Рашков: Живко Коцев доведе Димитрови на рождения ми ден, как да ги върна? Не знаех, че са контрабандисти

Рашков: Живко Коцев доведе Димитрови на рождения ми ден, как да ги върна? Не знаех, че са контрабандисти

Бойко Рашков обяви, че обвинените за контрабанда баща и син Марин и Стефан Димитрови са били доведени на гости в дома му по случай неговия рожден ден лично от главния секретар на МВР Живко Коцев. 

В интервю за Свободна Европа депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) и бивш вътрешен министър в кабинета "Петков" Бойко Рашков коментира скандалите около фигурата на главния секретар на МВР Живко Коцев и предполагаемата му връзка с обвинените за контрабанда митничари баща и син - Марин и Стефан Димитрови.

Публикуваха снимки на Бойко Рашков, Живко Коцев и контрабандиста Стефан Димитров, както и на пачките с пари, открити при обиските

В момента Марин Димитров е в болницата, а синът му - в ареста. Самият Коцев също е в болнични, след като първо си подаде оставката, а после се отказа от това действие и остана на поста си. Вчера служебният кабинет поиска президентът да подпише указ за освобождаването му.

"Главният секретар на МВР дойде с тях. Аз също ги познавам, разбира се. Но какво да кажа - тия назад, тия напред? Идват хората да ме поздравят. Като дойде някой на гости у вас и ви поздрави за сътоветен празник, нали не му правите справка за криминалното настояще? Аз откъде мога да допускам, че някой може би се занимава с такава дейност и главният секретар може би е във връзка с тях", попита Бойко Рашков.  

 

Снимката не е колаж, а е от рожден ден на бившия вътрешен министър Бойко Рашков

Освен снимката на Рашков в компанията на баща и син Димитрови, през последните няколко дни на няколко порции в медиите изтекоха снимки от разследването, на които се вижда Коцев с малко пуделче на Стефан Димитров, а на няколко други снимки се вижда същото куче с купчини с пачки евро. На една от снимките пак се вижда Рашков, този път седнал в ресторант, с въпросното кученце до него.

"Нека изкарват колкото кучета и котки искат. И аз имам вкъщи. Нека докажат тези контрабандни канали, това са възловите въпроси, а не сега кой с куче и кой без куче. Това е нивото на прокуратурата", коментира Бойко Рашков. 

"Различни хора, различни нрави. Младият човек (б.а. Стефан Димитров) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои приятели. Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се представи, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи нива", каза бившият вътрешен министър.

Живко Коцев: Знаех, че Марин и Стефан Димитрови са контрабандисти, поддържах връзки с тях от лоялност към Бойко Рашков

Той заяви, че в медиите е прочел как Живко Коцев казал, че има респект към него и затова контактувал с Димитрови - от лоялност. "Нямам обяснение на това. Тук има доста противоречия, нека бъдем по-щадящи. Има и други противоречия", призова Рашков. 

"Защо той към мен вече като главен секретар, поддържайки отношения към тези хора, обяснява това с лоялност към мен - не мога да дам смислен отговор. (...) Става въпрос за натиск върху този човек (б.а. Живко Коцев). Ако е вярно това, което разбрахме: че са му отправяни закани и заплахи, ако не си подпише оставката - то това граничи с престъпление по Наказателния кодекс", каза Рашков.

Живко Коцев уличил и Асен Василев във връзки с контрабандистите на Паскал

Според него Калин Стоянов е останал начело на МВР, защото е спечелил доверието на ГЕРБ и ДПС, за да им съдейства по време на провеждането на изборите. 

"Първият му изпит беше при местните избори, където МВР под негово ръководство не се справи с купения вот. Този аванс, който той има от миналия вот, сега се използва от тези политически сили, които разчитат на купения вот. Това е практиката им десетилетия наред", заяви Бойко Рашков. 

Той посочи, че шефът на митниците също има ключова роля при провеждането на изборите. Вчера положилата клетва служебна финансова министърка Людмила Петкова назначи Георги Димов на освободеното от арестуваната Петя Банкова ръководно място в Агенция "Митници". 

"Банкова в голяма степен е нарушила режима на генералната дейност в митниците. Арестът ѝ тълкувам като един закономерен отговор", каза Рашков. 

Бившият вътрешен министър посочи, че атаката по Банкова и Коцев съвпада с идването на предизборната кампания. "Подозренията ми са свързани с ГЕРБ и ДПС. То е логично", заяви той.

Рашков на свой ред отправи обвинения към Калин Стоянов, че е близък със семейство Димитрови. 

 

 

 

 

 

Коментари

 • НРБ

  10 Апр 2024 8:52ч.

  Кой ходи на рожден ден без покана?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Плачии, дете, Бойко е невинен

  10 Апр 2024 8:55ч.

  ама по винен и повинен...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НРБ

  10 Апр 2024 9:04ч.

  Графоманска логорея. Хахаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В Булгаристан всичко е възможно

  10 Апр 2024 9:25ч.

  Прехвърлят си топката, но никой не иска контрата да остане в него. И най-накрая ще се окаже същото като с пачките на Буда, боклуци Сър !!! А изглеждаше, че само Киро е невменяем !!! Има ли значение, накрая ще се окаже, че в кочината ни всички ще са невинни !!! Защото не е демократично власт имащите да страдат!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пуделче - касичка

  10 Апр 2024 9:47ч.

  Добре , че са били контрабандисти , а не терористи ! Иначе щеше да видиш ти пуделче - касичка ама друг път !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смях в залата

  10 Апр 2024 10:06ч.

  Г-н Рашков твърдения че Живко довел контрабандитите на рождения ти ден, как да ги върнеш и не си знаел , ги разправяй на баба ми от Горно Уйно , белким ти повярва ! С артистичните ви превъплъщения на откровени дебили на вас и подопечният ви Живко станахте за смях и на гаргите ! Хайде малко по - сериозно , все пак сте бил Министър на вътрешните работи !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От где?

  10 Апр 2024 10:10ч.

  Тоя футьо не знае ли ,че на рожден ден се ходи с покана , а на имен ден без покана? И защо домът му е като художествена галерия? От где толкоз пари в държавен чиновник?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ Хахаха. НРБ гонорея

  10 Апр 2024 10:29ч.

  триперна политзатлея...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нека изкарват колкото кучета и котки искат.

  10 Апр 2024 13:39ч.

  Рашкоооов, Рашков, курво с курва такава. В нормална държава този пудел от гъза ти щяха да го извадят...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар / нали пише, напиши коментар /

  10 Апр 2024 16:49ч.

  Е как кой??? Семейство Димитрови - баща и син.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • badfinger

  11 Апр 2024 16:55ч.

  Многоимотния Бойко Р. не спира да плещи и нищо конкретно не се случва . Според мен е много хлътнал и скоро ще го сготвят .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  10 Апр 2024 8:54ч.

  Ха ха. Прехвърлят топката, но никой не иска контрата да остане в него. И най-накрая ще се окаже същото като с пачките на Баце. Боклуци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-много провинцията да го отнесе

  10 Апр 2024 9:22ч.

  Софиянци кой ги пипа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Толкова нагъл о гаден е Рашков,

  10 Апр 2024 8:55ч.

  че на човек му се доповръща колчем зърне физиономията му!Точно гледайки Борисоф,Методиев или оня тлъст субект Пеевски!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ментално тия са увредени, те си живеят живота, народът страда

  10 Апр 2024 9:24ч.

  Ще им повярвам, ако разкрият някой канал за наркотици, това за цигарите е нищо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ромка

  10 Апр 2024 10:25ч.

  мали ,малиии сялото стана паприкаш !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  10 Апр 2024 9:01ч.

  Браво Жика....на това му се вика полицай, да превземе престъпния клан отвътре, да ги осветли и дискредитира и този беловласия и гнома че и Асен Василев. С един такъв борец в ГЕРБ и в ДПС и държавата ще се измие от отрепки .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изглеждаше, че само Киро е невменяем

  10 Апр 2024 9:04ч.

  Обаче не е така. В паплачта наречена ППДБ всички са невменяеми щом мислят, че хората ще се хванат на тия плоски лъжи. Не ги познавал, не знаел това куче на кой е и защо е снимано с него, рожден ден и куп други тъпотии. А бе, нещастник, да не мислиш, че всички са толкова невнятни като вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Клара Кулакова

  10 Апр 2024 9:08ч.

  Брей, никой нищо не знае в тая държава. Довел ги бил... как пък така ще заведеш непознати на рожден ден? Глупости!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба ви

  10 Апр 2024 10:19ч.

  Докарайте ми ги тия "топ - полицаи" да им разкажа какво е проучване , проследяване , разработване , агентурни сведения , дознание и прочие мерки , че сякаш са спуснати от Марс с парашут и хал - хабер нямат завалиите ! Кой ги сложи на тези постове , че нещо не мога да вдяна какво става в тази държава?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има ли значение

  10 Апр 2024 9:09ч.

  Накрая всички ще са невинни

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха-ха, така ли е казал?

  10 Апр 2024 9:17ч.

  Рожденият ден на Рашков е бил нещо като тийнейджърски купон- всеки води всеки! Пълна мешавица, чак се чудя как съм го пропуснал! Престъпници, милиционери, контрабандисти, политици, всичко се е сляло в една весела компания! 🧑‍🤝‍🧑👨‍❤️‍💋‍👨🏳️‍🌈 Тц, тц, тц възрастен човек , а така просташки да лъже! Засрами се Рашков, засрами се!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Опа

  10 Апр 2024 18:06ч.

  и то за луд късмет ,контрабандисти били .....: )

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Truman

  10 Апр 2024 9:21ч.

  Скоро имам рожден ден. Пратете ги с пачките, кучето и едно часовниче. Аз като Рашков - няма да ги върна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  10 Апр 2024 9:21ч.

  имъми си политологи отъ КО и ко, които ште ретуширът казусъ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евроатлантик за колесник

  10 Апр 2024 9:34ч.

  Браво, осветлихте един от каналите. А, кога ще кажете какво стана с апартамента в Студентски град натъпкан с наркотици? Кога ще кажете за каналите с горивата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Van

  10 Апр 2024 9:45ч.

  Лафове за наивници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Апр 2024 9:49ч.

  ...и "Оскар" за поддържаща мъжка роля печели....Рашков! За "Един наивник на средна възраст"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смислени обяснения

  10 Апр 2024 10:08ч.

  Ами че то и дадените обяснения са безсмислени. Хем знае, хем не знае. А сега де? А аз не знам, нито досега чух смислено обяснение, с каква "контрабанда" се занимават баща и син Димитрови в свободното си време? Моркови ли разнасят, картофи ли, кюмюр ли...... Или нещо по-тежко?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Doksan Dokuz

  10 Апр 2024 11:10ч.

  Не мога да разбера защо ни занимават с глупости, а никой не задава най-важните въпроси: 1. КОЙ направи снимките и дали не са манипулирани? 2. Защо никой не проверява дали банкнотите от пачките не са фалшиви, какви са им номерата и т.н.? 3. Кучето ваксинирано ли, платен ли му е данъка и има ли чип и ако има, дали е с изкуствен интелект? А?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  10 Апр 2024 13:40ч.

  Тези въпроси са най-важни за Рашковци. И за теб, изглежда. Това са сламки за захващане и баламосване на електората и отклоняването на фокуса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За да се спази традицията - #КОЙ

  10 Апр 2024 13:43ч.

  иначе какви протестъри сме. Вадете вувузелите, Найо да си побива синия байряк отзад и да води към Парламента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Акаденков

  10 Апр 2024 11:50ч.

  ...рашков, рашков... имах те горе-долу за умен човек... подчиненият ти, без да те пита, докарал непознати хора на рождения ти ден... ти да видиш...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Света вода?

  10 Апр 2024 11:57ч.

  Бойко Рашков , този нафукан и с навирен нос пундрел трябва да бъде тричан защото години наред се правеше на света вода... ненапита.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Академика

  10 Апр 2024 12:09ч.

  Колко още неща не знаете за Рашков, този 'морален стожер". Нека журналистите да го попитат за аква спа Златоград с кои бандити си правеше запои. Сигурен съм, ще отговори, че е било случаино. Да, там си правеше оргии с хасковския Паскал....Питаите в хотела...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  10 Апр 2024 12:10ч.

  Почнаха да се оправдават един по един, гузен негонен бяга. Такъв е Бойко, ларш, не може да отказва, добре, че не си поискаха нещо друго, че какъвто е дащен...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  10 Апр 2024 12:25ч.

  Учудващо е, че главният секретар Живко е домъкнал на Рашковия купон Димитрови - баща и син. Етикетът за празнуване на рождени дни настоятелно регламентира, че поканен на купона мъж може да вземе със себе си непоканена своя любовница или до три непознати мадами с по-разкрепостени нрави. Защо Живко е довел Димитрови - баща и син остава загадка. Тя донякъде се разрешава, щом видим още снимки от Рашковия празник. На една от тях Димитрови подаравят картина на рожденика. Зрителят се досеща, че те навярно са художници. Картината им изобразява как Рашков се радва на матрона, държаща в ръце видимо непълнолетно дете. Коя е матроната, чие е детето - не става ясно, но картината е издържана в стил метафизична тир живопис. Двамата Димитрови са утвърдени творци в тази област. Публиката ги познава най-вече с графити, които рисуват върху тирове. Композициите им са по-впечатляващи дори от тези на знаменития Банкси. Графитите им, освен че имат висока художествена стойност, се оказват и твърде полезни при контрабандиране. Митничарите така се захласват по украсените тирови, че съвсем забравят да проверят превозваната от тях стока.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пуделойко Чибарашков

  10 Апр 2024 13:14ч.

  Ся да се разбереми. Туй дебелот бебу, дет е на платното, е подфърлено от тия двамата газ тролиращи живописъци. Много крайно неприятни гости - га Живко мги дотътрузи, тия двамата ми пеха Гепи Бърдей, мильонер взелено, па ми зеа една педесетачка, после ми изпиа уискито, а пудело ми преапа кабело на талавизора и са изсра в чехлата. Ония, вместо да са звинят, го размазаа с палитрата и му тураа рамка, па ми зеа още една педесетачка. Кажуваам му я на живко повече да ми ги не води такиа, он да земе да ми давлачи пудело у рестораните. Аз га сритах под масата зарад чехлата, оно па ма уапа, гадината ниедна, и ми тафи часовнико. Сегас незнам ни саато, ни коги е сабалем, коги е нощям, деба, Туй са всичко дет знам по случая, шзнайнте, и повечи да ме ни питати, ча тука един стомашен визроз ма напъва и шастан некой резил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Караман

  10 Апр 2024 12:26ч.

  Преди време Иван Костов беше казал, че имал 500хил заеми, и с тях си купувал къщите. И на Рашков обясненията са само от светлата страна. А има и тъмна, иначе не би бил министър, а директор на детска градина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами като е знаел иванчо,

  10 Апр 2024 19:15ч.

  че ще се обезценява лева, скромен е бил. Можело да вземе заем и от 100 000 000. Колко му струва сараят сега?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дума на годината е „ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО“

  10 Апр 2024 12:54ч.

  Бойко Рашков контрабандист ли е? Краставите магарета през девет баира се подушват. За хора с еднакви недостатъци, които се събират, обединяват и поддържат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Освен от "ПОСОЛСТВОТО“,

  10 Апр 2024 13:32ч.

  друга остана ли ??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВОКШАР

  10 Апр 2024 13:01ч.

  Е,БАЙ СТАВРИ ЩЕ ВИ ОБЯСНИ КАК Е ТРЯБВАЛО ДА ГИ ВЪРНЕТЕ!!!!ГОСПОДИНЕ РАШКОВ,ЩО ЗА ДЕБЕЛООЧИЕ И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА?ЗАЩО ВСИЧКИ,СЛЕД КАТО СЕ Н…..Е,СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО НАИВНИЦИ»НИТО ЧУЛ,НИТО ВИДЯЛ».БЪДЕТЕ МЪЖЕ И С ДОСТОИНСТВО СИ ПОНЕСЕТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО(ПРЕЗРЕНИЕТО НА НАРОДА).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рожденник

  10 Апр 2024 13:45ч.

  И на моя рожден ден е идвал Осама Бин Ладен и не съм го връщал човека. Откъде да знам какъв е бил?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Влезеш" ли в "обяснителен режим", работата е ясна:

  10 Апр 2024 13:59ч.

  Търси си адвокат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  10 Апр 2024 14:05ч.

  тоъ го pomnq кak скимтеше за един списък и всеки път обиштавъши да го покажи при прочутиъ дикоff: "студено,викъши,тооооопло" бау бау фарфарон. лустросън селееене.точкъ. жена ми викъ е нотариус и оттам си ги имам скътъни къшти въ несебър и на село. баSи както викъ жълтопавтните пудели (хахахахахахахаха)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Черпак Манчев

  10 Апр 2024 14:44ч.

  Плоски обяснения, като за плоска публика, но дали е толкова плоска? То вярно, че няма доказано престъпление от страна на Рашков, но никога не се знае откъде ще изскочи някой запис, снимка, документ ... Тиквата така яко ги сготви, че още не могат да осъзнаят откъде им е дошло!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Начи, то малку кът яйцету и кукошкътъшса пулучи

  10 Апр 2024 16:08ч.

  Дамажанини нъ чъсувникара ил чъсувникара нъ Дамажанини??? Глеъм дажи пуртрет му дунесли па той ги виждал първица

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • dabedabe

  10 Апр 2024 16:15ч.

  Колко може да изяде един човек с много имоти? Да не е фабрика. Тука ума пробив някъде в мозъка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е го и тоя

  10 Апр 2024 18:30ч.

  Не знаел, не чул, не видял. А знае да с.ре в 12 кенефа. На картина си нарисувал палата. Той чист и неопетнен като сълза, а другите са мафия. Проклетници, дано си получите всичко което заслужавате и на тоя и на другия свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  10 Апр 2024 18:51ч.

  Рашков, щом не си знаел, значи отиваш на село да пасеш овцете. Рашков да не знае кой кой е-с допуск до секретни досиета??? Сега всички ще се изкарват "ама аз не съм от тука и тоя не го познавам". Бъдете мъже бе! Аз съм космонавт, но не знам за Гагарин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обаче...

  10 Апр 2024 20:18ч.

  Пуделът на Коцев не е баш пудел, мелез е някакъв, ама не им разбирам. Да каже някой, който ги разбира тия неща.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИЛ

  10 Апр 2024 20:46ч.

  А Що дири кунката на контрабандистът на рамото на рожденника? Не се познават,но се прегръщат?Ти да видиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lindentown

  10 Апр 2024 22:38ч.

  Бойко Рашков - с незнам колко си имота и къща-палат за милиони, а цял живот - на държавна заплата. И стига с тия приказки за съпругата-нотариус, като ми покажете нейните tax returns, доказващи, че тя е спечелила като нотариус няколко милиона, можем да си говорим. Бойко Рашков през 90-те бе директор на Националната следствена служба - т.е. във времена, когато тя имаше пълен монопол в разследването. Имал е цялата информация за контрабандни канали, престъпни подземия и т.н., и най-вероятно се е възползвал в големи мащаби. Това е единственото логично обяснение за мултимилионерството му. И в момента може би получава дивиденти- затова празнува рождени дни с подобни индивиди.. Във връзка с нотариусите - изглежда, че само в България те са мултимилионери. В САЩ можеш да нотаризираш документ при банков служител, в офиса на FedEx, или дори понякога при аптекар. В България всички плащания за нотариусите (абсурдно високи), както и броят на нотариусите, са въведени с нормативен акт (т.е. чрез законодателен лобизъм), а не са резултат на реална конкуренция и пазарна среда. Така е само в банановите републики. В нормалните страни най-богатите юристи са корпоративните адвокати, в България - нотариусите. В нормалните държави повечето нотариални сделки се извършват от хора, които даже не са юристи, но притежават сертификат за такива дейности. В България, благодарение на въпросния законодателен лобизъм (по време на управлението на ГЕРБ), се пръкна специална каста от нотариуси, която неистово забогатя. Отгоре на всичко, както е в банановите републики, нотариусите в БГ не носят никаква отговорност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ипакеник

  11 Апр 2024 0:38ч.

  топло, топло, Рашков. главната му цел явно е била да покаже какви непрофесионални шматки сте, да се подиграе с вас. как може да си МВР държавник и да не знаеш кой влиза в дома ти? с калашник ли трябва да влезе, че да се усъмниш в него??? и тоя Живко, дето го защитава цялото ППДБ, начело с Ицето Хазарта, е едно просто, нагло, корумпирано и незряло селянче, но никой не смее да признае очевидни неща.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мирослав

  11 Апр 2024 6:19ч.

  основна и единствена вина на социализма бе,че отгледа много боклуци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не само

  12 Апр 2024 1:40ч.

  и затри доста свесни

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И пак ще се намерят дебили

  11 Апр 2024 7:20ч.

  да вкарат цялата измет във властта! Простотичта народна е най-големия порок! Не се занимавайте с това "кой как нагло лъжел....?". А защп са там? А защо това стадо оскотя до такива нива? Защо няма автокорекции - вие занимавате ли се с въдворяване на ближния в мислене? Тези на снимката са просто кърлежи ползватели? Скотонаселението е проблема, с който следва да се занимавате!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи