Цветовете в модата - как да изберете цветове за вашата личност?

Цветовете в модата - как да изберете цветове за вашата личност?

Цветът на дрехите е и едно от основните неща за тях. Всъщност именно той може да изразява различни неща, характерни точно за вашата личност. Разбира се е добре да подберете любимите си нюанси, като същевременно и тези, които ви отиват най-много. Тук ще ви помогнем с няколко идеи как да изберете цветовете в тоалетите си, за да съчетаете умело желаните от вас и едновременно да изразите уникалността на своята личност.

 

Харесвате класическите цветове и комбинации на такива?

Ако харесвате класическите цветове, за вас определено има доста варианти за всеки стил. Можете да комбинирате по чудесен начин черно, бяло, бежово, кафяво и сиво, а дори и тъмносиньо. Ако често сте в официален стил и с костюм, то е много добра идея да изберете черен такъв с бяла риза за максимална елегантност. С такъв тоалет ще вдъхнете сериозно отношение и уважение по време на всяка работна среща. Още един подходящ класически вариант тук е и тъмносин костюм с бяла риза. Ако пък предпочитате спортно-елегантния стил или искате интересен вид, който да вдъхва любопитство, то можете да заложите на кафяви или бежови панталони с риза или блуза в бежово и черно и интересни черни кубинки с кафяв шев като например някоя от опциите на dr martens обувки.

 

Обичате да имате цветови акцент в лицето на определена дреха от тоалета ви?

Ако не обичате прекалено много цветове на едно място, но пък харесвате акцентът да е в конкретна дреха или аксесоар, също имате доста варианти. Например за спортно-елегантен стил, който е подходящ за работа, а същевременно изразява и нестандартния подход на вашата личност, можете да заложите на панталон и риза в класически цветове и да добавите интересен елек в по-ярък тон. Ако пък търсите такъв тип тоалет за спортуване и искате да покажете увереност в комбинация с малко неочакваност, има също доста опции. Можете да изберете черно долнище и маратонки и да съчетаете с яркооранжева тениска или пък да оставите всичко в черно, освен яркосиния ви суичър. Разгледайте доста интересни варианти за спортен стил тук: https://answear.bg/m/adidas.

 

Харесвате ярките и шарени комбинации?

В случай, че пък сте любители на комбинациите на няколко ярки цвята и като цяло шарените тоалети, можете да изберете доста неща и да изразите вашата креативност, алтернативни идеи и творческа личност. Само един вариант е да изберете тениска в ярък цвят с интересна щампа и да комбинирате с панталон в друг наситен тон. За дамите е добра идея и да подберете шарена рокля в множество нюанси. Освен всичко останало, можете също да добавите шарени обувки в няколко тона. Ако пък съчетаете всички тези цветове и с по-нестандартни кройки, ще завършите идеално своето нестандаттно представяне. Само една идея за мъжете е да заложат на панталон над глезена с интересна шарка в комбинация с блуза и обувки в яркък цвят, присъстващ и на панталона. Дамите пък могат да изберат например разкроена елегантна пола със спортна блуза и шарени маратонки. Възможностите наистина са много. Можете да разгледате някои артикули, подходящи за такива тоалети тук: https://answear.bg/m/guess

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи