Можем ли да използваме iPhone 11 без калъф

Можем ли да използваме iPhone 11 без калъф

 

Много хора изпитват някакво дразнене от идеята да използват своя смартфон без калъф, а причините за това са най-различни. За едни неприятно е обемистото усещане, което калъфите придава.

 

За други пък най-неприятно е това, че любимото им устройство остава скрито под слой гума или силикон, вместо да имат възможността да му се радват спокойно навън когато излизат.

 

 

Новите телефони iPhone са изключително здрави

 

 

Новите модели телефони iPhone (iPhone 11, iPhone 12 и iPhone 13) се отличават с изключително голяма здравина и устойчивост, като имат корпус, съчетаващ изцяло закалено стъкло и метал.

 

 

Те могат да издържат на падане, удряне и на други тем подобни злополуки, като идеята е да продължат да работят безпроблемно след това. Цялата работа е там, че дребни драскотини и следи от нараняване не са изключени. А ние не желаем това.

 

 

Како ще стане ако носите своя iPhone 11 без предпазен калъф

 

 

Резултатът от неизползването на оригинален калъф за iPhone 11 понякога не се отразява на устройството по никакъв начин, но друг път е причина вашият смартфон да добие доста износен и захабен вид.

 

 

Всеки човек се опитва да внимава, когато използва своя iPhone, но това все пак е един мултифункционален инструмент, който има приложение във всеки един момент в нашето ежедневие.

 

 

Използването на iPhone 11 без калъф може да бъде причина по устройството да се появят всевъзможни драскотини. Особено много трябва да се внимава, когато сте край плажа и на лятна ваканция, тъй като пясъкът е навсякъде, а той е един от най-големите врагове на стъклото, дори и на закаленото такова.

 

 

Не излизайте без калъф

 

 

Ако имате толкова лошо отношение към калъфите за телефон, можете да заемете средна позиция. Така например, можете да използвате устройството у дома си без калъф, а навън можете да му го поставяте.

 

 

Това едва ли е най-практичното действие, но все пак основната част от злополуките с телефона се случват на улицата, където има камъчета, асфалт, пясък и други груби и неравни повърхности.

 

 

Там дори и едно изтърване може да има много лош ефект. В същото време, друг не по-малко практичен вариант е поставянето на прозрачен силиконов калъф (вижте в MyTel.bg).

 

 

Той ще е напълно прозрачен, като няма да прикрива модела на устройството и логото, но все пак ще е от полза ако проявите невнимание и изпуснете вашия смартфон от висок клас.

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи