Професионално пране на одеяла

Професионално пране на одеяла

Одеялата, дори и когато се поставят в калъфки, трябва да се перат на всеки 3 - 4 месеца, друг е въпросът дали изобщо някой има ресурса, възможността и времето да прави това така, както е препоръката от специалисти.

Дори и ако одеялото е лесно за изпиране, това изисква не малко време. Ако у дома сте четири човека и като имате предвид, че само по една завивка може да се пере в един и същ момент в пералнята, това означава, че трябва да пуснете пералнята четири пъти, което си е излишен разход на ток и вода.

Това означава, че трябва да прекарате цял един ден у дома, занимавайки се с прането на завивките, като че целият свят е спрял да се върти и нямате нищо друго за правен. А какво да кажем за сушенето, при което, ако не разполагате със сушилня, ще трябва да натрупате простира с тежки завивки за дни наред.

Професионалното пране и неговите предимства

Ако в миналото професионално изпиране на одеялата е било лукс, който са можели да си позволят единствено най-заможните хора, днес това е съвсем достъпна услуга, не по-малко достъпна от редовното пазаруване в супермаркета.

Фирми като Carpet Factory (можете да видите предложенията им в PraneKilimi.bg) успяха да се наложат като един от лидерите в столицата, а да се работи с тях е голямо удоволствие.

Специалисти от фирмата идват до входа на дома ви със специален транспорт, след това вие се връщате в жилището си и след няколко дни получавате своите одеяла. Без да сте направили и грам усилие, те ще ви бъдат доставени до дома(доставката е безплатна), като ще бъдат старателно запечатани, така че да пристигнат при вас недокоснати и в безупречно състояние.

Изсушени и напарфюмирани, те са напълно готови за използване, а дали ще ги ползвате на момента или ще ги приберете за следващия сезон, това вече зависи от вас.

Ако одеялата у дома ви са скъпи и качествени, тази услуга дори е препоръчителна, тъй като при прането много често текстилът се поврежда. Може да се смачка, разтегли, дори да се скъса, а ако материята е по-чувствителна, както често става с по-скъпите продукти, рискът не си заслужава.

Коментари

Напиши коментар

Откажи