Как нискокачественото SEO пречи на бизнеса

Как нискокачественото SEO пречи на бизнеса

Всеки себеуважаващ се предприемач иска да вземе по-голяма парче от баницата, да вземе най-голямата печалба, най-големият дял от пазарната ниша, най-лоялните клиенти. Поради това повече и повече бизнеси засилват своите SEO кампании, а в отчаянието си да спестят пари, за да спечелят повече в края на месеца, наемат някоя полу-адекватна агенция, която им обещава парите.

Разбира се очаквания резултата не идва а за сметка на това сайта на вашият бизнес потъва по-надолу и по-надолу, като дори някои от страниците излизат от индексацията на Google. Това е меко казано нежелателно, но това може да се случи, когато изберете по-евтиният вариант, просто защото искате да спестите някои лев.

 

Не вярвайте на обещания а на резултати

Много хора са свикнали да вярват на красиви думи, и често това е приучено от предизборните кампании на политически партии или техни представители. Но не е разумно да вярвате на една мечта, понеже тя е само ориентир, това, в което трябва да вложите своето внимание е пътят – а това в света на SEO оптимизацията са резултатите.

За това си намерете агенция като IdeaMax.eu, които имат дългогодишен опит и щедър списък с доволни клиенти, с които можете да се свържете за потвърждение на техните умения. За това е важно, когато наемате нещо или някого, да ви предоставят доказателства за техните способности под формата на препоръки, а не просто обещания.

 

Лошо извършена кампания може да предизвика „наказване” на сайта ви

Има множество фактори, които биха превърнали една кампания в лоша, но най-често това се съдържа в лошо извършено изследване за това какви ключови думи са реално важни за сайта ви. Това се определя чрез различни сравнения на разнообразие от информация, която се проверява за своята достоверност – така можете да се гарантира, че няма семантиката на сайта да се „разсее” от нейната цел.

Семантиката на един сайт е това, което всъщност предлага той и това може да се обобщи в няколко ключови думи, които човек би използвал да потърси това, което предлага вашият бранш. Когато тази информация не е достоверна може да се подходи неправилно и сайтът ви да започне да бъде асоцииран с неправилните ключови думи, които ще намалят неговата видимост понеже никой не търси за това, за което сте класирани.

За лаик тази информация не е лесна за смилане, за това е важно винаги да се доверявате на специалистите и да не спестявате при закупуването на SEO оптимизация – понеже получавате то, за което сте платили. Уважавайте себе си и усилията си, не опорочавайте труда и саможертвите, които са стрували за направата на този бизнес – наемете истинска SEO агенция като IdeaMax още днес.

Коментари

Напиши коментар

Откажи