Георги Марков: Орбан направи нещо по-полезно за народа от разрушаването на паметници - изгони Сорос!

Георги Марков: Орбан направи нещо по-полезно за народа от разрушаването на паметници - изгони Сорос!

Автор: Георги Марков, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

Орбан направи нещо по-полезно за народа си от разрушаването на паметници - ИЗГОНИ СОРОС ОТ УНГАРИЯ! В Будапеща събраха с Паметника на Съветската армия тези на Рейгън и Буш в красивия парк Сабадшаг край парламента. Това написа в профила си във Фейсбук Георги Марков. 

Съветският паметник го заливаха с катран 1990-та. След дълга дискусия се реши да остане. До него издигнаха този на Рейгън, а скоро Орбан откри този на Буш. Всички те са в периметър 50 м.

По време на комунизма само унгарците имаха кураж да въстанат всенародно срещу съветските танкове 1956-та. Западът не им помогна, Суецкият канал бе по важен.

Селяните имаха по 12 дка земя, гражданите - бутици. Нямаше опашки за банани, имаше всичко. На 3 години по веднъж пътувах на Запад, а Куин направи супер концерт през 1986 г. пред 70 000 на “Нейпщадион” /още си пазя билета/.

На 16 юни 1989 г. на Площада на героите студентът Виктор Орбан пред очите на цял народ призова съветските войски да напуснат страната - 300 000 на брой. Като си тръгнаха, ги изпратиха с музика и надпис: “Товарищи, конец!” На 11 септември 1989 г. Унгария отвори границата с Австрия и падна първата тухла от Берлинската стена.

На 30 март Орбан прави 35 години в политиката. От 1990 е непрекъснато избиран за депутат. Пет пъти премиер на Унгария, от които 4 пъти подред избран с 2/3.

На унгарците не им се налага да действат компесаторно. Те не маршируваха като нас на 7 ноември и за разлика от нас си празнуваха официално Коледа и Великден в съветските времена.

Орбан няма намерение да се харесва на Байдън, защото беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп, дето вика Стив Банън. Още по-малко на Урсула, защото бе любимец на Хелмут Кол и го посети в дома му 2016-та. Единственият чужд политик, след погребението в Шпайер, поканен от съпругата му Майке в любимата бирария на Великия Обединител на Германия.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • рукола Z

  09 Март 2023 16:02ч.

  Ния тука си имаме Радев... той е слуга на Сорос!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виж го ти, Свободния

  09 Март 2023 18:50ч.

  искал всички бивши комунисти / 2 000 000 на брой/ да нЕмали нЕкакви права. Никак не си свободен, приятелче. Имош нужда да се освободиш от примитивната омраза и тесногърдието си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ellie

  09 Март 2023 16:36ч.

  Доколкото са ми разкавали свидетели на събитията. Единственият политик в историята на България позволил си подобно действие е бил експремиер Виденов. Моля, свидетелите да ме поправят ако греша. Последвал е "преврат" вклч. вътрешнопартиен. Въпросът е: ако г-н Виденов е създал в "Новото Време" партия, защо родолюбивите българи са отказали да гласуват за същата. Изводът: има партии, няма народ? А може би греша?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  09 Март 2023 16:40ч.

  Прав сте!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Така е - Виденов е единственият политик,

  09 Март 2023 17:25ч.

  отказал да се дават на Соросовите НПО-та пари от бюджета и отказал да приеме Сорос. Затова му беше "спретната" цветна революция, въведе се пропагандното клише "Виденова зима" (а тя беше Соросова гладната зима тогава). Соросовите фондации са тук от зората на "демокрацията" (т. е. на неоколониалното заробване на страната ни) - като огромен октопод, като зомбита, които изсмукват жизнените ни сили. Никакви избори тук не са решавали нищо, всичко се контролира, манипулира в полза на наглосаксонски интереси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  09 Март 2023 20:09ч.

  А първата председателка на Отворено общество беше жената на Костов Елена Костова .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Така е, Виденов се противопостави на Сорос

  09 Март 2023 22:16ч.

  А хората около него приветстваха Отворено общество, още помня първите им картички по книжарниците, излъчваха сатанизъм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванов

  10 Март 2023 12:43ч.

  Сорос е казвал,че преврата срещу Виденов е бил най-евтиното му мероприятие - около 1,5 млн. долара.,е и печалба е отчел човека,той нищо не прави за красивите оченца на овцете.Игрите с курса на лев/долар не се правят току-така,нали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  09 Март 2023 16:39ч.

  В България едно кресливо малцинство на агресивната посредственост се фихри и налага на мнозинството безумията си! На всичкото отгоре за всички соросоидни НПО по специален закон са предвидени милиони от държавния бюджет. Пари, с които рушат всичко по пътя си. На това трябва да се сложи край! Време е мнозинството да се вземе в ръце и да изрине мръсната паплач!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Четете ми мислите.

  09 Март 2023 19:06ч.

  Хората в България масово са на това мнение, но кресливците са властово и финансово бетонирани, ако и да са малцинство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доживяхме да видим

  09 Март 2023 16:42ч.

  Реститутка - комунист.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Че той Жоро Дантелата

  09 Март 2023 21:41ч.

  си беше безпартиен комунист и преди 1989 г. Освен с БКП-то поддържаше топли връзки и с ДС-то. През 90-те стана първи демократ. Днес е първи консерватор. Нагажда се човекът. Как иначе щеше да получава всеки месец 9 бона пенсия от българския данъкоплатец в качеството си на пенсиониран конституционен съдия, който най-нагло гласува, че единствените хора в България, за които няма таван на пенсиите са председателят и членовете на КС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  09 Март 2023 17:06ч.

  Шега: Ако Сорос беше българин, сигурно и ние да сме го изгонили от България или по-скоро той самия не би се върнал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ellie

  09 Март 2023 17:14ч.

  Настанало е "Време за обединение", когато хората "порастват за дни", и в този смисъл, няма нищо лошо Човек да помъдрее и да преосмили "настоящето". Затова е дадена притчата за камъка. Много българи вярваха "в митологемите" на Запада, особено в "неолибералната мечта" от 60-те на миналия век. Страшно е, ако Родината загива и няма отношение, независимо от вероизповедание, местообитание, месторождение,"Любов" - към това което сме, били сме, и имаме шанс да бъдем, обичта ни към България.., онази, Христовата, правеща ни състрадателни и съпричастни към времето, народът, земята, нашата Земя. Днес, ние градим бъдещето, а помъдрелият Човек е достоен за уважение. Грижата за възрастните хора е Светлина, Историята-Мъдрост, Състраданието - Бог. Настанало е време за Обединение и няма време, място за "камъни", ако искаме да ни има на картата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цветни революции в защита на робството

  09 Март 2023 17:33ч.

  В Грузия се опитаха съвсем лекичко да глътнат въздух и да си върнат поне мъничко суверенитет... и сега са в пожар, запален от същия окупатор, дето седи и зад нашите блюдолизци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мнооого си свободолюбив, много!

  10 Март 2023 3:41ч.

  Какви ги плещиш, брате? За какви "глътки въздух" говориш? В Грузия тече продължението на "розовата" им Революция, и тя НЕ Е в защита на "робството", а е организирана от Джордж С. още през 1991 г. и тяхната версия на нашите жълтопаветници в момента "отваря Втори Фронт" на войната в Украйна! Нашата беше "синя" Революция. Забравил ли си, че с инвестиции (разходи) колкото една средностатистическа ипотека на Запад, на ул. Раковски пристигнаха големите тирове с печатана синя зараза и успяха за една нощ да залеят София с онези флагове и сини знамена - плакати на с лика на президентския (любимец на Амбасадата) кандидат Петър Стоянов и сини лъвчета... Глътнали си били въздух и си били върнали поне мъничко суверинитет... Явно и ти си борец за девертификация - от 100 % евтин руски течен газ по тръба - на 100% хамер. LNG с кораби-цистерни... Къде е Киро?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Румен Мустафа Радев

  09 Март 2023 18:19ч.

  Защо ли с агент "НИКОЛАЙ" все по-често сме на едно мнение?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защото той все по-често

  09 Март 2023 22:13ч.

  е на нашето мнение. Орбан изгонил Сорос, но какво би казал Марков за своя любимец - Борисов. Той защо не изгони Сорос? Дали защото не е именно негова креатура?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Компромисно

  10 Март 2023 0:00ч.

  Не знам какво ги прави Сорос, но няма в природата разум който да разбере и оправдае действията на десните примати! Подчертавам не на десните хора, а на приматите. А за Сорос, лула на мира само когато му е забучена като на индиански вожд отзад!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи