Захарова: Издевателство от най-висш порядък е изпълнението на Блинкен в киевски бар. Сенатор Рик Скот: За кого, по дяволите, си мисли, че работи?

Захарова: Издевателство от най-висш порядък е изпълнението на Блинкен в киевски бар. Сенатор Рик Скот: За кого, по дяволите, си мисли, че работи?

Антъни Блинкен посвири на китара в киевски бар на фона на украинската катастрофа на фронта

Мария Захарова нарече "издевателство от най-висш порядък" изпълнението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, който свири на китара в киевски бар по време на пътуването си до Украйна, съобщава ТАСС. "Антъни Блинкен забравя за кого работи", възмути се и американският сенатор от Флорида Рик Скот. „Докато светът гори и американци прекарват 221-ия си ден като заложници на „Хамас“ в Газа, Блинкен заминава на представление в Украйна, платено от данъкоплатците. За кого, по дяволите, си мисли, че работи?“, коментира Рик Скот в социалната мрежа X, съобщава 1prime.ru

„Мисля, че това е паноптикум. Мисля, че това е просто издевателство от най-висш порядък. Друг е въпросът, че е много възможно това да са шегички или просто някакъв адски непрофесионализъм на тези пиари, които измислят всичко това, които не разбират, не могат да усетят остротата на момента, нито особеното състояние на хората в подобни исторически периоди. Или пък има друг вариант, че това е умишлено", заяви Захарова в ефира на радио Sputnik.

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Киев показва, че състоянието на нещата на фронта предизвиква тревога в администрацията на президента на САЩ Джо Байдън, каза по-късно на брифинг говорителката на руското външно министерство. „Очевидно е, че ситуацията на фронта и военните неуспехи на украинските въоръжени сили будят все по-сериозна тревога в администрацията на Байдън. (...) Усилията на Запада да спаси престъпния режим в Киев чрез увеличаване на доставките на оръжие са обречени на провал; цялата военна техника ще бъде унищожена", добави Захарова. Законът за мобилизацията, приет в Украйна, е акт на геноцид срещу украинците, коментира още тя.

 

 

По-рано украинското издание "Страна" съобщи, че украинските потребители на социалната мрежа "Екс" (бивша Twitter) са съсипали от критики държавния секретар на САЩ, след като той свири на китара и пее в един от киевските барове, съобщава ТАСС. Един от потребителите на мрежата говори нецензурно за правителството на САЩ, обръщайки внимание, че „Америка блокира доставките на оръжия и самолети за шест месеца“, а Блинкен „се мотае в центъра на Киев в бар“.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

 

Коментари

 • Кадиров

  15 Май 2024 10:12ч.

  Нов китайски модул на окололунна орбита и заявлението на главния конструктор за видяното :Но вот что интересно. Если в предыдущие разы китайские товарищи ничего не говорили и не писали по поводу публичных материалов NASA о Луне, кроме того, что окрас поверхности спутника Земли, мягко говоря, не совсем такой, как на американских снимках, то на этот раз они уже не постеснялись упомянуть и о том, что не разглядели с орбиты места посадок американских пилотируемых лунных миссий. И сказали об этом вовсе не журналисты, а сам главный конструктор проекта! Вот тебе и раз! Ни разу не было и вот опять...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар

  15 Май 2024 10:21ч.

  Варварския език на който мажеш, не е признат и не се ползва в ЕС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Тръмп

  15 Май 2024 10:32ч.

  Направи си справка в сайта на ООН кои са официалните международни езици. Или сам себе си лъжеш? Олеква ли ти от това?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • евро-нещо си, идиото?

  15 Май 2024 10:41ч.

  Пак си неподготвен! Седни си, слаб 2! И, козяк, галя, незачет! Пак сте изтървали туй нящо с нефелни опорки! Моля ви от все сърце и душа, дайте му други, не толкова мижави думички, че бактън вече от идиотизмите му! Анадънму?🌈

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умен.

  15 Май 2024 13:57ч.

  Пълни нещастници сте! Руският произлиза от старобългарския, продажници англосаксонски! Не дръзвайте да дрънка те глупости!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умен.

  15 Май 2024 14:00ч.

  Продажни зомбита, антихристи и гмеж! Вие, които славословие лигавия сваренокартофен език! Предатели на род, на памет, на кръв и Дух! Все едни и същи блюдолизци! - ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ РОБСТВО Е ИМАЛО!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руски език е велик език и на него е написана велика литература

  15 Май 2024 14:38ч.

  Който го отрича, показва собствената си духовна нищета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганди

  15 Май 2024 10:19ч.

  Нек свири! Днес на струнни, утре и на духови.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  15 Май 2024 19:24ч.

  Клинтън свиреше на тромпет, сокато дядя Боря общуваше с Джак Даниелс !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  16 Май 2024 13:15ч.

  И дваматата споменати бяха слуги на глобалния елит базиран в САЩ и командващ политическите пионки из целия свят. Ако имаш грам мозък трябва да ти е ясно, че щом си слуга на тоя елит си клоун с пороци. Дали наркоман, дали алкохолик, дали педофил или педал няма значение, може и комбинация от тия изброените, но поне едно е задължително.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  15 Май 2024 10:25ч.

  Ако беше дошла Вики Нуланд, щеше да потанцува на пилона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  15 Май 2024 11:27ч.

  С тази фигура щеше да е прекрасна реклама на евроатлантическите ценности.Представих си танца и и бях едновременно развеселен и ужасен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако беше дошла Вики Нуланд, щеше да потанцува на пилона.

  15 Май 2024 12:36ч.

  Сакън, недей ,че ще повърна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Констатация

  15 Май 2024 10:42ч.

  Явно има и по-некадърни пиари от Найо...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много наркомани с власт у нас

  15 Май 2024 11:01ч.

  Гледам на Кирчо и 100 човека не му гледат изявите, Марков обаче бие всякакви рекорди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Номерата на Боко и Дохан

  15 Май 2024 11:04ч.

  Тоя Марко го пуснаха да краде от Възраждане. Все пак не е зле да измести шута от Уминдол.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Укрите

  15 Май 2024 11:07ч.

  Се оказаха извънредно тъпи парчета. Може би най-тъпите на света ! След две години и половина все още не им проблясва в главите, че може би АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ РАБОТЯТ ?? Ама много здраво ги работят ! И вече се подиграват с тяхната тъпота , гаврят се с тях ! ВСУ все още е голяма сила. Има достатъчно оръжие. Ако го обърнат срещу Хунтата и избесят зеленската шайка, може да настъпи мир за едно денонощие ! И няма да загубят нищо повече от това , което вече загубиха ! И ще се спасят стотици хиляди животи... Но от де толкова разум ? Премога ! Слава Кокурине ! Москаляку на гиляку ! .... Много са зле тези хора, много !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абе да попитам

  20 Май 2024 0:35ч.

  курулацията Петкофф, ти даряваш ли още по една заплата на укрия всеки месец, българоубиецо на пътя?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маша Ллаева

  15 Май 2024 11:19ч.

  Всъщност,тука няма никаква новина:поредния американски олигофрен,на обиколка из през морските владения на САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван Иванов

  15 Май 2024 11:54ч.

  Да Маша, кажи на московската Маша да не им се връзва. Това е началото на чифутската панахида за 404. Ще сменят наркомана, но резултатът ще е същият. Краят и на краварите се вижда. Европеидите, политиците де, са слепи, затова трясъкът ще е жесток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Jaro

  15 Май 2024 11:52ч.

  Евролайнар е голям глупак. Руският език е диалект на българския, привнесен при покръстването и приемането на нашата азбука чрез църковните книги, които в Русия са получавали пак от нас. А българският език не е варварски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Катил

  15 Май 2024 11:52ч.

  Руснаците с 5 батальона овършаха 250 км2 площ. Обстрелват вече околовръсното на Харков, о Волчанск го взеха практически и върви зачистка на огнищата на съпротива. В Суми и областта обстрели, приличащи на артподготовка за наземна оберация. ГЩ на РФ задава гатанки на ВСУ за направлението на следващия удар. Успоредно с това по- на запад, руснаците влязоха в Брестовое, край Купянск.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на този свят им стойности, които просто не съответстват на парите им, ако ще и да ги печатат и изнасят с тирове всяка минута

  15 Май 2024 11:53ч.

  Пак с ученически ПР като за пред олигофрени се опитват да прикриват военна бездарност и външнополитическа некадърност. Тоя път обаче - но пасаран!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  15 Май 2024 11:55ч.

  да не забравяме, че това мръсно еврейско изчадие на изслушването си в конгреса (преди назначението му), без изобщо да му мигне окото излъга, че дядо му бил освободен от концлагера Освиенцим в Полша от американски танк с негърски екипаж...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сенатор Рик Скот: За кого, по дяволите, си мисли, че работи?

  15 Май 2024 12:19ч.

  Как за кого? Американците не разбраха ли, че одеситския юдаист Блинкен работи за Нова Хазария, върху костите на славяните в Украйна и за Новия световен юдо-сатанински ред!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Катил

  15 Май 2024 11:56ч.

  Пленници разказват, че парите за фортификации по границата в РФ са били окрадени. Дори минни заграждения като хората нямало, а руснаците се движели като на парад от границата към Волчанск и Липци. Никого не очудват нито с корупцията нито с предателствата в 404!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не преувеличавай

  15 Май 2024 12:26ч.

  Няма как да се движат "като на парад", защото бандеровците вече хвърлиха резерви да спират настъплението. Спряно е. Волчанск на 2/3 си е в ръцете на ВСУ. Вчера са провели "контранаступ" и са си върнали Зеленое. Това е от про-руски военкори, не е укропропаганда, не е "ципсо". Така че по-кротко. Очевидно до момента руснаците целят отвличане на сили на ВСУ от други направления - към Харков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стига дрънка едни и същи измислици

  15 Май 2024 16:19ч.

  Няма такова нещо в сериозните източници. Това са украински измислици, демек циганизми на пропагандата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сабрутко Сабрутков от сабрутковците на Киро и Кокоро

  15 Май 2024 12:43ч.

  Каква война? В Укроландия се пее и танцува по баровете! Животът кипи, пей сърце!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йас

  15 Май 2024 12:46ч.

  Футболното им първенство също се играе, макар че руснаците обичат да им прекъсват мачовете чат-пат;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  15 Май 2024 12:55ч.

  Мани, ами и Шахтьор -Донецк е на път да стане шампион.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рене от съпротивата

  15 Май 2024 13:13ч.

  Направо песен им е на хохлите, нацисткият режим в Киев ги преследва като дивеч: Людоловы Киевского режима продолжают охоту. В этот раз женщины отбили мужиков у мясников из ТЦК https://t.me/boris_rozhin/123712

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  15 Май 2024 12:50ч.

  Типично по краварски... Сеят смърт и нищета, но пък доакто го правят се веселят! И в България е така, но малцина го забелязват!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рене от съпротивата

  15 Май 2024 12:56ч.

  Все 🇷🇺📢Волчанск Дома🇷🇺📢 Идёт дозачистка,противник отступил не на южную окраину,а вывел свой гарнизон южнее,под угрозой окружения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Справедлив

  15 Май 2024 13:31ч.

  Смешници по целия свят, колкото щеш. Лошото е че има разединени народи, които ги приемат и им се доверяват и кланят като че ли приемат богове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умен

  15 Май 2024 14:19ч.

  Много правилно. Ние сме живият пример! Дребни хора, дребни страсти. Народ, който е правил история с дух, меч и слово! Днес - разпаднала се откъм морал и разсъдък сбирщина от мразещи и тъпи същества, самодоволни в собствената си бездуховна....свинщина. Комплексирани, жалки останки... Срам и позор! Защото примитивът може две неща - да свежда гръбнак с овчи поглед пред господарската ръка, която му подава трохите.... И да мрази, включително да проявява тъпоумна жестокост! Няма друго племе в света, което да е паднало толкова ниско! Самозачерквайки се! Благородството, човечността, достойнството, грижата за другия са присъщи на друг тип хора - СВОБОДНИТЕ! Ние не сме от тях - ЙЕС, СЪР!.... И много, много тъжно...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колко мразя да се говори против Род и Родина!

  15 Май 2024 18:17ч.

  Но с тъга в очите и болка в гърдите, съм съгласен! Оставихме истинските ценности в живота, дивашки пребихме истината и Мутренски я напъдихме от домовете си!Заменихме мъжката дума и чест с Джендърство и педе...тия. Отвърнахме се от Най-близките, собствената ни плът и кръв ни стана чужда, бълваме само отрова и това очакваме в замяна, а когато ни отвърнат с блага дума и добра постъпка, смятаме че отсрещната страна е най-малкото луда (балък, тъпак, мижитурка...)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умен

  15 Май 2024 18:51ч.

  Не, НИКОГА ПРОТИВ РОДИНАТА! А против нейните предатели! Просто виж отначало какво е писано - за всички онези българи ме боли, за онези не от 1300 г., Ами и преди това! За онези, които изгоряха в Април'1876, за героичните български мъже и жени през войните, за покрисрната ни от болка, разкъсана родина. За изтриването на паметта ни, че сме българи! За ужаса да се отричаш от себе си, от всички тях! Това е болката на Черноризец Храбър, на Паисий, на Левски, Ботев, Яворов... И все това - ЗАЩО? Защо бре, народе????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъжат украиниците, че като защитници на Европа, ще ги пуснат да живеят в Европа и да взимат европейски ... пенсии!

  15 Май 2024 14:34ч.

  Нямаме думи за античовечността и за ЛЪЖАТА, която все повече се разкрива, като основен метод на действие на Мамона, богът на парите, ФАЛШИВИЯТ БОГ на благоденствието. Фалшиво благоденствие, защото подчиненият на Мамона става роб, добитък, чиито живот е сведен до зоб, зоб, зоб ... Позор за цивилизацията на Земята в 2024 г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Блинкън е вампир

  15 Май 2024 14:48ч.

  Опиянява се от кръвта на 35 000 невинни палестинци, убити с американски оръжия и от кръвта на невинни руски граждани, убити също с американски оръжия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ботев

  15 Май 2024 15:21ч.

  Да, Този Блинкен сигурно свири на някой духов инструмент освен на китара :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  15 Май 2024 17:54ч.

  Блинкен изпълнил в украинския бар саундтракът към "Падането на Харков".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • mathur

  15 Май 2024 17:57ч.

  В некой гей бар е свирил тоя миндил краварски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • това е задължително

  20 Май 2024 0:37ч.

  да е гейски бара.Той иначе няма да влезе там.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Още колко

  15 Май 2024 18:07ч.

  Прост народ си мисли,че американеца е нещо по-велико от едно го. М..но!!! Не виждате ли в какви филми и пропаганда ни вкарват,а в същото време те си потдържат отношения и търговия с Русия.БЛИНКЕН ТОВА ГОВНО НАСРАНО НЕМА ДА ОСТИСКА Е ПЕТ МИНУТИ СРЕЩУ ПУТИН!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я па Я

  15 Май 2024 20:16ч.

  Ха, така, за украинците умирачката, за американците пеячката и пиячката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • еми той

  20 Май 2024 0:41ч.

  Блинкен не е виновен, укроидиотите какво казват през цялото време - дайте ни кинти ние ще умираме вместо вас.Ми ей на дават им.Сега кой с тъпия си отговорете сами. Щото верно взеха яко да измират.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  17 Май 2024 10:44ч.

  и защо да не свири и пее като офшорните сметки преливат укр народ защо мълчи и кротува защо не излиза по улиците аз непрекъснато пиша за преговори и мир а вместо това идват все нови оръжия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи