Бели обувки и чанти - Хит за пролет и лято 2023

Бели обувки и чанти - Хит за пролет и лято 2023

По-леките якета, удобните сникърси и шикозни чанти са основни неща за топлото време, които нямаме търпение да облечем. Но свежите аксесоари са еднакво неустоими, което прави най-големите тенденции за чанти за пролет/лято 2023 г. съществена част от новия сезон. Този път дизайнерите са поднесли всичко - от привлекателно практично до мега-бляскаво и фантастично. И разбира се, всичко е в бяло - бели дрехи, бели чанти, бели обувки.

Белите обувки - защо не можем без тях

Белите обувки са ярки, спретнати и наистина се отличават в свят, в който черните или кафявите обувки се възприемат като по-разумния – но не много вълнуващ – избор на мнозинството. Те продължават да бъдат едно от най-интересните (и изненадващо гъвкави) допълнения към нечий гардероб.
Причини, поради които белите обувки са все още популярни:

Класика: Белите обувки имат класически вид

Има просто нещо толкова романтично и класическо в белите обувки – и ние не говорим само за сатенени обувки или обувки с каишки, с които булките минават по пътеката. Ако се вгледате много внимателно във филми или предавания от този период, белите обувки са вечни и придават себе си чудесно както за официални, така и за неофициални поводи. Докато повечето хора са склонни да се притесняват, че белите обувки могат лесно да се замърсят, правилното пране (в случай на платнени маратонки) и почистване (за повечето видове обувки) може да помогне обувките да изглеждат като нови практически за нула време. Освен това, с правилна грижа, вашите бели обувки могат да издържат дълго време.

Винаги в сезона – независимо от сезоните

Докато белите обувки за пролетта са такова клише, наистина не можете да сбъркате с белите по всяко време на годината:

Пролетните официални костюми може да изискват обувки със затворени пръсти и консервативни обувки, но приятният сутрешен джогинг на чист въздух изисква леки бели маратонки или обувки за ходене;

Лятото е създадено за показване на загорели крака с бели сандали с каишки и за отправяне към плажа в здрави бели обувки с морски детайли като въжета и плътни шевове

Отидете навсякъде с вашите бели дрехи

Знаете ли, че бели обувки всъщност са чудесен избор за пътуване? Ако избирате маратонки, сандали и еспадрили, те са леки и могат лесно да се поберат в багажа ви.

 

Белите обувки вървят с всичко!

Белите обувки, особено маратонките и обувките за тенис, са точно това, което искате да съчетаете с вашите ежедневни тоалети. Освен това бялото отдавна е чудесен избор за официални тоалети – милитъри белите костюми и белите смокинги свидетелстват за това. Искате ли да добавите ярък контраст към тъмно облекло? Съчетайте го с бели обувки, за да добавите малко ефект - това е смело докосване, което ви помага да бъдете забелязани.

Белите чанти като ваша модна визитка

Много модни дизайнери от висок клас представиха тази тенденция на подиума. Ние сме изцяло бели през пролетта и лятото на 2023 г. Белите чанти ще превземат улиците през предстоящия сезон, точно както белите маратонки миналата година. Бялото е цветът на съвършенството, чистотата и новото начало. И ви подготвя за лятото, тъй като тенденцията за изцяло бели чанти е тази, която искате да следвате!

Не забравяйте, че бели чанти означава уникална възможност за съчетаване с различни цветове и нюанси. Летните дни предполагат леки и ефирни дрехи, които съвсем естественно се допълват и белите чанти. Раници или торби, каквото и да изберете от кожа или плат, бъдете сигурни, че това лято ще бъдете в модния тренд. И да, ще изглеждате повече от зашеметяващо.

 

И най-доброто решение за вас е....

Без никакво съмнение - ССС. Можете да поръчате своята нова чанта или обувки в актуалното бяло от сайта на марката. Или да изберете на място в някой от нашите магазини. Очакват ви висококачествени предложения на водещи брандове. Изберете според своя вкус и нужди. И не забравяйте да се радвате на лятото.

Коментари

Напиши коментар

Откажи