„Възраждане“: Ние сме тук, за да сложим края на колониалния режим в България

„Възраждане“: Ние сме тук, за да сложим края на колониалния режим в България

Декларация прочетена от парламентарната трибуна от Деян Николов – народен представител от ПГ на „Възраждане“:

"Преди малко повече от 30 години приключи Студената война, с което света влезе в нов еднополюсен етап от развитието си. България на практика беше на страната на загубилите войната, с което започна новият колониален режим. Режим, който ни беше представен за ново време на демокрация и свобода, но реално представлява колониален статут от модерен вид. Режим, който е прикрит зад непрестанни манипулации на обществото чрез установен ред на политически и медиен олигопол. Режим, който създава и употребява година след година чужди агенти за влияние и контрол в българската политика. Корупцията, лъжата и лицемерието бяха превърнати в норма на българския колониален политически елит. Утайката на обществото беше инсталирана на върха на държавата,  а всеки износил се политически проект, политически образ беше грижливо заменян с нов такъв и така вече 34 години. Една добре смазана система, която ни заблуждаваше, че проблемът е в нас, докато унищожаваше държавата системно и методично. Система, която смаза държавата ни, изгони децата ни, уби родителите ни, почти унищожи народът ни, докато лицемерно ни убеждаваше, че това е най-доброто, на което България е способна.

Днес, от позицията на времето, е елементарно за всеки нормален човек да осъзнае, че България беше подложена на геноцид и унищожение от страна на Съединените Американски Щати, които заграбиха една победена територия след края на войната. Установиха пълен контрол върху политиката на страната, превзеха медийната среда, създадоха неправителствения сектор, управляват образователната система и покровителстват олигархията. При всеки опит за надигане на глава от народа ни, се заменят американските агенти в политиката, което печели нови няколко нови години спокойствие за колониалния режим. При всяко разочарование за обществото ни се увеличават апатията и безверието, което направи осъзнаването на ситуацията почти невъзможно за нормалния човек.

Похватите на колониалния американски режим не се сменяха през годините, вероятно защото работеха добре, поне до днес. България беше оставена на престъпните групировки през 90-те години, докато ЦРУ установяваше контрол и раздаваше позиции на предателите от държавна сигурност. Предатели и мутри, някои от които все още са тук с нас и днес в тази зала. В края на миналия век беше създадена и мрежата на Сорос и неговата фондация „Отворено общество“, която започна да създава лабораторните условия за отглеждането на обществен, социален и политически елит, който да поеме доунищожаването на българската държава на по-късен етап. По-късен етап, в който се намираме днес и лабораторни политици, които също са тук с нас в тази зала в този час. Някои от тях малко по-стари, други съвсем пресни, но всички си приличат по едно – модерни еничари кълнящи се във вярност на евроатлантическите ценности, забравили род и родина, празни и плоски души, живеещи в страх, че някой ден някой ще натисне “Enter” и за тях. Готови да закусват ежедневно в американското посолство за някоя година отсрочка на позорния им край. Мечтаещи да се приплъзнат като посланици в някое българско посолство зад граница, за да избегнат куршум от системата. Системата, която ги създава, контролира, употребява и захвърля, когато са вече непотребни. Звучи ли ви познато господа лидери на партии?!

За да не бъдем голословни е редно да дадем и някои от ярките примери, които са днес тук с нас и олицетворяват образа на типичния американски агент в българската политика. Хора, отгледани в обществените лаборатории на фондации като „Отворено общество“, „Америка за България“, „Ханс Зайдел“ или „Конрад Аденауер“.

Хора като Христо Иванов, чийто професионален път преминава през директор в една неправителствена организация наречена „Институт за правни инициативи“, която получава над 3 млн. лв. от фондация „Америка за България“, а същия напуска,  за да бъде инсталиран в правителство на Бойко Борисов. В последствие удобно изкаран в опозиция, създавайки нов политически проект познат с името „Доносническа България“ по познатия американски модел с идеята да се бори с корупцията на ГЕРБ, която битка не е нищо повече от борба за влияние между Прокопиев и Пеевски. Двама инсталирани местни, тъмни, балкански субекти, отново покровителствани от американското посолство. Иво Прокопиев също и щедро финансиран от „Америка за България“ с над 8 милиона лева грантове предоставени на неговата „Икономедия“. Една битка, която в последния месец се превърна в любов, а днес ще приключи и със сватба и горчиво за политическите младоженци.

Или хора като Бойко Борисов, по чудо оцелял в мутренските години в края на миналия век и добре преориентирал се към политиката. Човек, прегазвал и превземал всеки и всичко в продължение на повече от десетилетие. Човек, който и тук днес се налага да бъде пазен от НСО, защото има дебела папка със заплахи за живота му. Човек, който през 2010 г. публично беше наречен, цитирам „Нашият човек на Балканите“ от тогавашния шев на ЦРУ Леон Панета и не крие, че  политическия му проект беше създаден с парите на фондациите „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“.

Младоженците в днешния театър не са много по-различни.

Мария Габриел, която познаваме от изтеклия дневник на Джордж Сорос в “DCleaks” с контролирани депутати от Европейския парламент. В този дневник е записано цитирам „Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, особено по социалните въпроси и по въпросите за джендър равенството“ – край на цитата. Идеален кандидат за премиер за предстоящото насилствено налагане на „Истанбулската конвенция“, след като Европейската комисия реши, че тяхното мнение е по-важно от законодателството и конституцията на държавите членки на Европейския съюз. 

От другата страна пък е Николай Денков, който заедно с Кирил Петков създадоха НПО-то „Център за приложни изследвания и иновации“ и получиха 300 000 лв.  от фондация „Америка за България“. Кирил Петков, един от учредителите на „Доносническа България“, но загубил местната битка в партията, беше възкресен като младата надежда на американския колониален режим в последните 2 години. Образ разчитащ, че нелепата усмивка ще компенсира разваления български език и лъжите. Образ, показващ безсилието на системата да произведе нова качествена политическа маска достатъчно бързо. Образ, който с нелепото си поведение показа на стотици хиляди българи това, което беше крито от тях в продължение на 30 години – фасадна демокрация и марионетен колониален режим.

Това са само няколко примера, които показват как работи колониалния режим и как създава чужди агенти, но в българската политика е пълно с много повече предатели. Предатели, които трябва да бъдат изправени пред справедлив съд и осъдени за национално предателство и държавна измяна на родината. Българският народ има нужда от вяра, а тя може да бъде възстановена, само когато видим еничарите да понесат отговорност. Това е истината и  ще си позволя тук да цитирам Имануел Кант, който казва „Ако истината ще ги убие, оставете ги да умрат.“

Драги сънародници, обръщам се към вас, защото бяхте излъгани за пореден път по същия познат модел. Днес, повече от всякога, прозира задкулисният колониален режим, а самите американски агенти са пред очите ни. Не е нужно повече да търпим лъжата, лицемерието и предателството. Днес, наблюдаваме разпада на колониалната американска система в България, но днес имаме и възможността да изберем свободата. Днес, ние от „Възраждане“ сме тук, за да осветим американските агенти в България. Тук сме, за да унищожим и сложим край на колониалния американски режим. Тук сме, за да защитим и възродим България. Тук сме, за да запазим мира в България. Тук сме, за да превърнем България в силна, независима, обединена и благоденстваща държава. 

Време е да върнем вярата на целия български народ!

Време ни е за Възраждане!

Да живее България!"

 

 

Коментари

 • Румен

  25 Май 2023 16:43ч.

  24.05.2023 | 11:22 Нова простотия от Брюксел! ЕК обявява българското розово масло за токсично https://mignews.info/nova-prostotiya-ot-bryuksel-ek-obyavyava-balgarskoto-rozovo-maslo-za-toksichno/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Токсично е членството в ЕС

  25 Май 2023 17:16ч.

  Почти колкото членството в НАТО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • заПек анов

  25 Май 2023 16:55ч.

  Всичко е много точно! Всяка дума е на мястото си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Валя

  25 Май 2023 17:23ч.

  Подкрепям!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А дано, ама надали

  25 Май 2023 17:32ч.

  особено с този лидер сте само една от многото мафиотски организации полазили всички сфери на живота в България. Първо намерете сили за да се сапочистите, после правете планове за България. Отделно, че поне ще дадете пример за истинска партия, каквито сега в България няма, поне от тези които са парламентарно представени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От село

  29 Май 2023 14:16ч.

  А ти какъв лидер искаш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пламен Ангелов

  25 Май 2023 17:38ч.

  Браво

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съдба 007

  25 Май 2023 17:41ч.

  При тези тектонични размествания имаме някакви шансове за спасяване от изчезване! Само да застанат точните хора с топки на място !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  25 Май 2023 17:43ч.

  Такива ги слушахме от Костов, Царя и Бойко. "Парен каша духа"(!), така че извинявайте за недоверието ми!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Духът на времето

  26 Май 2023 1:26ч.

  И кога и къде сте ги чули тези неща от "Костов, Царя и Бойко", бихте ли ги "ретранслирали"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • надежда

  25 Май 2023 18:31ч.

  Нито костов нито Царяне биха се осмелили да говорят за колониалния статиус на Българя наложем от изброените американски НПОта

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  25 Май 2023 19:51ч.

  Костов заяви, че ще очисти България от Мултаците. Е, очисти но седна на каналите им за забогатяване! За Царя не е нужно да напомням за 800-те дни, а пък Бойко щеше да ги беси направи на улицата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дръзки

  25 Май 2023 19:08ч.

  Дерзайте дръзко дръзновено дерзаещо, дерзаещи дерзайковци! С нами Бог.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стево

  25 Май 2023 19:08ч.

  Много силно изявление. Жалко, че голяма част от хората са толкова закабалени от неолибералната пропаганда, че дори едва ли ще могат да вникнат в цялата опасна ситуация, в която в момента се намира България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дръзки

  25 Май 2023 19:25ч.

  Прав сте, съгласен съм. Но вече има огромно раздвижване, откакто Русия предприе мерки по зачистване на фашистки елементи. Това действие откри подлите намерения на нашия неолиберален планктон и им се показаха змийските езици. Самият аз все още щях да спя в сладостната омая на заблудата, че градим свободна държава. А то се оказа, че се колония на територия, която искат, за да имат удобен достъп да докопат ресурсите на братята ни руснаци. Тоест, щом аз се събудих, и други ще са се събудили. Много ни бяха приспали, много.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  25 Май 2023 20:25ч.

  Тази реч беше много права и силна, накара публиката да реагира точно по предназначение - гузните се уплашиха и напуснаха залата. Беше като удар срещу цялата ЕА пасмина. Браво!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поздравления!

  25 Май 2023 23:50ч.

  Много правдива реч, изключително разобличаваща. Някои не издържаха психически, от неудобство или срам, напуснаха залата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боги

  26 Май 2023 1:40ч.

  И аз поздравявам Деян Николов за речта, но Вие нещо не сте разбрали. Гербаджиите напуснаха залата, за да отидат при Боко, който беше на разпит и да скандират със сълзи на очи "Бой-ко, Бой-ко, Бой-ко!"))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Достоевски

  26 Май 2023 2:24ч.

  Няма толкова дървен материал за бараките край Бухово. Много са предателите. Ще живеят в землянки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Idealist

  26 Май 2023 3:19ч.

  Браво! Точно и смело казано!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има един основен проблем за начало

  26 Май 2023 10:09ч.

  Как да се проведат истински избори ? Как институционално да се изчистят предателите ? В момента в целия ЕС + Северна Америка изборната демокрация е заменена с ФАРС ! Нагласени и фалшифицирани избори, навсякъде ! Докато не предложат конкретни мерки за провеждане на честни избори, всякакви декларации на Възраждане остават само празни приказки. Констатациите им са точни и сурови, но КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ? Това е въпроса ! И първата задача са изборите, иначе класата от предатели ще се самовъзпроизвежда в институциите до безкрайност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спасението ни е само в ТАБУЛАТОРИ по разработката на БАН, без Интернет

  29 Май 2023 18:12ч.

  И аз се притеснявам за изборните резултати, особено след като се разчу, че Прост О'Киро и ПП са вкарали „кон“ в софтуера за машинното гласуване... Това, ако е вярно, обезсмисля събирането на подписи за референдуми... Още повече, че Борисов обещава да "закупят НОВИ избирателни машини от САЩ" (https://obektivno.bg/borisov-sthe-kupim-mashini-za-glasuvane-ot-sasth-naj-golyamata-demokracziya/)... Точно онези Dominion, по технологията SmartMatic, заради които неотдавна свалиха от ефира най-гледаното предаване по FOX на журналиста Такър Карлсон.... Сега може да потрошат още 142 милиона грешни лв. (колкото бяха хвърлени за СЕГАШНИТЕ машини доставени от Сиела Норма, също по технологията SmartMatic) и като нищо ще докажат, че българският народ единодушно иска въвеждането на Еврото! Единственият ни изход, според мен е да премахнем сегашните машини на Сиела с български ТАБУЛАТОРИ (механични устройства сумиращи гласовете по секции без използването на Интернет при обработката на резултатите) по разработка на БАН с участието на акад. Бл. Сендов...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В България не се разрешава граждани на чужди държави да са в НС

  27 Май 2023 19:33ч.

  Трябва да се забрани училите и специализиралите в чужди държави да се кандидатират за народни представители. Те представляват чужди държави, а когато са в правителството, управляват в интерес на чужди държави. Обърнете внимание: Така е било ВИНАГИ. Направете справка с историята на България от датата на Освобождението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи