел сценарият на „прехода“, а на сценаристите им е била необходима „критична маса“ хора, чрез които да се насадят новите ценности в едно общество, повече или по-малко възприело ценностите на социализма поне що се касае до образование, социална обезпеченост – доходи, макар и скромни, заетост и пр. Също и толерантност, защото и тя е ценност, която хората възприеха при социализма и не е нужно да им бъде поднасяна в новите й уродливи форми. Затова е бил организиран възродителният процес, който е донесъл и бонус на организаторите си под формата на противопоставяне между етническите българи и българските турци. Шапката на народа е била скроена още по това време, което означава, че Доган е по-скоро фасада, отколкото главен злодей. Разбира се, че този сценарий е бил написан с помощта на част от хората от службите на ДС, но не на всички. Според мен дори далеч не на всички. В условия на манипулация, изолация или дискредитиране са били поставени онези сред тях, които са били предани на националните интереси на България. Сценарият е предвиждал създаване на хаос, разделение между хората по всевъзможни признаци и контрол на политическия живот - или чрез инициативи за създаването на партии, или чрез последващо внедряване в ръководствата им. Усладило им се е и въодушевени от успехите си, са продължили и не са спирали. Каква е картината днес: лобистки и клиентелистки партии по оста ляво/дясно, капсулирани в тип етническа партия български турци, разединени и дискредитирани патриотични формации, опити за налагане на диктат на малцинствата – социална политика, култивирала усърдно десетилетия наред ромския проблем, за да достигне сегашните си измерения, ЛГБТИК-пропаганда по образец на запада, борба с несъществуващ на практика у нас расизъм и антисемитизъм и т.н. Страх лозе пази, както казва поговорката, явно сценаристите или са се почувствали застрашени по някакъв начин и са решили да се подсигурят още малко, затова им трябват промени в изборния кодекс, или са се разбързали, че наближава 2024 г., а те са още до под кривата круша в усилията си да ни довършат. Може да успеят, но по-вероятно няма. Не знам кой народ има предвид Слави Трифонов, но българският скоро ще им изгледа гърба и на него, и на шоу-депутатите му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • шоуто на Тиквата до г-жа Helleborus от ГЕРБ-ЖЕНИ

  30 Апр 2021 13:46ч.

  Много си зла. Разбираемо е, динамиката на живота и шумотевицата предизвикват стрес у теб. Чувстваш се преуморена и изнервена. Излезни сред природата, почувствай обновяващата й сила. Виж се с приятели. Пусни хвърчило. Направи си тест за бременност. Ще е положителен, честито. Мерси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Забавна статистика, със сълзи на очите:

  30 Апр 2021 13:49ч.

  Проблема на България е, че допуснахме САМО алчни за пари и власт, но за сметка на това и абсолютни некомпетентни, неуки , неморални, продажни, безсъвестни ренегати и нищожества да ни управляват. А те, вместо да се засрямят и да се скрият някъде през 7 морета, така се опияниха от властта, че започнаха да се изживяват за ''величия". Тъжен е факта, че вече от 77 години насам, (колкото и да се напъвам да си спомня) в България май са допуснати или 'изпуснати', да управляват само 2-ма читави, ерудирани и съвестни политици: Иван Башев и Ренета Инджова. В проценти, това прави от всичките ,дето са ни се изреждали във властта, само 0.07 % достойни и честни политици и съответно 99.93 % се оказаха недостойни и нечестни, за всичките тези цели 77 години управление. Падна ни се само по един достоен политик на 38.5 години. Ако така я караме, следващия компетентен, съвестен и честен български политик, трябва да се появи около 2060 година. През същия този 77 годишен период, имаше и само трима честни и почтенни политици, дето не са се възползвали от власта в материално отношение и не са откраднали и една стотинка: От тази достойна привилегия, да служат честно и достойно, са се възползвали отново горните споменати двама: Иван Башев и Ренета Инджова. Но се налага да добавим и Жан Виденов, който в материално и морално отношение също излезе от политиката абсолютно чист и неопетнен. Който знае за още други несъмнено честни и почтенни български политици, моля да им напише имената, за да ги научим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Болонките и достойните

  30 Апр 2021 13:56ч.

  "Има ли корупция при Слави?" Ами може да се повери. Има записи на предаванията му. Просто трябва да се направи списък на политиците,банкерите, предприемачите,културтрегерите,военните,полицаите и чалгаджийките натискали са да седнат на диванчето при него.... и да се припомни на публиката кои бяха тези персони. Може да се направи и паралелен списък на известни хора неунизили се и неплюли на сурата си да се подвазмат като болонки на тоз поЗ чалгар.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Господин Дачков,

  30 Апр 2021 14:14ч.

  При предаването на мандата на световната шахматистка Стефанова, куриерката на Славчовците, президентът Радев ясно каза в стегната реч, че е добре да има правителство, макар и за кратко, което да свърши някои важни неща - предизборен закон, актуализация на бюджета и т.н, да не ги изреждам. Не мълчи, ама кой да слуша! Би трябвало автори на уважавани сайтове като "Гласове" да си отварят по-добре ушите! Четем ви редовно с интерес и уважение! Приятни празници! Поздрави, Мери!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  30 Апр 2021 14:15ч.

  Първо, аз съм твърд противник на отнемането на правото на глас на хората. Второ, твърдението, че изборния кодекс се променя само за секциите в Турция е долна лъжа. Това важи и за САЩ и Великобритания. Трето, ако всички имащи право на глас се възползват от това си право, то ДПС ще бъдат на бариерата от 4%. От няколко месеца в българската политика се наблюдава единствено и само плюене и сеене на омраза срещу конкурентите, и нищо градивно, насочено към народа. Срам и позор! Единствен Радев се въздържа и се държи достойно. А Дачков - палачинката е ясен. Едва ли някой се учудва от поведението му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ма ли корупция при Слави? на 30.04.2021 в 12:25

  30 Апр 2021 14:18ч.

  Кой сви шоуто на великия Тодор Колев "Как ще ги стигнем...американците?" И защо една от най-завладяващите песни "Фалшив герой" на Тодор Колев непрекъснато я пускат в изпълнение на селския китарист Годжи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  30 Апр 2021 14:19ч.

  Явно сме я докарали до там : "Бог да прости българите"! Други ще населяват територията и ще наричат страната си "България"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • шоуто на Тиквата

  30 Апр 2021 14:20ч.

  По принцип улесняването на гласуването в чужбина е полезно, ако не беше ситуацията в Турция.Там гласовете ще идат за ДПС, но не и за Радев, защото ДПС е твърдо против него, и има вероятност по брой на депутати ДПС да изместят БСП, още повече, че на Запад и в Америка никой не гласува за нея.Рязко ще се качат гласовете за ИТН и ДБ, и ще паднат тези на герб.В момента Герб води само с 0,8%, ако се вярва на Маркет линкс, и ще спечели тези избори без съмнение, трети ще са ДПС, четвърти ДБ и пети -БСП, което всъщност ще е прекрасно, защото ще покаже, че Нинова не е никаква алтернатива. А БСП трябва да негодуват повече от всички срещу Радев, ама те с техния Стокхолмски синдром са неспасяеми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • палачинка

  30 Апр 2021 14:31ч.

  Не мисля, че Дачков е палачинка, а просто здравомислещ, който осъзнава реално нещата и вижда, че Радев е едно голямо Нищо.Преди вярно се прехласваше пред шофьора на самолет, но е изтрезнял, както тези избиратели на БСП, които разбраха, че с проекта за трите морета той се обръща против свидната им Русия.Има една категория,които бих нарекла свидетели на льотчика от седмия ден - каквато и поразия да направи шофьора на самолет, те му козируват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • шоуто на Тиквата на 30.04.2021 в 14:202

  30 Апр 2021 14:33ч.

  "Грешка", беше слогинът в едно брилянтно предаване на БНТ, по време на Батето и с автор Петър Вучков. Името "Няма време" и нямаше общо с "Хелоуин" , като празник на тиквите, синоним на посредствените. Герб и патериците им ще възкръснат, за сметка на чалгарите в умението да си интелигентен. И вината ще е на възпитаните от Слави и на самия него. За срам и наш ужас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  30 Апр 2021 15:33ч.

  Всъщност заглавието важи за самия Радев, защото за мен той е най-голямата политическа мутра от началото на демокрацията. Нищо от това, което направи, не беше в полза на представителността на народната воля, парламентаризма и институционалността, комунистите преди Радев поне признаваха правата на съществуването на инакомислещи, в новото демократично време, правото на другата партия да съществува. Парламентаризмът изисква точно това, представителност, всеки да бъде чут, на всеки исканията да намерят място, доколкото не пречат на исканията на останалите групи, а където има несъвместимост, да се търси дебат и пресечна точка. Точно Радев и подобни нему доведоха с говоренето си политици несъстоятелни, неспособни на парламентарен дебат, крайни и невъздържани в преследването на само своята визия, ожесточени спрямо опонентите си. А институционалността пък означава доверие в институциите, да ги оставиш да си вършат работата, т.е. ако искаш да доказваш престъпления, да предоставяш доказателства на съответната институция, полиция, съд, прокуратура и да съдействаш за тяхната работа. А не да ги пренебрегнеш с общото, всички са корумпирани, само аз не съм. Грешките, които може да се допуснат от всеки един субект, трябва да се разбират НЕ като проблем на системата, а проблем на възпитанието на отделния човек. Защото всички ние сме възпитавани от български майки и учители и доколкото сме научени да работим и живеем по съвест, дотолкова ни е и професионализма. Корупцията е вътрешно състояние на липса на вътрешна норма и граница на почтеност. Тази липса не може да се преодолее с фалшиви лозунги, вдигане на юмруци, рушене на парламентаризма и превишаване на правомощията си, с човешка власт и злоба. Това вече изисква да има ценностен дебат, например защо си хейтър, а не обичаш ближния, защо българи мразят българи, понеже нали това е корупцията, да не ти пука за правата на другия. Естествено, че щом мразиш ближния си, ти ще си готов да му отнемеш някакви права, ще го мачкаш, точно това е корупцията, което прави Радев. Резидентът правеше точно това през цялото време, насъскваше едни български граждани против други и отричаше свободния избор, който е даден на човека, който прави него самия отговорен за действията му. Днес е разпети Петък, затова ще си позволя да цитирам апостол Яков - „А всеки се изкушава, като се завлича и подлъгва от собствената си страст; и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно, ражда смърт.“/Яков 1:14-15/ Това Бойко Борисов НЕ може да го направи, не той е вложил в душите на хората страстта, която зачева и ражда грях, а представата на Радев, че само така стават нещата, един човек някак си кара другите да правят нещо, по-скоро означава, че той самият е пионка и маша в ръцете на други! Иначе щеше да разбира индивидуалната човешка отговорност. Но понеже той не е оказал съпротива и обслужва определени задкулисия, мъчи се да изкара това норма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Альоша

  30 Апр 2021 16:55ч.

  Точно в десетката, г-н Дачков !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гери

  30 Апр 2021 17:48ч.

  Дали Слави е патерица на ДПС, все още не е доказано и в общественото пространство все още няма видими признаци за това. Ще поживеем ще видим! Но колко пъти БМБ е говорил за Ердоган като за пръв приятел? Кой му връщаше полит. емигрантите след опита за преврат в Турция в противоречие с международното право? Така че доказано удобно, изпълняващият поръчките на турския султан е Бойко Борисов. Ами трафикът на мигрантите от Сирия не беше ли организиран от фирми на криминално проявени, получили лиценз за превоз на мигранти вече минали през контролните органи. Може ли да бъде организиран без протекция от най-високо държавно ниво? И после Слави бил патерицата на ДПС! Цветозар Томов ясно казва, че през МВнР си има процедури за провеждане на честни избори в чужбина и всички предишни правителства обслужваха ДПС и си затваряха очите. Но Бойко най-дълго управлява и най-дълго е обслужвал ДПС. При Бойко Доган взе ТЕЦ Варна. Така че най-големи заслуги към Република Турция и ДПС има премиерът в оставка. Ако в секциите в Турция се въведе машинното гласуване, като как ще се стигне до сегашната ситуация, хора не знаещи да говорят и пишат на български да гласуват под строй. Пред машината си сам и като не знаеш езика -йок. Но ми се струва, че и Дачков бърка в кацата с меда. Но на кой олигарх не е ясно. Сигурно ще ми изтрият поста, но няма да е за първи и последен път. Но нека имат предвид че е Разпети петък, а Дачков е с религиозно образование и се надявам да има малко страх от Бога.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рапорт даден, рапорт приет.

  30 Апр 2021 18:33ч.

  Всякакъв род "мутри" наши, ваши, техни, леви, десни, централни, пресни и известни трябва да са вътре - в затвора и извън управлението на държавата. Мутри с костюми, мутри с бухалки, дали са водачи или помагачи са еднакви - висша форма на алчност и егоизъм, направо - homo ERECTUS. И вместо да са в затвора и изолирани от публичната власт, мутрите се множат и просперират. Народът се мутризира, тайният елит е от мутри, явният елит е от мутренски политици, помагачи, викачи и драскачи. Живеем в интересни времена, тече N-тата мутренска революция/еволюция. Мутра дадена, мутра приета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • М-оча

  30 Апр 2021 18:41ч.

  Мисля, че РР "купува" ДПС с одобряването на секциите извън ЕС. Те нали не го харесваха!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: М-оча на 30.04.2021 в 18:41

  30 Апр 2021 18:48ч.

  Добре де! И да наложи вето, какво мислите, че ще се случи? Дали депутатите пак няма да го приемат? Но дали изобщо мислите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Г-жа Helleborus, срещнах една от ГЕРБ-ЖЕНИ, която ми изкрещя, че Елвис е жив.

  30 Апр 2021 18:56ч.

  Г-жа Helleborus пак е тук: https://frognews.bg/images2/Krasen/boikojeni2.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • М-оча

  30 Апр 2021 20:08ч.

  До: 30.04.2021 в 18:48 Ако искаш виж това мнение/ анализ на Веселин Желев https://www.clubz.bg/112363-itn_i_taka_natatak ....ДПС са изключително важни за избор на президент!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ерос

  30 Апр 2021 20:23ч.

  Прав е Дачков, но защо опищя орталъка, че БСП не го била подкрепила. Ами ето защо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • можем ли да си го позволим?

  30 Апр 2021 20:49ч.

  За да разкараме мутрите на Бойко ни бяха нужни цели 12 години. Колко години ще са ни нужни да разкараме чалгата на Слави?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: М-оча на 30.04.2021 в 20:08

  30 Апр 2021 21:04ч.

  Първо: Самият Желев казва, че към момента ( а това е времето преди Слави да върне мандата) няма достатъчно факти и ще спекулира по темата, че ще изкаже хипотеза. Второ: ДПС никъде и по никакъв повод не е спомената. Това че оприличава Радев като червен аллах, а Слави като негов пророк ама никак не го доближава до ДПС. И пак се питам можете ли да мислите и ако да, то с коя част на тялото?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганьо

  30 Апр 2021 21:22ч.

  Г-н Дачков, промените в ИК за са добро, не го разбирате сега, но потърпете и ще видите, че това е правилно решение. Второ, в този момент премахването на герп и борисоф не може да стане по цивилизован път, за съжаление, трябва някой себеподобен да направи това. Нашият народ не е узрял за подкрепа на нормална партия, той се люшка в болшинството си от една крайност в друга...ето затова сега ИТН е по-малкото зло, чиято роля е да направи промяната, независимо дали ни харесва. Дън Сяо Пин, един от основателите на съвременен Китай, го е казал: "Не е важно каква е котката — черна или бяла, важното е да лови мишки"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  30 Апр 2021 22:18ч.

  По горе някой пише, че по принцип бил за това да не се ограничават изборните права на хората. Това звучи много красиво, но реалностите в живота са отвратителни. По принцип аз не съм съгласен да имам равни избирателни права с хора, които живеят и работят в други държави и плащат данъците си там и в голямата си част изобщо не ги касае какво се случва тук. Още по-зле са нещата с турците живеещи в Турция и имащи и българско гражданство. В голямата си част тези хора дори не знаят български език и отдавна не ги интересува България, но те са идеален инструмент на враждебни на България сили и интереси. Всички сте виждали, как те се мъкнат дори тези на пределна възраст да идват с автобуси тук за да гласуват за ДПС. Нека си го кажем в очите-турската държава финансира тези изборни екскурзии, а сега полезните идиоти от нашето Народно събрание ги улесниха още повече. На следващите избори очаквайте поне още 200-300 000 гласа от Турция, които ще направят ДПС (разбирай Ердоган), ако не управляваща партия в България то поне втора политическа сила и в този смисъл незаобиколим фактор в управлението на Родината ни. Срамното е, че само един депутат-Велизар Енчев се оказа истински патриот и открито се противопостави на това безумие. Останалите 239 депутати захласнати във враждата по между си забравиха за интересите на България и вкупом станаха просто предатели! До побърза да се нареди и натовския генерал и триморец Радев, който вместо да върне закона за преразглеждане го публикува екстренно в държавен вестник. Аз разбира се вече не се изненадвам от неговите безумни действия, макар и да гласувах за него, за което дълбоко съжалявам. Според мен неговите сметки за преизбирането му най-вероятно ще се окажат криви и той ще остане един от най-презрените политици в историята ни, ако изобщо след подобни действия България ще оцелее и няма да стане турска провинция!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Простотия & Чалга

  01 Май 2021 9:45ч.

  Опростачването и чалгизацията вървят ръка за ръка. Десетки години за първото значителен принос имаше Борисов, а за второто Трифонов. Простотията на Бойко е безгранична, а чалгата на Слави непобедима. От тази желязна двукомпонентна смес е изградена душата на българина, наричан от някои (може би не без основание) “тъмен балкански субект”. Тези избори, напълно развенчаха мита за “изтичане на мозъци в чужбина”. Както предполагахме, наличностите на са големи, но и изтичането се оказа минимално.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко-e и

  01 Май 2021 15:46ч.

  Статията добра.Коментарите правдиви.Нормалните хора отдавна са малцинство.Посредственоста винаги е била агресивна и прилепчива.Радев поради яродени качества си е в средата.Изненадани? Може би аз.Мислех СТ пряко сили ще събере 10%.Повседневния ми опит казва ,че срещу посредственост и агресия можеш да се бориш с ум и агресия на квадрат.Да но ''интелектуалците'' не са по борбите.А и дали индивидуалния опит важи за държава?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • който ще да е...

  02 Май 2021 12:41ч.

  Яворе, и какво като не се получи нещо? И идем пак на трети избори. Управлението се извършва от администрации в министерствата и те колят и бесят и със и без министър и са едни и същи при всички 20 години. Нищо не може нито да ги споре, нито да ги управлява. Тия параван-министъри са излишни. В МОН никакви реформи никога не са започвали. Там са за измитане цели дирекции заедно с 28 областни инспектората за цялостнбо закриване. Какво, като им сложиш нов моинистър, който ще да е...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • М-оча

  02 Май 2021 19:43ч.

  До:на 30.04.2021 в 21:04 Желев не прави хипотези за ДПС, но те явно се заявиха срещу РР. Сигурно за да се пазарят(също хипотеза). На РР му трябват гласове. Защо да не направят РР+ИТН+ДПС+...+... Разрешават им повече секции в Турция, т.е. за ДПС, а те подкрепват РР. Сложно ли е за теб? Няма да ти обяснявам повече. Браво на Дачков!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анализите на Дачков

  03 Май 2021 9:40ч.

  никога не са верни. Повечето от турците, които изгонихме от родината им са грамотни и добри хора, благодарни че са получили образование в България. Много млади турци учат в български университети, защото им е по-евтино, и се женят за българки. В Турция живеят и българи все пак, има българска общност. А и там ще се гласува с машини, така че който е неграмотен, няма да може, така намаляват фалшификациите. Одумване на Трифонов, Нинова, Ами те не са управлявали. Нека им дадем шанс, и после ще говорим

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Активираният през юли 2020 г.

  03 Май 2021 13:03ч.

  от г-жа Мустафа настъпи доста мотики и логично влезе в задънена улица. Мотика-1: Юмручето на Сорос (приватизираният антифашистки юмрук на интербригадистите от гражданската война в Испания). Мотика-2: Тон за истерията на "Козяк" срещу "Балкански поток", представена като борба срещу корупцията на Борисов, с аргументи - просташките и злобни аудио-записи на Борисов срещу всички, които не му играят по свирката + чекмеджетата с кюлчетата злато и милионите евро в банкноти по 500 евро. Тази истерия срещу продължението на "Турски поток", като 100% българска газопреносна мрежа, доведе до отблъскване на ДПС (партията на Ердоган в България) от Радев. Мотика-3: Изземване на председателството на русофобската американо-полска инициатива "Три морета" от Естония и насрочването на сбирката (заседанията) на източните русофобски държави + Австрия за месец юни 2021 г. в София. За съжаление на нормалните българи, барабаните на войната срещу Русия вече бият, а Радев се оказа американско мюре за българските русофили. Много голям е рискът Радев да въвлече България пряко в конфликта Русия-колективния Запад, с основен провокатор и таран на САЩ - Украйна... Мотика-4: Пренебрегване на БСП, през месец януари 2021г., когато Радев се самопредложи за втори президентски мандат, с цел да въвлече русофилите на БСП в русофобската си триморска политика. Мотика-5: Залагане на откровените соросоидни партии и личности и най-вече - следване на пловдивския юдо-българин, който се самоопредели като „евреин” през 2003 г., начело на натовския "Евроатлантически клуб", и който води за носа Радев, както и на соросоиди в собствената му администрация. РАДЕВ Е ВТОРИЯТ ПОЖЕРТВАН ОТ МУСТАФА. ПЪРВИЯТ Е БОРИСОВ. Радев или трябва да изведе България от американо-полската русофобска инициатива "Три морета", или ще загуби президентските избори, освен ако не ги манипулира, така както ГЕРБ правеха. Мустафа разбута България така, че да се възцари хаос и безперспективност (БСП на Нинова, с нейното синче в Ню Йорк, заедно с Радев, мълчи по основния въпрос – въпросът за войната и мира в Черно море), за да бъде България безропотна като заложник на САЩ и нато и техен военен плацдарм срещу Русия, респективно срещу самата българска държава и нейния народ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мотика-5 (корекция)

  03 Май 2021 13:08ч.

  Мотика-5: Залагане на откровените соросоидни партии и личности и най-вече - следване на пловдивския юдо-българин, който се самоопредели като „евреин” през 2003 г., начело на натовския "Атлантически клуб", и който води за носа Радев, както и на соросоиди в собствената му администрация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мерник

  04 Май 2021 14:00ч.

  Дали Слави е патерица на Доган?Как мислите ,защо ДПС оттеглиха кандидатурата на Пеевски.Можеше ли Слави от телевизионния екран да плюе Бойко,а да подмине Пеевски/ако беше кандидат /,при положение,че протестът беше срещу тримата-Бойко,Гешев и Пеевски?Целта беше широка пропаганда срещу Борисов,а не срещу ДПС,Доган и Пеевски.И успяха,но не съвсемЖалко,че вярвахме на Радев.До тук има двя факта,които ме карат сериозно да се замисля-Триморието и Изборния кодекс в полза на турците.Кой е Радев?Държавник или протеже на "Козяк"?Везните клонят към второто,така че,за мен -гут бай Радев!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • висок

  05 Май 2021 13:12ч.

  Иванке ма, защо Слави не е влизал в народното събрание? Защото сградата е паметник на културата и не може да се събори едната стена, за да влиза с джиповете в пленарна зала!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи