Адвокатът на "Нотариуса" Велимир Атанасов: Сарафов имаше силна връзка с Еврото, който снимаше секс сцени с магистрати, за да ги изнудва

Адвокатът на "Нотариуса" Велимир Атанасов: Сарафов имаше силна връзка с Еврото, който снимаше секс сцени с магистрати, за да ги изнудва

Автор: Bird.bg

Преди две седмици публикувахме протоколите от разпитите на тайния свидетел по делото срещу Еврото. Оказа се, че той вече не е таен свидетел. Става дума за адв. Велимир Атанасов, приближен на Нотариуса. Прочетете неговото изложение:

Свидетел с тайна самоличност под номер 24-2:

Познавам Петьо Велков Петров, от няколко години, като по интензивни контакти с него съм имал през последните години. Същото се отнася и за бившата му съпруга Любена Павлова. Запознат съм с начина на действие на Петров в съдебната система. Знам, че съшият е изградил множество връзки с магистрати-прокурори, следователи и съдии, голяма част от които се дължат на зависимост на съответния магистрат от Петров, която се използва за решаване на дела по начин по който той иска. Зависимостта е няколко вида и обикновено е документирана от Петров, чрез звуко и видео записи. В единия случай става въпрос за запис на разговори и срещи по повод решаване на дела, по незаконен начин, в друг случай въз основа на заснемане на неприлични сцени със съответната жертва. За да направи последните. Петров осигурява подходящо място вика човека и най често под влияние на алкохол, а понякога и на наркотици, заставя съответния човек, да участва, било в интимни актове, било в други унизителни за него сцени. Не рядко в сцените и интимните актове участва и бившата му съпруга Любена Павлова, която е била заставяна против волята си и с помощта на наркотични вещества за това. Части от тези записи, са разпространени в интернет пространството, като явно преди това са манипулирани или подбрани, че да се разпознава само Любена Павлова. Същото Петров прави, като отмъщение към нея, затова, че е застанала срещу него.

Има и случаи при които Петров благодарение на „репутацията" си, се опитва да изнудва магистрати макар, че няма записи за тях. Такъв е случая със съдия от СГС, Петя Крънчева, при който Петров иска да се реши дело по негово желание, като трябваше да й се предаде, че ако не го направи, „Ще пуска снимките", Знам, че това е стигнало до Крънчева, като не ми е известно какво е станало след това, имам предвид изхода на делото. Не съм наясно, но предполагам, че мотива му за това е чисто финансов. Като зависими от Петров, мога да посоча конкретни лица, основно магистрати, например Емилия Русинова, Божидара Ганева, Илиана Кирилова, за последната той се е хвалил, че лично я направил градски прокурор. Какво значи "зависими" съм пояснил в началото на разпита. Има и други, за които не съм съвсем сигурен, но за тях трите съм сигурен.

Това което конкретно знам за отношенията на Петров и Ганева е, че Петров е получил огромна /чувал съм различни размери/ сума, 500 000 лева, за повдигане на обвинения срещу Красимир Каменов - Къро, което е следвало да бъде уредено именно чрез прокурор Ганева. Налице е и силна връзка между Борислав Сарафов и Петров, като лично аз не знам тя да е основана на зависимост по описания начин, а на взаимно извършвани услуги, от единия към другия. Става въпрос за услуги свързани с решаване на дела, за кариерно развитие на други хора в съдебната система, двамата са и съседи в комплекс „Делта Хил". Двамата работеха изключително активно, по времето когато Сарафов беше ръководител на Апелативната Специализирана прокуратура.

Като Петров вече, адвокат поръчваше обвинения осъществявани най-вече, чрез СО-СГП, и СП, а впоследствие взимаше пари от обвиняемите за благоприятен изход на делата за тях, което обаче не винаги се случваше. Това включва решение за повдигане на обвинение и основния инструмент ползван от Петров, беше мярката за неотклонение „задържане под стража" спрямо поръчаните лица. Наскоро в проведен с него, разговор по интернет приложение, Петров ми каза, че много добре знае, че ще бъде арестуван или ще бъде направен опит за това, но той щял да прехвърли всичко на Любена, и да твърди, че тя била правила всички записи и ги използвала, нещо което в момента са случва.

За лицето Кристиян Христов знам и от Петров и от Любена Павлова, че същият е изключително верен на Петров и е буквално негов „слуга". Като изпълнява това което Петров му каже. Ето защо на него е прехвърлено и дружеството „Изамет", и го използва за физическа разправа, тъй като той е боксьор. От Петьо Петров знам, че Христов е качил клипове с Любена, в различни сайтове и интернет групи. Тези действия винаги са били след изричната „заповед" на Петров. Тези записи не знам къде се съхраняват, Петров е много предпазлив и потаен човек. Може дори към момента записите да не се съхраняват физически някъде, на „облак" в интернет пространството. Самото им създаване, записване е ставало със съдействието на Кристиян Христов, чрез специално подготвена техника. Любена Петрова ми е споделяла, че Петров е закупувал изключително скъпа техника, да записва, от всякакъв вид, под формата на химикалки, брошки, очила, и информацията се прехвърляла и съхранявала на отново специално закупена за целта техника, професионална такава. Записите са с изключително високо качество.

Нямам какво повече да добавя по случая.

 

 

"Пик" публикува снимките на Борислав Сарафов с Пепи Еврото в "Осемтте джуджета", направени със СРС. 

Ето текста на мейла, изпратен до редакцията на ПИК: 

"Приложените снимки са придобити от прилагани СРС по проверка на КПКОНПИ, обект на която беше Борислав Сарафов.

Поради близките отношения на заместник-главния прокурор Сарафов със заместник-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев проверката бе спряна по лично негово нареждане, а материалите по нея унищожени. 

Място на срещата: гр. София, ул. Шандор Петьофи 55, р-т “Осемте джуджета”.

Участници в срещата: Борислав Сарафов, Петьо Петров с прякор “Пепи Еврото”, неговият брат, съпругите на Петров и Сарафов.

По преписката бяха присъединени данни за още срещи между лицата, голяма част от които на същата локация..." 

 

 

 

Още от Интервюта

Коментари

 • Сарафов за Еврото

  28 Фев 2024 13:28ч.

  "Не го познавам."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дънките щи цепна !

  28 Фев 2024 13:36ч.

  "снимаше секс сцени с магистрати" - ами да си направят един магистратски порноканал . Те и без това за друго не стават ! "Благородни" представители на най - древната професия ! А софийската прокуратура да я кръстят " Софиска порнокуртура".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  28 Фев 2024 16:16ч.

  Радващо е, че нашите магистрати са активни в секса !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София цъфти

  28 Фев 2024 13:52ч.

  с цялата си надареност. Образец за страната с най-много ченгета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересно….. ,докога Президента

  28 Фев 2024 13:57ч.

  на републиката ще си трае,сигурно има лостове за влияние ни същия гузно си мълчи!Защо ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  28 Фев 2024 14:17ч.

  Сигурно знае какво има събрано за Деса Пожара!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николай Вълчев

  28 Фев 2024 14:03ч.

  Нищо не може да се промени без революция. Ще тупкат топката до безкрай!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  28 Фев 2024 21:33ч.

  Революция за да опандизиш забравили се п.....ли?Смешно е,а и тъжно!Трябва си як кютек.Ни повече,ни по-малко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  28 Фев 2024 14:04ч.

  кучетата си лаят, а керванът на ШАЙКАТА си върви...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  28 Фев 2024 14:14ч.

  Този откъс от реалната българска действителност показва за кой ли път, че е НЕОБХОДИМА КОРЕННИ ПРОМЯНИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ - ИНСТИТУЦИОНАЛНИ, КАДРОВИ, ЗАКОНОДАТЕЛНИ и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  28 Фев 2024 14:53ч.

  Ние с Деса Пожара навремето даже имахме общи участия по голи вечеринки за геронтофили ценители. Ама мен не можа да ме изнудва, като ми прати снимков матариал, аз си поисксах още, че тука в швецката глуха провинция си имам абонати дърти швецки швестъри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  28 Фев 2024 15:21ч.

  И на вас ДЕПМ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Из(а)мет

  28 Фев 2024 15:34ч.

  Това "а" в средата на дружеството "Изамет" ми идва в повече! Без него по-добре звучи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дим

  28 Фев 2024 16:04ч.

  се стеле.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Приятели

  29 Фев 2024 7:20ч.

  Скъпи другари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  29 Фев 2024 15:29ч.

  всички имена които излизат вън от системата минава времето нищо не се решава които са хората с окрадените имоти досега само празни приказки

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  29 Фев 2024 16:54ч.

  аз доколкото разбирам ивчето и денков и гърците са изнудвани не са дали пари мен ме интересува тези 200 имота които изтекоха в публичното пространство на кого са тези хора които са живи защо не пускат жалби да им се върнат всичко е много забулено не се говори ясно и точно по щетите нанесени на хората

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи