Кои са най-новите криптовалути на пазара

Кои са най-новите криптовалути на пазара

Въпреки че крипто пазарът има постоянни възходи и падения, инвеститорите вярват, че именно дигиталните валути са бъдещето. Именно поради непрестанния интерес към криптовалутите, все повече компании пускат свои собствени валути на пазара. През последните няколко месеца списъците в различните платформи за търговия с криптовалути се допълниха с десетки нови опции. Ако искате да откриете повече информация за тях, както и отговор на въпроса “Как да купя Биткойн и други нови валути”, прочетете следващите редове. 

Крипто пазарът през последните месеци

В началото на месец май 2024год., крипто пазарът претърпя поредния масивен спад. Без съмнение, доста инвеститори са били разочаровани от сумите изписани по екраните. Очевидно е обаче, че интересът към дигиталните валути не стихва. Само за тридесет дни, над 350 нови валути се присъединиха към постоянно нарастващия списък. Към момента, на пазара има над 23,000 валути, което е индикация за нестихващия интерес към критп света.

Нови криптовалути на пазара

Темповете, с които се развива крипто пазарът са изключително бързи. Възможно е в рамките на едва няколко часа, списъкът с налични за търговия валути да нарасне главоломно. След щателно проучване, установихме, че стотици такива вече се предлагат в надеждните платформи за търговия с дигитални валути. Следващите редове съдържат повече информация за тези от тях, които се радват на най-голямо внимание от страна на активните търговци.

Brett

Brett е една от многото т.нар. meme coins. Доста търговци избягват да инвестират в подобен тип валути, тъй като те често са категоризирани като ненадеждни. И все пак, не всеки един меме койн е лош избор. Brett се появи на пазара през май месец, 2024 година и към момента цената е около $0.0515. Разбира се, тази сума може да промени в рамките само на няколко часа.

IVEX Financial

Друга нова валута, която вече се предлага в някои от най-популярните платформи за търговия с крипто е именно IVEX Financial. Валутата е пусната от IVEX FINANCIAL L.L.C - компания в Дубай, предлагаща финансови услуги. Към момента, запасът от IVEX монети е 600 милиона.

Rescue

Друг меме койн в Ethereum мрежата е Rescue. Валутата се появява през май 2024 година и общият запас е 100 милиона. Препоръчително е преди да инвестирате, в която и да било валута, да направите щателно проучване. Има множество форуми, които ще ви предоставят актуална информация за развитието на дадена валута, включително Rescue, и ще ви помогнат да прецените дали подобен тип инвестиция си заслужава.

XTV

XTV е една от новите валути на пазара, които се появиха през изминалите месеци. Въпреки че в момента няма много търговци, които са инвестирали средства в закупуването на XTV, шансът за по-голяма популяризация на въпросната валута не е малък. Причината е това, че тя се предлага в платформи като Binance, а имайки предвид броя на регистрираните потребители е напълно възможно много от тях да решат да закупят малка част от наличния запас.

 

Какво трябва да знаете при търговията с нови криптовалути?

Разбира се, гореизброените четири валути са много малка част от цялостното разнообразие на нови дигитални валути на пазара. Огромен процент активни търговци отказват да експериментират с подобен тип койнове, докато други не се колебаят да влагат малки суми в новостите на пазара. 

 

Преди да пристъпи към направата на инвестиция в нова криптовалута обаче, всеки един потребител трябва да вземе няколко важни неща под внимание. На първо място е задължително да се направи подробно проучване относно въпросната валута и нейната надеждност. През годините сме ставали свидетели на множество крипто измами, което означава, че търговците трябва да отделят нужното време да се запознаят с автентичността и сигурността на всяка една валута.

Освен това е важно да се следи цялостното развитие на всяка нова дигитална валута. Има множество сайтове, показващи точна информация в реално време относно запаса на валути, спадането или покачването на цената и други важни детайли. 

Изборът на платформа за закупуване на крипто също е от огромно значение. Важно е да изберете сайт, който има безупречна репутация и притежава нужните лицензи, позволяващи на компанията да предлага подобен тип услуги на своите потребители. 

И не на последно място, преценете какъв в вашият бюджет и колко сте склонни да инвестирате в нови криптовалути. Както повечето от вас вероятно знаят, пазарът се променя постоянно, а цените на всяка една валута могат да скочат нагоре или да се понижат само за няколко минути.

 

Къде можете да откриете най-новите криптовалути?

Освен в списъците на налични валути в платформите, в които търгувате, най-новите криптовалути може да откриете и в множество други сайтове. Има няколко изключително популярни платформи, съдържащи безкрайна информация за крипто пазара. Там ще намерите данни, отнасящи се както до добре познати валути като Bitcoin, Ethereum и Litecoin, така и до току-що появили се валути.

Препоръчително е да използвате подобни сайтове, за да следите цените на валутите, както и други важни детайли. Всеки един крипто търговец взима под внимание подобен тип информация при закупуването на нови дигитални валути.

 

 

 

Image Source: https://unsplash.com/photos/person-using-black-and-gray-laptop-computer-GnWfl_nnZro

Коментари

 • няма крипто, няма мрипто

  24 Май 2024 7:40ч.

  свободната парица (не вмирисана на работническа пот, разбира се, а от тъмносива дейност и синекур) – в злато и първокласни първозонни недвижимости

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  24 Май 2024 9:14ч.

  Тази статийка е нескопосан пасквил- реклама на СВЕТОВНАТА ИЗМАМА, известна като ИНВЕСТИРАНЕ В КРИПТОВАЛУТА. Всякакви, общо взето подвеждаща информация и съвети за "инвестиране" са изплескани в нея, обаче най-важния и ценен съвет към будалите, които си мислят, че могат да врътнат печеливш гешефт с ,,крипто" липсва в пасквила. А, този наистина безценен съвет е: ИНВЕСТИРАЙТЕ В КРИПТОВАЛУТИ САМО ТЕЗИ ПАРИ, КОИТО СТЕ ГОТОВИ ВЕДНАГА ДА ЗАГУБИТЕ. Не вярвате на мен - простия Мунчо? Тогава поинтересувайте се от мнението на Стив Ханке за измамата ,,криптовалути"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи