Защо да се доверим на козметичните продукти на Eucerin

Защо да се доверим на козметичните продукти на Eucerin

 

Продуктите на Eucerin преминават през задълбочени проучвания и сътрудничество с фармацевти и дерматолози. Този набор от специалисти, който участва в разработката, прави марката един от най-предпочитаните брандове за медицинска козметика. Юсерин предлага надеждни решения за справяне с различните състояния и проблеми.

 

Кои са най-търсените продукти от марката Eucerin

Поради високия интерес на потребителите към Юсерин, в следващите редове решихме да отделим внимание на най-често купуваните:

- Кремове за лице – основно кремовете се делят на два вида – дневен и нощен. Кремовете с хиалурон филър на Eucerin са широко предпочитани от потребителите, тъй като дневният осигурява UVA защита, забързва процеса на производство на колаген в дерма клетките и благодарение на това кожата е по-стегната и еластична. Нощният крем се бори ефективно против бръчките и защитава кожата от свободните радикали;

- Ексфолиращи гелове и серуми – геловете дермопюр на Юсерин са пилинг за кожа, който не съдържа масла с млечна киселина. Премахват замърсяванията, като не изсушават кожата. Серумите се използват като анти пигменти. Те предотвратяват хиперпигментацията, която се проявява под формата на тъмни зони и слънчеви петна. Те придават неравномерен вид на кожата, затова употребата на серум е важна стъпка в рутината;

- Интимни гелове – кожата в интимната област е изключително чувствителна. С оглед на това, че тя се нуждае от нежен, а в същото време ефективен измиващ продукт, от Eucerin създават интимните си гелове с повишено внимание. Измиващият интимен гел има pH 4.5, което е съобразено с това на женската интимна зона и щадяща система от сърфактант тензиди.

- Продукти за коса – най-често използваните в тази категория са шампоаните. Както знаем, съществуват шампоани за различните проблеми, а от Юсерин съветват да избирате спрямо типа на вашата коса – мазна, суха или нормална. Шампоанът против пърхот, предлаган от марката, се грижи за нежното почистване на скалпа и косата, успокоява сърбежа и ефективно се бори с така досадния за всички пърхот;

- Душ олио – много потребители залагат на душ олиото. Това е така, тъй като то притежава лека пенлива формула с оптимална стойност на pH, която осигурява защитата на кожата и нейната чувствителност.

 

 

Eucerin

 

Каква медицинска козметика предлага Eucerin

Всеки продукт на марката Eucerin е разработен с прецизно внимание и грижа за клиента. Козметиката, предлагана от марката, е част от медицинската козметика и е с клинично доказана ефективност. 

Марката предлага качествени изделия за слънцезащита. Можете да използвате крема за лице „Sun SPF 50“. Този продукт е всекидневен и предпазва чувствителната и суха кожа от увреждане, свързано с въздействието на слънчевите лъчи.

Комплектите на Eucerin са идеално решение за подарък, а промоциите на марката значително облекчават бюджета ви.

Коментари

Напиши коментар

Откажи