Защо домашният бар е преимущество

Защо домашният бар е преимущество

Да притежавате бар у дома не само изглежда страхотно, но носи и цял куп други предимства, които вероятно дори не са ви минали през ума. На цената на незначително пространство, което да заделите за неговата инсталация, барът ще ви се отплати многократно, правейки вашия дом по-приятно и качествено място за живеене.

 

Модерен бар с високи столове - по-хубаво от това да ходите на заведение

Да имате стилен бар с високи столове у дома е толкова хубаво, че бързо ще ви откаже от желанието да посещавате заведения всеки уикенд. Пресъздавайки в дома си тази обстановка, бързо ще отвикнете от неудобствата, които носи излизането вечер.

Ще свикнете с удобството да плащате за напитките на цената, на която се продават в супермаркета, ще ползвате чистата домашна тоалетна при нужда, няма да има нужда да правите резервации и да гледате намръщените физиономии на персонала на заведението, които са сърдити на целия свят заради малката си заплата.

Ще слушате музиката, която ви харесва и няма да се съобразявате с гръмогласната компания на съседната маса. Когато ви омръзне, просто ще се излегнете, а няма да тичате по тъмните улици за да търсите такси.

 

Ще спестите доста средства

Както споменахме само преди миг, алкохолът по заведенията се предлага с доста голяма надценка. Да имате и дома си бар (вижте предложенията на Antares-BG.net), обаче, ще ви спести не само от това. Нека не споменаваме за това, че много заведения изискват да се плаща вход. Независимо дали е 5 или 10 лева, представете си колко много ще спестите ако сумата се натрупа за няколко месеца.

 

Ще станете център на социалния кръг

Когато излизате навън с приятели е едно, а когато вие сте домакин и ги каните у дома си, това ви поставя в много по-различна позиция. Вашите приятели непременно ще оценят вашата роля и вие ще го забележите. Ще имате по-голямо значение за социалния кръг, защото ще се превърнете в един вид обединяваща фигура. 

 

Ще можете да изпиете питие сами

Ако излезете сами вечер на по питие, това често може да се приеме като повод на някой да се присъедини към вас и да ви досажда, дори когато просто имате нужда от малко почивка и време да останете насаме със себе си. У дома това няма да е проблем. Ще можете да се отпуснете на удобния ергономичен стол, да си пуснете приятна музика и да се насладите на приятна почивка. 

Коментари

Напиши коментар

Откажи