За приятелите, ангелите и пътя на изоставените деца

За приятелите, ангелите и пътя на изоставените деца
От края на миналата година екипът на „Господари на ефира” прие каузата на ателие „Прегърни ме” като своя, направи репортажи за изложба на малките художници, донесе коледни подаръци на децата, подкрепи кампания за набиране на средства за творческа ваканция, която се проведе през април месец тази година. Благодарим ви, приятели!

 

Актьорите Владимир Пенев, Деян Донков и Мартина Вачкова също се присъединиха към призива на Господарите – да помогнем на талантливите деца! Да им отворим по-широко вратата към света на изкуството, красивото и доброто!
 

Следват техните кратки видео обръщения!

 

 

Приятел съм на ателие „Прегърни ме” вече 13 години! Там се запознах с прекрасни, талантливи деца, изоставени деца. Ателие „Прегърни ме” открива и развива талантите им. Дава надежда, смисъл и път на тези деца!

Изпрати есемес с текст DMS ATELIE на номер 17 777

 
 


Някъде бях чел, че човек може да си позволи да гледа отвисоко на друго човешко същество, само ако се опитва да му помогне да се изправи. Да помагаш, значи да даваш нещо от себе си на тези, които имат нужда от това. Децата от ателие „Прегърни ме” имат нужда от вашата помощ!


Изпрати есемес с текст
DMS ATELIE на номер 17 777


 


Текст от Боян Папазов: Защо сме на тази земя? Какво трябва да вършим? Какви трябва да бъдем? Къде трябва да отидем? Има кой да отговори! Той е Христос!
Да помогнем на децата от ателие „Прегърни ме” да повярват в себе си! Повярват ли в себе си, ще повярват и в Бог!

Изпрати есемес с текст DMS ATELIE на номер 17 777

 Лия рисува къщата на мечтите!
Където има място за всички!
И всички живеят заедно и щастливо!
Така обяснява... 

 

 

 

Приятели,

 

Кампания 21 ГРАМА НАДЕЖДА продължава!

 

Решихме да създадем група от читатели на „Гласове” и съмишленици на ателието с идеята, че много хора с малко средства биха могли да помагат всеки месец за неговата издръжка.
Включете се и вие! Поканете и свои приятели, които биха ни подкрепили в това дело!

 

Как може да стане това?

Всеки, който желае да ни подкрепи, ще може да дарява по 1 лев на  месец, като изпраща  дарителски есемес с текст DMS ATELIE  на единен дарителски номер 17777 

За повече информация посетете www.dmsbg.com.

След това той трябва да изпрати  имейл адреса си на имейла на сдружението: [email protected]

Надеждата ни е да съберем около 2 хиляди  съмишленици, които да поемат ангажимент всеки месец между 20-о и 25-о число да изпращат по 1 SMS. От своя страна сдружението се ангажира всеки месец да ви подсеща на посочения от вас имейл адрес да пуснете есемес, а в сайта на „Гласове” да  разказва с картинки и снимки за всичко, което децата са прочели, научили и измайсторили.

 

Милена Нейова, председател на сдружение „Прегърни ме“ и журналист в „Гласове“

 

 

 

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи