Как да изберем дамски летни маратонки

Как да изберем дамски летни маратонки

 

Всяка жена трябва да разполага в гардероба си с поне един чифт обувки, които да са подходящи за ежедневно носене, за дълги разходки в парка, за разходка извън града и въобще, за повече вървене като цяло.

 

Тук трябва да започнем с това, че въпросната обувка трябва определено да е без токчета, колкото и да не ви се иска. И не, тук не говорим за кецове или за онези толкова добре познати обувки стил балетни пантофки.

 

 

Последните два типа дамски обувки може и да са много модерни, но те са и изключително неудобни.

 

 

Освен това, балетните пантофки и кецовете по никакъв начин не помагат фигурата да изглежда по-добре оформена, тъй като са с твърде плоски и тънки подметки, което прави походката тромава и тежка.

 

 

Тук говорим за класически и наистина удобни маратонки, които да са чудесни за всякакви поводи, изискващи повече ходене.

 

 

Как да изберем дамски маратонки за лятото

 

 

На първо място, заложете на класически бели маратонки, тъй като те се съчетават лесно с облеклото (разгледайте предложенията на Tendenz.bg). Изглеждат добре и никога не излизат от мода. Толкова интересни са днес, колкото са били и преди 50 години, а най-вероятно и след още 50 ще бъдат също толкова актуални.

 

 

Изберете нещо леко и с дишаща материя. Платът да бъде качествен и да не спарва краката при носене. В същото време, добре е да избягвате маратонки, които са с дишащи подметки и всякакви модерни “климатици” на подметката.

 

 

Нашите улици са често са в не много добро състояние, а в много от новите градски квартали инфраструктурата буквално липсва, така че е добре да избягваме всякакви подобни съвременни решения, които поемат мръсотия от земята и буквално я вкарват в обувката.

 

 

Предпочитайте по-дебелите подметки, които създават усещане за мекота и лекота при ходене. Моделите с тънки подметки са неудобни и се износват по-лесно.

 

 

Не на последно място, обърнете внимание и на производителя. Качеството на много видове маратонки може да бъде отгатнато и предвидено дори и само от това, че те принадлежат към колекцията на определен производител. Това се дължи на сходния стил в изработката и ползването на сходни материали от една и съща компания.

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи