Народната библиотека подарява читателски карти за Коледа

Народната библиотека подарява читателски карти за Коледа
Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" подарява едногодишни читателски карти като жест към любителите на книгите в навечерието на коледните празници, съобщават от библиотеката. Безплатна едногодишна читателска карта може да получи всеки желаещ, стига да е навършил 14 години.

 

Желаещите трябва да посетят сградата на бул. "Васил Левски" 88 и да представят личната си карта на гише "Регистрация" от 8:30 до 19 ч. в работните дни до 22 декември, както и на 28 декември от 8:30 до 17 ч. и на 29 декември от 8:30 до 15 ч.


От Националната библиотека посочват, че безплатната карта осигурява възможност за ползване на място на колекциите й, както и достъп до редица мултидисциплинарни и специализирани електронни бази данни с библиографска и пълнотекстова информация.

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • безкнижна библиотекова

  13 Дек 2017 19:30ч.

  Постоянните читатели с 10-20-30-годишен читателски стаж питат ще могат ли да се възползват от коледния подарък да ползват едногодишна безплатна карта за достъп до НБКМ или да не питат, да не бъдат обвинени в неблагодарност по подобие на библейската притча за блудния син.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи