Предимства на филърите с хиалуронова киселина

Предимства на филърите с хиалуронова киселина

Филърите с хиалуронова киселина са добре познати на голяма част от дамите, както и на все по-голям процент от мъжете, държащи на добрия външен вид. Този тип процедури по разкрасяване са напълно безвредни и неинвазивни.

Като добавим и това, че са доста достъпни (на практика всеки човек със среден доход може да си позволи, ако има желание), те са се превърнали в доста предпочитан и търсен начин за подмладяване.

Защо са толкова търсени

Разкрасителните процедури с филъри от хиалуронова киселина са на първо място съвсем естествени и стимулират подмладяването и регенерацията с цената на минимални усилия.

Ако човек има желание, вероятността да има някакво противопоказание, което да му попречи за това е изключително малка и дори почти напълно изключена.

Кога да се поставят филърите с хиалуронова киселина

Експертите казват, че всяка възраст след 25-26 гидини е подходяща за целта, стига да имате желание. Разбира се, колкото по-рано се започне, толкова по-лесно ще става поддържането в годините напред.

Важното е да се спазва мярка, защото е важно да се постигне естествен вид, като съответно се използва минимално количество хиалуронова киселина (разгледайте в Estetics & Dermatology).

Стимулират производството на колаген

Едно от големите предимства на филърите с хиалуронова киселина, за които рядко се споменава, е това, че те могат доста добре да стимулират производството на колаген в кожата.

А както е добре известно, именно колагенът е един от основните фактори, които определят дали човек изглежда млад или не. От тази гледна точка, филърите не само ще помогнат за по-млад външен вид на момента, но и в перспектива.

Добавят обем на изтъняващото с годините лице

Един от негативните ефекти на стареенето върху външния вид е, че лицето губи своята плътност и усещане за обем. Това се случва в резултат от загубата на част от мастната тъкан под кожата, в съчетание със загубата на еластичност.

Филърите за устни от хиалуронова киселина създават тази плътност отново, заличавайки и забавяйки във времето именно това отпускане. Това създава усещане за по-гладка текстура и по-голяма плътност.

Филърите с хиалуронова страна стимулират производството на колаген, който от своя страна прави кожата отново по-еластична. По този начин намалява и появата на фини линии и бръчки.

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи