Спортните барове на efbet са идеалното място за забавление за запалянковци

Спортните барове на efbet са идеалното място за забавление за запалянковци

Вероятно повечето хора свързват името efbet с онлайн сайта за залози, или с казината и игралните зали, но едва ли много от тях знаят, че букмейкърът разполага и с може би най-голямата в България верига от спортни барове.

 

Какво представляват

Висок клас заведения, където любителите на спорта могат да се почувстват „в свои води“. Създадени са специално за фенове, подвластни на магията на спорта.

Собственикът на компанията Боян Найденов, който заедно с брат си Цветомир Найденов ръководи семейния бизнес, споделя, че идеята се е родила, когато си дали сметка, че техните клиенти не само обичат да следят разнообразни първенства и да правят спортни залози и предвиждания, но имат нужда от своето уютно място за срещи с приятели, където да следят интересните събития в комфортна обстановка.

Първите барове efbet са създадени през 2014 година. Те привличат клиенти с изисканата си комфортна обстановка и разнообразни забавления. Залите са оборудвани със стена от Full HD екрани, където 24/7 могат да се следят няколко срещи едновременно от различни видове спорт и от различни държави. Разполагат с обширни сепарета, практични маси със столове и места на бара.

Големите телевизори излъчват всички най-атрактивни спортни срещи, а менюто надминава и най-смелите вкусови мечти – с храна за шампиони и напитки за ценители.

Спортните барове на efbet са подходящи както за бизнес срещи, така и за срещи с приятели, спортисти, форумни и фенски сбирки.

Изисканост, уют, добра кухня, приятелска атмосфера и много спорт - всичко това е събрано на едно място.

Спортните барове efbet изкушават посетителите с различни допълнителни атракции, като турнири по белот, Play Station, игрални автомати и др. Разположени в сградите на казината и игралните зали efbet, те са лесни за намиране.

Спортните барове на компанията в България в момента са 11: Красно село, Хемус, Младост, Люлин, Красна поляна и Борово са в София, efbet Тракия в Свиленград, във Варна, Пловдив, Несебър и Кърджали.

Повече информация за адресите и спортните барове efbet можете да намерите тук.

 

 

 

Източник: bgprognozi.info

Коментари

 • МИСЛЕХ, ЧЕ ТОЗИ САЙТ Е СОБСТВЕНОСТ НА УБЕДЕН ХРИСТИЯНИН!

  12 Окт 2022 15:51ч.

  Местата за залози са вид хазарт. Хазарта е отречен от нашия Спасител. Или си християнин или не си. Замаскирването под името "спортни барове" не е оправдание. Не можем да служим на двама господари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  12 Окт 2022 17:28ч.

  В статията са изброени множество разнообразни благинки, които предлагат спортните барове fbet. Пропусната е обаче най-важната - в тях в крайна сметка се сервира алкохол, с който можете да се насвяткате до козирката, да забравите грижите на ежедневието и да се почувствате истинска свиня. Преди употреба прочетете листовката и моля не садайте зад волана пили.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи