Виртуалните спортове са част от бъдещото развитие на бетинг компаниите

Виртуалните спортове са част от бъдещото развитие на бетинг компаниите

Виртуалните спортове като алтернатива на реалните стават все по-популярни сред любителите на залаганията. Това е една нова област, която предлага различни преживявания и предизвикателства за феновете, особено в летните периоди, когато изборът от реални събития е по-малък.

Спортните събития в тези спортове са много кратки и се провеждат често, през няколко минути, всеки ден.

Така играчите могат често да правят прогнози и бързо разбират какъв е изходът и съответно печалбата при залагането на даденото събитие.

 

Какво представляват виртуалните спортове

Събитията в тези спортове се генерират автоматично от софтуер, като получената картина се предава на сайта на букмейкъра.

Те са подобни на компютърните игри и предлагат още и различни по характер преживявания и възможности за залагания за любителите на различните спортове, както и за тези, които искат да съчетаят играенето на игри и залагането.

Разликата с реалните залози е, че при виртуалните спортни срещи времетраенето е много кратко – например виртуален футболен мач протича за около 3 минути.

Това е предимство за играчите, които искат бързо да видят какъв е резултата от залога им.

Недостатък е невъзможността за адекватна оценка на факторите и обстоятелствата преди началото на мача, което прави виртуалните дисциплини по-трудно прогнозируеми.

За сметка на това играчите могат да разчитат на скоростна развръзка и на огромното покритие, и в повечето случаи на по-висок коефициент.

 

Възможностите за залог при виртуалните спортове са подобни на тези при реалните

Но ако например името на отбора във виртуалния спорт е като това на отбор в реалния аналог на спорта, това не означава, че виртуалният отбор е аналог на реалния, що се отнася до качествата и предимствата на отбора, възможностите за печалба или загуба при спортни срещи и т.н.

 

Залаганията на виртуални спортове се предлагат без времеви ограничения

Тъй като не са обвързани с реални спортни събития, възможностите за залог на виртуални спортове са налични постоянно в сайтовете на букмейкърите.

Събитията са кратки, затова много скоро, след няколко минути, се разбира каква е печалбата.

 

Вероятността за печалба

При реалните спортни срещи имате информация за играча или отбора, на които залагате. Знаете за настоящата им форма и можете да направите повече или по-малко реалистичен залог.

При виртуалните спортове изходът от всяко събитие се определя от софтуер. Така се определят и коефициентите. По тази причина при залаганията на виртуални спортове е по-трудно да се определи вероятността за успех.

За играчите, които харесват по-големи предизвикателства, виртуалните спортове дават възможност за залагания с по-трудно предвидим изход.

 

Секцията „Виртуални” в сайта на Efbet

Може да бъдат открити в секция „Виртуални“ в сайта на букмейкъра. Изберете спорта, на който искате да залагате. Към избрания спорт има видео, така че ще можете да наблюдавате събитието с всички емоции, които предлага и всяко реално спортно събитие.

За виртуалните спортове се организират първенства, подобно на първенствата за реални спортове. Това означава, че ще имате достъп и до класирането, както и до статистика.

В секцията Виртуални спортове на efbet може да бъдат открити най-популярните спортове, като футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания, както и различни първенства – Бундеслига, Евролига, Английска лига, Европейски и Световни първенства.

Видовете залог са подобни на тези при реалните спортове.

Например във футболните срещи може да се залага на победител за мача, за полувремето, можете да заложите на брой голове, да правите хендикап залози.

При конните състезания може да се заложи на победител в даденото надбягване, на това, дали конят, на който залагате, ще завърши на едно от челните три места или не.

 

 

Източник: bgbookies.com

Коментари

Напиши коментар

Откажи