Скандално видео от оглед на дрона-бомба край Тюленово. Обезвреждане по български

Скандално видео от оглед на дрона-бомба край Тюленово. Обезвреждане по български

Автор: Детелин Кънчев, Фейсбук

Моля ви, изгледайте видеото: Обезвреждане на бомба по български!
Експертът падна във водата. За малко да е върху дрона. Полицаят отгоре пуши цигара...Никой не е с обезопасителни костюми и специална техника. Ние сме народ, който по гащеризон и с цигара в уста обезвреждаме бомби!

Свързани статии: Тагарев за дрона с мина край Тюленово: Такъв тип събития са ежеседмично, не действахме през нощта, защото нямаше нужда

 

Още от Интервюта

Коментари

 • ввв

  18 Sep 2023 16:32ч.

  Идиоти. Както писах и на другата статитя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  18 Sep 2023 18:09ч.

  Колосални идиоти! Но останалото народонаселение, което ги избира и назначава/ гласувал или не / е с по-висока вина и подобна обсесия липса на мислене и контрол над него, ако го има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бенковски

  18 Sep 2023 16:33ч.

  Някои страни, включително и нашата кочина, страдат от манията да провокират и предизвикват Русия. Отнася се и за и за нашите политически подлоги. За мен това е украински дрон, неутрализиран по радиоелектронен път !!! Просто няма да сме евроатлантически ,,експерти", ако не кажем, че дронът е руски, а и няма да приберем „бонуса“ !!! Веднага обявете война на Русия .А когато дойде армията им, ние българите ще ги посрещнем с хляб и сол и духова музика !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боби

  18 Sep 2023 16:38ч.

  Бомбата е стандартен минометен боеприпас. Въпросния бомбаджия трябва да се убеди само и единствено дали няма някоя уловка. След това свободно може да отнесе боеприпаса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Bob

  18 Sep 2023 16:50ч.

  Ти само по бански и на фона на як кючек обезвреждаш всичко наред - от ключалка на мазето до ядрена бомба с живачен спусък. После само отнасяш плячката, нали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Амара

  18 Sep 2023 19:23ч.

  При този начин на действие, който вие предлагате, щеше да стане ясно, че дронът е украински, а мината българска. Затова и го взривиха. Сега изводите ще са във посока - руски и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моите имена

  18 Sep 2023 20:14ч.

  Боби, да отнесе боеприпаса свободно в джоба, или как?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  18 Sep 2023 16:38ч.

  Уникално!Стана ми жал за човечеца,май си удари рамото.По мое време в казармата такива шишковци бяха рядкост и бяха обект на подигравка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И тия дропльовци

  18 Sep 2023 16:39ч.

  се перчат на руската армия?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боже! Дай ни акъл, ако имаш останал на склад, че бактън вече!

  18 Sep 2023 16:41ч.

  Майтапът настрана, но действително ми стана жал за полицая, паднал в морето! Добре, че се отърва без наранявания! А иначе, и “Бобитата", когато обезвреждаха "новичока" в Солсбъри, стояха по костюмчета само, с къси ръкавки и фуражки до онези, облечените с специалните костюми! Така че, нещата не са само при нас такива, те са всеобщи, за жалост! Анадънму??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не са всеобщи -

  18 Sep 2023 16:51ч.

  Къснокапиталистически, по евфемистичному речено, са. По несъвсем евфемистичному - неолиберални. А най-паче - либералфашистки. И тия са зинали да комадорят света, че и нашите хюмнета с тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  18 Sep 2023 21:07ч.

  Вярно,че Бобитата си стояха с костюмите,но хорицата най-спокойно си минаваха оттам и о,чудо - никакъв Новичок не ги трясна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Albina

  19 Sep 2023 22:31ч.

  За жалост не стоят така нещата в другите държави.Потърсетев YouTube видео как процедират с бомбите в такива случаи в Турция.Ще видите какви специални костюми имат за тази цел и колко предпазливо и професионално се справят с бомбите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Танас

  18 Sep 2023 16:43ч.

  Сигурен съм, че гос'ин полицаят после прилежно си е хвърлил фасчето в най-близкото кошче, а не го е пуснал дискретно в морето... Вие как мислите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ете това е БА, която се перчи на руснаците

  18 Sep 2023 16:47ч.

  Полицаят пуши на една крачка от бомбата, свръхспециалистът пада във водата на една педя от бомбата... Когато беше БНА, беше наследница на славната българска армия от опълченците до Драва-Соболч. Сега... тагернко до тагаренкото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТВ мания

  18 Sep 2023 16:49ч.

  А телевизията с надписа за „бивш военен пОлот“ (има го в десния край на илюстрацията горе), да не е по-'убава?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еэкак да е по-убава -

  18 Sep 2023 16:54ч.

  Тия от клипа са НАТОвци божем, а телевизията - ЦРУшка. Дето стъпи амерички ботуш, така става.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Вечерко

  18 Sep 2023 17:01ч.

  Не виждам нищо нередно. Класически подход "Индийска защита", във вариант "Тагарев - Евтимов".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калоян

  18 Sep 2023 17:12ч.

  Така става ,когато карикатурата навлезе в реалния живот !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock - "Хубаво бе, че ..."

  18 Sep 2023 17:15ч.

  ...някоя по-голяма вълна не лашна останките и минометния заряд не бе блъснат, та шрапнелите да надупчи стоящите наоколо... Как са го гръмнали, все пак? То и замеряне с камъни пак би свършило работа, хем е и еФтино. А ако бяха повикали някое хлапе с прашка - всичко щеше вече да е забравено и джус!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калоян

  18 Sep 2023 17:19ч.

  Родната полиция -толуп до толупа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смъртоносно оръжие 5

  18 Sep 2023 17:30ч.

  Нали искахме по западно му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  18 Sep 2023 18:07ч.

  Е, както знаем простотията ходи по хората, а не по дърветата... 1/ Очевидно е, че този дрон не е "камикадзе", а е простичко пригоден да носи, закачена мина, която да бъде пусната над някой окоп. Такива дронове и руснаци и украинци непрекъснато използват в хода на военните действия по линията на съприкосновение на войските. 2/ Този дрон най-вероятно е паднал някъде или в устието на някоя река или директно в морето, незнайно по кое крайбрежие и е довлечен от морското течение до нашия бряг, където просто е изхвърлен от вълните. Това е цялата история. Какво има да се умува и спекулира повече, не е ясно. Сега, ако се окаже, че е украински, всичко ще затихне и ще се потули. Ако пък се окаже, че е руски, ще има рев до небесата. Най-вероятно ще се провъзгласи за руски, дори и да не е, защото това е добър повод за поредните пропагандистки лозунги и истерии...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  18 Sep 2023 18:33ч.

  Репортажът на НоваТВ е впечатляващ! Около три минутен е, но поразява с умението в толкова кратък отрязък да се покаже толкова огромно количество глупост, която едва би се вместила дори в пълнометражен филм. Простотията на тв екипа е ежедневна и не е толкова интересна - кокошшчицата от новините и наперения й като наакано петле колега отдавна са се утвърдили като класически празноглавци. Освежаващият полъх дойде от това, че към този тандем се присъедени някакъв си генерал Спас Спасов, представен като "военен пОлот". Зашеметяващо бе неговото обяснение, че дрон се прави от стириопор, хартия и дърво, а много малка част от него метална - най-вечер вззирвното вещество, което носи. Този генерал, ако наистина е генерал и разполага с пистолет би трябвало да влезе в банята и да се застреля преди още да пропеят трети петли. За мен най-симтатичните персонажи от този странен репортаж бяха сладострастно окръглените полицаи и униформени, навярно морячета-сапьори. Личеше си, че всички те бяха махмурлии. Вддигнати по тревога по изгрев слънце , принудени да се отлепят от топлите задници на своите булки или любовници. Дяволски противно да станеш от креватчето и само след 30 минути да трябва да се хлъзгаш по хладните мокри скали край морския бряг. Главата ти се върти, нещо се надига в стомаха, а още не си изпил дори една благословенна биричка за отскок. Любимец ми стана сапьорчето по потник. То се хлъзна и размахвайки ръце и крака цопна в морето на метър от звяра-дрон. Макар и с болки в рамото той доближи неканения гост и дяворски смело започна да човърка бутоните му. Генералът зад кадър очакваше взрив, но такъв не последва. Сапьорчето смело ту бъркаше в носа си, ту натискаше дроновите копчалъци. А на финала кокошчицата запита генерала, какво е това дрон-камикадзе. Научихме, от ген. Спас, че "той не е такъв в ролята на бомбардировач. Той цели да загива и се самоунищожава при удар"." Има пушка - трябва гръмне. Този принцип не важи при дроновете и мините, както е в театъра" - не се сдържа и туй изръси за финал сладкото педалче Викторчо. Боже, пази България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  19 Sep 2023 1:23ч.

  доц. Карачибук, Вие сте велик! Така отдавна не бях се смял, като четох Вашето описание на видеото! Този Ваш любимец с потника е истински "булгар-булгар"! Разни там сапьори от други народи ряпа да ядат! Нашия безумен смелчага работи по потник!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Полицай Крюшо (Луи дьо Фюнес)

  18 Sep 2023 19:15ч.

  Аз и моят екип от полицаи на Сан Тропе бледнеем от благородна творческа завист пред този запис! Ако го бяхме гледали по-рано, щяхме да заснемем още един шедьовър от нашите приключения. Специални благодарности и на телевизия "Nova", както и на спонсориращото я ЦРУ! По-елегантна гавра с натовската българска армия нито може да се измисли, нито да се заснеме. Само имаме подозрението, че в "Nova" работи някой скрит путинист, който е снимал целия този кашмер (кошмар? Клошмер?)...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жълт котарак

  18 Sep 2023 19:27ч.

  М-а, му! Кат' си спомня каква армия бяхме. Фазаните изнасяхме целия танков батальон в района за разсредоточаване преди още офицер да е дошъл. Маскирахме и даже успявахме да ударим една глава преди да дойдат офицерите. 71-73. 24-та танкова бригада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Jvugugufuf

  18 Sep 2023 19:31ч.

  Аз пък съм впечатлен от професионализма на нашия сапьор! Щом по потник може да обезвреди дрон, представяте ли си със специално оборудване какво може да обезвреди!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха!

  18 Sep 2023 20:18ч.

  Както е тръгнало, тези спецове ще обезвреждат, както майка ги е родила! Що ме е спец оборудване на Ганя?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Според мен

  18 Sep 2023 19:55ч.

  в мината е нямало никакъв заряд. Сал едно джилязо. За подигравка на Тагарева. Но пъзльовците може и да не са разбрали това. И тагаревът може да не го е разбрал. Па може да и наша уйдурма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  18 Sep 2023 20:58ч.

  "Братска" кандид ат Натовска Укра инска машина! И там гордия полиц ай Натовец я ски ва, че са му прекъс нали сутрешната бира! И Тагаренко мисли да тури рад ари кат камерите на дувара!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пародия

  19 Sep 2023 1:22ч.

  И на тримата да се дадат медали и по един чисто нов апартамент в небостъргача "Златен век"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  19 Sep 2023 17:53ч.

  Доц. Карачибук е супер!!! Липсва ми само превода на думата от турски на български, Гугъл преводачът не я превежда. Нека уважаемият Доцент да напише бг-транслацията. Но тогава, може би, ще изчезне мистиката и внушението на .....Карачибука. Кой знае???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Акаденков

  22 Sep 2023 17:02ч.

  ...ювелири, сър, ювелири....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи