"Неразказани приказки..." документален филм за ателие "Прегърни ме"

"Неразказани приказки..." документален филм за ателие "Прегърни ме"
"Когато един човек мечтае, това е само мечта. Когато много хора мечтаят заедно, мечтата се превръща в реалност" - това доказват всекидневно децата и възрастните, които сбъдват мечти в ателие "Прегърни ме". Проследете вдъхновяващата им история във филма на Елена Маркова, сниман през лятото на 2014 г.
 
 

 

 

Приятели, 

всички вие, които не сте задраскали тези деца, които вярвате, че и в малките стъпки има смисъл, че доброто води след себе си добро, включете се в кампания 

21 ГРАМА НАДЕЖДА

Защо?
Създадохме ателие „Прегърни ме” преди 11 години, за да дадем шанс на изоставените ни деца, за да им покажем живота, който им е отказан. Ателието е красивото и уютно място, което те посещават с радост. Там са техните приятели  художници, артисти, писатели и журналисти, с които заедно рисуват, четат книги, илюстрират приказки, майсторят парцалени кукли и копринени ангели. Учат се да вярват. Учат се да могат. Учат се да имат бъдеще. 

Как?
Всеки, който желае да ни подкрепи, може да ни дарява по 1 лев месечно, като изпраща дарителски есемес с текст DMS ATELIE на единен дарителски номер 17777. След това той трябва да се запише на имейла на сдружението: 

[email protected]

Надеждата ни е да съберем около 2000 съмишленици, които да поемат ангажимент всеки месец между 20-о и 25-о число да изпращат по един есемес. От своя страна сдружението се ангажира всеки месец да ви подсеща на посочения от вас имейл адрес да пуснете есемес, а в сайта на „Гласове” и страницата на ателието във Фейсбук да азказва със снимки и картинки за всичко, което децата са прочели, научили, нарисували и измайсторили.

Милена Нейова, ръководител на ателие „Прегърни ме” и журналист в „Гласове”

БАНКОВА СМЕТКА на сдружение „Прегърни ме”

BGN BG12BPBI79401065728201

CODE: BPBI7940 BIC: BPBIBGSF


За абонаментни дарения и други начини за даряване, посетете  www.dmsbg.com

 

 

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи