Кола под наем дългосрочно - възможно ли е

Кола под наем дългосрочно - възможно ли е

Макар и това да не е въпросът, който хората в офисите за рент-а-кар да чуват най-често, все пак е тема, която вълнува мнозина, ето защо на следващите редове сме се постарали да дадем отговор на въпроса.

И така, възможно ли е да вземем желаната кола под наем, но вместо за ден или седмица да я задържим за цял месец или дори повече. Има ли такъв вариант и ще получим ли някакви отстъпки.

 

Защо хората могат да се интересуват от дългосрочно наемане на кола

Има няколко често срещани причини за дългосрочно наемане на кола и една от тях е предприемане на продължително пътуване, например ако се отправяте към второ жилище за през сезона.

Пример за това са много хора, които живеят предимно в градове като Лондон и Париж, но желаят да прекарат лятото в София, където имат жилище и близки роднини и приятели.

Друга причина може да е ако например ви се наложи да работите по някакъв по-голям, еднократен проект, който изисква да останете известно време в друг град и искате да разполагате там със собствен транспорт, на който да разчитате постоянно.

Възможно е например със семейната си половинка да ползвате един автомобил и когато той или тя остане в мястото, където живеете, може би ще се нуждае от транспорт, с който да води и взима децата от училище.

Това са само някои от възможните примери, а вариантите могат да са безкрайно много и все различни, но това, което ги обединява, е нуждата на човека да разполага с автомобил за малко по-дълго време.

 

Възможно ли е и правят ли се отстъпки

Наемането на превозно средство за месец или повече е не само възможно, но според нуждите и ситуацията, това може да е един наистина е чудесен вариант, който много да ви улесни.

Ако искате кола под наем дългосрочно за София, свържете се с SpeedyCars.eu или се обадете на телефоните за контакти на страницата.

Обикновено, при дългосрочно наемане на автомобил ще можете да се възползвате от специални предложения, при които ще можете да получите доста атрактивни намаления от цената, а това изключително много ще улесни вашия живот на новото място.

Коментари

Напиши коментар

Откажи