Продажба на апартаменти Пловдив – кой е най-ефективният начин

Продажба на апартаменти Пловдив – кой е най-ефективният начин

С бума на инвестициите в недвижимо имущество през последното десетилетие и нестихващото изкачване на цените в сферата, се разраснаха и начините за достигането до потенциалните купувачи. Вече има многобройни пътища, по които човек може да стигне до реален контрагент, с когото да договори успешно продажбата на своя апартамент и да реализира крайната сделка.

Кой е най-удобният, най-лесният и най-ефективният начин за продажба на апартаменти в Пловдив? Изброяваме най-популярните варианти и разглеждаме техните предимства и недостатъци, за да може вие самите да отсъдите категорично и окончателно, според своята лична преценка.

Разделяме опциите на две големи групи – конвенционална реклама и интернет реклама.

Конвенционална реклама на вашата обява за продажба на апартамент

Тук се обхващат всички класически методи, в които не се включва пускане на обява в интернет пространството. Говорим за всякакви средства като залепяне на обява на стълб или дърво, поставяне на табела „продава се“, предаване на обявата от уста на уста, флайери, обяви във вестници и друга публицистика.

Основният недостатък на този тип рекламиране на продажба на апартаменти Пловдив, а и за всеки друг град в страната, е малкият мащаб на разпространение. Публичността на тези методи е ограничена в рамките на случайно минаващите субекти покрай местата, в които обявата е достъпна.

Наемането на брокер е хибриден вариант, който обаче е обвързан с влагането на допълнително средства и разчитане на чужда работа за продажбата на вашия апартамент. Търсите по-бърз и удобен вариант, който няма да ви обвързва с брокери? Може би Oikia.com е вашето място.

Онлайн възможности за обявяване продажба на апартаменти Пловдив

Нека да си кажем честно, съвременният купувач просто няма да вземе на сериозно физическа обява с листчета върху стълб или дърво. Може и да се впечатли от факта, че такива все още съществуват, но няма да прояви по-нататъшен интерес. Ако искате да достигнете съвременната аудитория, а и най-вече – до колкото се може повече хора – това е вашият метод.

Тук имате доста варианти – социални мрежи, сайтове за обяви и платформи за продажби на имоти.

Извън специалните платформи за продажби на имоти като Oikia.com, останалите варианти са по-общи и не се използват единствено за предлагане на имоти под наем или за купуване.

Предимството на листинг платформите е, че те са създадени специално, за да обединят всички обяви за отдаване под наем или покупка на различни видове недвижими имоти. Това означава, че именно там ще влезе човек, който в момента наистина търси имот и няма просто да попадне случайно на него. В тях търсенето и намирането е много по-лесно и съответно хората, които се интересуват от апартаменти като вашия, бързо ще достигнат до него.

Коментари

Напиши коментар

Откажи